Sony Ericsson XPERIA Play, 31 Μαρτίου κυκλοφορεί Αγγλία

Η διάθεση του Sony Ericsson ΧPERIA Play, του πρώτου PlayStation Phone, θα ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας προεγκατεστημένα 6 παιχνίδια στα πλαίσια της επιθετικής πολιτικής marketing που θέλει να ασκήσει η Sony Ericsson στη χώρα.

Το πρώτο PlayStation Certified smartphone θα έρχεται με προεγκατεστημένα τα Crash Bandicoot, The Sims 3, Bruce Lee Dragon Warriors, FIFA 10, Tetris και Star Battalion.

, Sony Ericsson XPERIA Play, 31 Μαρτίου κυκλοφορεί Αγγλία

Προφανώς η Sony Ericsson προωθεί με αυτό το τρόπο τον gaming χαρακτήρα της νέας της συσκευής, θέλοντας να αποδείξει ότι αξίζει κάποιος να δώσει τα σχεδόν 650 ευρώ, αφού θα αποκτήσει δύο συσκευές στη συσκευασία της μίας. Εκτός των 6 αυτών videogames, το PlayStation Suite θα παρέχει από την πρώτη μέρα περισσότερους από 50 τίτλους παιχνιδιών για το XPERIA Play (και στην συνέχεια για τα υπόλοιπα PlayStation Certfied κινητά). Φυσικά στη χώρα μας δεν πρόκειται να το δούμε πριν αποκτήσουμε πρόσβαση στα paid apps του Android Market.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

στην ελλάδα πότε θα έρθει;

Κώστας Βλαχάκης

giorgos, προς καλοκαίρι μεριά στην Ελλάδα…

κωστας

Κριμα που δεν υπαρχει προσβαση στo android market για paid apps.Να δουμε ποτε θα εχουμε το ολοκληρωμενο “πακετο”!

georgecm

Φανταζομαι οτι θα πιεστει η Google και απο το market της Opera, αλλα και απο εταιριες οπως η Sony Ericsson που θα θελουν να πουλησουν σε αγορες οπως η δικη μας ή αλλες. Ας ελπισουμε το συντομοτερο να εχουμε νεα.

victor

ναι καλα 650 ευρω? ειμαστε καλα?? 600 ευρω ειναι ο βασικος μισθος μια χαρα ειμαι και με το προτο μου psp

Spiros

Συγνωμη αλλα ειναι πολυ πατατα το κηνιτο παβλα play Station,650 ευρω χαχα ελεος δεν παω να παρω το Nintedo 3DS που εχει 270 ευρω και ειναι και πολυ καλυτερο σε γραφικα που αγγιζουν τα σημερινα δεδομενα των games και ειναι και 3D και θα το εχουμε σε λιγες μερες και εδω ελλαδα !!

Alan

Νομίζω έιναι καλύτερο αυτό που έχει κάνει με το Psp Go, δηλαδή δέκα δωρεάν παιχνίδια, να κατεβάσεις δέκα παιχνίδια δωρεάν και όχι να τα έχει προεγκατεστημένα…

giorgos

το expancys θα το φέρει τέλος μαρτίου αξίζει να το παραγγείλω ή να περιμένω την επίσημη εισαγωγή του;

Κώστας Βλαχάκης

giorgos, δεν ξέρω τι θα γίνει με τις εφαρμογές. Δεν θα μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια ακόμα στην Ελλάδα.

giorgos

η επίσημη αντιπροσωπεία αναφέρει ότι θα το φέρει σύντομα (σε 5 μήνες) έτσι ενοούν το σύντομα;

Κώστας Βλαχάκης

Ναι παιδιά, προς καλοκαίρι περιμένουμε Ελλάδα Sony Ericsson XPERIA Play.

vwgolf16

Που σημαίνει θα δούμε Paid εφαρμογές και στην χώρα μας??

Κώστας Βλαχάκης

vwgolf16, πέραν από αυτές τις πληροφορίες https://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-play-greece-650-euro-july-5002 δεν έχουμε κάτι νεότερο αυτή τη στιγμή…

vwgolf16

Δεν βλεπω φως για φετος μακαρι…

hayatevo9

Είναι πολύ ακριβό ρε παιδιά.. Αν αναλογιστεί κανείς ότι συνδυάζει ένα psp (150 ευρώ) και σαν κινητό έχει τις δυνατότητες ενός desire (350 ευρώ) δηλαδή κοστίζει 150 ευρώ πιο πάνω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones PlayStation Sony Ericsson XPERIA Play

Μία ματιά στο ακυρωμένο Xperia Play 2

Το Xperia Play 2 διατήρησε το σχεδιασμό του αρχικού μοντέλου με slider που αποκαλύπτει το χειριστήριο και μικρές διαφορές στην τοποθέτηση.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones Android Android Smartphones Smartphones

Sony Xperia 2011: Neo V, Arc S, Ray, Mini και Mini Pro δεν θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 JB

Η Sony Mobile ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα smartphones της σειράς 2011 στην οποία περιλαμβάνονται τα Xperia arc S, Xperia neo V, Xperia ray, Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini, mini pro, Xperia pro, Xperia active και Sony Ericsson Live with Walkman θα παραμείνουν στην έκδοση 4.0 ICS (όσα από αυτά έχουν πάρει το […]

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.