Sony: 2 Σεπτεμβρίου το event στην IFA με smartphone και άλλα

Σε έναν μήνα από τώρα θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας, η IFA 2015 στο Βερολίνο, όπου βρίσκεται κάθε χρόνο και το Techblog. Εκεί βλέπουμε σχεδόν όλες της εταιρείες (εκτός της Apple), οι οποίες κάνουν τις ανακοινώσεις τους. Η φετινή IFA θα πραγματοποιηθεί 4-9 Σεπτεμβρίου.

Δυο ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες της, η Sony θα πραγματοποιήσει το δικό της press event. Αυτό που περιμένουμε κυρίως να δούμε είναι η ανακοίνωση της ναυαρχίδας Sony Xperia Z5 (ή όπως αλλιώς ονομαστεί). H Sony είχε επιλέξει την ίδια έκθεση πέρσι για να ανακοινώσει τα Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact και Sony Xperia Z3 Tablet Compact.

Εκτός όμως από την πολυσυζητημένη της ναυαρχίδα, από το teaser της Sony Ιταλίας στο Twitter, αντιλαμβανόμαστε ότι θα ανακοινώσει κι άλλα “καινοτόμα” πράγματα.

Sony: 2 Σεπτεμβρίου το event στην IFA με smartphone και άλλα, Sony: 2 Σεπτεμβρίου το event στην IFA με smartphone και άλλα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panageor

Θέλουμε Ζ5 ULTRA USB TYPE C!!

KostasB

Αν συνέχιζες και έγραφες λίγα χαρακτηριστικά ακόμα θα ήσουν φτυστός ο Στυλιανός με το LG G4 4GB RAM DDR4 κλπ…
Φιλικά πάντα ;p
Όσο αφορά το z5 πρέπει να δούμε και καμία αλλαγή στο design από την sony γιατί αυτό το μέταλο γυαλί τόσα χρόνια πόσο πια να το εξελίξεις; Θα μου άρεσε να περάσει σε full metal. Ούτως ή άλλως τα xperia z ανέκαθεν ήταν από τις πιο ποιοτικές συσκευές που υπάρχουν και όποιος λέει το αντίθετο μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται.

vagelarios

Επιτέλους! Sony a7000!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.