Sony Ericsson XPERIA Duo, Το πρώτο της διπύρηνο smartphone

Το δικό της πρώτο μοντέλο με διπύρηνο επεξεργαστή αναμένεται να ανακοινώσει η Sony Ericsson με οθόνη που εκτιμάται ότι θα αγγίζει τις 4,5 ίντσες. Ορίστε λοιπόν που κάποιοι είχατε φαγωθεί που είναι και που είναι τα διπύρηνα της Sony Ericsson. Το XPERIA Duo όπως ίσως θα ονομάζεται έκανε την εμφάνισή του στην Κίνα και αναμένουμε να μάθουμε τα πλήρη τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Πως σας ακούγονται οι 4,5 ίντσες οθόνη; Αντέχετε πάνω από τις 4,3 ίντσες;

, Sony Ericsson XPERIA Duo, Το πρώτο της διπύρηνο smartphone

Τα διπύρηνα smartphones του ανταγωνισμού είναι:
LG Optimus 2X
Motorola Atrix
Samsung Galaxy S II
HTC Sensation

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavros86

οχι αλλα τεραστια κινητα που γινονται ακομα πιο τεραστια!

SpirosK

αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο λεπτό είναι στα πλάγια -δεξιά και αριστερά – δηλαδή πόσο μικρό είναι το διάστημα ανάμεσα στα άκρα και στην οθόνη . 4,5 ίντσες θα είναι λίγο παντόφλα!

rikos

πολυ ομορφο!!!!

teodore88

στο 16:9 μια χαρα ειναι! σαν 4.3 φαινονται… αλλωστε δεν ειναι το πρωτο στις 4.5! μην ξεχναμε το Infuse..!

bill1989

Ετσι οπως τ βλεπω δεν πιστευω πως εχουν μεγαλωσει την συσκευη ως προς τις διαστασεις της αλλα την οθονη, με αποτελεσμα οι διαστασεις να παραμενουν ιδιες..συνεπως στ χερι θα χωραει ανετα!

Spiros Mtr.

χωράει στην τσέπη; το αντέχει η τσέπη μας; ^^

Giannis K

δεν προκειται να βγαίνω και να μιλάω με αυτή την παντόφλα…Για μένα το ιδανικό μέγεθος για smartphone είναι από 3.5 ίντσες μέχρι 4.Οτιδήποτε παραπάνω το θεωρώ tablet και όχι smartphone

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ειναι duo xxl!!!!! 😛 χαχαχα. Πολυ ωραιο κινητο. Νομιζω ως αυτο το μεγεθος ειναι καλο για κινητο, θα ειναι βολικο και για να το εχεις μαζι σου και για να μπορεις να κανεις και τα υπολυπα με ποιο ανεση (internet, email κ.α.) . Μετα παραπαει ειναι πολυ μεγαλο. Οπως πανε θα τα κανουν με 5ρες σιγα σιγα.

ΧΡΙΣΤΟΣcyp

οκ ειπαμε να οθονη 3,2 3,5 3,7 4,0 μεχρι εκει ιστερα αρχιζουν και γινονται λιγο βασανα κατα την γνωμη μου !!!

dimitris7

για εμενα οι 4,5 ειναι ονειρο.πραγματικα μπορεις να κανεις τα παντα ανετα κ ωραια.τανιες,ιντερνετ τα παντα ολα.αυτο φενεται και μαζεμενο στις ακρες οποτε θα ειναι σουπερ.

lefteris

Ειναι τερας.. Αν και μεγαλο χωρο πιανει μονο η οθονη.. Παντως ειναι κλασσικα πανεμορφο σαν ολα τα flagship xperia

Nick Z.

Αμάν με αυτά τα παντοφλέ κινητά..Δεν αντέχω άλλο!!
Δηλαδή τι παλάμη πρέπει να έχουμε?? Μισό μέτρο?

Mwushs

μιας και που μιλατε για xperia https://blogs.sonyericsson.com/products/2011/06/20/update-on-gingerbread-for-xperia%E2%84%A2-x10/ κατι για αυγουστο λει….:/

Κωστας

Παιδια δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το μεγιθος τις οθονη………..οσο πιο μεγαλη(η οθονη βρε…)τοσο καλυτερα!!

Sotos73

Ποτέ ξανά Sony είχα το x10 και μου βγήκε η πίστη συνέχεια κολληματα και μηδέν υποστήριξη για μεγάλες οθόνες μόνο samsung ….

Daimon

Ένταξη, πλέον έχει εξελιχθεί το θέμα με τα hands free και πλέον κάθε συσκευή βγαίνει με hand free δώρο.

Για αυτό, εάν θες να μιλήσεις, δεν είναι απαραίτητο να σηκώσεις αυτή τι συσκευή (που είναι όντως μεγάλη) στο αυτή σου.

Η εταιρίες απ’ότι κατάλαβα μεγαλώνουν την οθόνη για να μας εξυπηρετεί όσο δυνατόν περισσότερο σαν ενας mini-υπολογιστής, όχι σαν κινητό τηλέφωνο.
Πλέον μονο κινητά τηλεφωνα δεν χαρακτηρίζονται τα κινητά 😛 . Κάνουν τα πάντα εκτος από κλίση 😛 (p.x iPhone 4, για να κανεις κλίση έπρεπε να ξερεις πως να το πιάσεις :P)

Nick

To SE Χperia Pro θα κυκλοφορησει ή δεν προβλεται?

Γιώργος Τσ.

Ρε παιδιά εγώ βάζω στοίχημα 10€ ότι είναι μικρότερο σε διαστάσεις από το Galaxy S II..!! Ακούγονται περίεργες οι 4.5 ίντσες αλλά άμα το παρατηρήσεις καλά είναι τέλεια κατασκευασμένο εφόσον καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής όψης του κινητού…Αλλά άμα δεν το δεις και από κοντά δεν μπορείς να ξέρεις το κατά πόσο σε βολεύει..! Πάντως το κόβω για 600€ αρχική τιμή και με τον καιρό θα πέσει στα 450€…έτσι νομίζω..!

fred

για εμενα πιστευω οι 4.3 ιντσες ειναι ταβανι.θα δουμε ομως!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Για μένα οι 4,3 ειναι πλέον ΚΑΤΩ όριο….4,5 να γουσταρουμε…
περιμένω να δω κ χαρακτηριστικα..

Gtl

Για ένα τέτοιο κινητό (ειδικά με μπαταρία 2500mAh, μαζί με όλα τα άλλα καλούδια), μπορεί και να έδινα το πολύ σοβαρό ποσό των 600 ευρώ, με σκοπό να το κρατήσω τουλάχιστον 5-6 χρόνια, βέβαια. Όταν είχα δουλειά. 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.