Sony Ericsson Zylo Walkman

Με πωλήσεις 130 εκατ. τηλεφώνων Walkman παγκοσμίως, η Sony Ericsson προσθέτει το Zylo Walkman στο portfolio της χωρίς να συμβιβάζεται σε ο,τι αφορά τις λειτουργίες τους. Το Zylo προσφέρει στους καταναλωτές την καλύτερη μουσική εμπειρία, όπως τους έχει συνηθίσει η σειρά τηλεφώνων Walkman, και τη συνδυάζει επιπλέον με την κοινωνική δικτύωση Facebook και Twitter.

, Sony Ericsson Zylo Walkman

Sony Ericsson Zylo
Οθόνη: 2.6 ίντσες , 240×320 pixel, 65.000 χρωμάτων
Κάμερα: 3.2 Megapixel, ψηφιακό ζουμ 2x
Μνήμη τηλεφώνου: Έως 260 MB
Κάρτα μνήμης: microSD, έως 16GB
Στερεοφωνικό Bluetooth (A2DP)
Clear bass, Clear stereo, PlayNow
SensMe, Shake control, TrackID
Υποστηριζόμενα format ήχου: MP3/AAC/AAC+/eAAc+/WMA/FLAC
Εφαρμογές Facebook, Twitter, YouTube
Βίντεο-κλήσεις (κύρια camera)
Παιχνίδια 3D, Ραδιόφωνο FM με RDS
Υποστήριξη USB High Speed 2.0
Διαστάσεις: 103x52x11.5 χλστ.
Βάρος: 115 γρ.

Το Sony Ericsson Zylo με with Walkman είναι διαθέσιμο σε χρώματα Jazz Black, Chacha Silver και Swing Pink.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MIhalis

xoris wifi? axristo mou fenete

REDODIN7

Συμφωνώ απόλυτα , χωρίς wifi είναι για τα μπάζα !!!!!

konstantinos
giannis

εγώ θεωρώ τελείως ηλίθια την κατηγορία των walkman , δηλαδή εγώ στα 32 γίγα του χώρου μου δεν βάζω τραγούδια,γενικά νομίζω πως εκεί στην SE ώρες -ώρες είναι λές και ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο και μείναν τελικά 3-4 χρόνια πρίν

Μιχάλης

Εντάξει βρε παιδιά δεν θέλουν όλοι wi-fi. Εγώ πχ θέλω, ενώ η γυναίκα μου που το αγόρασε δεν την ενδιαφέρει το wi-fi αλλά η εμφάνιση του κινητού!!!!!!!!! Του έκανα και ένα flash για να βγάλω της cosmote τα myview και τις μπούρδες οπότε τώρα είναι μια χαρά

konstantinos

@giannis μονο το w995 ηταν πολυ πιο μπροστα απο οτι επρεπε να ειναι me ta 8.1 MP(για την σειρα walkman μιλαμε) . Οντως ολα τα walkman 3-4 χρονια πισω απο την χρονολογια που βγαινουν …Και το yendo παλι ετσι το εβγαλε …

angel

Χωρίς wifi χ****α.

Takis

Αξίζει η αγορά του, το είδα σε προσφορά στα 99 ευρώ σήμερα στο getitnοw και το σκέφτομαι… Βασικά με ενδιαφέρει αν η κάμερα βγάζει καμια αξιόλογη φωτογραφία.

efaki

παιδια το εχωω εγωω το κινητο ειναι τελειο !!!! μονο φλας να ειχαι !!! για wi-fi σιγαα αλλα οπιως ενδιαφερεται ας παει να το δει ειναι πολύ ωραιοο !!!

goldens'

σορρυ κιολασ ρε παιδια αλλα το wi-fi τι να το κανετε?τοσα ωραία πραγματα εχει αυτο…το wi-fi σασ ενοια3ε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.