Sony Ericsson XPERIA Play, 649 ευρώ και στην Ισπανία

Το Sony Ericsson XPERIA Play αναμένεται στη χώρα μας το καλοκαίρι και όπως πρώτοι έχετε μάθει εδώ στο Techblog η τιμή του θα αγγίζει τα 649 ευρώ. Η τιμή του σας φάνηκε τσουχτερή και αρχίσατε τις ιστορίες ότι με τόσα χρήματα αγοράζετε ένα PSP και ένα κινητό, αυτή είναι όμως η πραγματικότητα και οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώνονται για ακόμα μια φορά. Ότι γράφεται στο Techblog, συμβαίνει.

Δεν είπα εγώ ότι τα 649 ευρώ είναι λίγα, αλλά τη λογική ότι με τα ίδια χρήματα αγοράζετε φορητή κονσόλα, κινητό και σας μένουν και λεφτά για ρούχα, επιτρέψτε μου να μην την καταλαβαίνω.

, Sony Ericsson XPERIA Play, 649 ευρώ και στην Ισπανία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos

Γιατι Κωστα δεν την καταλαιβαινεις?Ειναι οντως πολυ ωραιο να εχουμε μια συσκευη για ολα αλλα καπου υπαρχουν και καποια ορια.Γνωμη μου.
Παντως σε μερικους μηνες απο την κυκλοφορια του εν λογω κινητου θα κυκλοφορησει και το καινουριο psp το οποιο δεν παιζεται.

nik0s

Συμφωνω με thanos + οτι σε ολο τον κοσμο υπαρχει οικονομικη κριση.

Αντώνης Μαρίνος

Δεν την έχω παρακολουθήσει τη κουβέντα για το Play, γιατί θεωρώ ότι θα είναι -μια ακόμα- αποτυχία στο “κινητο-κονσολο-agenda” προσπάθεια. ΑΛΛΑ, ειδικά στα 650€ είναι απλά τραγικό!! Εδώ μου κόψανε 35% το μισθό, θα τον δώσω για να πάρω μια ημιτελής και εξαιρετικά ακριβή “κινητή κονσόλα” ?!?!?!

Και η λογική “δίνω 150€ για ένα κανονικό PSP, άλλα 150€ για ένα Χ8, και μου μένουν 350€ για να τα πάρω σουβλάκια” γιατί ακριβώς σε παραξενεύει ? Δεν είναι απολύτως προφανής ?

John

Συμφωνω απολυτα με τους κυριους απο πανω. Με τα ιδια λεφτα παιρνω το καινουριο PSP και ενα Sony Ericsson Xperia x10. Και το πολυ πολυ να δωσω και καμια 20αρια ευρω παραπανω. Και θα ειμαι και πιο ευχαριστημενος.

NikosVolos

Αντωνης Μαρινος συμφωνω και γω μαζι σου.Δεν λεω,ειναι πολυ ενταξει να εχεις κατι ωραιο,ξεχωριστο και στυλατο αλλα πρεπει να υπαρχουν και καποια ορια.

Stavros

Το κινητό θα ήταν απολυτως λογικο να ηταν σε αυτη την τιμη αμα ηταν dual core και με 1gb ram αλλα πραγματικα τωρα η τιμη του δεν δικαιολογηται γιατι να μην παρω τα optimus 2x optimus 3d galaxy s2 η το iphone 5 τον ιουνιο που θα βγει και να παρω αυτη την συσκευη δεν βρισκω κανεναν απολυτως λογω αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να ντρεπονται για αυτο που κανουν και ειδικα σε καιρους οικονομικης κρισης πραγματικα πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τοσο ακριβο κινητο με τετοια χαρακτηριστικα.

Αντώνης Μαρίνος

Επίσης να -με- διορθώσω και να πω ότι το Play δεν είναι ημιτελής κονσόλα, απλά θα αποτελέσει μια -ακόμα- ημιτελή προσπάθεια της SE στο τομέα αυτό. Όπως λέει και ο φίλος Stavros, η τιμή του δεν συνάδει με τα specs της συσκευής….

Κοινώς θα πουλήσει ελάχιστα -και αν- στην Ελλάδα….

Stavros

Θα παρακαλουσα το techblog να μην ξανααναφερει νεα για αυτη την εταιρια και τις συσκευες της εφοσων κανενας δεν ενδιαφερεται και δεν σεβεται τους καταναλωτες της ξερω πανω απο 30 ατομα στους οποιους χαλασε sony ericsson συσκευη και εμενα τον ιδιο και μαλιστα και οι 3 συσκευες που εχω παρει και μαλιστα 3 διαφορετικα μοντελα και ετση επειδη μου φανηκε παραξενο πηγα σε ενα φιλο μου που κανει service κινητων και των ρωτησα για τα sony ericsson και μου ειπαι πως ειναι τα χειροτερα κινητα και χαλανε συννεχεια για να ρωτισουμε εδω περα σε ποσους εχουν χαλασει τα sony ericsson κινητα να δουμε που ολοι θα πουνε ναι θα παρακαλουσα το συγκεκριμενο μηνυμα να μην διαγραφη εφοσων εκφραζη τν αληθεια.

mario

γενικά ένα προϊον κυκλοφορεί σε μία τιμή απο την κατασκευαστρια εταιρεια γιατί τόσο θέλει να το πουλήσει(ετσι κρινει και ετσι πράττει), ο κόσμος αν θέλει το αγοράζει, αν δεν θέλει πάλι στρέφεται σε κάτι εναλλακτικό.Ή ακομη να πάρει ό,τι άλλο τραβαει η ψυχή του καθενός!!! Έχουμε την επιλογή!!!!

@Stavros σεβαστή η αποψή σου για τα ericsson αλλά μην κανουμε την τριχα τριχια!! Συσκευες είναι και μπορεί όντως να χαλασουνε αλλά μην τα τραγικοποιουμε. Και σε αυτην την περιπτωση πάλι έχεις πολλές εναλλακτικές λύσεις!!

Stavros

@Marios σεβομαι το οτι μπορει μια συσκευη να χαλασει αλλα οχι οπως με τα ericsson που αμα αγορασεις μια τετοια συσκευη σιγουρα θα χαλασει οπως ανεφερα και πιο πριν εχουν χαλασει απο φιλους μου πανω απο 30 sony ericsson συσκευες δεν υπερβαλα καθολου.

Alexandros

Κώστα συμφωνώ μαζί σου απλά να αναφέρω πως θεωρώ ( χωρίς να έχω στοιχεία – είναι απλά η άποψη μου ) πως η ποιότητα μιας κανονίκης φορητής κονσόλας π.χ. PSP θα ξεπερνάει κατα πολύ την gaming ποιότητα του XPeria Play, άρα με αυτό στο μυαλό αξίζει περισσότερο να αγοράσεις τα άλλα δύο αντί για το Play.
Αν όμως αγγίζει την gaming ποιότητα μιας φορητής κονσόλας τότε ναι, αξίζει.
Αλήθεια, αφού το έχεις πιάσει στα χέρια σου, πες μας, αξίζουν τόσο πολύ τα γραφικά του; 🙂
Επίσης να αναφέρω σε όλους που λένε τα περί κρίσης πως έχουν δίκιο, ΟΜΩΣ και πριν την κρίση υπήρχαν οικογένειες και παιδιά στον κόσμο που πεινάγανε και πεινάνε ακόμα. Καλό θα ήταν αν έχουμε κάποιες απόψεις περί σπατάλης να τις έχουμε πάντα και όχι μόνο οταν η κρίση χτυπά εμάς ή τον γειτονά μας…

giorgos

οι κυριοι που λενε οτι ειναι ακριβο η΄αλλες δικαιολογιες περι οικονομικης κρισης ας μην το αγορασουν δεν τους υποχρεωνει κανεις ας αφησουν εμας τους υπολοιπους που μας ενδιαφερει αυτο το κινητο να το αγορασουμε και μετα τα λεμε ας παρουν τα i phone που τα εχει ολος ο κοσμος επειδη ειναι μοδα και τιποτε αλλο ευχαριστω

Nik0s

Δικαιολογιες?Εδω αποψεις λεμε.

Paris

μεταξύ μας.
το android δεν χρειάζονταν καμία ομπρέλα playstation
για να δείξει τι μπορεί να κάνει, απλά από την αρχή δεν έγινε καλή προώθηση του παιχνιδιάρικου android.

*το playstation phone ήρθε τώρα που ήρθε και το tegra 2
αναπόφευκτη σύγκρουση!

Stavros Evol

Οχι δεν ειναι ετση τα πραγματα και δεν ειναι καθολου λογικο να κοστιζει οσο το iPhone 5 και τα υπολοιπα dual core smartphones εμεις δεν ειπαμε τιποτα για τα ακριβα προιοντα ας κανουν και πανω απο 600€ αρκει να το αξιζουνκαι ουτε εχει καμια αποκλειστικοτητα εφοσων το pssuite θα βγει και στα υπολοιπα android smartphones αρα παιρνω galaxy s 2 που εχει dual core διπλασια ram και υπερτερει σε ολουσ τουσ τομεισ. Οι sony παντως αξιζει ρεκορ guiness με αυτο που εκανε πραγματικα πιο ανοητη κινηση απο εταιρια δεν εχω ξαναδει αμα μας σεβοταν τουλαχιστον να το εβαζε στην τιμη που αξιζε 300 €

Αλέξανδρος

Τι έρευνα και ανάπτυξη μπορει να έχει ένα κινητο που είναι ίδιο με τόσα αλλα και το μόνο που αλλάζει είναι ότι έχει gamepad; Ε δε νομίζω να θέλει και καμμιά τρομερή έρευνα, μην υπερβαλουμε κιόλας…η πιο πολυ έρευνα θα ήταν στο τομέα του λειτουργικού αλλα και εκεί όπως και τόσα αλλα κινητά android τρέχει έτοιμο απο τη google οπότε που είναι η έρευνα και η ανάπτυξη;

Αντώνης Μαρίνος

Παιδιά, κανένας δεν λέει -όπως λέει και ο Κώστας- ότι το premium δεν το πληρώνεις (όπως στα αυτοκίνητα, στα ρολόγια, στα restaurant, παντού). Προφανώς και επειδή είναι η πρώτη -σύγχρονη, το ξαναλέω- προσπάθεια για gaming κινητό (όλοι θυμόμαστε τα Nokia και τα παλιά SE), θα κοστίσει κάτι παραπάνω. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να κοστίζει όσο ένα καλό dual-core με δυνατό GPU, ε απέχει πολύ….και το Audi A2 ήταν μοναδικό στο είδος του, αλλά πήγε άπατο….

Προσωπικά ποτέ δεν έχω πέσει στο αμάρτημα της απληστίας ή της λαιμαργίας (όσον αφορά κινητά έτσι ? 🙂 ). Καλή συσκευή το iPhone, αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετος με τη νοοτροπία της Apple από το καιρό του πρώτου Mac…χώρια που είναι και ακριβούτσικο….ε την ίδια λογική δεν θα τη δεχτώ από κανένα, ακόμα και στο Android….

Stavros Evol

Παιδια ειπαμε να δικαιολογησουμε λιγο παραπανω την ερευνα και την αναπτυξη αλα οχι να μας επιβαρυνουν και με 300€ παραπανω και αυτη η ερευνα και η αναπτυξη οπως ειπαμε και πιο πριν θα παει και στο galaxy s 2 me to pssuite αρα την ιδια εμπειρια θα ζεις και στο galaxy s2 με 600€ και με dual core διπλασια ram να μην λεμε το ιδιο πραγμα 100 φορες

Stavros Evol

Υπαρχουν παρα πολλα gamepad για το android τα οποια προσκολλουνται πανω στην συσκευη και προσφερουν πολυ καλητερη εμπειρια αρα παιρνεις optimus 2x η galaxy s2 me 600€ και + αλλα 20€ για το gamepad και προσφερουν και στα παιχνιδια διπλασια ταχυτητα λογω tegra

Stavros Evol

Μονο ενα εξτρα gamepad θα παιρνεις εφοσων galaxy παιζει τα ιδια παιχνιδια δηλαδη ειναι λογικο να σου ζητανε 300€ παραπανω απο την τιμη που επρεπε να πωλειται μονο και μονο για να μην κουβαλας ενα εξτρα gamepad?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.