Sony: Δεν είναι ακόμη έτοιμη να πάει σε οθόνες QHD

Μπορεί οι περισσότεροι Android κατασκευαστές να έχουν μια τουλάχιστον συσκευή με οθόνη Quad HD, όμως η Sony φαίνεται πως δεν είναι ακόμη έτοιμη. Τον προηγούμενο χρόνο η Sony υπερασπίστηκε σθεναρά την απόφασή της να μην βάλει οθόνη QHD οθόνη στο Sony Xperia Z3, και συνεχίζει την ίδια τακτική με το Sony Xperia Z3+.

Επί αυτού τοποθετήθηκε ο Jonathan Li, general manager της Sony Mobile στην Ταϊβάν, λέγοντας ότι η Sony θα βάλει οθόνη ανάλυσης Quad HD μόνο όταν καταφέρει να έχει κάνει σημαντική πρόοδο στην ποιότητα της οθόνης και στην τεχνολογία digital imaging processing. Επιπλέον η Sony πιστεύει ότι στις 5.5 ίντσες η Quad HD οθόνη δεν προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα.

Φυσικά μια Quad HD οθόνη χρειάζεται περισσότερη ενέργεια από μια ανάλυσης 1080p και αυτό έχει αρνητική επίπτωση στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με μια οθόνη ανάλυσης 1440×2560 τα Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3+ δεν θα κατάφερναν να έχουν διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 2 μέρες. Εξάλλου η μεγάλη διάρκεια μπαταρία είναι ένα από τα στοιχεία που η Sony διαφημίζει στις ναυαρχίδες της πολύ έντονα.

Τι λέτε για τη επιλογή της Sony;

Sony: Δεν είναι ακόμη έτοιμη να πάει σε οθόνες QHD, Sony: Δεν είναι ακόμη έτοιμη να πάει σε οθόνες QHD

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Μπράβο και πάλι μπράβο της.

Το ανθρώπινο μάτι δεν καταλαβαίνει χριστό,
οι επιδόσεις είναι χειρότερες με μεγάλη ανάλυση,
η μπαταρία κρατά λιγότερο.

Το μονό θετικό της μεγάλης ανάλυσης είναι…
κανένα, καθαρά θέμα μάρκετινγκ, άντε και οι 2 χρήστες παγκοσμίως που κατέχουν κάποιο VR σετ, να το αξιοποιήσουν καλύτερα.

Τραγικά πράγματα, μακάρι να πηγαίνουν καλά οι εταιρείες που καταλαβαίνουν τι θέλει ο καταναλωτής, πχ Sony με αυτή την κίνηση

Πέτρος Π

100 % σωστή η Sony στο θέμα αυτό!! Ακόμα και η Full HD (1080p) υπερβολή είναι για κινητό των 5″, από τη στιγμή που η ίδια ανάλυση υπάρχει σε τηλεοράσεις των 32″ !!! Με κάτι τέτοιες υπερβολές των εταιρειών φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται καλή η αυτονομία των 2 ημερών… Tragic!!

Νικος Z1

Μεταξύ ανάλυσης και αυτονομίας επιλέγω αυτονομία.. Γιατί στην ανάλυση είναι μικρή η διαφορά στην αυτονομία όμως είναι όλη η ουσία μιας κινητής συσκευής.

kostas13

Αυτό είναι για τα γατάκια που βλέπουν qhd και λένε ουαου πόσο θύματα παίζει να είστε.

george pap

Αν το g4 ειχε 1920 αναλυση θα ηταν αεροπλανο!εντελως αχρηστες qhd οθονες,z3 compact 4ever.

LeoG3

Δικαιολογίες από μια εταιρεία που έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό , το ανθρώπινο μάτι μπορεί να διακρίνει από κοντινές αποστάσεις άνετα την διαφορά…

A person with 20/20 vision at 4 inches (the closest a healthy adult can focus) can see up to 876 PPI, which is considerably lower than the ideal eye, which can see at .4 arc minutes.

https://techdissected.com/ask-ted/ask-ted-how-many-ppi-can-the-human-eye-see/

Πόσο τραγικοί είναι όσοι γράφουν χωρίς να ψάχνουν και δικαιολογούν οπισθοδρομικές τακτικές ξοφλημένων εταιρειών.

Johntsia84

Πολύ καλά και αναλυτικά video είμαι ανάμεσα στα S6 και G4 εκεί που με κερδίζει το ένα χάνο από το άλλο
Tο S6 είναι λεπτό και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής στο θέμα επεξεργαστή και γενικά επιδόσεων είναι ότι καλύτερο και με gorilla glass 4 αλλά με μικρότερη οθόνη με σχέση με το G4 και αφαίρεση κάποιον δυνατοτήτων όπως ραδιόφωνο.

Tο G4 ωραία μεγάλη οθόνη με καλές διαστάσεις αλλά χοντρό στο κέντρο του τηλ… αν το βάλεις σε θήκη πιστεύω θα φαίνεται άσχημα, πλαστική κατασκευή για το δέρμα δεν τρελαίνομαι κιόλας με gorilla glass 3 για 5,5 οθόνη έπρεπε να βάλει 4 και με χαμηλότερα specs από τον ανταγωνισμό αν και δεν θα έχει μεγάλες διάφορές σε καθημερινή χρήση.

Tι θα με προτείνατε να πάρω από τα δυο τώρα έχω το Ζ1 και είμαι ευχαριστημένος αλλά το βαρέθηκα, η τιμή του g4 στο expansys λέει 640 P.. και 680 L.. τι τιμές είναι αυτές που βάλανε εδώ Ελλάδα.

Johntsia84

SORRY λάθος POST.

george pap

Α ενταξει θα παρουμε 5.2 ιντσων κινητο με qhd και για να το κοιταμε στα 10 εκατοστα να βλεπουμε την διαφορα στην οθονη,την μειωση της μπαταριας κατακορυφα και το κινητο να” lagρει” επειδη τετοια οθονη τρωει και περισσοτερα specs.εχεις δικιο φιλε μου,ειμαστε πισω για την εποχη μας!
Qhd ειναι μονο για ΟΡΙΣΜΕΝΑ κινητα και για δευτερες εκδόσεις κινητων για καποιον που οντως μπορει να την χρειαζεται.για τον μεσο χρήστη-καταναλωτή ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ.

παπαροκάς tiamat

Πραγματι δικαιολογιες! Θα ημουν πιο καλοπροαιρετος μαζι της αν δε μειωνε ακομα περισσότερο το λεπτοτατο z3 εις βαρος της μπαταρίας του τωρα στο z4.
(απο 3200 στο z2 ,πηγε 3100 στο z3 και τωρα 2900…)

Ελα sony ενα απροσαρμοστο εισαι γι’αυτο σε εχει ξεπεράσει μεχρι και η alcatel …

Πέτρος Π

@Leo G3 : Από το ίδιο άρθρο που ανέφερες το απόσπασμα :
“With 1080p devices such as the HTC One M8, we have already seen approximately 441 PPI which is well above what a person with 20/20 vision can see from a foot away”.
Καλύτερα να διαβάζεις ολόκληρα τα άρθρα πριν να σχολιάσεις… Επομένως, σύμφωνα με την πηγή που εσύ ανέφερες, τα 1080p είναι υπεραρκετά για τον μέσο άνθρωπο, εκτός και αν έχεις την όραση του Superman, ή αν χειρίζεσαι το κινητό σε απόσταση 5 εκατοστά από τη μύτη σου, οπότε στο τέλος κινδυνεύεις να τυφλωθείς!!

LeoG3

Και πάλι δικαιολογίες , άλλοι επιστήμονες μιλάνε για 477 ppi ως το όριο απο τα 30 cm:

He says that the physiology of the human retina is such that there must be at least 477 pixels per inch in a pixelated display for the pixels to become imperceptible to the human eye at a distance of 12 inches (305 mm) , https://en.wikipedia.org/wiki/Retina_Display

Αυτά τα “δεν φαίνεται” , “δεν βλέπω” κτλ. είναι φτηνές δικαιολογίες εταιρειών που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους και παίζουν το ρόλο κομπάρσου στην τεχνολογική εξέλιξη.

Tony Cool

Καλή η κουβεντούλα στα χαρτιά,το θέμα είναι όμως στην πράξη τι γίνεται. Έχοντας δοκιμάσει FHD κινητά όπως το z2,z3,z ultra απέναντι σε QHD κινητά όπως τα lg g3,oppo find 7 κλπ,η αλήθεια είναι ότι τα τηλέφωνα της Sony έχουν καλύτερες και πιο εντυπωσιακές οθόνες. Τόσο απόλυτα και τόσο απλά. Και όχι μόνο της Sony,αλλά και πολλά άλλα FHD κινητά όπως τα note 3,mate 7, lumia 930 και τόσα άλλα έχουν ανωτερες οθόνες από την πλειοψηφία των QHD. Η μόνη QHD οθόνη που έχω δοκιμάσει και είναι εξαιρετική είναι του note 4,αλλά πιστέψτε με,αυτό μόνο αποτέλεσμα της ανάλυσης δεν είναι. Κακά τα ψέματα, ακόμα και τα 720p είναι αρκετά σε αυτές τις ίντσες,πόσο μάλλον τα 1080p. Προκαλώ κατόχους note 2 και g flex να μου πουν πως οι οθόνες τους πιξελιαζουν!!! Αστεία πράγματα…Είμαι υπέρ του να προσπαθουν οι εταιρίες να βελτιώνουν συνεχώς τις οθόνες,τις θεωρώ το σημαντικότερο κομμάτι του τηλεφώνου, όμως όχι ανεβάζοντας και άλλο την ανάλυση. Είναι ένα άχρηστο marketing trick. Μπορούν να εστιασουν σε άλλες τεχνολογίες,στην βελτίωση των panels κλπ κλπ.

Κωνσταντίνος Δ.

@Leo G3 παραδέξου το φίλε..απλώς ξέρεις την αλήθεια αλλά επειδή δεν σου αρέσει η sony σαν εταιρία λες συνεχώς ασυναρτησίες για να τη μειώσεις..και σαφώς όλοι διαφωνούν μαζί σου.

JohnWave

Συμφωνώ με την απόφαση της Sony. Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα, καθόμαστε και ασχολούμαστε με το αν μια 5-5.5 ιντσών οθόνη θα έχει QHD οθόνη την ώρα που οι περισσότεροι έχουμε laptops 15.6 ιντσών με 1366Χ768 ανάλυση στα 100 ppi και είμαστε ευχαριστημένοι. Πείτε μου ότι λέω ψέματα…Άλλα πράγματα πρέπει να κοιτάξει η Sony για να πάρει μπρος και όχι την υιοθέτηση QHD ανάλυσης.

inblx

Εμένα το θέμα με τις αναλύσεις έχει πάψει να με ενδιαφέρει απο το 720p.

Οι μικρές αναλύσεις μονο καλά μπορούν να φέρουν.
Παράδειγμα. Η 4k ανάλυση (3840χ2160) για να τρέξει, σαν βίντεο ή και στο UI στα 60fps, θέλει bandwidth λίγο παραπανω απο 20GB/s. O Snapdragon 810 που φοράει το Ζ3+ έχει bandwidth περίπου 25GB/s. Αρα τρέχει τέλεια το UI μιας 4k οθόνης. Οποτε με την Adreno 430 που είναι πολύ δυνατή GPU, περιπου οσο δυνατή και αυτή του Tetra K, θα τρέχουν όλα πολύ ομαλά. Ο επεξεργαστής του κινητού δεν θα ζορίζεται καθόλου και όλα θα τρέχουν τέλεια.

Επίσεις, η 2k ανάλυση είναι μέχρι σήμερα για μένα η πιο χαζή ανάλυση. Δεν υπάρχει βίντεο σε 2k, μόνο απο YouTube (που ορισμένα 2k κινητα δεν παίζουν στο YouTube 2k), ουτε είναι καμια υπερβολικά τεραστια ανάλυση για να πούμε πως είναι Next Gen όπως το 4κ. Δεν βοηθάει πουθενά, προξενεί μόνο κακά και είναι full άχρηστο.

Σε ενα tablet να πω Οκ, εκεί πολλές φορες το εχεις μέσα στην μούρη σου και διαβάσεις μια σελίδα, εκεί θες το μεγάλο ppi.

Ducatijim

Πραγματικά γελάω με αυτούς που βλέπουν διαφορά στις Qhd… τραγικοί και πορωμένοι είστε δυστυχώς……

Έχω Νοte 3 και με το Νοte 4 φίλου η διαφορά δεν είναι ορατή στο μάτι. Ότι άλλο λένε ορισμένοι είναι επειδή υποστηρίζουν μια εταιρεία πιο πολύ από την άλλη. Λές και θα σας δώσει λεφτά κάποια εταιρεία….. Έλεος…

Μπράβο στη SONY το Ζ3+ είναι εξαιρετικό και πανέμορφο. Το επόμενο κινητό μου!!

Τέλης

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα βγάζει κρεμαστάρια. Αν και μόνο αλεπού δεν είναι μια εταιρεία που πάει για κλείσιμο λόγω προϊόντων που υστερούν του ανταγωνισμού. Μάλλον μπούφος.

John

@Ducatijim
Φίλε μου είχα το Note 3 και τώρα το Note 4 , χωρίς παρεξήγηση αλλά αν δεν βλέπεις καμία διαφορά πχ. στις ιστοσελίδες το κείμενο δεν φαίνεται πιο καθαρά ή στις φωτογραφίες που φαίνεται μεγαλύτερη λεπτομέρεια τότε καλύτερα να το τσεκάρεις μήπως χρειάζεσαι γυαλιά. Εκτός και είσαι ο γνωστός Σονάκιας Ιωάννης jb που γράφει με άλλο όνομα (η ασυνάρτητη και ακατανόητη γραφή σου μου τον θυμίζει έντονα).

Nick

Για όσους ισχυρίζονται πως οποιαδήποτε ανάλυση πάνω από FHD είναι άχρηστη σε 5-5.5″ κινητό, κάνουν μεγάλο λάθος. Πρόκειται για αλλον ένα τρόπο και άλλη μια συνεισφορά στην περαιτέρω μείωση της αυτονομίας της μπαταρίας διότι οι εταιρείες προφανώς θεωρούν πως μια μέρα αυτονομίας είναι αρκετή. Όχι κύριοι δεν θα επιβιβαστουμε όλοι σε αυτό το trendy τραίνο σας, ευτυχώς υπάρχουν ακόμα εταιρείες σοβαρές σε αυτό το κομμάτι που προσφέρουν κινητά με ο,τι πιο premium υπάρχει σε hardware & software δίνοντας 2 μέρες αυτονομία χωρίς καν συμβιβασμούς του τύπου stamina mode, energy saving, κλπ.
@παπαροκας tiamat, το Z3 πάντως έχει ακόμη καλύτερη αυτονομία του Z2 οπότε κράτα μια πισινή, αν και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι είναι ήδη πάρα πολύ λεπτό και δεν χρειάζεται περαιτέρω “αδυνάτισμα”. Θα διαφωνήσω όμως μαζί σου όπως και με όλους τους – στην πραγματικότητα Sony Mobile haters – που εξακολουθούν να κρίνουν μια εταιρεία (άλλοι από αφέλεια άλλοι συνειδητά) με βάση τα ποσοστά της σε μια μάλλον αμφιλεγομενη αγορά, είναι διαφορετικά τα ποσοστά της σε ηπείρους και χώρες όπου είναι πραγματικά παρούσα και όχι τυπικά (βλέπε ΗΠΑ).

Peter Giankls

Σαν φαν της Sony θα την υποστηριξω αλλα θα πω και την γνωμη μου.Καταρχας απο αποψη GPU δεν υπαρχει ακομα η καταληλη επεξεργαστικη ισχυ ωστε να μπορει να υπαρξει ενα κινητο με 2,5Κ και με καλη αποδοση μπαταριας.Δευτερον στον τομεα των μπαταριων δεν εχουν γινει πολλα αρα οι μονες λυσεις ειναι η παραμετροποιση του Software και η αυξηση χωριτικοτητας της μπαταριας οπου αυτο οδηγει σε ενα ασχημο Design.Κοινη λογικη δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι(απο αποψη τεχνολογιας)για 2,5Κ.Ειναι καλο να βλεπουμε κινητα με 2,5Κ γιατι απο καπου πρεπει να αρχισουμε αλλα δεν πρεπει ολλες οι εταιριες να το υιοθετησουν αμεσως.Τωρα η αποψη μου ειναι οτι αυτοι που στα σχολια εγραψαν δικαιολογιες της Sony μου δειχνουν αμεσα οτι ειναι αντι-φαν της Sony γιατι πρωτον δεν εκραξαν το M9 και δευτερον δεν ξερουν οτι η Sony εχει βαλη ιδη 2,5K στο Xperia Z4 tablet.Κλεινωντας θεωρω οτι το 2,5Κ ειναι απαραιτητο πανω απο της 9,5 ιντσες και αυτες οι ερευνες που λενε για το ανθρωπινο οτι βλεπει τοσα PPI και διαφορα δεν με νοιαζουν εμενα, με νοιαζει αυτο που βλεπω και εαν δω ενα κινητο με καλη μπαταρια και μια φανταστικη FHD οθονη κοντρα σε κινητο με χειροτερη μπαταρια και 2,5Κ οθονη θα επιλεξω το… Συνέχεια »

Ducatijim

@John
Αν σου φαίνονται ακατανόητα και ασυνάρτητα τότε θα πρέπει να ξαναπάες σχολείο φίλε μου μη σου πω και νηπιαγωγείο…..
Το ότι μπορεί να έχουν βελτιώσει τη φωτεινότητα, είναι άλλο από το να μου λές ότι δε σου αρκεί μια fhd κ θες qhd.
Στο note3 δηλαδή έβλεπες pixels;;; θα τρελαθούμε έντελώς τώρα!! Επίσης επειδή είσαι αρκετά ειρωνικός με λένε Δημήτρη και τώρα που το έμαθες πήγαινε να πληρωθείς από την αγαπημένη σου Sammy…….

arislp

αυτο σονυ θα μας το δειξεις στο z5…οχι εδω..

MG

Όσοι λέτε ότι υστερεί και είναι πολύ πίσω του ανταγωνισμού, σε πιο τομέα αναφέρονται; Δυστυχώς έχουμε γεμίσει άσχετους που το παίζουν γνώστες επειδή μόνο απλά καταναλώνουν! Περαστικά σας!

Χαράλαμπος

@LeoG3 Έχεις μεγάλο θέμα αγόρι μου. Σου έχει δημιουργήσει ψυχολοηικό το QHD. Καμία διαφορά δεν υπάρχει, εκτος του μαρκετινγκ που στόχος του είναι να πιάσει θύματα όπως εσένα κι εκτός του ότι τρώει την μπαταρία σαν ποντίκι. Σύνελθε κι έλα στην πραγματικότητα. Μια Full HD οθόνη για 5,6,7,8,9…32 ίντσες είναι υπεραρκετή. και πιστέψεμε όπως πολλοί είπαν πιο πάνω μια FULL HD με τις τεχνολογίες όπως έχει το Z3 για παράδειγμα, triluminos, x-reality κτλ είναι πολυ καλύτερες απο διάφορες QHD.

Sotiris

Όποιος δεν βλέπει διαφορά από fhd σε Qhd να πάει άμεσα σε οφθαλμίατρο. Είναι άλλο θέμα συζήτησης το αν συμφέρει για λόγους αυτονομίας. Πάλι ο LeoG3 και ο Τέλης γράφουν τα αυτονόητα… Να υποθέσουμε οτι και το Ois είναι κάτι περιττό και δεν το βάζει η Sony.

Nick

Αν θέλετε να δείτε διαφορά όπως την πρώτη φορά που είδατε κάτι τόσο καθαρά σε HD / FHD οθόνη τότε να πάτε σε κάνα Media Markt Κωτσοβολο κλπ να δείτε καμιά 4Κ τηλεόραση 55″-65″ ίντσες. Ο φίλος inblx έχει δίκιο, δεν είναι και πια τόσο μεγάλη ανάλυση όσο νομίζετε μερικοί (μάλλον πολλοί μπερδεύουν το 2Κ με το 4Κ) ενώ δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα σε περιεχόμενο σε αυτή την ανάλυση. Ίσως να βλέπουν διαφορά όσοι πραγματικά έχουν πρόβλημα όρασης και βλέπουν την οθόνη από τα 5 εκατοστά τι να πω. 😛

Αποστόλης Ρόδος

Και εμένα με ενδιαφέρει πρωτιστως η διάρκεια της μπαταρίας και η εξοικονόμηση ενέργειας και καθόλου η μεγαλύτερη ανάλυση πέραν των 1080p HD που κανένα μάτι δεν την καταλαβαίνει.
Θα προτιμούσα δε…. και μικρότερες οθόνες με αυτή την ανάλυση για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε ppi.
Εχει καταντήσει ανέκδοτο να θεωρούμε φυσιολογικές τις συσκευές με οθόνες άνω των 5 ιντσών.
Οι πτροτιμήσεις μου, τήνουν στις compact συσκευές της SONY που όμως τήνουν και αυτές να ανεβαίνουν σε ίντσες.

Nick

@Sotiris, πως φαίνεται ότι δεν έχεις τεστάρει ο ίδιος το Z3 και την κάμερα του. Αν το χες κάνει και σου έλεγαν ότι έχει ois θα το πιστευες διότι το dis κάνει καταπληκτική δουλειά και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα. Αυτό ποτέ σας δεν καταλάβατε – και εξακολουθειτε να το κάνετε – σημασία έχει ΠΑΝΤΑ το τελικό αποτέλεσμα, και αυτό είναι που μετράει. Πχ ποτέ μου δεν είχα iPhone και δεν θα έπαιρνα για διάφορους λόγους αλλά όχι απλά δεν κραζω την Apple για την υστέρηση χρόνια τώρα σε specs σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά ίσα ίσα θεωρώ μεγάλη ‘μαγκιά’ που βγάζει τηλέφωνα εξίσου – αν όχι γρηγορότερα ορισμένες φορές – γρήγορα και πιο αλαγκάριστα με διπηρυνους επεξεργαστές (64bit) & 1GB Ram. Το τελικό αποτέλεσμα είναι που μετράει.

Γιώργος

Διαβάζοντας το άρθρο προσεκτικά θα δείτε ότι το νόημα είναι ότι η Sony όπως γράφει ο τίτλος “δεν είναι ακόμη έτοιμη να πάει σε οθόνες QHD” , με λίγα λόγια είναι καθαρά επειδή δεν έχει την τεχνολογία (ακόμη) να μειώσει το μέγεθος των pixel ή να τις παράγει σε μεγάλο αριθμό. Άρα δεν είναι θέμα ότι δεν θέλει αλλά ότι δεν μπορεί.

One

LeoG3, Τελης και Sotiris και παπαροκάς tiamat παιζει είναι το ιδιο ατομο. Ουτε μετοχές να ειχατε..

Εσεις θελετε τον οφθαλμιατρο μου φαινετε! Δειτε το βιντεο και δειτε ότι οι φωτογραφιες που τραβαει το Ζ3+ στη μπροστινη καμερα είναι καλυτερες από το S6 και φαινονται καλυτερα στην οθονη του κινητου ενώ η μπαταρια του κραταει σχεδον τριπλάσιο χρονο. Τα Amoled και τα Qhd της SUCKsung είναι μια απάτη μαζι με τις μπαταρίες της.

https://www.youtube.com/watch?v=F22Y17VQNQI

Δε θελετε τον ανταγωνισμο από τη Sony γιατι θελετε να πουλατε πανάκριβες παπατζες στον κοσμο με κινητα που πεφτει συνεχως η αποδοση τους και σε ένα χρονο είναι για πεταμα για να τρωτε τα λεφτα του καταναλωτή και αυτος να σας λεει στο τελος ευχαριστώ. Ευχαριστούμε αλλα δεν ειμαστε κοροϊδα!

SONY = Ποιότητα + Αξιοπιστία!

Μάκης

Την βγάλατε την χολή σας πάλι….

ducatijim

@one μπράβο για το βιντεο με τη σύγκριση των καμερών που προώθησες. Πράγματι βουλώνει στόματα……
όσο για τους Sammy- sheeps άσε τους να πληρώνουν κάτι που νομίζουν από την πλύση εγκεφάλου ότι είναι κορυφαίο…….

Πράγματι Sony = ποιότητα

Deductive Reasoning

Όπως είπε και ο φίλος One, LeoG3, Τελης, Sotiris και παπαροκάς tiamat παιζει είναι το ιδιο ατομο! Παραπάνω γι’αυτούς δεν θα πω γιατί θα με κατηγορήσουν για προσωπική επίθεση που απαγορεύεται!

Στο θέμα τώρα… Πολύ καλά κάνει η Sony και μένει σε FHD. Παραπάνω δεν χρειάζεται πραγματικά. Όλα τα υπόλοιπα είναι νά’χαμε να λέγαμε, θέμα marketing και για να πει κάποιος ότι την έχει μεγαλύτερη!
Κάτοχος S6 edge και S5, διαφορές ελάχιστες στην οθόνη, μεγάλες στη μπαταρία.
Και όπως λέει και ο σοφός λαός, haters gonna hate! Ας μείνει ο άλλος με τον βασιλιά του Lag (G3) και ας αφήσει τη Sony να κάνει αυτό που ξέρει και ας μη φαίνεται στις πωλήσεις (γνωστή καραμέλα αυτή!) όπως υποστηρίζουν. Αν ήξεραν τα βασικά, θα γνώριζαν ότι οι πωλήσεις είναι περισσότερο θέμα marketing πλέον και δεν αντικατοπτίζει τη πραγματική αξία ενός προϊόντος/υπηρεσίας κτλ.
ΥΓ. Θυμάμαι πριν καιρό πολλούς εδώ μέσα να λένε ότι οι QHD είναι άχρηστες σε 5-5.5 ίντσες οθόνη και μόλις έβγαλαν οι αγαπημένες τους εταιρίες άλλαξαν τροπάριο! Σιχάματα οπαδοί κάθε είδους.

Ιωάννης jb

Απο τη στιγμή που έχουν εκφράσει την άποψη τους επι του θέματος οι LeoG3 και Τέλης ότι και να πούμε εμείς οι άλλοι είναι περιττό..
Ελάτε να σας δώσω το z2 μου να το δουλέψετε κανα μήνα να δω τι θα λέτε μετά.
Καλά για z3+ ούτε καν το συζητάω το κινητό φαίνεται υπερτούμπανο!!!!!!!!!
Λίγο στο design μου το χαλάει.. αλλά που θα πάει όταν θα χρειαστώ ξανά κινητό είμαι σίγουρος πως η sony θα έχει βγάλει κάτι που θα με ικανοποιεί στο συγκεκρμένο τομέα πιο πολύ απο το z3+

Βαγγος

Ειναι δεν ειναι καλα θα κανει να μεινει και με full hd κατα την αποψη μου.Η διαφορες σε οθονες full hd-qhd πολυ μικρες σχεδον δεν φαινονται!Ωστοσο μεχρι να βγουν μπαταριες ικανες να τις αντεξουν και γενικα η αυτονομια των smartphones να ειναι πολυ καλη…τοτε αντεχουμε και με full hd ρε παιδια δν εγινε και τπτ.Επισης κτ που δεν καταλαβαινω ειναι γτ μερικοι οχι μονο σ αυτα τα σχολια κραζουν την sony για τα κινητα της και ‘Ποσο αθλια ειναι’.Εχω να πω πως με εξαιρεση τα bezel που με χαλανε λιγο οι ναυαρχιδες της ειναι top και εννοω σ ολα τα σημεια τους.Επιπλεον το γραφικο περιβαλλον πΟυ εχει η σονυ στα κινητα ειναι πολυ ωραιο .Δεν ειναι ουτε φα.ταχτερο ουτε βαρυ,..οπως lg samsun. Κτλ.Και γενικα παιδια μην κραζετε…χωρις να εχετε πιασει Στα χερια σας. Αυτο που αναφερετε,…και εννοω να το δουλεψετε.Σας ευχαριστω 🙂

Ιωάννης jb

Λένε ότι μπορούν να διακρίνουν σε 5 ίντσες οθόνη fhd και 2k ανάλυση!!!!
Πλάκα μας κάνετε ρε παιδιά έλεος!!!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα ήθελα να ήξερα!
Προχθες το z2 με ppi 425 το συγκρινα με iphone 6 με ppi 325 στους αριθμούς η διαφορά τεράστια 100 ολόκληρα ppi, στη πράξη όμως διαφορά καμία!!!!!
Sotiris.. πήγαινε κοιτάξου σε κανένα οφθαλμίατρο ρε φίλε δεν είναι λογικά αυτά που λες.
Εκτός και αν μιλας για tablet εκεί στις 10 ίντσες όπου αν τα κοιτάξεις απο τα 10 εκατοστά!!! Θα διακρίνεις μια μικρή διαφορά, αν την διακρινεις κιόλας!!!! Γιατί αν δε ξέρεις ποιο έχει την 2k ανάλυση μπορεί πάλι να κάνεις λάθος!!!!
Το ξαναλέω αν έχουμε δυο ίδιες σκέτες οθόνες η μια με ppi 340 και η άλλη με 440… δεν υπάρχει περιπτωση ανθρώπινο μάτι να καταλάβει 100% ποια είναι ποιά!!!!!!!!!
Πόσο μάλλον για τιμές που λέει ο άλλος παραπάνω, σε ppi είναι 440 με 575!!!! Μάλλον θα χρησιμοποιεί μεγεθυντικό φακο!!!!!
Το μόνο στο οποίο είναι καλό να υπάρχει μεγάλο ppi είναι η ευκρίνεια η οποία όμως σε αριθμούς πάνω απο τα 350ppi δε γίνεται αντιληπτή απο το ανθρώπινο μάτι…
Αρα που καταλήγουμε????
Α ναι ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Bloodmaster

Για αυυο πηγε σε 4k με το z5 premium . Μπραβο τους Ιάπωνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.