Sony: “Ρωτά” την Siri για την μπαταρία του νέου iPhone 6s

Η Apple έκανε εχθές τις ανακοινώσεις της με τα νέα iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro και Apple TV, και όπως πάντα αυτές δεν θα μπορούσαν να περάσουν ασχολίαστες από τους αντιπάλους. Η Samsung επέλεξε να ασχοληθεί με την γραφίδα του iPad Pro υπενθυμίζοντάς μας ότι έχει προηγηθεί εδώ και χρόνια το S Pen, ενώ η Sony ασχολείται με την μπαταρία.

Για την ακρίβεια, η Sony πήρε την πρόσκληση της Apple και άλλαξε το σλόγκαν που έλεγε “Hey, Siri give us a hint”, σε “Hey Siri, what about the battery life?” και ανέβασε την εικόνα στο Twitter. Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα τα Sony Xperia Z5 και βρίσκει την ευκαιρία να προωθήσει την δυο ημερών μπαταρία της σειράς. Aπό την άλλη, η Apple διατήρησε την ίδια διάρκεια μπαταρίας με πέρσι.

Στο ίδιο tweet γράφει: A battery life worth talking about… Up to 2 days’ battery with #Xperia Z5 series: https://bit.ly/-SwitchToSony, και παραθέτει το link στο ειδικό website της που έχει στόχο να βοηθήσει όσους θέλουν να πάνε από iOS σε Sony συσκευή.

Εσείς τι θα διαλέγατε μεταξύ iPhone 6s, iPhone 6s Plus και Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Premium και Sony Xperia Z5 Compact;

Sony: "Ρωτά" την Siri για την μπαταρία του νέου iPhone 6s, Sony: “Ρωτά” την Siri για την μπαταρία του νέου iPhone 6s

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xristos

Ποσο ζηλια εχουν ολοι για την apple; Η apple ασχολειται με αλλες μαρκες τηλεφωνων; Οχι βεβαια γιατι ξερει οτι ειναι καλυτερη και μην μου πει κανενας για τα χαρακτηριστικα. Ειχα sony και κολλαγε απο τους πρωτους 6 μηνες. Δεν τα βγαζω σκαρτα αλλα τους εχει φαει η ζηλια. Και κατι ακομα η samsung τι λεει για το s pen. Ποια εταιρεια εγβαλε τηλεφωνα plus πρωτα; Ποια εταιρεια εβγαλε πρωτα με γυαλι μπρος πισω; Ποια εταιρεια αντιγραφει;

kalex1999

Εγώ θα διάλεγα το iPhone 6S plus, αλλά θα διαλέξω το απλό 6S στα 16GB

πανος

Μακριά απο αντροιντ.
6s με κλειστά ματια

Κώστας Ζ

@πανος, εχω μεινει αφωνος με τα επιχειρηματα σου,παω να τσιμησω ενα

Γιώργος Κ.

Κώστα Ζ εμένα με έπεισε η πλούσια επιχειρηματολογία του Χρήστου πιο πάνω. Ειδικά το ότι είχε Sony (ασχέτως μοντέλου) κι ότι κολλούσε από τους πρώτους 6 μήνες αλλά και το γεγονός ότι τα iPhone έχουν γυαλί μπροστά πίσω οπότε δε θα πάει τζάμπα το Azax που πήρα προχθές από το μίνι μάρκετ με κάνει να θέλω να πάω σε iPhone 6 plus με κλειστά μάτια. Άλλωστε είναι το πρώτο plus στον κόσμο!
😅😅😅😂😂😂😂😂

Babis

Οπως και να το δεις η Samsung πατάει την Apple
Αλλα η Apple κανει την καλύτερη προπαγάνδα και μπορω να πω ειναι η πιο μάγκας, μπορει να πουλάει οτι θελει όπου θελει
Χαρακτηριστικά παλια σε τιμές υπερυψομενες
Αν βγαλει τηλεόραση 40αρα με ανάλυση HD θα την παρουσιασει με τέτοιο τροπο που θα πανε και θα την αγοράσουν ολοι οτι τιμή και και αν εχει
Επίσης θα “αναγκάσει” τους πελάτες της να λενε βλεπω το ματς στην ITV, οπως λενε μιλάω στο iPhone και οχι στο τηλέφωνο, δεν ειναι ταμπλετ ειναι iPad
Κάπως ετσι κανει τους άλλους πελάτες να ενοχλούνται
Καιιι να βγάζει παρα πολλα λεφτά

Thodoris

Χαχαχα “ποιά εταιρεία έβγαλε τηλέφωνα plus πρώτα” ;;;; !!! Χεχε, δακρυσα

Xristos

Οσο και να προσπαθεις Γιωγο δεν εισαι αστειος. Το sony που ειχα ηταν xperia z1. Και για πες μου πια αλλη εταιρεια εχει βγαλει πριν την apple εκδοση plus; Αντιγραφη κανουν!

Υ.Γ. Μην χρησιμοποιεις azax κανει κακο στο περιβαλλον. 🙂

Xristos

Τεσπα δεν ασχολουμαι αλλο ο καθενας εχει τι γνωμη του! Και ο καθενας χαλαει τα λεφτα του οπου θελει. Εγω ειπα την γνωμη μου και δεν σχολιασα την γνωμη των υπολοιπων.

Κώστας Ζ

@Babis, δυστυχως ή ευτυχως, ναι, ετσι ειναι!

Γιώργος Κ.

Καλά, τρώω Χρήστο πρέπει να απαντήσω πραγματικά σε αυτή την ερώτηση; Εγώ νόμιζα ότι κάνεις πλάκα!

Για σκέψου ποια είχε πριν 2GB ram (πολλες) , flash για μπροστινες selfies (αρκετες), touch id (Motorola atrix), forced touch (Huawei mate s) 12 άρα κάμερα (πάρα πολλες), 5αρα μπροστά (αναριθμητες), live photos (lumia camera στα lumia 930, 830) και εσένα σε ενοχλεί ένα “plus” δίπλα σε έναν αριθμό;

Δε υπάρχει παρθενογενεση στην τεχνολογία!

Xristos

Γιωργο συμφωνω αλλα δεν θα ειναι αντιγραφη αν δεις το galaxy s7 με live photos, flash retina για selfish και ολα τα αλλα που εχει το iphone 6s. Εγω κολλησα με το plus με το ιδιο δικαιωμα που κολλησε και η samsung για το S pen.

tech21man

Λογικο ειναι να πεφτει πειραγμα εδω που τα λεμε τα τελευταια χρονια ασχετα αν δινει καλες συσκευες υπηρεσιες κτλ η apple, ενα προς ενα καταρριπτει/υιοθετει ο,τι την βολευει απο τα αντιπαλα στρατοπεδα ειδικα αφου τα τιναξε ο jobs…

Οποτε οταν ξαφνικα η εξελικτικη βιολογια για την κινηση αντιχειρα απο ακρο σε ακρο της οθονης πηδηξε απο τις 4 στις 5,5 inchες στο iphone 6 plus…ε φατα.

One

Την καλύτερη τρολια τους εριξε η Sony. Και η μιλιτσα θα πρέπει να τους λέει και ευχαριστώ που τους δινει αισθητήρες κάμερας…

apostolos

Αν δεν εχει plus το κινητό, τι να το κάνεις?

Τέλος πάντων εγώ έχω ένα όνειρο το compact….αλλα έλα που δε λέει να πεθάνει το g2

Chris

@babis
Σε τι ακριβως την παταει;
Το τμημα mobile της samsung παει απο το κακο στο χειροτερο
Οσο για τα specs ειναι μια τεραστια κουβεντα που φαινεται οτι δεν εχεις δουλεψει τετοια συσκευη γιατι το απολεσμα χρησης μετραει και οχι ολο αυτο το κακο marketing που εχουν υιοθετησει ολες οι αλλες εταιριες και πιο πολυ οι κινεζιες…
Λες και παιρνουμε κανενα κωλοφτιαγμενο παπακι…
Ετσι ειναι και στα mac δινοντας στα ιδια λεφτα παιρνεις πολυ καλυτερα specs
Αλλα χειροτερη εμπειρια χρησης και αποτελεσμα…
Επισης ο κοσμος ειναι λογικο να λεει οτι μιλαει στο iphone και οχι στο smartphone
Να λεει οτι δουλευει σε mac και οχι σε υπολογιστη και αργοτερα οπως λες να λεει οτι
Βλεπει σε itv γιατι ετσι το πουλανε ολα τα καταστηματα
Μπες στα μαγαζια και ριξε μια ματια
Απο κοτσωβολο media πλαισιο vodafone cosmote κλπ…
Τα εχουν σε μια κατηγορια μονα τους..
Η apple το εχει επιβαλει αυτο;

Billybo

@xristos
Κ κλ το φλασ ρετινα ειναι πρωτοπορια?? Κ αξιο “αντιγραφεισ?”?
Που ειχε το χονορ 6 που ειχα κ που βγηκε περιση?
Ρε ασχετε σταματα να μηλασ

Nikolakis

Καλά παιδάκια, λέτε ότι θέλετε.. Καλή η Sony που δίνει και αισθητήρες, αλλά στα κινητά της με 21mp πχ.z3 που είχα, οι φωτογραφίες ήταν χειρότερες από 13αρες. Συγκεκριμένα το g2 που είχα έβγαζε καλύτερες. Άσε που φάγαμε φωλα με τη βούλα τη ροζ στο κέντρο και η Sony δεν αναλαμβανε καμμια ευθύνη. Κ αυτό σε όλα τα z3,_3 Comp. Το Android είναι λειτουργικό αστείο μπροστά στο ios.. Εντάξει…. Φάτε καμμια φραουλιτσα τώρα να γλυκαθειτε!! Δώσε 700€ για Samsung να αρχίσει τα 4giga και οι 8πυρηνες να κολλάνε στο πρώτο δίμηνο…..
Η Apple πουλάει υποστήριξη, πουλάει λογισμικό πουλάει ποιότητα, σταθερότητα και εγγύηση.
Φιλάκια παντού!! Τζιζζζζ :)))))

Xristos

Πες τα ρε @Nikolakis ανα γιασει το στομα σου!
@Billybo μηπως να σου παρω και την αδεια;

Xristos

Η apple δεν τα χρειαζεται τα παραπανω χαρακτηριστικα ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ στο iphone 5s και 6. Εχει κανει ποτε κανενας παραπονο οτι κολλανε; Οχι! Ενω απο την samsung με τα 4gb και του οχτω πυρηνες εχουνε κανει. Μην σχολιασω θα την καμερα η καμερα της apple ειναι τελεια με τα 8mp και της sony με τα 20,1(ποσα εχει δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη) ειναι χειροτερη.

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ apple ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΙΛΕΙΑ…. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Υ.Γ @Billybo Τις ειρωνιες αλλου.. Αα κατι ακομα *μιλάς

Γιώργος Κ.

Είπα ότι δεν θα σχολιάσω άλλο γιατί απλά δεν υπήρχε λόγος αλλά εδώ μέσα γράφονται ΟΙ ανακρίβειες!!

Εσείς που υποστηρίζετε ότι το iphone 6 βγάζει καλύτερες φωτό από το Ζ3 πατήστε εδώ:

https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=6378&idPhone2=6665&idPhone3=5685

κι εδώ:

https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=6539&idPhone2=6878&idPhone3=6144

είναι συγκριτικό τεστ κάμερας μεταξύ των 2 εν λόγω κινητών στον ΙΔΙΟ φωτισμό, από ΙΔΙΑ απόσταση και με το ΙΔΙΟ πλάνο.

Στα αριστερά του τεστ έχει μια εικόνα. Πατήστε στο ίδιο σημείο και στα 2 κινητά και δείτε πως το μαύρο φαίνεται μαύρο με το Ζ3 και πόσο πιο καθαρά φαίνονται τα αντικείμενα. Την κάμερα δεν την κάνουν τα μεγκαπίξελ αλλά ο φακός και άλλοι παράγοντες, πόσες φορές θα το ξαναπούμε;;; Δεν εξηγώ περισσότερο γιατί από αυτά που γράφετε εδώ μέσα μερικοί δεν θα καταλάβετε. Νισάφι πια με την παραφιλολογία σας.

Χρήστο σε παρακαλώ κάνε μου μια χάρη: Μην διορθώνεις τους άλλους όταν έχεις κάνει ο ίδιος 8 ορθογραφικά και 6 συντακτικά λάθη (μέχρι εκεί “άντεξα” να μετρήσω).

Γεια σας και αντίο σας!

Rizo

@Nikolakis Παρακαλούντε τα troll να σταματήσουν. Καταρχήν το περιστατικό που λές για την ρόζ βούλα είναι κάτι μεμονομένο. Μην τα πιάνεις όλα στο στόμα σου φίλε. Γιατί τα iphone δεν κάνει να έχεις ούτε στην τσέπη!!!!!!! Εκεί να δεις υποστήρηξη που δίνει η apple. “Μην το βάζετε στην τσέπη”!!!! χαχαχχ…. Επίσης το δικό μου Ζ3 του σύγκρινα πριν λίγες μέρες με το G3 ενός φίλου και το δικό μου ήταν πολύ μπροστά. Ειδικά στις νυχτερινές φωτόγραφίες, οπου εμένα είχε ταχύτητα σαν να ήταν μέρα ενώ το G3 πήγαινε με 3 καρέ το δευτερόλεπτο. Πέρα απο το τελικό αποτέλεσμα. Και γενικά το Z3 έχει απο τις καλύτερες κάμερες. Και απο τα iphone. Αντε τώρα με τον καθένα εδω μέσα που θα μας πείτε οτι βγάζει καλύτερες φωτο το G2 κιόλας!!!! Όπως αυτό που ακούμε οτι το android είναι αστείο. Αυτά είναι “ανώριμες” ή άσχετες απόψεις. Το καθε λειτουργικό έχει τα δικά του πλεονεκτίματα. Το ios είναι πιο απλοποιημένο, ενώ το android είναι πιο πολύπλοκο, αλλά με πιο πολλές δυνατότητες. ότι θέλει ο καθένας παίρνει. Αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω αν αξείζει να δώσεις 800-1000€, πάντως είναι πάρα πολλα χρήματα για κινητό!! Και όπως λέει και ο @Γιώργος Κ. βάλτε στο gsmarena… Συνέχεια »

Σπυρος

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μιλάει η sony για την apple που μετά από λίγα λεπτά βίντεο το κινητό κλείνει από υπερθέρμανση!!!! Γελάνε και τα τσιμέντα!!! Ακόμα και στην σειρά z5 γίνεται!!!

Νικος Πασχαλιδης

Σπυρο στην καινουρια σειρα Ζ5 ειδα πολλα βιντεο οπου τραβουσαν σε 4κ και στα 10 λεπτα βαρεθηκαν και το εκλεισαν οποτε αυτο που λες ειναι ψεμα και προσπαθεις να σαμποταρεις την Sony γιατι εισαι κομπλεξικος και συ και πολλοι αλλοι εδω μεσα.ΑΥΤΑ.

giannis

Ναι οκ ολα καλα με τα iphone, αλλα παιδια οντως απο μπαταρια τα σονυ ειναι οτι καλυτερο εχω δει… οποτε καλα κανει και το διαφημιζει.

A.N.

@Xristos
αν είναι δυνατόν δεν ξέρω τι έκανες αλήθεια άλλα ο ζ1 μου δεν έχει κολλήσει στιγμή στα 2 χρονιά και το είχα αρκετό καιρό με την μνήμη φουλ πέραν από μια φορά μετά από μια ενημέρωση της κάμερας και μόνο η κάμερα για 1 λεπτό
χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω επίσης πρώτο ήταν το ζ ultra

Σπυρος

@Νικος Πασχαλιδης
Αν εγω ειμαι κομπλεξικος τοτε δες αυτο μπας και ξεστραβωθεις!
https://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z5-overheating-Snapdragon-810-still-an-issue_id73422

Υ.Γ. Εγω μιλαω με αποδειξεις!

Nikolakis

@Rizo….
Πήγα το z3 τρεις φορές….. 3εις!!!!!,,,,, για επισκευή από τη πρώτη εβδομάδα… Τρεις φορές μου άλλαξαν συσκευή. Και οι τρεις είχαν το ίδιο πρόβλημα. Μπαίνω στα ξένα σπίτι και βλέπω ότι απίστευτες παρτίδες βγήκαν ετσι… Κ τέλος δε μου φτιάξανε…. Η συνέχεια είναι του χρόνου.. Έχω αποθηκεύσει φωτογραφίες που έβγαλα κλπ…. Η Sony μου άρεσε στη ταχύτητα και σαν σασι.. Πολύ ωραίο κ γρήγορα. Δεν είχα παράπονο. Ως κινητό είναι καλό. Αλλά μόνο που δεν τρέχει….. Ios….

Ευχαριστώ.

Nikolakis

Αα… Κ να μη ξεχνιόμαστε…
Μια εταιρεία που κάθε μήνα βγάζει ναυαρχίδα….. Εννοείται ότι αυτή κοροιδευει το κόσμο. Ούτε σοβαρά μπορείς να τη πάρεις ούτως αξιόπιστη μπορεί να είναι. Αντε κ τον Οκτώβριο Sony xperia Z5+++ με 40mp κάμερα και ουσία, 13.5mp…
Έκλαψα τα, 500€ τον Δεκέμβριο και γελάω τώρα με τα τσίρκο

Rizo

Εδω θα συμφωνήσω με όσους λένε οτι κλείνει η κάμερα.
Και στο δικό μου (και σε όλα) όταν ενεργοποιώ τα AR εφέ (επεξεργασία fhd real time) σου βγάζει ένα μήνυμα οτι εάν ζεσταθεί θα κλείσει η κάμερα. Όντως πολύ κακό που δεν το έχουνε φτιάξει μέχρι και το Ζ3+ τουλάχιστον…
Απλός εδω να αναφέρω οτι άργησε πολύ να το πάθει και μάλλον δεν φταίει ο επεξεργαστής, αλλά κάποιο ολοκληρωμένο της κάμερα ή ο αισθητήρας γιατί παρακολουθούσα τις θερμοκρασίες και δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο (δηλαδή κάτω απο 70°c). Γιαυτό και δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Επειδή μάλλον δεν φταίει το cpu.
Πάντως μια φορά, και δεν έγινε τώρα με τις ζέστες αλλά τον μάρτιο, με πρόδωσε απο τον οκτώβριο που το έχω..

@Nikolakis Πολύ άτυχος φίλε! Πολυ, τι να πω. 3 είναι πολλές… μάλλον θα ήταν η παρτίδα.. Κρίμα. Γιατί πιστεύω οτι απο ανδροιδ η sony είναι απο τις καλύτερες επιλογές.

Billybo

Χριστακι αγορι μ το μηλασ καλα το εγραψα
Αλλα που να το κτλβσ “μηλά”
Αντε γεια σκουπιδακι συνεχισε να λεσ τισ σκουπιδολογιεσ σ

Χρήστος

iPhone 6S, 16GB, Silver grey.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.