Sony Ericsson XPERIA X10, Έρχεται τον Απρίλιο με τιμή 569 ευρώ;

Sony Ericsson XPERIA X10, το πρώτο κινητό της SE με λειτουργικό σύστημα Android. Το είδατε πρώτοι εδώ στο Techblog.gr από τον περασμένο Νοέμβριο αλλά ακόμα περιμένουμε να κυκλοφορήσει. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, πληροφορίες το θέλουν να έρχεται μετά το Πάσχα, δηλαδή μέσα στον Απρίλιο ενώ σήμερα το έβγαλαν και τα Multirama στο site τους σαν “Αναμενόμενο”.

Στο site των Multirama η τιμή για προπαραγγελία είναι 569 ευρώ και δείχνει ότι θα φέρει και τα δύο χρώματα, το λευκό και το μαύρο. Δεν τίθεται θέμα ότι θα το έχει αποκλειστικό, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένουμε να το μάθουμε. Ούτε και γνωρίζω αν θα το πάρει απευθείας από Sony Ericsson, ή θα το φέρει παρεισαγωγή. Αυτό που κρατάμε είναι η τιμή, που δείχνει να κυμαίνεται κοντά στα 550 ευρώ και αναμένουμε για τις επίσημες ανακοινώσεις.

, Sony Ericsson XPERIA X10, Έρχεται τον Απρίλιο με τιμή 569 ευρώ;
, Sony Ericsson XPERIA X10, Έρχεται τον Απρίλιο με τιμή 569 ευρώ;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Πανάκριβο είναι αυτό. 1000 φορές το Vivaz.
Εκμεταλλεύεται η Sony Ericsson το Android.
Πιο πολλές πωλήσεις, πιστεύω, θα κάνουν τα μικρότερα X10.

Theocharis

ακριβο πολυ… με τοσα λεφτα καλυτερα το Desire.
Πιστευω οτι αντι για το vivaz καλυτερο για hd θα ηταν το samsung i8910, αλλα και παλι αυτο ειναι σχετικο…

argiris

ελπιζω το desire να ειναι πιο φθηνο ….

ΤΑΣΟΣ

ρε παιδια μια ερωτηση να κανω..τα smartphones πχ το Χ10 μπορουν να προβαλουν ολοκληρη ταινια..? ρωταω επειδει ταξιδευω πολλες ωρες με κτελ και θελω να περνα η ωρα ευχαριστα…

argiris

εφοσον εχεισ μεγαλη μνημη γτ οχι ???ναι μπορεισ

Theocharis

εννοειται οτι μπορουν φιλε μου! Μεσα στο ομνια 2 εχω το avatar και το from paris with love και χωραει και αλλες! Εννοω με αυτο οτι μπορεις να βαλεις οσες ταινιες χωραει η μνημη σου! Απλα πρεπει να ενσωματωσεις τους υποτιτλους στην ταινια πρωτα, γιατι δεν ξερω αν ο player του κινητου κανει την ενσωματωση μονος του, οπως το vlc για παραδειγμα, και στη συνεχεια πρεπει να την κανεις compress για να την παιξει στο κινητο!

Staf

Bγηκε καινουρια εκδοση του ΤCPMP (Core) που παιζει κανονικα υποτιτλους ακομα κ αν δεν ειναι ενσωματωμενοι.Απλα πρεπει να βαλεις τους υποτιτλους στον ιδιο φακελο με την ταινια και με το ιδιο ονομα.Π.χ. avatar.avi , avatar.srt

Παιζουν κανονικα.

Theocharis

Οπως το vlc δηλαδη! Μπραβο πολυ καλο! δεν ασχοληθηκα με το συγκεκριμενο προγραμμα! Βασικα δεν ηξερα καν οτι υπαρχει γιατι τοσο καιρο με αυτο τον τροπο βαζω τις ταινιες και στο ομνια και στο psp. Το avatar οταν το ειχα κατεβασει στην αρχη σε μορφη avi, επειδη ηταν πολυ μεγαλο σαν αρχειο δεν το επαιζε στο ομνια (προσπαθησα να το κανω δοκιμη στην αρχη χωρις υποτιτλους), ακουγα ηχο αλλα δεν ειχα εικονα. Το μετετρεψα στην συνεχεια σε mp4 και επαιζε κανονικα! Μικροτερες ταινιες ομως πιστευω τις παιζει κανονικα! και αν δεν χρειζονται και ενσωματωση οι υποτιτλοι τοτε τα πραγματα ειναι πιο απλα!

Staf

Παρε το Αllok to avi converter και μετατρεπεις οτι θες σε avi και σε οτι αναλυση θες..Διαλεγεις Μικροτερη αναλυση και παιζει κανονικα στο Οmnia..

Nαι το TCPMP μοιαζει με το VLC.Πολυ απλο στην χρηση και παιζει τα παντα με τα καταλληλα plug-ins.

ΤΑΣΟΣ

Σας ευχαριστω παιδια…με βοηθησατε πολυ..τωρα πρεπει να αποφασισω αναμεσα στο milestone kai to omnia2…

Theocharis

το milestone οπως εχει πει και ο cVlachakis ειναι πιο γρηγορα στο συνολο του, αλλα εγω φιλε μου ομνια εχω και μου αρεσει πιο πολυ!

ΤΑΣΟΣ

ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ MILESTONE ΓΕΡΝΩ, ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ LAG ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΜΝΙΑ(ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΔΝΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ…

Theocharis

Το ομνια εχει απιστευτη οθονη και ειναι πληρως παραμετροποιησημο. το κινητο το κανεις στην κυριολεξια οτι θελεις (μεχρι και overclocking). το lag φιλε μου ειναι κατι το οποιο με ξενερωσε και εμενα στην αρχη, οταν το ειχα πρωτοανοιξει το κινητο, και περιμενα να τρεχει πιο σφαιρα… αλλα αυτο εχει ξεπεραστει… Το κινητο πραγματικα πεταει, το κανεις οτι θελεις και δεν προκειται να το βαρεθεις ποτε! ασε που ειναι και πιο θηνο απο το milestone 😉

Theocharis

Ουπς σορυ…παραπληροφορηση…χεχεχεχεχε! απο κεκτημενη ταχυτητα και επειδη πρωτα παντα κοιταω στο skroutz… Αλλα δικιο εχεις, οι πλειοψηφια αγοραζει συνηθως απο εταιρειες κινητης!

panagiotisXX

Κώστα με το που θα κυκλοφορήσει επίσημα θα έχουμε νέο review που θα αφορά την τελική έκδοση? Κόντρα με Milestone ή HD2 ή σύγκριση κάμερας με το Vivaz?

(Ζητάω πολλά μήπως ε? Χεχεχε απλά είναι μπόλικα τα λεφτά και θέλω μια όσο το δυνατόν καλύτερη άποψη για να ξέρω που θα τα σκάσω.)

nick

Ean den kano lathos prin ligo kero ixa dh to xperia 2 pote prolabe kai bgike to xperia 10 ?

stefanos giannaris

τελικά πότε θα βγειι???

jimv26

Παιδιά το Πλαίσιο γράφει ότι θα το έχουν 20 Απριλίου..Κ τιμή 578..

sel

paidia xerei kaneis an to x10 tha exei ta android 1.6 i 2.1?????

sel

exei megali diafora to android 1.6 apo to 2.1??

sel

ok euxaristo!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.