Sony Ericsson XPERIA X2

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε το XPERIA X2, μία νέα Multimedia συσκευή με λειτουργικό Windows Mobile 6.5 που αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό κινητής συσκευής γραφείου, διασκέδασης και επικοινωνίας. Το XPERIA X2 περιλαμβάνει τη μοναδική λειτουργία SlideView, που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Η γρήγορη πρόσβαση σε επαφές, μηνύματα και πολυμέσα επιτρέπει στον χρήστη να ενημερώνεται για τις αναπάντητες κλήσεις, τα e-mail και τα γραπτά μηνύματα έτσι ώστε να μην προσπεράσει κάτι σημαντικό.

, Sony Ericsson XPERIA X2

Οι χρήστες του απολαμβάνουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, και μέγιστη εμπειρία multimedia με την υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής 3,2 ιντσών και τη φωτογραφική μηχανή 8.1 megapixel που διαθέτει. Με εύκολη πρόσβαση στο Facebook μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα πάρτι και τις διακοπές τους και να μιλούν με φίλους από όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας το Skype.

Με 14 προεγκατεστημένα XPERIA panels και 16 ακόμα που μπορεί όποιος θέλει να «κατεβάσει», οι χρήστες μπορούν να δουλεύουν χωρίς όρια με το XPERIA X2. Από τα Skype, Mytopia και Google, ως τα παιχνίδια, το CNN και το Windows Live, οι εφαρμογές κρατούν τους χρήστες ενημερωμένους για τα θέματα που εκείνοι θεωρούν πιο σημαντικά. Eπίσης με το βελτιωμένο interface αφής και τα ευέλικτα panels μπορούν οι εφαρμογές να κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με το αν αφορούν τη δουλειά, τη διασκέδαση ή την επικοινωνία. Μπορεί κανείς να ρυθμίσει τις αγαπημένες του εφαρμογές ώστε να εμφανίζονται σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας όπως για παράδειγμα τα πρόσφατα νέα το πρωί, το YouTube την ώρα του μεσημεριανού φαγητού και τα παιχνίδια γυρίζοντας στο σπίτι.

Επιπλέον, η Sony Ericsson διαθέτει online (https://developer.sonyericsson.com) στους προγραμματιστές το Panel SDK, μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών για το XPERIA X2. Αυτή η κίνηση θα φέρει στους χρήστες του XPERIA X2 μια πληθώρα νέων εφαρμογών και στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να εισάγουν τις ιδέες και το υλικό τους στο συναρπαστικό κόσμο της Sony Ericsson.

Sony Ericsson XPERIA X2
Windows Mobile 6.5
Οθόνη: 3,2 ίντσες, 480×800 pixels, 65,536 χρωμάτων
8.1 Megapixel με 16x ψηφιακό ζουμ
Μνήμη τηλεφώνου: 110MB (4GB microSD στη συσκευασία)
Bluetooth stereo (A2DP), A-GPS, Bluetooth, DNLA, TV out, Wi-Fi
Διαστάσεις: 110x54x16 χλστ.
Βάρος: 155 γρ.
Χρώματα: Elegant Black, Modern Silver

, Sony Ericsson XPERIA X2

, Sony Ericsson XPERIA X2

, Sony Ericsson XPERIA X2

, Sony Ericsson XPERIA X2

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.