Sony Ericsson Xperia Neo V με 199 ευρώ στη Vodafone

Αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων της Vodafone το Sony Ericsson Xperia Neo V με 199 ευρώ σκέτη η συσκευή. Το Neo V έρχεται με οθόνη αφής 3.7 ίντσες LCD ανάλυσης 854×480 pixels, επεξεργαστή 1GHz μονοπύρηνο, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280x720p. Τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 2.3 και θα αναβαθμιστεί σε 4.0. Ice Cream Sandwich.

Δείτε εδώ ένα παλαιότερο hands-on βίντεο του Xperia Neo και πάρτε μια πρώτη γεύση. Το “σκέτο” Xperia Neo έχει (είχε) κάμερα 8 Megapixel και δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην ελληνική αγορά.

Xperia Neo V λοιπόν ή Huawei X5 Pro;

, Sony Ericsson Xperia Neo V με 199 ευρώ στη Vodafone

Sony Ericsson XPERIA Neo V
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 1GHz, Adreno 205 GPU
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 3,7 ίντσες, Reality Display, Bravi Engine, LCD, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, HD video 1280x720p
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB, FM Radio, HDMI
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 116x57x13 χλστ.
Βάρος: 126 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

210 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δαμιανός Καλανίδης

Πολύ καλή επιλογη!!!

dimitris7

ενω ειναι καλη συσκευη και με καλα χαρακτηριστικα ειδικα γι αυτη την τιμη η ποιοτητα κατασκευης του ειναι κατι παραπανω απο τραγικη

bec

Ωραίο είναι ειδικά για ανανεώσεις συμβολαίων χωρίς να χρειάζεται να τα σκάσει κανείς για να έχει δυνατό android κινητό.Ειναι και μαζεμένο με καλή οθόνη και σίγουρα ανώτερο απο huawey και zte που κυκλοφορούν σε ίδιες τιμές.

tkvkp

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πακετο με λιγα χρηματα.Πραγματικη προσφορα!Μπραβο στη vodafone.

kostas

Στα 200€ είναι το καλύτερο κινητό με διαφορά απο τα άλλα.

cr4

3d φωτογραφιες;;;

Saligaros Racing

Φοβερο κινητακι

βαγγελησ χ.

κριμα και εχει η μαμα μου αναβαθμιση στην wind και παρειγγειλα το Huawei ideos x5 pro 🙁

Νίκος Λ.

199 ευρω? φτηνο ειναι για sony ericsson..

gtmen

paidia mprabo stin sony kai stin vodafone sigoura tha to paro

Riddle

Πέρα απ’ τη πλάκα τι 3D φωτογραφίες λέει ? Και ζωντανεύουν και στην οθόνη ? 199 ευρώ?
Αν όντως ισχύει….το έχω αγοράσει ήδη!!!

panos13

Ideos x5 pro vs Neo V .Νομίζω γέρνη η ζυγαρια!!!Ευχάριστη εκπληξη απο Sony!!

Christos

Πολύ καλό! Αξίζει, αν πάρει και την αναβάθμιση σε 4 που λες…

panos0911

Παιδιά,μόλις το αγόρασα… Πολύ ωραίο κινητό.. Εκπληκτική τιμή.. Προς απάντηση σε κάποιον που ρώτησε αν έχει 3Dφωτογραφία,οντως έχει απλό ημικυκλικο πανόραμα αλλά και 3D πανόραμα… Δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιος να πάρει το Arc αυτή τη στιγμή!

Aris

οτι πρεπει για την αδελφη μου…
πολυ καλο και super τιμη.

leon

Ενδιαφέρον!!!

ΗΛΙΑΣ Χ.

Ειναι πιο καλό από το huawei ideos pro γιατί έχει 512ραμ ενώ το huawei έχει 384ραμ

kostas

512mb ram έχει και το huawei x5.

ΗΛΙΑΣ Χ.

Kostas, Έτσι λεει, αν κατεβάσεις το android assistant η κάποια άλλη εφαρμογή που λεει τα χαρακτηριστικά του κινητού θα δεις οτι λεει 384 μβ

Riddle

@ΗΛΙΑΣ Χ

Η ραμ μόνο το κάνει καλύτερο? Τη 3D λειτουργία την αγνοείς?

Nick

Στο Unlimited 20 πάλι 199 έχει! Στην παρουσίαση λέει “i timi einai gia to Neo V me simvolaio sto programma Unlimited 20. Prosekse to ;)” αλλά πριν 3 μέρες. Μπερδεύτηκα

kostas

@ΗΛΙΑΣ Χ

Σου δείχνει 384mb επειδή τα υπόλοιπα τα χρησιμοποιεί το android, στην πραγματικότητα έχει 512mb.

takis1994

kai led flash , φαινετια οτι τα εχει ολα..nice..

eleonora

Το neo V ειναι αδιαμφισβητητα το καλυτερο κινητο που μπορεις να αγορασεις με 200ευρω.Tωρα η συγκριση με τη κινεζια ειναι ανουσια…Μπορει να εχουν την ιδια τιμη και παραπλησια χαρακτηριστικα,αλλα το neo V βγαινει απο μια εταιρια με ιστορια στο χωρο της κινητης τηλεφωνιας και με εμφαση στην υποστηριξη του τηλεφωνου και μετα αγορας.Αλλα ακομα και αν γινοταν αμεση συγκριση χαρακτηριστικων και δυνατοτητων το neo V ειναι και παλι νικητης με διαφορα.Ασε που αλλο να λεει το κινητο σου πανω huawai(ἠ οπως την λενε) και αλλο Sony Ericsson.

Κώστας

Είναι όντως αρκετά καλή η αναλογία τιμής και χαρακτηριστικών που προσφέρει το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, με 100 ευρώ παραπάνω αξίζει θεωρώ να προμηθευτείται το Νοκια Χ6, ενα από τα κορυφαία τεχνολογικά επιτεύγματα της Νοκια εδώ και κάμποσο καιρό.

takis

eleonora τοσο ξερεις τοσο λες η huawei ειναι κατα πολυ καλυτερη ως εταιρεια απο τη Sony Ericsson και πουλαει και περισσοτερο ,μονο το ονομα εμεινε απο τη SonyEricsson!

lorentzos

Αντε να ακολουθουν και αλλες εταιρειες το παραδειγμα της Sony Ericsson και να βγαλουν παραπλήσια smartphone σε αυτην την τιμη, ετσι οπως παμε τα 600+ ειναι πλεον απλησιαστα!!

takis1994

Μια απορια..η λειτουργια 3d επειδη ειδα κατι βιντεο στο youtube , μηπως ειναι μονο οταν συνδεσεις το κινητο με hdmi (σε 3d τηλεοραση) ;;
Γιατι κατι τετοιο καταλαβα με το arc 3d..(που λογικα η λειτουργια ειναι ιδια..)

Υποστηριζει δηλαδη 3d η οθονη του κινητου;

Exploticon

το νεο μου κινητο νανε καλα η wind που βαζη τα κινεζικα κινητα και για να την ανταγωνιστη η vodafone βαζει τουμπανο κινητα σαν το lg optimus 7 στα 200 🙂

Manolis Tsagkarakis

Πολύ καλή τιμή μιας και γι ‘ αυτά τα χαρακτηριστικά ήθελες 400 ευρώ πριν μερικούς μήνες…

θανασης

δεν ξερω γιατι, αλλα μαρεσει περισσοτερο το lg optimus 7 που πηρα με 199 παρα αυτο. μπορει να εχει android 4ics αλλα ειναι ιδιο το vivaz ρε γαμωτο και το μενου δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.

Γρηγόρης

Νομίζω η προσφορά ήταν για 1-2 μέρες και δεν ισχύει πλέον. Εγώ πάντως το παρήγγειλα και το περιμένω 🙂

Γρηγόρης

Να πω την αλήθεια όταν μου είπε ο φίλος μου που έχει κατάστημα vodafone ότι κάνει 200 ευρώ νόμιζα ότι έκανε λάθος και το παρήγγειλα χωρίς να περιμένω να το πάρω. Σκέφτηκα ότι όταν έρθει θα καταλάβει ότι είπε μαμακία.
Αλλά τώρα είμαι απλά χαρούμενος και ανυπομονώ 🙂

Γρηγόρης

Ευχαριστώ 🙂

Θα προτιμούσα βέβαια να είχε από την μαμά του το παγωτάκι 4.0 🙂
Εσύ που το δοκίμασες, έχω μερικές απορίες σχετικά με την ποιότητα του.
Σε σχέση με το vivaz είναι καλύτερα τα πλαστικά ; Γιατί το vivaz που έχω στα χέρια μου το έχω κάνει κομμάτια (είμαι λίγο βάρβαρος, δεν φταίει το τηλέφωνο)

Stavros

@cVlachakis υπαρχει hands-on με αυτο το κινητο; Πολυ καλη τιμη και χαραχτηριστικα και αναβαθμισιμο σε ics 🙂

Exploticon

κωστα ξερεις ποτε θα κρατισει η προσφορα?

A.T.

Εξαιρετικό κινητάκι φοβερά χαρακτηριστικά… αλλά μη κατανοητή η επιλογή κεραίας… sar πάνω από μονάδα… αυγκεκριμένα 1.1… απαραίτητη η χρήση bluetooth αλλιώς ο κίνδυνος πονοκεφάλων είναι μεγάλος ακόμα και με μέτρια χρήση… sar επιπέδου Nοκια…

Riddle

Ρε παιδιά η 2η κάμερα για 3D που είναι?

GAZIAGGELOS

παιδιά τρελή τιμή για sony ericsson αλλά είμαι σε διλήμμα neo v ή ideos x5 pro???

Marios

Παιδια εγω ειμαι απο Κυπρο και το κινητακι ειναι πανακριβο. Θα μπορουσε να μου πει κανεις πως να το αγορασω απο Vadafone Ελλαδος;;;;

Riddle

Κάτσε ρε Κώστα, και γιατί λέει “Τράβηξε 3D φωτογραφίες και δες τις να ζωντανεύουν απευθείας στην 3.7” Reality Display οθόνη του, με τη τεχνολογία Mobile BRAVIA Engine, χωρίς γυαλιά! ” ;

Γρηγόρης

Αν δεν είναι 3d δεν χρειάζεσαι γυαλιά :p

GAZIAGGELOS

Xperia neo V ή Ideos X5 pro..??? τις γνωμες σας παρακαλώ..!!!

Marios

Παιδια εγω ειμαι απο Κυπρο και το κινητακι αυτο ειναι πανακριβο. Θα μπορουσε να μου πει κανεις πως να το αγορασω απο Vadafone Ελλαδος;;;;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Γρηγόρης

Marios από το eshop στο vodafone.gr 🙂

Riddle

“The latest camera enhancements from Sony introduce 3D sweep panorama technology so that images can be captured and then viewed in 3D by connecting the phone to a 3D TV using the HDMI output.”
δλδ μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει το “3D sweep panorama technology”; Ακόμα εδώ δεν αναφέρει καν τη 3D οθόνη…Με μπέρδεψε, και έλεγα να το αγοράσω :S

hayatevo9

GAZIAGELOS Σου έριξαν δαγκωτό. το μόνο που έχει καλύτερο είναι η οθόνη βέβαια αλλά όπως και να το κάνουμε αλλο σου κι άλλο huawei.

hayatevo9

σονυ *

eleonora

Riddle τα μονο κινητα με 3D οθονη στην αγορα ειναι το lg optimus 3D και το htc EVO 3D.To neo V,oπως και ολα τα τελευταια xperia,βγαζουν φωτογραφιες 3D panorama,που μπορεις να τις δεις μονο σε συμβατη 3d οθονη.Απορω πραγματικα,πως ειναι τοσο σημαντικο αυτο το χαρακτηριστικο για την αγορα ενος κινητου.Τοσο οι 3d οθονες,οσο και οι 3d cameres,ειναι πραγματικα ενα gimmick-χαρακτηριστικο καθως δεν προσφερουν τπτ ιδιαιτερο,ποσο μαλλον σε τοσο μικρες οθονες.

Οσο για αυτον τον taki,που ειπε τοσα ξερω,τοσα λεω,να του πω οτι ξερω απο πωλησεις κινητων,περισσοτερα απο οτι θα μαθει αυτος σε ολη του τη ζωη.Το γεγονος οτι η huawei,περασε τη sony ericsson σε πωλησεις δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερη εταιρια….Tοσο η sony ericsson,οσο και η motorola εχουν επικεντρωθει σε smartphones μονο,για αυτο εχουν πεσει οι πωλησεις τους.Για παραδειγμα οι 2 πρωτες εταιριες σε πωλησεις παγκοσμιως(δλδ νοκια και samsung) πουλησαν 105εκ και 78εκ συσκευες αντιστοιχα,αλλα απο αυτες smartphones ηταν μονο οι 19εκ και 27εκ συσκευες.

Τελος,η sony ericsson ειχε προβλημα με τη παραγωγη συσκευων,λογω σεισμου στην Ιαπωνια,ενω βρισκεται και σε ενα μεταβατικο σταδιο,καθως αλλαζει ιδιοκτησια και κα8εστως λειτουργειας.

Riddle

Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση eleonora αλλά για πιο λόγο να γράφει κάτι τέτοιο η Vodafone? Αν είναι ψευδείς η πληροφορία δεν μπορώ να της κάνω μήνυση ? (:D)

naruto14

Ποιος είπε ότι το κινητό έχει sar 1.1? Δείτε εδώ καλύτερα: https://dl-www.sonyericsson.com/cws/download/1/103/552/4/1317390538/MT11_SAR_NAMLAM_i_version.pdf

mustang

Ρε Κώστα εκεί που γράφεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τόσο δύσκολο να μας πεις αν εχει φακό exmor R ? Αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα συσκευών sony και ούτε κουβέντα?

eleonora

δεν εχει exmor r sensor το συγκεκριμενο,αλλα σκετο 5MP,αρκετα καλης ποιοτητας απο οτι ακουγεται απο reviews.H προσφορα οσο το σκεφτομαι οντως ειναι παρα πολυ καλη,ιδιαιτερα αυτη τη περιοδο,και για λογους κρισης,αλλα κυριως λογω του γεγονοτος οτι πληρωσεις 500-600ευρω φετος,το Γεναρη θα εχει 350-400.

mustang

Μάλλον δεν έχει τον exmor R για εμένα σκουπίδι το κινητό, πολυ ξεπερασμένο

mustang

Ελεονόρα δεν λέει με τίποτα, θα προτιμούσα να είχε καλό φακό αντί τη reality display

hayatevo9

Πες τα Ελεονώρα, μαζί σου. Μη δούμε μια κοπέλα να ασχολείται με αθλητικά, τεχνολογία η αυτοκίνητα αμέσως να την πούμε άσχετη. Δε συγκρίνονται οι 2 εταιρίες από άποψη εμπειρίας και μόνο.

panos13

Ξεπερασμενο αυτο το κινητο?…..Μιλαμε για τηλεφωνο που κανει 200 ευρω και ορισμενοι περιμενουν να δουν το επομενο galaxy s3..Το τηλ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα χρηματα και οχι επειδη το λεω εγω,απλα οποιος γνωριζει απο smartphones δεν μπορει να το αρνηθει.

Nikos Crestfallen

Κωστα, το κινητο γραφεις οτι εχει ενσωματομενη μνημη 1 GB…στο gsmarena λεει για 320 MB ενσωματομενη μνημη και περιλαμβανει microSD 2 GB ,επεκτασιμη μεχρι τα 32 GB,οπως λες και εσυ…τελικα ποση internal memory εχει? 320 MB ή 1 GB?

Συγνωμη για το δευτερο μηνυμα αλλα μολις βρηκα αυτο

https://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperianeov?cc=gr&lc=el#view=features_specifications

λεει οτι εχει 1 GB μνημη εσωτερικη αλλα ελευθερη μεχρι 320 ΜΒ…τα υπολοιπα 640 ΜΒ χρησιμοποιουνται απο το λειτουργικο Android???λιγα δεν ειναι 320 ΜΒ για εσωτερικη μνημη?θα μου πεις για αυτο σου δινει την δυνατοτητα επεκτασεις μεχρις τα 32 GB!!

Nikos Crestfallen

Συγνωμη για το δευτερο μηνυμα αλλα μολις βρηκα αυτο

https://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperianeov?cc=gr&lc=el#view=features_specifications

λεει οτι εχει 1 GB μνημη εσωτερικη αλλα ελευθερη μεχρι 320 ΜΒ…τα υπολοιπα 640 ΜΒ χρησιμοποιουνται απο το λειτουργικο Android???λιγα δεν ειναι 320 ΜΒ για εσωτερικη μνημη?θα μου πεις για αυτο σου δινει την δυνατοτητα επεκτασεις μεχρις τα 32 GB!!

Γρηγόρης

Φαντάζομαι mercedes εννοείς το SE έτσι ;

Κωνσταντίνος

Παιδιά,αξίζει να δώσω το x10i 200€ και να πάρω αυτό ;

mustang

panos13 τι ειπες αγορίνα μου? οποιος γνωρίζει απο smartphones k επιασες στο στόμα σου το s3 που δεν κυκλοφορεί ακόμα κ το σύγκρινες με αυτή την πατάτα κιόλλας?

panos13

Καταρχας δεν συγρινα….Ειπα οτι πολυ περιμενουν να δουν το Galaxy s3 σε μια φθηνη συσκευη οπως αυτη..Διαβαζουμε λιγο πιο προσεκτικα

mustang

τα specs για android είναι 720p οθόνη 2 πυρηνες ανα επεξεργαστή 1 giga ram 599 euro

tilem

@mustang:αγριες διαθέσεις βλέπω να έχεις. Αποκαλείς πατάτα την συγκεκριμένη πρόταση η οποία είναι αρκετά τίμια και σε καλή τιμή. Μετά αυθαίρετα ορίζεις κ τα specs για τα android κινητά. Επειδή εσένα δεν σου άρεσε το κινητό δεν σημαίνει ότι είναι “πατάτα”…αν σ’αρέσει πέρνα αλλιώς προσπέρνα!..τόσο απλό! Μπορείς να πάρεις ένα κινητό με τα super-duper specs που όρισες με τόση αλαφρότητα. Προφανώς τα κινητά nexus/galaxy s κλπ που έχουν χειρότερα specs αλλά τρέχουν μια χαρά δεν αξίζουν καθόλου; (για να μην πω τι κάνουν iphone4/wp 7.5 με αυτά τα specs)

Γιώργος

Κώστα μπορείς να μου πεις τι διαφορά έχει το neo από το neo v εκτός από τα megapixel; Δηλαδή δεν έχει exmor r;

sayian

@mustang +1

Neo

Με αυτη την τιμη, ειναι σαν να αγοραζεις Alfa Romeo Giulietta…σε τιμη Toyota Yaris.
Απλα καταπληκτικο! Το Απολυτο Value4Money! Για την ακριβεια, ο ορισμος της εννοιας.
Μπραβο στις SonyEricsson και Vodafone.

Γεωργία Κ.

Πολύ καλή πρόταση με αυτα τα λεφτά…
εγώ εχω huawei ideos x5… και δεν το συζητώ εάν τα είχα τώρα(200 €) θα το έπαιρνα.
Και μην ξεχνάμε θα πάρει ice scream 4. 0. Έχει ράδιο, hdmi.. τα υπόλοιπα πάνω_ κάτω τα ίδια με το δικό μου.
Ας μην μειώνουμε κινητά παιδιά… ο καθένας με τα γούστα του! Ευτυχώς όπως έχουν πει κι άλλοι που έβγαλε η wind τέτοιες προσφορές και τώρα αναγκάζονται λόγω ανταγωνισμού να το κάνουν κι άλλες εταιρείες. Όπως και να χει προς όφελος μας και μόνο είναι.

kostasbar

να ρωτησω παιδια καλυτερα να παρει κανεις το χperia ray η το neo σε αυτες τις τιμες?

iceman

υπαεχει το sony ericsson xperia neo με την καμερα των 8 μεγαπιξελ στα media markt γυρω στα 300 ευρω χωρις συμβολαιο.

hayatevo9

kostasbar το ray δεν κοστίζει 200 ευρώ αλλά κάπου στα 390. Είναι καλύτερο γενικά αλλά έχει μικρότερη οθόνη (3,5 ίντσες)

kostas

Το τηλεφωνο μαμαΪ……με 199 ευρω δεν υπαρχει καλυτερο και απορω πως μερικοι συγκρινουν σονυ με καινουργιες εταιριες που θελουν πολθ ακομα για να αποδιξουν αν αξιζουν η οχι

island

200 euro ,θα πάρει και τη ICS και υπάρχουν παράπονα ?

Τζάμπα και ένας καφές δώρο καλύτερα ?

orgio

Μόλις το παράγγειλα 120euro με την επιδότηση.

Σε αυτή την τιμή νομίζω ότι είναι πολύ καλή αγορά.

Giannisma

Μονο και μονο π εχει ΗDMI Ειναι καλυτερο απο το Huawei!

naruto14

Και έχει και Sony Mobile Bravi Engine! 😉

Kosmi

Μια ερώτηση παιδιά. Το κινητό είναι με πρόγραμμα unlimited 20 σε vodafone ή οχι σκέτη συσκευή χωρις δεσμεύσεις? Ευχαριστώ

naruto14

Σκέτη συσκευή είναι 🙂

Riddle

Ρε παιδιά εγώ έχω κολλήσει με τη 3D οθόνη και τη 3D κάμερα, άντε η κάμερα να είναι “ψευτό-3D” όπως λέει και ο Κώστας…αλλά γιατί η Vodafone να λέει ψέματα και για την 3D οθόνη; Πραγματικά κάποιοι λένε “τι να τη κάνεις τη 3D οθόνη σε τόσο λίγες ίντσες;” αλλά θα γούσταρα να την είχα έστω και σε 3,7″…Κάποιος που το αγόρασε είπε “Προς απάντηση σε κάποιον που ρώτησε αν έχει 3Dφωτογραφία,οντως έχει απλό ημικυκλικο πανόραμα αλλά και 3D πανόραμα…” δηλαδή; Ισχύει;

Iraklis

Προφανώς οπως όλα τα SE έχει λειτουργία λήψης τρισδιάστατης φωτογραφίας και προβολής της σε συμβατή (aka 3D) συσκευή προβολής.
Η οθόνη του κινητού δεν είναι 3D.
Πιο νια νια δε γίνεται.

Riddle

Oκ, το έψαξα κιόλας στην official σελίδα της SE, ΔΕΝ έχει 3D οθόνη 😛
Βλακείες της Vodafone είναι….συγκεκριμένα στην σελίδα της SE, λέει “* Απαιτείται τηλεόραση 3D για να δείτε το 3D πανόραμα.”….Συγνώμη αν σας κούρασα με το όλο θέμα!

eleonora

Skroutz-αρωντας λιγο,ειδα οτι η αμεσως καλυτερη τιμη για το neo V,ειναι 239ευρω,αρα η vodafone ενα 50αρικο καταφερε και εκοψε,not bad..αν σκεφτει κανεις οτι περυσι ἠ προπερσυ για να προσελκυσουν πελατες εδιναν playstation και xbox δωρο,για ακριβες συνδεσεις συμβολαιων,αυτη η προσφορα ειναι σαφως καλυτερη και θα βοηθησει να ανεβουν οι πωλησεις στα retail stores της vodafone,που ειχαν σαφως πεσει,καθως ολοι μας τρεχουμε να βρουμε το φθηνοτερο κινητο στο skroutz.Καπου διαβαζα οτι στην Αγγλια ειχαν μια παρομοια προσφορα το xperia play στις 149 λιρες δλδ γυρω στα 175ευρω,(αντε στην ελλαδα να εκανα 190-200ευρω λογω φορων),αλλα νομιζω η προσφορα αφορουσε την orange.

A.T.

θα συνεχίσω να είμαι ξενέρωτος… υπέροχο κινητό φαίνεται πραγματική ευκαιρία… είναι πραγματική ευκαιρία από χρηματική άποψη. ΑΛΛΑ SAR 1.10!!!!!

A.T.

Τη στιγμή που ελάχιστα πλέον κινητά της sony έχουν πάνω από μονάδα sar και σχεδόν κανένα samsung. Πάντως για κινητό ποιότητας sony πολύ καλή τιμή…!!!

Panos

Για πόσο καιρό κρατάει η προσφορά μήπως ξέρουμε;;

eleonora

Sorry κιολας,αλλα θα ελεγα μην τρελαινομαστε με το sar,ουτε εμενα μ αρεσει το κινητο να εχει υψηλο sar,αλλα να μην ξεχναμε πως πρεπει να ειμαστε ολοι προσεκτικοι για το τι διαβαζουμε.Το 1.10 ειναι η υψηλοτερη τιμη που μπορει να παρει,δλδ οταν το σημα ειναι μια γραμμη και ακομα μικροτερο.Η μεση τιμη του για παραδειγμα,μπορει να ειναι μικροτερη απο ενα κινητο με δεικτη sar 0.75.Αμα καποιος ειναι 3 ωρες την ημερα με το κινητο στο αυτι,και αποδειχθει οτι η ακτινοβολια των κινητων μπορει να εχει αμεση συνεπεια στην υγεια,πιστεψε με δεν θα σωθει αν το κινητο εχει δεικτη sar 0.5 ή 1.Αν φοβασαι την ακτινοβολια,αλλα θες να μιλας στο κινητο,η μονη λυση ειναι handsfree,και εισαι το ιδιο ασφαλης ειτε το κινητο εχει sar 1.2 ειτε 0.5.

Ασχετο,παντως θα ηθελα εκτος απο την υψηλοτερη τιμη sar,να εβαζαν και τη μεση τιμη sar,που εκπεμπει ενα κινητο σε συνηθησμενες συνθηκες(δλδ με μεσαιο σημα)

kats

Όλα τα πόστ που κάνεις ρε κώστα είναι όλα αντιγραφή απ το insomnia και κάνεις και ορθογραφικα..

ιωαννης

kats και οι παρουσιασεις που κανει αντιγραφη απο το insomnia ειναι?

Nidma

Διάβασα ότι το κινητό είναι σκέτη συσκευή, χωρίς δεσμεύσεις. Άρα δεν είναι κλειδωμένο ή κάτι τέτοιο ε?

kats

Το 99% ναι.πρώτα τα βάζει το insomnia και μετά από λίγο ως δια μαγείας τα βάζει και το techblog. Λάθος συνεννόηση.αυτό δεν συμβαίνει.αλλά τα θέματα ναι.

dimpep

Καλύτερα με 50 ευρώ παραπάνω Galaxy S. Αν και με 5άρα κάμερα, έχει καλύτερο hardware

Nidma

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα!! Έφυγα για NEO V!

πασχαλης

κινηταρα!!φαινεται πολυ καλης ποιοτητας κ προσεγμενο!!!

μακαρι να ειχε μονο λιγο φαρδυτερη οθονη!

ΗΛΙΑΣ Χ.

παντος σε σχεση με το huawei το neo V ειναι καλυτερο γιατι εχει καλυτερη οθονη, εχει την πιο καινουρια εκδοση λογισμικου, εχει καμερα για βιντεοκληση, εξοδο HDMI και την 3D λειτουργια.

Δαμιανός Καλανίδης

Μέχρι πότε θα είναι η προσφορα?

Manos

Καλη η προσφορα αλλα βλακειες… παιρνω τηλεφωνα στα καταστηματα vodafone και μου λενε ειχαμε 1 αλλα το πουλησαμε… σε αλλο καταστημα μου λενε ειχαμε 2 αλλα τα πουλησαμε…
μιρασανε απο 2 συσκευες στο καθε καταστημα κ κατι τρεχει…

Ender

SAR 1,1…έλεος….

O ΜΟΝΟΣ λόγος που ΔΕΝ θα το πάρω.

Kostas

@ Manos Υποθετω ομως οτι μπορεις και να το παραγγειλεις αν δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο ετσι? Ολοι εσεις που θεωρειτε την Huawei καλυτερη εταιρια απο την Sony Ericsson (το ακουσαμε κ αυτο) θεωρειτε δηλαδη οτι θα αναβαθμισει επισημα το Χ5 pro στην εκδοση ICS?Γιατι αν αναβαθμιστει το συζηταμε…μεχρι τοτε το Neo V εινα πολυ μπροστα…εκτος απο το ICS εχει επισης κ μπροστινη καμερα (που δεν εχει το Χ5), ΗDMI,TV out, καλυτερης αναλυσης οθονη (265 ppi-245ppi) και μηχανισμο Bravia engine που τουλαχιστον στο Arc που τον εχω δει πως δουλευει εχει γινει καταπληκτικη δουλεια απο τη Sony..απορω με ποια κρητηρια θεωρειτε καλυτερο το X5 pro μερικοι..

haris

τι δεν θα παρει το μινι μου την 2.2!!! αντε γεια σου σονυ (η ερικσον φευγει)…….

anastasis

Ποιο είναι καλυτερο? Αυτό ή το galaxy ace???

tolios

sar κοιταχτε εδω The highest SAR value as reported to the authorities for this
phone model when tested for use by the ear is 0.77 W/kg*, and
when worn on the body is 0.38 W/kg* for speech and 0.89 W/kg*
for data calls. https://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/xperia-neo-v?cc=ae&lc=en
https://dl-www.sonyericsson.com/cws/download/1/103/552/4/1317390538/MT11_SAR_NAMLAM_i_version.pdf
να ξερουμε τι λεμε

naruto14

Ρε παιδιά το κινητό έχει εξαφανιστεί από το site της VODAFONE!!!!!!!!!

Γρηγόρης

Ρώτα σε κατάστημα. Εγώ μόλις το παρέλαβα 🙂

naruto14

Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου λένε ότι ακόμα υπάρχει. Αλλά θα πάω να το κρατήσω μιας και άμα εξαντληθεί μπορεί να μην έρθουν νέες παραλαβές…

claudio

Kώστα τι έγινε κ το κινητό εξαφανίστηκε απο την VODAFONE k όλα τα σχετικά site. Παιδιά βοηθηστέ…

Στεφανος

Στο skroutz μου βγάζει την έκδοση με την 8 megapixel κάμερα στα 239 , ισχύει αυτό?
Όσο για την Vodafone φαντάζομαι θα έμεινε από στοκ μήπως κάποιος ξέρει αν θα ξαναπαραλαβει ?

george lg optimus one

Ισως το καλύτερο value for money κινητό αυτή την στιγμή. Είχαμε συνηθήσει σε ευχάριστες εκπλήξεις από την huaei και την zte, τωρα όμως έχουμε ένα ακόμα, πολύ καλύτερο, κινητό στην χαμηλο-μεσαία κατηγορία των 200ευρώ περίπου. Αν συγκρίνει κανείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δικού μου κινητού, του lg optimus one, που τον Φεβρουάριο που το αγόρασα ήταν από τα καλύτερα valye for money κινητά εκείνης της εποχής με τιμή και αυτό περίπου 200 ευρώ, με το νέο sony erricson xperia neo v που κοστίζει και αυτό το ίδιο, η διαφορά είναι πλέον χαοτική….

Undisputed

Είναι unbranded το κινητό ή έχει λογότυπα της vodafone?

mac

Νέες παραλαβές από 2 Δεκεμβρίου για το το μπλε που εξαντλήθηκε.
Λευκό υπάρχει ακόμα…

GAZIAGGELOS

παιδιά με τόσα χαρακτηριστικά που έχει η κάμερα πιστεύω ότι είναι exmor r

για δείτε λίγο

Camera

3D sweep panorama
5 megapixel camera
16x digital zoom
Auto focus
Face detection
Flash/LED
Front facing camera (VGA)
Geo tagging
HD video recording (720p)
Image stabiliser
Red-eye reduction
Scene detection
Self-timer
Send to web
Smile detection
Sweep panorama
Touch capture
Touch focus
Video light
Video recording
Video stabiliser

pavlos

Λοιπον επειδη παιζει συγκριση με χ5 pro.. εχω να πω οτι το neo v εχει θετικα την δευτερη καμερα hdmi και αναμενομενη αναβαθμιση σε 4.0…αρνητικα.. κακη ποιοτητα κατασκευης.. ασυμβατη αναλυση (με πολλες apps σιγουρα θα υπαρχει θεμα και το κυριοτερο αρνηρικο εσωτερικη μνημη μονο 380 mb!!!! θετικα huawei πολυ καλυτερη κατασκευη..και ψιλοαντικειμενικα πιο ομορφο.. 1 ,gb μνημη.. 3.8 οθονη.. hd video.. δεν καταλαβαινω καποιους που λενε κριμα που παρηγγειλα το χ5 pro.. ουτε αυτους που υπερασπιζονται την sonyericsson ως σιγουρα καλυτερη εταιρια .. για να δουμε την huawei ανερχομενη δυναμη στο χωρο της τεχνολογιας .. για εμενα που τα έχω δει και τα 2 κινητά από κοντά αν μου έλεγαν πες τιμή χωρίς να ξέρω. . Θα έλεγα αντικείμενικα.. χ5 pro : 350 € λογο άγνωστης μάρκας αλλιώς θα έλεγα παραπάνω. . neo v : 300 το πολύ. .

Panos7GR

Παιδιά το συγκεκριμένο κινητό με αυτήν τιμή θα πουλήσει τρελά. Σήμερα που περνούσα απο την Vodafone (της Κω) δεν άντεξα και μπήκα μέσα να ρωτήσω. Εδώ στο νησί, από την Δευτέρα που διαφημίστηκε στην TV, μου είπε ο υπάλληλος τα 4 κομμάτια (2 λευκά – 2 μαύρα-μπλε) που είχαν φέρει έφυγαν μπαμ-μπαμ. Γι αυτά τα χαρακτηριστικά και απο εταιρία σαν την Sony (τόσα χρόνια στη αγορά) είναι τρελό value for money κινητό, δεν το σηζυτάμε αυτό!
Δεν είχα σκοπό να αγοράσω κινητό αυτήν την περίοδο, όμως αυτή η τιμή με έβαλε σε πειρασμό. Τελικά το παρήγγειλα. Όπως μου είπε ο υπάλληλος, ισχύει αυτό που είπε παραπάνω ο φίλος mac για τις νέες παραλαβές στις 2 του άλλου μήνα. Όμως απ ότι είδα, όταν άνοιξε την σελίδα για την διαθεσιμότητα του κινητού ο υπάλληλος, για το ΛΕΥΚΟ έγραφε “Περιορισμένη” και για το άλλο χρώμα “Ικανοποιητική”, οπότε καταλαβαίνετε…

Dimitris

Καλά μερικοί δεν ξέρουν να διαβάζουν ή μάλλον να καταλαβαίνουν τι λένε τα specs.

Το κινητό έχει 3 ειδών μνήμες:
– Εσωτερική μνήμη τηλεφώνου: 1 GB (έως 320 MB ελεύθερα)
Αυτή η μνήμη έχει το λειτουργικό σύστημα. Είναι 1 GB και όχι 320 ΜΒ. 320 MB είναι αυτά που μένουν ελεύθερα. ΔΕΝ είναι η μνήμη που χρησιμοποιεί το λειτουργικό όταν τρέχει. Είναι μνήμη ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ.
– RAM: 512 MB. Αυτή είναι η μνήμη που χρησιμοποιεί το λειτουργικό όταν τρέχει και είναι όλη ελεύθερη.
– Υποδοχή κάρτας μνήμης: microSD™, έως 32 GB. Το κινητό έρχεται με 2 GB κάρτα μαζί. Και αυτή είναι μνήμη ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ.

Αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι η RAM. Εϊναι η μνήμη που χρησιμοποιεί το λειτουργικό όταν τρέχει. Και είναι 512 MB και όχι 320.

Undisputed

Pavlos. Τι εννοείς ασύμβατη ανάλυση (με πολλες apps σιγουρα θα υπαρχει θεμα και το κυριοτερο αρνηρικο εσωτερικη μνημη μονο 380 mb)? Η ανάλυση είναι 480 x 854 pixels που έχουν τα περισσότερα κινητά και όσο για την εσωτερική μνήμη οκ είναι 380mb αλλά σου έχει δώρο 2gb νομίζω και ποιός χρησιμοποιεί πλέον την εσωτερική μνήμη του κινητού για εφαρμογές?

GAZIAGGELOS

παιδιά δεν υπάρχει ποια στην vodafone τι γίνετε?

Dimitris

@Gaziaggelos
Φίλε το βάζουν και εξαφανίζεται με την μία. Εγώ πρόλαβα προχθές και το πήρα σε άσπρο που είναι πραγματικά εκπληκτικό.
Μόνη παραφωνία ότι δεν έχει το HDMI καλώδιο και τον Screen protector στην συσκευασία. Ίσως για να πετύχουν την πολύ καλή αυτή τιμή.

Undisputed

Έχω πάρει τηλέφωνο σε όλα τα καταστήματα και άφαντο μόνο σε ένα μου παν υπάρχει σε άσπρο αλλά δεν μαρέσει. Μου παν αύριο περιμένουν να τους φέρουν σε άλλα καταστήματα μου παν δεν θα ξαναφέρουν. Τι παίζει τελικά?

Γρηγόρης

Έχει ειπωθεί ποιο πάνω. Το κάνεις παραγγελία και στο φέρνουν. Και εγώ έτσι το πήρα.

Undisputed

Μου παν δεν θα ξαναφέρουν. Μόνο σε καναδυο είπαν κάτι οτι θα φέρουν. Θα παω σήμερα να δω

dr.TZEF

Με αφορμη αυτη την προσφορα αλλα και αλλες που εχει ανακοινωσει στο παρελθον το αγαπημενο μας blog θα ηθελα να κανω μια προταση στον Κωστα Βλαχακη.Φιλε Κωστα νομιζω οτι θα μπορουσες να κανεις μια ξεχωριστη ενοτητα οπως ειναι οι αγγελιες και οι αναβαθμισεις οπου εμεις οι αναγνωστες η’ εσυ μετα απο επιβεβαιωση της προσφορας,θα αναρτουμε τις προσφορες που συναντουμε κατα την περιηγηση μας στο διαδικτυο αλλα και σε φυσικα καταστηματα.Νομιζω οτι θα ειναι κατι πολυ ξεχωριστο και ελκυστικο για το blog αφου χιλιαδες ματια θα ειναι πιο ευκολο καθημερινα να καταγραφουν προς όφελος ολων μας τις διαφορες προσφορες και ευκαιριες,που διαφορετικα ειναι αδυνατο κανεις να εντοπισει!Κατι σαν “Skroutz προσφορων”το εχω στο μυαλο μου!
Να και που νομιζω εχει ενδιαφερον:
https://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42581.action?menuId=629

naruto14

Ώστε 170 το live with walkman. Να αρχίσω να μετανιώνω που παρήγγειλα το neo V?

Riddle

live with walkman τι το ιδιαίτερο έχει? Έχει κάνει review ο Κώστας?

naruto14

Ναι έχει κάνει ένα μεγάλο ωραίο review και unboxing.
https://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-live-with-walkman-full-hands-on-3856/

Undisputed

Ακριβώς ίδια με την διαφορά οτι το live έχει μικρότερη οθόνη, μικρότερη ανάλυση και λιγότερα ppi νομίζω

naruto14

Το Live δεν έχει επίσης έξοδο hdmi αλλά μάλλον από όσα ακούγονται έχει καλύτερο ηχείο. Δεν νομίζω να υπάρχουν άλλες διαφορές.

Riddle

Η οθόνη δεν είναι μια κύρια διαφορά ή δεν υπάρχει ιδιαίτερη αλλαγή στη ποιότητα?

Undisputed

Και πάλι για την διαφορά των 30 ευρώ το neo v αξίζει. Το παράγγειλα και εγώ και μάλλον Τρίτη με Παρασκευή θα το έχω

βασιλης

εγω εχω επιδοτηση και θα παω την δευτερα να το χτυπησω ειναι πολυ καλο τηλεφωνο και θα το παρω …..

Βαγγέλης

Καλησπέρα Κώστα (και υπόλοιπα παιδιά). Συγχαρητήρια για το (tech) blog σου και για την καταπληκτική δουλειά έως τώρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα smartphone κινητό (το πρώτο μου smartphone). Ήμουν έτοιμος για το Samsung Galaxy Ace αλλά έπεσε η περιβόητη διαφήμιση με το Sony Ericksson Neo V και δεν ξέρω σε ποιο να καταλήξω…Ο βασικός προβληματισμός μου έγκειται στο γεγονός ότι πωλείται μόνο 199 ευρώ!! Για τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει θα έπρεπε να πωλείται τουλάχιστον 200 ευρώ παραπάνω. Μήπως υπάρχει “κάτι” το οποίο ΔΕΝ γνωρίζουμε?? Ευχαριστώ…

Panos7GR

Παίδες μην λέτε κουταμαρες. Όσοι παραγγείλετε το Neo V κάνατε την καλύτερη επιλογή!! Αυτή τη στιγμή σας μιλάω από ολοκαίνουριο μου Neo V. Για τα 199 ευρώ που το πήρα είναι τρελό πόσο ωραία κ καλή συσκευή είναι. Η οθόνη του είναι καταπληκτική, πολύ ζωντανά χρώματα,
και οι περιήγηση στo Internet,προσωπικά 3 μέρες, που το έχω δεν με κουραζει καθόλου! Για τα 30 ευρώ παραπάνω από το Live αξίζει και με το παραπάνω!!! Έχει έξοδο HDMI (άχρηστη για τον μέσο χρήστη), Mobile BRAVIA τεχνολογία και καλύτερη κάμερα σε σχέση με το Live.

Undisputed

Το θέμα είναι αν θα ξαναφέρουν τη συσκευή γιατί οι πωλητές μου τα μάσαγαν και στα καταστήματα και απ’ το τηλέφωνο που πήρα και είναι και άφαντο 3 μέρες απο το site

ddddd

ρε παιδια μεχρι ποτε θα ισχυει αυτη η τιμη …???????????????????

George Kalogeropoulos

Για το GPS γνωρίζει κανείς αν είναι μέσω internet η διατίθονται χάρτες μαζί?

Undisputed

@ddddd Η τιμή δεν ξέρει και η ίδια η vodafone μέχρι πότε θα ισχύει

ace79gr

Παιδια το site ths vodafone δεν το εχει αλλο ,τελειωσε η προσφορα?

Απόστολος

Εγώ ήτανε να αγοράσω το Sony Ericsson Live with Walkmann, και αυτό επειδή είχε εξαντληθεί το Neo V. Όταν πήγα στην Vodafone είδα το Neo V να είναι μαζί με τα άλλα κινητά στη βιτρίνα, μετά από λίγα δευτερόλεπτα διαπίστωσα ότι ήτανε μια πλαστική μινιατούρα. Πήγα στο παιδί που ήτανε στο ταμείο και τον ρώτησα άμα το έχουν, και μου απάντησε πως έχει εξαντληθεί (αν το έβρισκα θα ήμουνα πολύ κωλόφαρδος :P), άλλα γύρο στη 15 Δεκεμβρίου, μπορεί και πιο νωρίς, να έρθει. Αργότερα από αυτό τον ρώτησα την τιμή, και η απάντηση, για όλους μας, ήτανε θετική, η τιμή θα παραμένει ίδια, δηλαδή 199 ευρώ, ελπίζω να βοήθησα.

Undisputed

@ace79gr Υπάρχει κανονικά στο site απλά το βάζουν και το βγάζουν
https://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42568.action?skuId=8573

teovag

Το κινητάκι είναι πολύ ωραίο “hands on live!”, όχι πολύ μεγάλο, αλλά σίγουρα καθόλου μικρό. Σήμερα το παρήγγειλα από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ(!) και θα το πάρω σε 2 εργάσιμες. Ακριβώς πριν από εμένα ήταν ένα άλλο παληκάρι που το πήρε κι αυτός (μου φάνηκε ότι το είδε και αυτός στο site!). Νωρίτερα είχα δώσει το δικό μου xperia mini, το οποίο ήταν άριστο σε λειτουργία και αυτονομία, αλλά ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Με αυτά τα λεφτά το Neo σκίζει! Όπως και το Walkman Live!
Ήθελα μόνο να ρωτήσω το εξής: Κε administrator, γιατί χάθηκε το post ότι το κινητό υπάρχει και έχει την ίδια τιμή στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Ok, καλή η κίνηση της vodafone, αλλά υπάρχει και αλλού το κινητάκι. Είναι η Dixon (που έχει τον Κωτσόβολο πλέον) θυγατρική της vodafone και κάνει branding?
Τε σπα! Ακούστε τώρα και αυτό: Το Xperia Neo (όχι το V, αλλά αυτό με την καμερα των 8 megapixels) στο Mediamarkt με 249 euros. Πέρασα από εκεί σήμερα και είχαν καμιά 50αρια κομμάτια(μονο μπλέ) στα καλάθια!!! Χμμμ!

teovag

Ok, μάλλον έχουν μπερδευτεί τα θέματα για το xperia neo μεταξύ τους. Μήπως να γινόταν μια συγχώνευση…

mitsoukos89

το xperia neo σταματισε απο την παραγωγη λογο των πλημμυρων γιατι καταστραφικε το εργοστασιο παραγωγης της καμερας(8mp) και ετσι βγαλαν το xperia neo v με 5mp…

Undisputed

Tο αγόρασα σήμερα σε μπλέ απο το κωτσόβολο ήταν το τελευταίο και είχε άλλα 3 λευκά

ado

Ωραιος ο teovag για την ενημερωση (249 ευρω το neo στα mediamarkt)
οποιος τα χει ας τα δωσει,αξιζει
Κωστα ο λαος θελει hands-on απο σενα για το neo V ομως οχι το neo

Απόστολος

Παιδία δεν παίζεται το κινητάκι, απλά είναι ένα απο τα καλύτερα, μπορώ και με διαφορά, και με τέτοια τιμή είναι λουκούμι!!! Εγώ πήγα και το πήρα απο τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ (Θεσσαλονίκη) που ήτανε και το τελευταίο κομμάτι σε λευκό χρώμα, ίδια τιμή!!! Να ‘ναι καλά τα παιδία απο εδώ που μου βάλανε την ιδέα να πεταχτώ να δω, και τελικά το βρήκα, ευχαριστώ για τις συμβουλες….παω τώρα πίσω στο κινητο…..bye bye…..:)

naruto14

Υπάρχει και στον κωτσόβολο αυτό το κινητό ρε παιδιά?

Undisputed

Ναι και γω σήμερα απο κωτσόβολο κορυδαλλού το πήρα

Undisputed

Ρε παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή να κάνεις βιντεοκλήση μέσω gsm και να σου αφαιρεί μονάδες απ’ την κάρτα ή γενικά αν έχεις κάποιο πακέτο δωρεάν λεπτών σαν να κάνεις κανονική 3g κλήση με τα συνηθισμένα κινητά?

teovag

Ναί φίλε μου υπάρχει και στον Κωτσόβολο. Το πήρα σήμερα από TheMall όπως είχα πεί, 200 euros. Πριν από εμένα το πήρε και άλλο παληκάρι (ο ίδιος που είχα δει όταν το παρήγγειλα!!!) …φεύγοντας το είδε και ένας άλλος που το παρήγγειλε και αυτός (τον πέτυχα μετά στο plaisio!). Παρεπιπτόντως, πήγα στο πλαίσιο και πήρα και microSD 8 gb (14 euros) για να “ενισχύσω” το κινητούλι! Κώστα, πες μου please, μήπως πρέπει να κάνω τίποτα στην κάρτα πριν την χρησιμοποιήσω (τα παιδιά στο plaisio είπαν: “plug’n’play”, it’s ok!).
PS Κώστα βιντεο “hands on” στο xperia neo V…χθες!
PS2 Αυτό με το εργοστάσιο πάλι λίγο περίεργο μου φαίνεται…εγώ κατάλαβα ότι το “V” συμβολίζει τον αριθμό 5 για τα mp της κάμερας… Πάντως πολύ “προχώ” σε ενημέρωση ο mitsoukos89! Respect if true!

teovag

Γιατί να το κάνεις αυτό Undisputed?? Δεν θα στοιχίζει λιγότερο μεσω GoogleTalk ή Skype? To Νeo V πάντως δεν αναφέρει στα specs για βιντεοκλήση… Μπορείς να μου πείς γιατί με ενδιαφέρει.. Thanx!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.