Sony Ericsson Xperia X10, Η αναβάθμιση σε Android 2.3 έρχεται τον Αύγουστο

Τον περασμένο Μάρτιο η επίσημη ανακοίνωση ότι το Sony Ericsson Xperia X10 θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread ενθουσίασε τους κατόχους του κινητού. Σήμερα η εταιρεία επανέρχεται με επίσημες ανακοινώσεις και ένα βίντεο. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει μέσα στο Αύγουστο και το βίντεο δείχνει τι να περιμένουμε.

Στην ίδια ανακοίνωση η Sony Ericsson αναφέρει ότι τα μοντέλα X10 mini, X10 mini pro και Xperia X8 θα παραμείνουν στην έκδοση Android 2.1 και δεν θα αναβαθμιστούν περαιτέρω.

, Sony Ericsson Xperia X10, Η αναβάθμιση σε Android 2.3 έρχεται τον Αύγουστο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill1989

απο μηνα σε μηνα μας πανεεεε………………….

Mwushs

και μολις το ειχα ανεβασει στο techblog :)…..:((((( ποοοο ποιος περιμενη

ppantelis

ΓΙΑ ΤΟ LG OPTIMUS ONE ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ? :/

Sotos73

Όπως το είπα απαράδεκτη η Sony το κάνει αναβάθμιση μετά από ένα χρόνο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν πανε να βγαλουνε και την 3.0 . Εγω που το εχω με την 2.1 και εχω το SPB 3D επανω, το κινητο πεταει……….

Jimmy

Θα εχει Google Maps 5

moisis

ΔΗΜΗΤΡΗΣ συμφωνω το κινιτο πεταει και ας λενε οι αλλοι

Tsints

@ ppantelis: Περιμένουμε την αναβάθμιση για το Optimus One μέσα στον επόμενο μήνα…

FORO-XRISTOS

τον αυγουστο θα εχει ηδη βγει και αλλη εκδοση android…μια ζωη απο πισω ειναι η sony

Christos

Καιρός ήταν! Και έχει ήδη Google Maps 5.6.0

Jimmy

ευχαριστω

Κωνσταντίνος

https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.maps&rdid=com.google.android.apps.maps&rdot=1&pli=1 Παιδιά,και τώρα μπορεί να την πάρει την 5.6 έκδοση google maps το x10i(αρκεί να το έχετε κάνει dual-touch).Όταν πατήσετε εγκατάσταση αφού κάνετε είσοδο με τoν χρήστη gmail που έχετε και στο market ,θα πάτε από το market στις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει και θα σας βγάλει την ενημέρωση για το google maps.Να διευκρινίσω ότι δεν γίνετε πολύ σωστά η περιστροφή με τα δύο δάχτυλα που αρέσει στον cVlachakis και ότι για να δείτε 3d κτήρια με τα δύο δάχτυλα που τα σέρνεις προς τα κάτω δεν πρέπει να τα έχεις ενωμένα αλλά να έχουν απόσταση το ελάχιστο 2 εκατοστά. Παρόλα αυτά,μπράβο στην SE.

Christos

Συμφωνώ μ τν Κων/νο, το γύρισμα των 360′ δν δουλεύει και τόσο κλ, λλά το άλλο μ τ δυο δάκτυλα δν μ προβληματίζει…. Πιστεύω πως όλα θα λυθούν μ τν ενημέρωση…

Κωνσταντίνος

@Christos.Βρήκα τρόπο για την περιστροφή.Όταν βάζεις τα δύο δάχτυλα τα οποία τα σέρνεις προς τα κάτω για 3D,δοκίμασε να έχεις ανοιχτά τα δάχτυλα 2 εκατοστά τα οποία να τα σέρνεις δεξιά ή αριστερά αλλά να τα έχεις οριζόντια.Γίνετε κανονικά η στροφή 360′.

Kostas

Για το Samsung Αce έχουμε κάποιο νέο για το πότε θα πάρει την 2.3???

Δημητρης

ξέρετε που μπορώ να κατεβάσω κινούμενες ταπετσαρίες και παιχνίδια για το xperia x10i το μεγάλο ?

Christos

Από το Android Market…

Δημητρης

ευχαριστώ

Κώστας

Γιατί να μην μπορεί και το Xperia X10 mini pro να ενημερωθεί με το λογισμικό 2.3? Αν και δεν το χρειάζομαι, απλώς μου αρέσει το στύλ του…

Christos

@Κώστας ίσως δν έχει το υλικό ν τ υποστηρίξει…

Christos

@Κώστας άμα σ αρέσει το στύλ μπορείς να κατεβάσεις κάποιο θέμα π θ τ κάνει ν μοιάζει με Gingerbread…

stavros

δεν λέω καλό το 2.1 για το x10 mini pro,αλλα το 2.3 ειναι πολυ καλύτερο γιατί μπορείς να βάλεις πάνω άπο ένα widget στην οθόνη.και άμα προσπαθήσεις να το βάλεις το 2.3 άπο μόνος σου,μετά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθόλου την κάμερα.

stavros

άμα η sony θέλει να συνεχίσει να πουλάει παλιά μοντέλα android πρέπει να τους βάλει καλύτερο λογισμικό.ελπίζω να με ακούνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.