Sony Ericsson XPERIA Play στην Ελλάδα με 650 ευρώ και φέρνει τα paid applications του Android;

Όσο κοστίζει το «φτηνό» iPhone 4 θα κοστίζει και το Sony Ericsson XPERIA Play μαθαίνουμε από επίσημα χείλη της SE εδώ στην Ελλάδα. Δηλαδή μιλάμε για 649 ευρώ και την κυκλοφορία του να αναμένεται στα μέσα Ιουλίου. Ιδαίτερα σημαντική είναι η πληροφορία ότι η SE πιέζει ώστε με την έλευση της συσκευής στη χώρα μας να έχει ανοίξει και η πρόσβαση στις paid εφαρμογές του Android Market.

Για ακόμα μια φορά οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώνονται και συγκεκριμένα αυτές που έκαναν λόγο ότι το XPERIA Play δεν θα έρθει Ελλάδα λόγω Google και paid apps. Αυτή είναι η αλήθεια και η Sony Ericsson Ελλάδος θα κάνει το παν για να ανοίξει το Android Market και στη χώρα μας.
, Sony Ericsson XPERIA Play στην Ελλάδα με 650 ευρώ και φέρνει τα paid applications του Android;

Το διαβάσατε πρώτοι στο Game20.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsos

είναι πολλά τα λεφτά Αρη. με 650 παίρνεις ps3 και κινητό android.

djibril13

650?
και γιατι να μην παρω το iphone 4?
για να παιζω το angry birds με gamepad?
καλυτερα να μην ερθει καθολου στην ελλαδα…

REDODIN7

Το μονο που μου ερχετε ακουγοντας την τιμη ειναι η εξης ατακα ….Πλακα με κανεις !!!!

Iakovos

Πιστευω πως με μια τιμη γυρω στα 550 θα ηταν πολυ πιο προσιτο

petros

χαχαχαχαχαχα. και πιο φτηνό να ήταν θα ήταν και πάλι αποτυχία. μου βάλαν τα κουμπιά του playstation και το κάναν θέμα. άντε η sony να φτιάξει και 1-2 παιχνιδάκια για να το υποστηρίξει. ούτε το psp2 δεν θα κάνει τόσα λεφτά

spyros

απο βιντεάκια που έχω δει δεν κάνει και θαύματα, και στην τελική το psp πλέον έχει 150ευρώ και μάλιστα γρήγορα θα ξεπεραστεί απο το ngp. Άρα δεν βρίσκω λόγω να δώσω ένα τέτοιο υπέρογκο ποσό για ένα κινητό “iphone like” και μια μισοπεθαμένη παιχνιδομηχανή ενσωματωμένη.

Solon

Εγώ πιστεύω πως θα πουλήσει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο κινητό όσο κι αν κοστίζει αν και η τιμή του παραείναι ακριβή. Υπολόγιζα 500-550 €. Πάντως πιστεύω (και θυμηθείτε με) πως στις αρχές του Καλοκαιριού θα το δούμε σε προσφορές στα 550 €.

Zafiris

Αχαχα άκου εκεί 650, και γιατί να μην προτιμήσω το NGP που θα είναι καμιά 150 ευρώ φτηνότερο (τουλάχιστον) και θα είναι και καλύτερο?
Sony θα το φας το κεφάλι σου…

Petros Xalkida

Δελεαστικό smartphone….με όχι και τόσο δελεαστική τιμή!
Θα το ήθελα τουλάχιστον 100Ε κάτω…..

George

Βασικά η se θα μπορούσε να είχε κάνει το εξής τρομερό για να αγοράσουν όοοοολοι μα όοοολοι όμως το xperia play…Δεν θα είχε υπερκέρδη όπως νομίζει τώρα οτί θα έχει (με αυτή την τιμή δεν νομίζω πως θα κάνει και μεγάλη επιτυχία,ας μην το συγκρίνουμε με το iphone,δεν έχει η apple και η se την ίδια πειθώ) αλλά θα έκανε τρομερές πωλήσεις και θα ανέβαζε το image της εταιρίας τρομερά! Θα έπρεπε να αναπτύξει ένα νέο μοντέλο ιδιωτικής συμφωνίας με τις ετερίες ανάπτυξης παιχνιδιών. Θα έδινε το xperia play στα 700 ευρώ και όλα τα παιχνίδια του playstation market δωρεάν! Από τα 700 ευρώ ένα αξιόλογο ποσό (150 ευρώ ας πούμε) να μοιραζόταν στις ετερίες αναλογα με το πόσα downloads έχουν τα παιχνίδια τους. Εντομεταξύ συνεχής διαφήμηση από την se για την προωθησή του (η se είναι καλή σε αυτό) και ενώ θα αρχίσουν οι πρώτες πωλήσεις και θα μοιραστούν τα πρώτα χρήματα στις ετερίες τότε θα μπουν και αυτές στο παιχνίδι της διαφήμησης για να προωθούν τα παιχνίδια τους (και έμμεσα θα προωθούν και το xperia play) ωστέ να έχουν μεγαλύτερα μερίδια από τα χρήματα που τους αντιστοιχούν από τις πωλήσεις του xperia play… Αλλά δυστηχώς δεν έχουν τα… Συνέχεια »

Nightmare

Και έλεγα που να χαλασω τα λεφτά μού!
Προτιμώ να πάρω NGP για παιχνιδια…

aria

παρολο που ειμαι κολημενη με τη sony δε θα προτιμουσα ενα τετοιο κινητο play κ ιδιαιτερα με τετοια εξοφρενικη τιμη!!Παιχνιδομηχανες υπαρχουν κ με τιμες που αξιζουν τα λεφτα τους!Σκεφτομαι τι κολληματα θα εχει σαν κινητο με τετοιου ειδους επεξεργαστη για παιχνιδια.Να μην αναφερω το AINO που ειχα αγορασει οταν πρωτοβγηκε κ ηθελε συνεχεια αναβαθμιση!! ‘Η θα παιζεις ή θα μιλας γι αυτο διαλεγεις κ την αναλογη συσκευη!!

kkouzinas

πολυ ακριβο εγω που εχς ειδη κηνιτο με adroid δεν συμφερει να το αγορασω καλυτερα να παρω το psp go!!!!!

Koulis

ρε παιδια πλακα με κανετε αμα ερθει στην τιμη τον 650 ευρω χιλιες φορες να παρω το iphone 4!!!!!!

alex

καλα ειμαστε σοβαροι?αν τηελετε παιχνιδομηχανη μην σθζητατε για smart phones…παρτε κανα πσπ και αστε τισ σθζητησεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones PlayStation Sony Ericsson XPERIA Play

Μία ματιά στο ακυρωμένο Xperia Play 2

Το Xperia Play 2 διατήρησε το σχεδιασμό του αρχικού μοντέλου με slider που αποκαλύπτει το χειριστήριο και μικρές διαφορές στην τοποθέτηση.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones Android Android Smartphones Smartphones

Sony Xperia 2011: Neo V, Arc S, Ray, Mini και Mini Pro δεν θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 JB

Η Sony Mobile ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα smartphones της σειράς 2011 στην οποία περιλαμβάνονται τα Xperia arc S, Xperia neo V, Xperia ray, Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini, mini pro, Xperia pro, Xperia active και Sony Ericsson Live with Walkman θα παραμείνουν στην έκδοση 4.0 ICS (όσα από αυτά έχουν πάρει το […]

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.