Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες hands-on [cnet]

Sony Ericsson XPERIA Arc είναι “φέτα” το κινητό. Κομψό, στιλάτο, εντυπωσιακό. Άξιος αντικαταστάτης του επίσης πανέμορφου XPERIA X10. Δείτε το εδώ σε αυτές τις φωτογραφίες hands-on και απολαύστε το σχεδιαστικό του μεγαλείο. H Sony Ericsson αν μάθει εκτός από ωραία κινητά να προγραμματίζει με περισσότερη σοβαρότητα και τις αναβαθμίσεις της θα ξαναμπεί στις καρδιές μας.

, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες hands-on [cnet]
, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες hands-on [cnet]
, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες hands-on [cnet]
, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες hands-on [cnet]
, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες hands-on [cnet]
, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες hands-on [cnet]
, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες hands-on [cnet]
, Sony Ericsson XPERIA Arc, Φωτογραφίες hands-on [cnet]

Sony Ericsson XPERIA Arc
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1GHz Qualcomm
Οθόνη: 4,2 ίντσες, Reality Display, 854×480 pixels, capacitive, multi-touch, 16 εκ. χρώματα
– Αντιχαρακτικό γυαλί, επεξεργαστής Sony Mobile Bravia Engine
Κάμερα: 8.1 Megapixel, 2.46x smart zoom, auto focus, LED flash, image stabilizer
– Sony Exmor R for mobile CMOS sensor, HD video
Εσωτερική μνήμη: 512MB
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB (στη συσκευσία), δέχεται έως και 32GB
micro USB, GPS, Wi-Fi, DLNA, HDMI, Bluetooth, Radio FM
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 125x63x8,7 χλστ.
Βάρος 117 γρ.
Χρώματα: Midnight Blue, Misty Silver

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
K.t.S

Το αγαπώ!Πάντως στον σχεδιασμό για φέτος θα είναι ο βασιλιάς!

Giannis

Καταπληκτικό! Ξέρουμε πότε κυκλοφορεί?

Solon

Έχει τα πάντα και είναι και όμορφο! Από τα κινητά που θα κάνουν μεγάλες πωλήσεις το 2011.

giwrgos_petra

οντως πολυ ομορφο κινητο

Dimitris91

re kosta poios sou eipe oti tin noiazoun oi anavathmiseis?? mporei kalista na thelei na vgalei to wraiotero smartphone…kai ektos autou to kinito foraei android! ti parapanw?

giorgos

δεν συγκρινεται με το N 9

Spiros

Το ωραιοτερο κινητο να βγαλει η SE εγω δεν προκειται να την ξαναπατησω οπως με το Χ10(φανταζομαι και αλλοι εκτος απο μενα).Η εταιρεια ειναι για τα μπαζα.Αφερεγγυα τελειως και πολυ πισω σε θεματα προγραμματισμου.Αν θελουν οι υπολοιποι μια χαψια μπορουν να την κανουν.Το θεμα ειναι αν θελουν η απλως της αφηνουν λιγο χωρο.Στα τσακιδια να παει και να μην ξαναγυρισει.

dimitris

Παιδιά, νομίζω οτι είστε πολύ σκληροί. Και που άργησε να πάρει 2.1 το Χ10 τί έγινε; Δηλαδή τώρα που πήραμε 2.1 άλλαξε κάτι δραματικά; όχι. όλοι είχαν κι άλλες επιλογές, ίσως καλύτερες (βλέπε Desire) κι όμως προτιμήσαμε το Χ10 γιατί συνδιάζει καλύτερα απ’ολα εμφάνιση και επιδόσεις, έτσι δεν έιναι; Εγώ το δικό μου το αγαπάω και με τα ελλατώματα του και θεωρω οτι το Arc και πάλι θα είναι το καλύτερο smartphone που να συνδιάζει επιδόσεις και εμφανιση το 2011.

Nikos

Mονο εγω θεωρω πως και τα 2 ειναι ψιλοαηδιες?
Και αναφέρομαι και στον αντικαταστατή και στον
αντικαθιστώμενο. Τεσπα, κρινωντας απο τα κινητα
που ερχονται παντως, αν αυτη ειναι η απαντηση της se
μαλλον δεν εχει να πει και πολλα…

kostas

@Nikos συμφωνω απολυτα! Δεν με ενθουσιαζει ΚΑΘΟΛΟΥ απαρατηρητο θα περασει πιστευω…

Αντώνης

@διμιτρις91 διαφονω … οκ στην αρχη θα ειναι τελιο αλλα οταν το κρατας για ενα χρονο και θα χρειαζετε την αναβαθμιση του και γυρω σου να βλεπεις παλαιοτερα κηνιτα με πιο νεα λειτουργικα θα καταργιεσε την μερα που το αγορασες

jimv26

Όπως τα λέει ο Κώστας είναι..Τι να πούμε για την Nokia που βγάζει τα ίδια κ τα ίδια..Η Sony Ericsson είναι μια πολύ έμπειρη εταιρία κ δεν νομίζω ότι θα μείνει πίσω στον ανταγωνισμό..Εγώ προτίμησα το Desire επειδή μου άρεσε το UI του κ όχι επειδή δεν μου άρεσε το X10..

kiriakos

Ekane ena lathos ke ti ekane na to diorthosi? Vgenontas ke legodas ‘to 2.1 to diko mas ine kalitero apo to stock froyo opote de iparxi logos gia anabathmisi’ . Reee tous elegxi i google???? Pou se stock SE eclair ke lagaro sto scroll ton apps ???piano me to zori 4 MPLOFS ke 300 score sto quadrant??I to alo pou tous trelaname gia multitouch ,vgenun ke lene ‘i developers mas vrikan tropo gia dualtouch ala tha psiloexi problimata ‘eno ixe vgi anakinosi prin mines oti i othoni logo hardware den to ipostirizi.ke to kerasaki stin tourta : ena klidomeno bootloader pou anarotiese oti exoun 100 atoma pano se themata asfalias ke 3is gia development.File ekanes lathos?me ta 600 euro mou ke me thes ksana pelati? Kseklidose mou ton bootloader na kanun ta pedia ton xda tin dulia tus ke tha to skefto na agoraso ksana se kinito. Sorry gia ta greeklish m ala grafo apo kinito ke den exi ellinika.Aganaxtisa o kaimenos :-p

maria 21

toso xalia einai to x10 lew na to parw an kai skeutomsi kai to noia n 8

joanna

πραγματικα πολυ ωραιο γνωριζουμε ποτε θα ερθει στην ελλαδα? μαρια21 το x10 ειναι ωραιο κινητο αν και δεν εχει ραδιοφωνο κατι που το θεωρω σημαντικο

joanna

Mαρτιο?αντε ρε τοσο αργα.Και λογικα θα κοστιζει πανω απο 600 ευρω ετσι?

Paulinho

Μπροστινή κάμερα για βίντεο κλήσεις θα έχει;

Nikos

Λογικα γιατι να κοστιζει πανω απο 600? 600 εχει το desire hd. Το κοβω maximum 500αρικο.
Να ρωτησω εγω κατι που δεν καταλαβα?
Ο επεξεργαστής Sony Mobile Bravia Engine ακριβως τι κανεις?

Nikos

Καταρχάς δεν ξέρουμε ποιον επεξεργαστή φοράει ακριβώς, γιατί και το τωρινό το x10 1 gHz επεξεργαστή φοράει, αλλά δεν ειναι ο ιδιος με του HD. Εκτος αυτου ειναι λιγο μικροτερο (τοσο που πραγματικά δεν ειναι αξιοσημείωτο μειων, ωστόσο το αναφερω) και δε νομίζω οτι απο υλικα κατασκευής προσεγγίζει το hd αλλα αυτο θα το δουμε. Ωστόσο για μενα οι κυριοτεροι λογοι ειναι δυο: α)Η υποστήριξη της htc στα μοντέλα της σε αντίθεση με την SE – γιατι μπορει να παρει την εκδοση 3.0 το θεμα ειναι ομως ειναι ποτε – (καθως και το sense της htc που δινει μια διαφορετική εικονα στο android) και β) η ημερομηνία κυκλοφορίας. Το hd εχει τοσο τωρα. Mε δεδομενα διπύρηνα μοντελα που πεφτουν στην αγορα και το hd θα πεσει (οπως και αλλα μοντελα).

fred

το μονο ενδιαφερον στο κινητο ειναι το 2.3(κατα την γνωμη μου)

Grigsgr

“H Sony Ericsson αν μάθει εκτός από ωραία κινητά να προγραμματίζει με περισσότερη σοβαρότητα και τις αναβαθμίσεις της θα ξαναμπεί στις καρδιές μας.”

Αυτό ξαναπές το.
Αλλά εκεί που πρέπει δεν ακούγεται.

mikemilos

an tha exei exmor cmos sensor ta apotelesmata se xamhlo fwtismo tha einai pragmatika polyy entypwsiaka…. gia na doyme….. as elpisoume na mhn mas apogohteysei gia mia akomh fora h s.e. kai elpizw na to vgalei twra konta giati o antagwnismos erxete me dual core kai den tha exei elpides meta…

Kamui

Μερικοί ξεχνάτε πως βγαίνει κ το Nexus S. Οπότε πρόκειται για μάχη

X8

αναβαθμισιμο σε 3.0?… δεν ειναι tablet!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.