Sony Ericsson XPERIA Play, Δείτε τα όλα, φωτογραφίες και βίντεο

Ανακοινώθηκε επίσημα το Sony Ericsson Play το πρώτο smartphone με έγκριση PlayStation Certified με “πειραγμένο” επεξεργαστή Snapdragon 1GHz (Scorpion) και embedded GPU (Graphics Power Unit) για 3D gaming έως και 60 frames per second (fps). Σύμφωνα με τη Sony Ericsson, η μπαταρία του Play διαρκεί έως και 5,5 ώρες συνεχόμενου gaming.

Sony Ericsson XPERIA Play
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1GHz Scorpion ARMv7
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4 ίντσες, LCD, capacitive, multi-touch, 854×480 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5.1 Megapixel, Led flash, image stabilizer
Ενσωματωμένη μνήμη: 400MB
Κάρτα μνήμης: 8GB micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
Μπαταρία: Game play time έως και 5 ώρες και 35 λεπτά
Διαστάσεις: 119x62x16 χλστ.
Βάρος: 175 γρ.

, Sony Ericsson XPERIA Play, Δείτε τα όλα, φωτογραφίες και βίντεο
, Sony Ericsson XPERIA Play, Δείτε τα όλα, φωτογραφίες και βίντεο
, Sony Ericsson XPERIA Play, Δείτε τα όλα, φωτογραφίες και βίντεο

, Sony Ericsson XPERIA Play, Δείτε τα όλα, φωτογραφίες και βίντεο

Συνεργαζόμενες εταιρείες gaming με το λανσάρισμα του XPERIA Play
Sony Computer Entertainment
Digital Chocolate
Digital Legends
Electronic Arts
Fishlabs
Gamehouse
Gameloft
Glu Mobile
Handy Games
Namco Bandai Networks
Polarbit
PopCap
Trendy Entertainment
Unity Tecnologies

, Sony Ericsson XPERIA Play, Δείτε τα όλα, φωτογραφίες και βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sakis

Νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνουν και την πρόσοψη του χειριστηρίου μαύρη. Έτσι όπως είναι φαίνεται σαν ξένο σώμα στο κινητό. Μπορεί βέβαια να το αδικεί η φωτογραφία και από κοντά να είναι πιο όμορφο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Καλή φάση , αλλά μέχρι στιγμής με τα “τρομερα…” παιχνίδια που κυκλοφορούν για τα android τι να το κανεις; πρέπει να εργαστούν λιγάκι εντατικά οι εταιρίες παιχνιδιων για να βγάλουν κανα παιχνίδι όπως το iPhone.

petros xalkida

Πότε έρχεται Ελλάδα κώστα;
Ξέρουμε;

panos

τουμπανακι αλλα μεταξυ μας σε ποιον θα χρειαστει παραπανω απο μιση ωρα στο λεωφοριο η αντε σε κανα μαθημα το πολυ δεν θα κατσεις σπιτι σου ας πουμε να παιξεις οταν ας πουμε στο σαλονι εχεις playstation 3 42 οθονη και δεν συμμαζευεται δυσκολο να συμβιβαστεις στην 4αρα

victor

ο καλα χαμος εχει να γινει !!!!!!!!! ολα τα αλανια θα το παρουν και εχει να γεινει ο χαμος στα σχολεια!!!!!!!!!!!!!! δεν θα κσεκολαμε ουτε για διαλειμα!!!!!!!!!!!!

michalis-mclaren

Αν βγάλουν με υποστήριξη XBOX θα λέει πολύ αν και να λέμε την αλήθεια δεν ασχολείσαι και πολύ με τέτοια παιχνίδια απο κινητό αλλα για τις νεαρές ηλικίες είναι οτι πρέπει!

petros xalkida

Xbox και Sony φίλε μιχάλη??????

Θρασύβουλος

Ε, μάγκες πιστέυω πως ngp και ipod είναι καλύτερα

takis

offtopic:Γιατι το παλικαρι στο 1ο βιντεο στο 0.35 μου θυμιζει τον blanco??

xD

γενικα δεν με τρελενει και αν παρατηρησετε ολα τα παιχνιδια που δειχνει το βιντεο εχουν ηδη βγει για android..οποτε θελει κατι δραστικο…ασε που αμα εχεις υπολογιστη η ps3 ειναι |αμαρτια| να κολας στην4αρα οθονη..

nikolas

συγνωμη αλλα σας αρεσει αφτο αν θελεις φορητη παιχνηδοκονσολα παρε το npg ή το 3ds.σοβαρα τωρα αν δεν του μεταφερουν τα παιχνιδια που εχει το παλιο psp και αφτα που 8α βγαινουν τοτε ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι με αφτη την σαβορα.ενω ολοι οι αλλοι θα εχουν διπλοπυρινικα ή και οτι αλλο για να χαιρονται ενα σωστο κινιτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.