Sony: Δεν θα αποχωρήσει ποτέ από την αγορά των smartphones

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούστηκαν οι φήμες περί εξόδου της Sony από την αγορά των smartphones, λόγω των μη αναμενόμενων πωλήσεων. Ωστόσο, ο CEO της Sony Mobile, Hiroki Totoki σε συνέντευξή του τοποθετήθηκε ξεκάθαρα αποκλείοντας το ενδεχόμενο επικείμενης εξόδου.

Για την ακρίβεια ο Totoki είπε χαρακτηριστικά “δεν θα πουλήσουμε και δεν θα βγούμε ποτέ από την αγορά των κινητών”.

Να πούμε όμως ότι οι φήμες που ακούγονταν τροφοδοτήθηκαν από τον ίδιο τον Kazuo Hirai ο οποίος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της πώλησης του συγκεκριμένου τμήματος λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Επιπλέον, η σημαντική απώλεια κερδών που σχετίστηκε με την αγορά της Ericsson το 2012 και η πώληση του τμήματος Vaio ήταν που έκαναν τις φημολογίες ακόμη πιο έντονες.

Σύμφωνα με τον Totoki η Sony θα βελτιώσει τις επιδόσεις της τον επόμενο χρόνο, θα μειώσει τα έξοδα κατά 30% και θα μειώσει το προσωπικό της κατά ένα πέμπτο.

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε ότι για να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, η Sony θα επικεντρωθεί στην εμπειρία χρήσης αλλά και στην καινοτομία σε τομείς όπως οθόνη, κάμερα και ήχος.

Sony: Δεν θα αποχωρήσει ποτέ από την αγορά των smartphones, Sony: Δεν θα αποχωρήσει ποτέ από την αγορά των smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Μόνο σειρά Z που είναι κορυφή

Chris g

Οποίος λέει ότι θα έπρεπε να κλείσει το έχω ακούσει κατά καιρούς ας σκεφτεί ότι όσο λιγότερες εταιρίες τόσο μικρότερος ανταγωνισμός. Μετά θα κλαιγεστε γιατί η samy θα δίνει το galaxy sx 1500 €. Σε όποιον δεν αρέσει δεν θα πάρει τόσο απλό.

fotis lgg3

Με μειωση υου προσωπικου ψαχνει τη λυση?τοτε δε θα τη βρει ποτε.Ας βαλει καμμια οθονη της προκοπης απο αυτες τις ηςπλυμενες που φοραει,ας μειωσει τις μπεζελαρες,ας αλλαξει τη σχεδιαση του 1990 που θυμιζει τετραγωνο κουτι(καταλοιπο της ερικσον) κ κυριως ας ριξει τις τιμες.Γιατι αν απο τη μια υπαρχουν καποια εκατομμυρια που τα σκανε για μια πανακριβη συσκευη,απο την αλλη υπαρχουν πολυ περισσοτερα που θα το εκαναν με λογικο κοστος.

Ιωάννης jb

Ο άλλος από πάνω μιλάει για ξεπλυμενες οθόνες και έχει για λογότυπο στο όνομα του το g3! Μια ναυαρχίδα που με τόσο ξεπλυμενη οθόνη λίγο έλειψε να έπαιρνε το βραβείο πλυντηρίου.. γιατί τελευταία στιγμή ακυρώθηκε ο διαγωνισμός!
Καλά εντάξει η Sony να το πω είναι ακαρδη! Εσύ βρε Κώστα που ανεβάζεις στο site τέτοια άρθρα τι θέλεις τώρα;;;
Να έχουμε καμιά αυτοκτονία δηλαδή;;;;
tiamat, Leog4, Τέλης, Sotiris…
Μη φοβάστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία… μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να τα παρατήσει

Max91

@Fotis
Θα ήθελα πραγματικά να συγκριθεί το G3 σου με το Ζ3 από άποψη οθόνης που λες και μετά μιλάμε για οθόνες.

Alex

Εμένα οι πηγές μου λέγανε ότι το Z99+ θα είναι το τελευταίο τους τηλέφωνο του χρόνου..

Nik

Βαλτε καμια μπαταρια της προκοπης οι υπολοιποι αλλιως πεταξτε τα. sony for ever

Dimitris

εσεις που δεν ειχατε ποτε σονυ καλυτερα θα ηταν να μην μιλαγατε…οποιο σονυ βγαινει ειναι καλυτερο απο τα σαμυ και τα απλ..αμα δεν εχετε ιδεα καλυτερα θα ηταν να μην μιλαγατε(ημουν κατοχος 4s,s4 και τωρα z1..καμια σχεση ομως!!!!)

Νικος Z1

Όσοι μιλάνε για την οθόνη του G3 όσο αφορά τα χρώματα απλά με κάνουν και γελάω… Χαχαχαχ έχω Z1 ναι αυτό του 2013 και φίλος έχει G3 τα βάλαμε δίπλα πάρα πολλές φορές και όσο αφορά τα χρώματα η οθόνη του G3 είναι χειρότερη ακόμα και του Z1. Όσο αφορά την ευκρίνεια σίγουρα ήταν καλύτερη του G3 η οθόνη και αυτό είναι λογικό… Στα χρώματα πάντως μάπα το καρπούζι παιδιά..Ότι και να λέτε κάποιοι λοιπόν έχω προσωπική πήρα οπότε μην λέτε ψέματα και στους άλλους.

Faf

Του φίλου το g3 εκτός από έντονα χρώματα έχει και κατασκευή από γυαλί κ αλουμίνιο. Πολύ μπροστά!

LeoG4

Μετά την επιτυχία του Z3+ το οποίο έχει ξεπουλήσει ως ψηστιέρα σίγουρα θα έχουμε ανάκαμψη στις πωλήσεις της Sony και θα ξεκολλήσει από το 2%.

Ιωάννης jb

Leog4 Ζεις εσύ μας οδηγείς!!!!

One

Τους επεσε στο κενο η προπαγάνδα ότι η Sony mobile θα κλείσει και αρχισαν τα τρολλ το κλαμα. Δωστε τους LEXOTANIL γρηγορα… Ειλικρινα γελαμε με τα τρολλ…

El Matador

Sony απλα κορυφαια,οτι και να λενε.

Max91

@Leog4
Μπράβο σε σένα και σε όλους εσάς που παίρνετε κάποιο προϊόν οποιοδήποτε και να είναι αυτό βάση των πωλήσεων της κάθε εταιρίας.

Α.Ν.

πλέον έχει καταντήσει πολύ βαρετό αυτό με τα μπεζελ βρείτε κάτι άλλο ρεεεεε χαχαχαχαχαχ
η για το ποιο χρώμα είναι πραγματικό και ποιο όχι έτσι ??? 😛

Deductive Reasoning

Η SONY προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει!!!
Μέχρι στιγμής έχουν περάσει οι περισσότερες ναυαρχίδες των μεγάλων εταιριών (εκτός από Note που δεν τα γουστάρω λόγω μεγέθους!) από τα χέρια μου, με τελευταία τα S5 και S6 Edge! Τα έδωσα όλα και έκανα αυτό που έπρεπε να έχω κάνει από πέρυσι τον Σεπτέμβριο…Z3 Compact και βρήκα την υγειά μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.