Sony Honami, Φήμες για παρουσίαση στις 4/9

Το Sony Honami είναι μια πολυαναμενόμενη συσκευή, ενώ σήμερα διέρρευσε η πληροφορία ότι η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2013 στο Βερολίνο της Γερμανίας. Μαζί με την πληροφορία της παρουσίασής του, διέρρευσε και ένα βίντεο που δείχνει το User Interface του νέου Android smartphone της Sony Mobile.

To Honami θα είναι ένα ακόμα smartphone που θα φορά τον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 800 στα 2.2 GHz, ενώ η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών. Δείτε το βίντεο με το user interface το οποίο εμφανίζεται φορεμένο σε ένα Sony Xperia Z.

Sony Honami, Sony Honami, Φήμες για παρουσίαση στις 4/9

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos

Δηλαδη την ιδια μερα με το galaxy note III…Τυχαιο;Παντως περα απο την πλακα θα πεσει γερη κοντρα μεταξυ των δυο!

Panagiotis G.

Λουράκι HTC lol 😛
μία φώτο έβγαλε και ήταν θολή. κλασική Sony. πουλάει MP με χάλια αλγόριθμους και πολύ υψηλή συμπίεση. ακόμα και τα παλιά Nokia είχαν πολύ καλύτερη ποιότητα. κάτι πρέπει να κάνει η Sony σε αυτό το κομμάτι. κρίμα γιατί και το Z έχει πολύ καλές προσδοκίες αλλά δεν το δουλεύουν καθόλου. μόνο το όνομα του exmor πουλάνε.

Κώστας D.

20.7mpixels οπτικά μέρη sony G-Lens και επεξεργαστή εικόνας bionz. Αν και αυτή τη φορά δεν κερδίσει τον ανταγωνισμό τότε η σονυ μας δουλευει κανονικότατα.

inBlx

Εγώ θα γούσταρα περισσότερο ενα πολυ καλο gaming smartphone τύπου xperia play αλλα με κανέναν snapdragon 600-800, γιατί οπως και να το κάνουμε πολλοί ειναι αυτοί που αγοράζουν smartphones για gaming. Θα μου αρεσε να δω ενα sliding ps vita που να παίρνει και τηλέφωνο αλλα πολλά ζητάω.

Επίσης, θελω να δω κατι καινοτόμο. Όλες οι εταιρίες τωρα τελευταία το ρίξανε στις ίντσες και στην δύναμη του επεξεργαστή. Ας πούμε θα ήθελα να δω κατι σε 3D. Τέλος πάντων, το μοναδικό κινητό τηλέφωνο που μου τράβηξε καπως το ενδιαφέρον τωρα τελευταία ειναι το ubuntu edge…

Λεωνίδας

Ελπίζω να μην είναι σαν το xperia z που είναι σαν παντόφλα ρε παιδί μου…Μου φάνηκε λίγο που το επεξεργάστηκα σε μαγαζί πολύ άβολο στο χέρι σε σχέση με άλλα 5ιντσα.

Nerevar

Όποιος παίρνει smartphone για gaming είναι απλά καθυστερημενος.

kotsios1998

@nerevar γιατι να ειναι καθηστερημενοσ οποιος παιρνει smartphone για gaming? Με ποιο σκεπτικο δηλαδη βριζεις καποιον που αγαπαει το gaming και απλα θελει να το συνδυασει με την επικοινωνια? Δηλαδη ειναι καθηστερημενοι και ολοι αυτοι που περνουν κινητο για την καμερα,την μουσικη, την οθονη και ξερω ΄γω τι αλλο? και αν αυτο το λες γιατι πιστευεις οτι το gaming ειναι καπως παιδικο τοτε κανεις λαθος. Και πληροφοριακα εγω ειμαι 15 αλλα στο κινητο μου εχω 1 μονο παιχνιδι και πολλες χρησιμες ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, αλλα καταλαβαινω ολους αυτους(οποιασδηποτε ηλικιας) που θα ηθελαν ενα gaming smartphone

ioannis

Νομίζω πως η sony κανείς σοβαρά βήματα σε πολύ απαιτητικό τομέα ελπίζω να δείξει μεγάλη σοβαρότητα και στο after shell service στην αναβάθμιση του λογισμικού και στα παρελκόμενα

Κώστας D.

kotsios1998 +1000

Dimitris

@Nerevar Συμφωνώ απόλυτα

ΜΑΝΩΛΗΣ79

@Nerevar
Dimitris
Είστε κομπλεξικοί…αν δεν υπήρχε GAME στo κινητό και ειδικά στο ANDROIT θα κυκλοφορούσατε ακόμα με JAVA και SYMBIAN.

Jacob

Παιδες θέλω να το γενικεύσω (γτ μόνο έτσι υπάρχει λόγος για τέτοιες κουβέντες). Εγώ θα επιθυμούσα ένα gadget που να τα κάνει όλα τέλεια (gaming, photos…κλπ) οπότε ναι θα ήθελα τέτοια κατεύθυνση. Άλλος μπορει να πει θέλω ξεχωριστές άριστες συσκευές για τα πάντα. οκ

Εδω χωράει συζήτηση για το άν η Sony θα καταφέρει (όχι μονο στα χαρτια) τα 20mpx=20mpx. Αυτή και η Samsung θα μπορούσαν να το καταφέρουν γιατι πουλάνε φωτογραφικές. Παράδοξο, αλλά μεχρι στιγμής η Νοkia υπερισχύει.. οχι τοσο στις λειτουργίες, που αυτες οι εταιρείες ειναι μπροστα.. αλλά στην ποιότητα (ισως και το σημεντικότερο κομμάτι)

inBlx

φίλε @nerevar, τα κινητά τηλέφωνα πλέων ειναι all in one συσκευές. Πολύ καλές κάμερες, μπορουν να γίνονται desktop ( ubuntu edge ), δυνατοί επεξεργαστές, video editing, μουσική με τρέλα ηχεία (HTC one), internet, εφαρμογές κτλ…

Μεσα σε ολα αυτά ειναι και το gaming. Ναι δεν εχει τρέλα παιχνίδια ακόμα αλλα πιστεύω πως θα δουμε αρκετά games με πολυ καλα γραφικά, παιχνίδια τα όποια θα τα εχουν φτιάξει μεγάλες εταιρίες και θα ευχαριστιέσαι να τα παίζεις. Δεν μιλάω για angry birds ή fruit ninja…

Εγώ προσωπικά για “gaming” εχω ενα nexus 7 και για κινητό καθημερινής χρήσης ενα Xperia T για να μπορώ να το χρησιμοποιώ και σαν media center. Έχω και ενα ps vita. Απλά θα μου αρεσε το να κουβαλάω μια μονο συσκευή και οχι δυο, αυτο ειναι το σκεπτικό μου.

Τέλος πάντων, αυτο που ήθελα να σου πω ειναι πως το δικό σου σκεπτικό ” Όποιος παίρνει smartphone για gaming είναι
απλά καθυστερημενος ” θα μπορούσα να το αλλάξω και να πω για την κάμερα η την RAM. Αλλα δεν το αλλάζω γιατι απλά δεν ειμαι καθηστειμενος…

μαρκος xperia

Εγώ θα ηθελα να πω πως αν δεν υπηρχαν τα games τα κινητά δεν θα ηταν τοσο δυνατα με τρελες gpu. Ενα κινητό ( SGS3-4 ) πλέων ειναι πιο δυνατο απο οποιαδήποτε φορητή κονσολα. δεν μηλαω για nds. Μιλάω για ps vita.

machinegun

xperia sp και ψητο ψωμι!

Spukie

ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

stavros1211

Πιστευω να τα πάει καλά το κινητό και να μην ακολουθήσει τον δρόμο του xperia t που μετά την αναβάθμιση σε 4.1.2 JB τραβούσε βίντεο για κωφάλαλους… με ήχο… ανύπαρκτο! Και τους τεχνικούς της Sony Hellas να δηλώνουν και να υπογράφουν ότι το κινητό δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα! Το έσπασα στον τοίχο λοιπόν, πήρα ενα Lumia 920 και ησύχασα! Καλή συνέxεια Sony…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.