Sony Ericsson XPERIA family, Smartphones 2011

“Meet the new members of the Xperia family…” αναφέρει η πρόσκληση που έλαβα νωρίτερα σήμερα από την Sony Ericsson με τις ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις να πραγματοποιούνται στην έκθεση Mobile World Congress (MWC) στα μέσα Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά όμως το Techblog έχει και πάλι τις πληροφορίες.

Αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη και μάλλον περισσότερο αίσθηση είναι παρά πληροφορίες, είναι ότι η ναυαρχίδα της Sony Ericsson για τους πρώτους μήνες του 2011 θα είναι το XPERIA Arc που σημαίνει ότι μάλλον δεν θα δούμε κάποιο “καλύτερο” μοντέλο να ανακοινώνεται στην έκθεση. Σίγουρα θα δούμε καινοτόμα μοντέλα με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και λειτουργίες αλλά φαίνεται ότι το XPERIA Arc θα στέκεται στην κορυφή τουλάχιστον μέχρι την Άνοιξη.
Ακόμα κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι σήμερα ποντάρω 70% στο να παρουσιαστεί επιτέλους και επίσημα το PlayStation Phone. Οι διαρροές είναι πολλές και μόνο η SE κάνει ότι δεν καταλαβαίνει!

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε από την Sony Ericsson; Και μην μου πείτε για καλύτερη αντιμετώπιση στις αναβαθμίσεις του Android γιατι αυτό το έχω μεταφέρει και εγώ σε επίσημα αυτιά και έχω λάβει διαβεβαίωση ότι μαζί με το UI (user interface) φέτος η Sony Ericsson θα μας κερδίσει και με την ταχύτητα στα updates. Εδώ θα είμαστε να κρίνουμε.

, Sony Ericsson XPERIA family, Smartphones 2011

, Sony Ericsson XPERIA family, Smartphones 2011

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Θα είσαι εκεί Κώστα ;

tsamo

Μακάρι να ανακοινώσει και κάποιο μοντέλο της , η SE , με διπύρηνο επεξεργαστή γιατί δε λέω ωραίο το Arc αλλά κάπως last year .

Χάρης

θα ηθελα να δω ενα με nvidia tegra 2 που να εχει wp7 😛

Αντώνης

Εγω θα ηθελα να δω ενα κινητο αφης με μια μεγαλη οθονη , μια οκταρα καμερα με φλας εναν γρηγορο επεξεργαστη και μπλα μπλα αλλα το κυρειοτερο..θα ηθελα παρα πολυ να ηταν ενα walkman phone …

dimitris

Android 2.3, διπύρηνο στα 1,7 GHz, 4,3 ίντσες, 1GB RAM, 12 MPixels με διπλό xenon flash και όμορφο σαν το Arc. Καλά είναι για αρχή.

tsamo

@Jack21 αυτό που ήθελα να πω είναι ότι παρ’όλο που το Arc είναι ωραίο κινητό , τώρα θα αρχίσουν να βγαίνουν εφαρμογές και παιχνίδια αποκλειστικά για τα κινητά με tegra 2 . ( Εγώ έτσι κι αλλιώς το Arc μάλλον θα πάρω απλά είναι κρίμα που δεν θα υποστηρίζει τις πιο καινούργιες εφαρμογές και τα νέα παιχνίδια για tegra 2 ).

George

Φαντάζομαι θα ανανεώσει τα xperia mini,υπάρχουν ήδη κάποια leaks,θα παρουσιάσει το psphone,και τα xperia x7 με wp7 που υπάρχουν ήδη κάποια leaks εδώ και καιρό…
Άντε να δούμε…

marios

Κώστα έμαθες τιποτα αν θα πάρουν τα υπάρχoν xperia το 2.2 ?

Nikos Papanikolaou

Χρονια σου πολλα αντωνη….καλη ιδεα του walkmanphone!!! γιατι μετα το w995 δεν βγηκε καποιο αξιολογο walkman. αλα σε android 2.3. και ως walkman να εχει στη φιλοσοφια του, τον καλο και ποιοτικο ηχο. με 4ηχεια!!

tom

ξερουμε αν παρουσιαστει στη mwc το nokia n9;

orestis

Παιδιά.. Για όσους δεν τα γνωρίζετε υπάρχουν και τα laptop! Τί 1,7GHz και 1GB RAM?! Ζουλαθήκατε μωρε?

Aggelos

Ναι ρε παιδιά! Παίζει να βγει update για X10 mini σε 2.2?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.