Sony Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich και στην Ελλάδα (όχι ακριβώς!)

Sony Ericsson Xperia Neo V, Xperia Arc S και Mini pro μαθαίνουμε ότι αναβαθμίστηκαν σε Android Ice Cream Sandwich σύμφωνα με πληροφορίες και ενημέρωση που έχουμε από Έλληνες κατόχους τους. Αν και η επίσημη ανακοίνωση της Sony Mobile κάνει λόγο αρχικά για Σκανδιναβικές χώρες όπως φαίνεται από το παρακάτω screenshot αλλά και σχόλια στο Fan Page του Techblog, κάποιοι Έλληνες κάτοχοι έχουν αναβαθμίσει ήδη τις συσκευές τους.

update: Τρίτη 24 Απριλίου 2012. Είναι επίσημο. Η αναβάθμιση ξεκίνησε στη χώρα μας.

update: Έχουν αναβαθμιστεί μοντέλα που αγοράστηκαν απο ελληνικά και ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα κα τυχαίνει να εχουν προέλευση από Σκανδιναβικές χώρες. Για να δείτε εαν το κινητο σας Xperia Arc S, Neo V και Ray είναι έτοιμο να αναβαθμιστεί δείτε εδώ.

Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση από Sony Mobile, τα πρώτα μοντέλα που αναβαθμίζονται είναι τα Xperia arc S, Xperia neo V και Xperia ray ενώ τα Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active και Sony Ericsson Live with Walkman θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται τέλη Μαίου με Ιούνιο.

Έχουμε δημιουργήσει τον Πίνακα Αναβαθμίσεων (υπάρχει link πάνω δεξιά στο Techblog, «Αναβαθμίσεις») και από εκεί μπορείτε να μαθαίνετε όλες τις πληροφορίες για το ποια μοντέλα θα αναβαθμιστούν και πότε.

, Sony Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich και στην Ελλάδα (όχι ακριβώς!)
Screenshot kudos to stavedo55

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

130 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Εχουμε καμια αλλη φωτογραφία ?

manos

Εμένα ακόμα δεν αναβαθμίστηκε, πρέπει να κάνω κάτι εγώ ή θα δω ειδοποίηση?

dimitris

ουαου

stefos

πρεπει να σωσω τα αρχεια για να κανω αναβαθμιση?

Angelos

ναι….

Alexakos

H sony ξεκινησε η Samsung στο i9100g (galaxy s2) ποτε??

Kostas

Καλησπερα και καλο πασχα σε ολους 🙂 . Η αναβαθμιση ειναι Over the air?

bill1989

Μονο απο pc companion…οχι over the air παιδια..το λένε ρητα στο αρθρο τους..

Βλάσης ΝΕΟ V

Κώστα θα προτιμούσα να μη πετάς φωτοβολίδες στον αέρα μόνο κ μόνο για το μπαμ…καμία αναβάθμιση δεν έχει ξεκινήσει κ στην Ελλάδα θα έρθει τουλάχιστον σε 2 βδομάδες από τωρα…καλό είναι να λέμε πραγματα που ισχύουν κ όχι πραγματα που απλά κ μόνο θα ανεβάσουν τα views του blog μας.

thanos

Έχουμε καμία ενημέρωση πότε θα αναβαθμιστεί το Sony Xperia S?

Lefteris

Εκδοση Κερνελ 2.6.32.9??? Α, ρε σονυ με τους φοβερους τεχνικους σου, μηπως εβαλε και βιντεοκληση; χαχαχαχαχα! Αν δεν ηταν η μοναδικη που εβγαζε τοσο καλο κινητο με qwerty πληκτρολογιο σαν το xperia mini pro(προσωπικα δεν εχω δει κατι αντιστοιχο απο αλλη εταιρεια!) δεν επαιζε ποτε ξανα να παρω σονυ! 😛

bill1989
Panagiotis G.

αυτά είναι . εμένα το neo v τίποτα ακόμα. είναι από vodafone

ΓΙΑΝΝΑ

πως φενετε?
να κανω update η δεν αξιζει ακομα?

Kostas

Προς το παρον σε εμενα τουλαχιστον δεν δειχνει οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση λογισμικου 😛

Χάρης

οταν κανω με pc companion το neo v λεει οτι δεν βρηκε τον διακομιστη….

Angelos

παιδια περιμενε ακομα ειναι νωρις….απο την αλλη εβδομαδα

stefos

Μαλλον πρεπει να ειναι λαθος διοτι ουτε απο pc companion,ουτε over the air μου δειχνει κατι για το Xperia Arc S

chris

ισχύει η εικόνα με τον κέρνελ; Oυτε καν ginger kernel 2.6.35.x;;: τη στιγμή που κανονικά η ics έχει 3.0.x;

Kwstas90

Νωρίς είναι για την Ελλάδα. Λογικά σε 2 εβδομάδες θα είναι διαθέσιμο. Προς το παρόν Σκανδιναβία.Πάντως ισχύει αυτό που λέει ο chris. Η έκδοση θα ειναι 3.0.x και όχι 4…Οπότε η εικόνα πιστεύω ότι είναι λίγο ψέμα.

Βλάσης ΝΕΟ V

Chris,άμα λέω για φωτοβολίδες (κοίτα προηγούμενο σχόλιο) κάτι ξέρω…κρίμα Κώστα και μέχρι τώρα όλα τα τεχνολογικά νέα τα μάθαινα από δω μέσα,αλλά πλέον με την πολιτική μεσημεριανής τηλεοπτικής εκπομπής που ακολουθείς χάνεις την αξιοπιστία σου….

Kwstas90

Άκυρο…4.0.3 θα είναι…Οπότε η εικόνα ισχύει

bill1989

Παι ισχύει..εγω ειμαι που την εκανα..ο αριθμος της συσκευής μου ξεκινα απο 1254_9267
…το χω παρει απο skroutz οπως και αλλοι δυο φιλοι μου που τα πηραμε απο το ιδιο καταστημα..γι αυτο κ η σύγχυση…Αν δείτε στο https://talk.sonymobile.com/mes ιαsage/178141#178141 αναφέρει τις πρωτες παρτίδες που ξεκίνησε η αναβαιθμιση…

bill1989

@ ΒΛΑΣΗΣ ΝΕΟ V. Μην στηνεις στον τοιχο τον κωστα τοσο απλα..δεν φταίει..πιστεύω οτι στο παραπάνω σχολιο εξηγω το τι εχει συμβει.. Παντα φιλικα..! 🙂

ignus

λετε στην πρωτη παραγραφο οτι αναβαθμίστηκε το mini pro και στην δευτερη οτι θα αναβαθμιστεί τελη μαϊου

Νίκος

Παιδιά σε κανά δυο εβδομάδες θα έρθει Ελλάδα,θα δείτε ειδοποίηση στο κινητο που θα σας λέει να συνδεσετε το κινητο με το pc companion για να κάνετε την αναβάθμιση.
Μην βιαζεσται

ιωαννης

τελικα εχει ερθει για neo v η θα ερθει σε 2 βδομαδες? να την δω αν μπορει να την κανω ενας φιλος μου για αυτο..:)

alex

Παιδια μολις την εκανα για arc s και παει πολυ καλα,αλλαξαν μερικα εικονιδια και οι ρυθμήσεις . Το καλυτερο ειναι οτι δεν σβηνει καταλογους και δεδομενα

αργυρης

παιδια ξερουμε αν ισχυει η αναβαθμιση και για xperia x8?

argyris

παιδιά ποιά ακριβώς αρχεία πρεπει να σώσουμε?
μηνύματα και επαφές?χάνονται?
όποιος ξέρει ας αναφέρει κάτι…

manolis

Η Sony προειδοποιεί ότι η τελευταία έκδοση του λογισμικού είναι πιο απαιτητική σε απαιτήσεις λογισμικού και για το λόγο αυτό οι χρήστες συσκευών χαμηλότερων επιδόσεων ίσως να μη βγούνε κερδισμένοι από την αναβάθμιση. Τέτοιες συσκευές όπως για παράδειγμα το Live with Walkman ίσως να έχουν μειωμένες επιδόσεις ύστερα από την αναβάθμισή τους σε Ice Cream Sandwich.

Δηλαδη μπορει να ειναι καλυτερα να αφησουμε την εκδοση που εχουμε; Δεν το εκανε τεστ πρωτα πριν βγαλουν την Ice Cream Sandwich.
Λογικα αν θα υπαρχουν προβληματα επιδοσεων με την νεα εκδοση που λεει η SE θα μας εχει επιλογη να παμε στην παλιοτερη εκδοση android; Τι λετε;

Alex

Το x10 mini pro δεν θα ξανά αναβαθμιστεί?

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

@Alex Όχι,δε θα πάρει άλλη αναβάθμιση εκτός και αν το θυμηθεί μετά από χρόνια η sony και δώσει αναβάθμιση πράγμα πολύ δύσκολο.

Εγώ θέλω να ρωτήσω για το xperia mini,τι γίνεται με αυτό;

Panos7GR

Επιβεβαιώνω κι εγώ την είδηση! Πριν από λίγο, αναβαθμισα το XPERIA Neo V του κολλητού μου. Στο δικό μου, δυστυχώς, δεν βρήκε αναβάθμιση… Έλεγε χαρακτηριστικά πως είναι ενημερωμένο. Μάλλον για την Ελλάδα άρχισε η αναβάθμιση σποραδικά λογικά σε σκανδιναβικά μοντέλα που έτυχε να έρθουν Ελλάδα (Όπως λέει και στο άρθρο). Γι αυτό υπομονή!
Σημείωση: Το Neo V το πήρα απ την Vodafone, ενώ ο κολλητος μου το πήρε μεταχειρισμένο από έναν άλλο γι αυτό δεν ξέρω να σας πω με σιγουριά αν ήταν αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα ή όχι.

@ΒΑΣΙΛΗΣ NEO V: Πριν σχολιάσεις θετικά ή αρνητικά, καλό θα ήταν να διαβάσεις προσεκτικά το άρθρο. Στο άρθρο λέει ξεκάθαρα πως Έλληνες κάτοχοι ειδοποίησαν για αναβάθμιση αλλά η Sony επίσημα αναφέρει πως σε 2 βδομάδες θα αρχίσει στην Ελλάδα. Τότε προς τι τέτοια επίθεση; (φιλικά πάντα, και καλή Ανάσταση να έχουμε!)

iwannis

παιδια μονο τα μοντελα απο το 2011 και μετα θα αναβαθμιστουν….μην ρωτατε για x10,x10mini,x10mini pro,x8
ολα τα αλλα θα αναβαθμιστουν,πρωτα τα arc s/neo v/ray και μετα τα υπολοιπα…!
παιδια περιμενουμε εντυπωσεις απο οσους την εχουν περασει !περισσοτερο σε neo v (που εχει ιδια specs με το arc μου 😛 )

Billis3

Παιδιά τα κινητά θα αναβαθμιστούν ανάλογα με την περιοχή που είστε.Ας πούμε (στη Θσσαλονικη που καθομε εγώ μου έκανε ένα update αλλά μετά μου είπε ότι το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο). Καλό θα ήταν να δούμε τη λένε και τα αλλά site για αυτή την αναβάθμιση

NEO V ΈΧΩ!

bill1989

Παιδιά τα δυο πρωτα θετικα που εχω παρατηρησει ειναι 1ον η μπαταρια(το αφησα 2 το βραδυ με 100% και τωρα 10.30 το πρωι πηγε 99%.. Δλδ 8.30 ωρες το διαχειριστικέ καλα)
Και το δευτερο ειναι οτι δεν κανει redraw ο launcher οταν τρεχω αλλες εφαρμογες…

mitsos8

πότε θα αναθμιστει το Samsung Galaxy Mini Android 2.3…….????????

θανασης

Ρε παιδιά κάποιοι από ΕΣΑΣ έχετε branded κινητα χαλαρώστε λιγο σε ΕΣΑΣ θα αργιση ,εξάλλου μολισ χθεσ άρχισε και η sony ειπε σκανδιναβικές χώρες και εξαρτάτε και από το imei του κινητου κάπως έτσι το λένε εδώ τα HTC sensation έκαναν 1 μηνα…

panos

Ρε παιδιά ηρεμήστε πως κάνετε έτσι για 1 update,δηλαδή αν γίνει update μετά από μια εβδομάδα θα πάθετε τίποτα?Ρωτάω γιατί εγώ πήρα πριν 2 μέρες το Xperia mini από τον Γερμανό και με το που το άνοιξα μου έβγαλε update.Για πείτε μου είναι ΤΟΣΟ σημαντικό να κάνεις το update και τσακωνεστε?Πείτε μου γιατί είμαι και καινούργιος στα smartphone.

Υ.Γ Δεν έχω κάνει το update ακόμα.

μαρκος xperia

για όσους έχετε κάνει την αναβάθμιση υπάρχει κάποια διάφορα στο UI?

Παναγιώτης

@mitsos8 Μπορείς να το αναβαθμίσεις κατεβάζοντας το Samsung Kies από τη σελίδα της Samsung. Εγώ αναβάθμισα το κινητό του κολλητού μου από το Δεκέμβριο.
Καλή ανάσταση σε όλους!

trik302

αν παω ξερω γω σε 2 βδομαδες να αγορασω neo v απο vodafone θα εχει παγωτο απο κουτι;
ή μολις συνδεθει με ιντερνετ θα μου λεει :μπορειτε να αναβαθμησετε τo android σας… και τετοια;;;;

Chris1926

@bill1989: τι κινητο έχεις?
παιδια οσοι εχετε κανει την αναβαθμιση πειτε μας θετικα-αρνητικα!!!!εγω ενδιαφερομαι για τη διαρκεια ζωης της μπαταριας!! -RAY-

tetra

@ΒΑΣΙΛΗΣ NEO V κοίτα μαμά το blog απο το οποίο διαβάζω τα νεα για το κινητό μου έκανε (ισως) ενα λάθος και εγω που είμαι αποκλεισμένος απο πληροφορίες επιδή δεν υπάρχει αλλο μέσο να ενημερωθώ/διασταυρώσω πρέπει να γίνω μάγκας της οθόνης και να τους στήσω στον τοίχο. Κοίτα μαμα καλά τα έγραψα; Τους είπα και πως γράφουν βλακείες να ανεβάσουν τα views. Ε μαμα καλα δεν τα λεω; Δεν αξίζω μια κρεμούλα μαμα;

Οτι ναναι ο καθε άσχετος μάγκας του πληκτρολογίου. Τράβα μάθε τα νεα απο την Κυριακάτικη ΕΛευθεροτυπία αν σου αρέσει αλλιώς κάνε κρητική με ευγενικό τρόπο να την δεχτεί!!!

bill1989

Sony Arc S έχω..
Θετικα: μεγαλη διαφορα ποιοτητας φωτογραφιας..! Πολυ μεγαλη ομως!! Στην gingerbread το μεγεθος εικονας ητανα 0.8-0.9 mb ενω τωρα κυμαίνεται στα 2.2-2.6 mb(8mp auto scan)…
Οταν κλειδωνει η οθονη σ δίνεται η επιλογη να αλλαξεις τραγουδια ενω ειναι κλειδωμενο..
Φανταστικη επεξεργασια μηνυματων κειμενου,αξιζει πολυ και μπραβο τους..
Αρνητικα: αφησαν τον ιδιο music player,βαρετος πολυ!!
Θα ηθελα να εβαζαν statusbar με on-off πληκτρα ενω το χουν σκετο..

Johny ταξιδιωτης

Καλα οτι νά ναι,αλλα λόγια να αγαπιόμαστε,τα παραεισαγωγης έχουν ξεκινήσει να κάνουν την αναβάθμιση,αυτα που ήρθαν επίσημα Ελλάδα όχι ακόμα.

stefos

Xperia Arc S, Εγινε η αναβαθμιση παιδια. Η πρωτη εντυπωση μου εχει αφησει ωραια συναισθηματα. Παλι καλα που δινουν την επιλογη να αλλαζεις τραγουδι απο την οθονη κλειδωματος.

panos-

Xperia mini τελη μαϊου….

Υ.Γ: η vf εφερε το xperia u, το galaxy mini ii, το defy mini, το one s, το prada 3.0, το xperia p, το one x, το galaxy tab ii (10.1″ κ 7”), το gleam+, το asha 302 κ 300 αυτα

Nικος

To σχόλιο 47 ειναι ολα τα λεφτα!!!!! lol

Demis

το έβαλα στο neo v (unlocked bootloader) κάλο… ναι όμορφο…. ναι έχει παραπάνω δυνατότητες και αρκετά χρήσιμες…. ναι ……… πολύ ποιο βαρύ…. ναι δύστυχος…… μου φάνηκε αρκετά ποιο βαρύ και αργό… ευτυχώς είχα πάρει nandroid backup και γύρισα τσακ μπαμ πίσω (μόνο το baseband πέρασα και μετά το backup)

κρίμα παντός… από ότι φαίνεται θέλει διπύρηνο και 1 gb ram για να δουλεύει αρκετά καλά…

panteliS

Οταν καταφερει η σονυ να μου συνδεσει το κινητο με το προγραμμα ισως γινει ενημερωση τηλεφωνου.αλλα αν γινει ποτε μπορει κ να αργησει στο δικο μου τηλ.μπορει σημερα να κανει ενημερωση στον γειτονα,αυριο σε αλλον γειτονα κ μετα σε μενα..appla η apple μπαμ μπαμ τα κανει ολα αυτα.μου συνδεει κατευθηειαν το κιν μου χωρις να λεει κλεισε κ ανοιξε παλι το τηλεφωνο κ δε σ κανει την ενημερωση οποτε γουσταρει αλλα εκεινη τη μερα που λεει..σορυ σονακιδες μη με βρισετε που λεω αληθειες 😛 καλη ανασταση

giannischania

@Demis συμφωνω απολυτα, το ιδιο ισχυει και στο nexus s με την 4.0.3 πολυ βαρυ δυστηχως αλλα με τις τελευταιες custom 4. 0. 4 εχει γινει αρκετα γρηγορο μπορω να πω.

panteliS

τελικα ηρθε ενημερωση..δε την βαζω ακομα.τσαμπα παραπονα.θα ακουσω γνωμες και μετα θα τη κανω σε 4.0

Panagiotis G.

να λέτε και τι μοντέλο είναι το κινητό που έχετε όταν λέτε ότι σας ήρθε η αναβάθμιση

panos

cVlachakis,το διάβασα και ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά δεν νομίζω ότι είναι λόγος να τσακώνονται κάποιοι αν αργήσει 1 εβδομάδα η ενημέρωση.Δική μου γνώμη,ότι θέλει ο καθένας ας κάνει. 🙂

Υ.Γ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

panteliS

Panagiotis G:Xperia neo v εχω φιλε μου.στο δικο μου λεει για αναβαθμηση.σε μια φιλη που εχει και αυτη το νεο v δε της ηρθε ακομα.πριν τη βαλω θελω να ακουσω γνωμες αλλων φιλων για το ice cream και μετα θα το κανω 🙂

argyris

φερτε παγωτο-σαντουιτς και στο xperia s !!!!!!!

Γιώργος Τσ.

Δώστε “Παγωτάκι” στο λαό ρεεεε…!!

Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση..!

lothargr

@panteliS κατεβασε τη τελευταια εκδοση του PC Companion απο το https://www.sonymobile.com/gb/software/phones/xperia-neo-v/ κι θα μπορεσεις να συνδεσεις το κινητο.

Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα.

Giannhs

Σχολιο 51.
Φιλε πανο δουλευεις στην vodafone και το ξερεις αυτο???
Αν ναι δωσε παραπανω λεπτομερειες……..
Γιατι περιμενω πως και πως την αφιξη του xperia u……………..

Panagiotis G.

και για όσους βιάζονται https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1598540
μόνο για NEO V

Χριστός Ανέστη

Panagiotis G.

για να μην το ψάχνεται https://androxyde.github.com/Flashtool/
αλλαγή στο boot σε Sony πλέον. και από ότι φαίνεται μέχρι τώρα μια χαρά πάει το Neo V

panteliS

@Lothargr:ολα οκ φιλε μου,ειχα προβληκα στη αρχη με τη συδεση αλλα τωρα με συνδεει κατευθειαν ολα καλα ευχαριστω

panos-

Giannis, το ειδα στο βιβλιο! Στο site τπτ….

Giannhs

Οταν λες βιβλιο εννοεις τα prospectus που εχει η vodafone?
Αν ναι τοτε θα περασω καμια βολτα απο ενα καταστημα να ρωτησω…………

Βλάσης ΝΕΟ V

Panagiotis G. το χεις δοκιμάσει αυτό σε ΝΕΟ V??

vandemortt

Επειδη δεν μπορουσα να περιμενω για την αναβαθμιση εκανα root το NEO V και κατεβασα την αναβαθμιση απο XDA και την εκανα flash!μετα συνδεσα το κινητπ στον υπολογιστη σε flash mode και με το SEUS το εκανα επιδιορθωση!αναγνωριζει το κινητο με την νεα εκδοση android και κατεβαζει την official αναβαθμιση απο την SONY!το κινητο ειναι σαν καινουριο!

TehviewGr (Iphonias)

Χριστος Ανεστη παιδια!!!!
απο οτι καταλαβαινω η ανβαθμιση ηρθε μονο για το Arc S…
αρα οσοι εχουμε το neo V θα χρειαστει να περιμενουμε κανα 2 βδομαδες!!!!

panos-

Giannhs αυτο εννοω

Panagiotis G.

@Βλάσης ναι το τρέχω ήδη στο δικό μου και πάει άψογα. και η μπαταρία κρατάει πιο πολύ

tonis

παιδια καλησπερα μια ερωτηση,περεπει να σωσουμε αρχεια?τα τηλεφωνα και τετοια?σας ευχαριστω παρα πολυ!!

argyris

και άλλη μια ερώτηση παιδια:
με το screenshot τι γίνεται??
έχει τώρα?
με power και volume μαζί?

Dim

Παιδια, σε οσους εβαλαν σε xperia neo v το ICS ανοιξε καμια επιλογη για native video κληση μεσω 3g ή παλι μονο μεσω skype, gtalk….?
Περιμενω απαντησεις…. 😉

GreatApo

ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟΘΥΚΕΥΣΤΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ SD ΣΑΣ.

Δεν νομίζω η Sony να έχει κάνει περισσότερες αλλαγές στις εφαρμογές της, παρα μόνο θέματα συμβατότητας, τέλος πάντον μην περιμένετε μεγάλες διαφορές πέρα από το ότι είναι ICS.

Όσοι χρήστες έχουν ευχέρια με τους υπολογιστές (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ) θα μπορούσαν να δοκοιμάσουν να περάσουν στα κινητά του Custom ROM (forum.xda-developers.com). Εγώ έχω X8 (με την Sony να έχει βγάλει ώς adroid 2.1) που τρέχει 2.3 με custom Cernel και Overclock στα 748MHz και πάει σφαίρα…

Το ICS κυκλοφορεί ήδη “πειραματικά” (όχι από την Sony αλλά από απλούς προγραμματιστές) για τα περισσότερα αν όχι όλα τα Xperia. Εγώ προσωπικά το έχω δοκοιμάσει σε X8.

argyris

Δωστε στο xperia s παγωτακι!!!!!!

ρομα

Αξιζει ομως να τα περασουμε στα neo v ? Διοτι διαβασα σε αλλα ξενα forum οτι τρωει κολληματα το κινητο επειδη πολυ απλα δεν το αντεχει.

Dimes

Κι εγώ την ίδια απορεία έχω (xperia arc s, δεν την εχω διαθεσημη την αναβαθμιση ακόμα).
Γίνεται επίσημα downgrade σε gingerbread? Να δοκιμάσουμε το ics και αν δεν είναι αξιόπιστο, πίσω σε 2.3.4…
Πάντως αν κολλάει η official ics αναβάθμιση, θα παω σε root καταστάσεις και custom rom…

Γιωργος

παει ενα μηνα με τους μ@……ς

Γιωργος

και ναι επιτελους με ακουσαν!

Dimes

@Γιωργος περίμεναν τη γιορτή σου!!

ρομα

εχεις δικιο σαυτο φιλε μου. μπορει καποιος να μας πει εαν το κινητακι μας δεν το αντεξει το ICS, γινεται να ξαναπαμε στην 2.3 ?

Γιωργος

ενω μ λεει οτι υπαρχει αναβαθμισει 4.0 και ξεκιναει για το update παει να αρχισει να κατεβαζει τα αρχεια και μ λεει δεν υπαρχει αναβαθμισει οτι ναναι και σταματαει το downloading ελεος!

anastasis

Εχω ακριβως το ιδιοο προβλημαα 😛

Γιωργος

απο ποτε το εχεισ αυτο το προβλημα?

Λευτέρης

Και γω αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.

giorgos

και εμενα το ιδιο μου λεει.. οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση !!

Γιωργος

οκ κατεβαζει κανονικα…

Γιωργος

φχαριστω sony 🙂

Dimes

@Γιωργος έλα σε δύο ημερες και πες μας εντιπωσεις..!

Πανος

Μολις το περασα στο Ray και ολα κομπλε.Ολα τα δεδομενα στην θεση τους δεν χαθηκε τιποτα.Η front καμερα δεν δουλευει μονο η τουλαχιστον δεν υπαρχει τροπος να την ανοιξεις.Κανενας με το ιδιο προβλημα?

billis10

εδώ και μια ώρα το έχω.περάσει στο neo v όλα καλά.Επίσης να πω ότι δεν είναι αλήθεια ότι κολάει απλά είναι βαρύ.Να πω επίσης ότι ζεσταίνεται λίγο μετά από μια ώρα δύσκολης χρήσης για αυτό και ότι πρέπει να το περασετε όλοι στα κινητά σας

val

εμενα εξακολουθει να μην κανει αναβαθμιση ρε παιδια,λεει δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση η η εκκινηση των στοιχειων ενημερωσης του λογισμικου,ξερει κανεισ τι γινεται

Dimitris

Eρωτηση σε οσους το περασαν:
Στο Galaxy SII με ICS
στη καταναλωση μπαταριας
εχει παει πρωτο το Android OS, πιο πανω και απο την καταναλωση οθονης(!)
Πρεπει να ειναι bug

Sυμβαινει και με Sony Arc S?

Giannis

παιδια, εμενα με ενδιαφερει η ics να μην εχει λαγκαρισματα. Οποιος το χει, ελαχιστοι δηλαδη, ας μου πουν. Αμα υπαρχουν ακομα λαγκαρισματα στις αλλαγες σελιδων, δε θα το αναβαθμισω..

pantelisS

Εβαλα τελικα τη 4.0.3 σε xperia neo v..καμια φορα παταει οπου να ναι..δλδ παταω να στειλω μνματα,κ με το που παω να γραψω παταω ας πουμε το Α κ παταει Σ,Δ η οτι να ναι καμια φορα.η στο τηλεφωνο..παω να παρω 698..κλπ κ γραφει ακυρα 059 οτι παταω..τρωει λιγο κολημα αλλα φαινετε καλο κ πιο ωραιο απο τη 2.3
ΥΓ΄:λαγκαρει που και που

ρομα

Καλημερα, να ρωτησω αν βαλω την ICS και δεν μαρεσει μπορω να γυρισω πισω σε 2.3 ?

Evi

Έχω περάσει το παγωτό σε Neo V (αγορασμένο από Vodafone το Γενάρη) εδώ και 2 μέρες και όλα λειτουργούν πολύ ομαλά, ούτε επανεκκινήσεις, ούτε κολλήματα, ίσα ίσα θα έλεγα οριακά πιο γρήγορο από πριν και η μπαταρία κράτησε λίγο παραπάνω απ’ όσο συνήθως. Όμορφα…

stefanos36

Εχω αναβαθμίσει το neo v από χτές και είναι μια χαρά.Ουτε κολήματα ούτε τίποτα .Πιο όμορφο από πριν την 2.3 και από ότι φαίνεται καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Πολύ ευχαριστημένος.

μαρκος xperia

εγω το περασα μολις τωρα :).. το μονο κακο ειναι που ψιλολαγκαρει λιγακι αλλα δεν μου διεγραψε ουτε παιχνιδια ουτε επαφες, τιποτα.

μαρκος xperia

Επίσης δεν μου βρίσκει τα τραγούδια μου στην εφαρμογή της μουσικής αλλά με το astro file manager τα διαβάζει.

μαρκος xperia

και η μπαταρια ειναι πολυ χαλια. το πρωι χρησιμοποιεισα λιγακι το wifi περιπου 20-25 λεπτα μετα στο σχολειο ολη την ωρα το ειχα σε λειτουργεια πτησης και τωρα εχει 64%. και κατι ακομα, χρησιμοποιει πολυ RAM εχει free 80MB χωρις να τρεχει καποια ζωντανη ταπετσαρια η καποια εφαρμογη οπως facebook, google maps η καποιο παιχνιδι.

ρομα

ναι πραγματι η μπαταρια ειναι λιγο θεμα.. την συγκρινα με το αλλο κινητο στο οποιο εχω την 2.3 και εκεινο εχει ακομα 40% ενω το αλλο με το ics εχει 20% με την ιδια χρηση. μου φαινεται ξαναγυρναμε πισω..

fatiga

xperia ray ξεκλειδωτο με καρτα vodafone,συντομο αλλα ουσιωδες review μετα την αναβαθμιση-
1.Η αναβαθμιση γινεται μεσω pc companion και διαρκει συνολικα αναλογα με τη συνδεση(intnt) που εχεται 15-20 λεπτα.Δε χανεται τιποτα,οι ρυθμισεις σας παραμενουν ως εχουν,το μονο που αλλαζει ειναι το λειτουργικο
2.ΑΛΛΑΓΕΣ-α)RAM-γενικα θα δειτε τη ram σας να καταναλωνει απο 20-30 mb το ανωτερο παραπανω για ολες τις εργασιες σας μαζι απ οτι πριν.Αποτελεσμα το κινητο συνεχιζει να κανει αψογο multitasking με ασημαντο σχεδον μηδαμινο lag.β)ΤΗΛ.ΣΗΜΑ/WI-FI -μεγαλη βελτιωση στο τηλ.σημα αφου τωρα θα πιανεται σχεδον παντου,ενω τρεις και τεσσερις γραμμες σηματος θα τις εχεται συνεχεια.Το wi-fi αψογο με βελτιωση στο σημα κι αυτο.γ)ΜΠΑΤΑΡΙΑ-Βελτιωση και εδω τις ταξεως του 10%.δ)INTERNET BROWSER-λιγο πιο γρηγορος,θα μπορουσε να ειναι και πιο ευχρηστος κατα την αποψη μου δεν ειναι
3.ΚΑΜΕΡΑ-GAMES-ΜΟΥΣΙΚΗ-ΓΕΝ.ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-INTERFACE
Ολα αυτα ειναι οπως τα ξερετε,δεν ισχυει τιποτα το αρνητικο και οποιες μικροδιαφορες υπαρχουν ειναι προς το καλυτερο

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!…..ΚΑΙ….ΦΑΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΣ ΑΦΟΒΑ!!!

necross

Όντος είναι πολύ χάλια.
Και η μπαταρία και το λαγκ και το led που δεν λειτουργεί πάντα.
Αλλά πιστεύω πως η Sony θα κάνει αναβαθμίσεις και θα τα διορίσει ολα αυτά.

μαρκος xperia

@fatiga, συμφωνώ μαζί σου αλλά lag υπάρχει και η μπαταρία φεύγει λίγο πιο γρήγορα από πριν.
Δεν ξέρω για το ray αλλά το neo v μου τα χαλάει λίγο.
Για το σήμα δεν το πρόσεξα αλλά πρόσεξα ότι το WiFi και Bluetooth ανοίγουν πιο γρήγορα.

nikstaz

ΕΙΜΕ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ V. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΠΙΟ ΓΡΙΓΟΡΟ, ΚΑΛΙΤΕΡΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ

fatiga

το review μου ειναι μετα απο πληρη ελεγχο των λειτουργιων του κινητου σε 24ωρη βαση(ελεγχος καταναλωσης σε 8ωρη αναμονη)

manos

Έχω το ΝΕΟ V και έκανα την αναβάθμιση πριν δυο μέρες, την πρώτη μέρα ήταν όλα εντάξει αλλά απο χτες δεν μπορώ να συνδεθώ στο Wi Fi του σπιτιού μου ενώ στη γραμμή κατάστασης φαίνεται full σήμα και οι ρυθμίσεις φαίνονται ΟΚ. Επίσης στο widget της ώρας στην αρχική οθόνη η ώρα σταμάτησε και δεν προχωρά ενώ βέβαια η ώρα στο τηλεφωνο προχωρα κανονικα. Το ίδιο κάνει και σε μια εφαρμογη εορτολογιου, δεν προσωρα η ημερομηνια. Ξερει κανεις κατι, παιζει να οφειλεται αυτο στην αναβαθμιση ή ειναι κατι αλλο?

ρομα

για οσους αντιμετωπιζουν μικροκολληματα στο μενου ή αλλα διαφορα μικροπροβληματα να κανουν ξανα αναβαθμιση εκ νεου μεσω του sus ή seus (sony ericsson update service) λενε σε αλλα forum οτι το κινητο πεταει μετα απο αυτο. και το καλυτερο βεβαια ειναι να γυρισετε σε εργοστασιακες ρυθμισεις.

amalia

ρομα:οποιος κανει επανεγκατασταση πρεπει να κανει και εργοστασιακες ρυθμισεις για να βελτιωθει η νεα εκδοση ή φτανει η επανεγκατασταση μονο?ευχαριστω εκ των προτερων!

ρομα

δοκιμασε πρωτα επανεγκατασταση με seus https://www.x-drivers.com/catalog/flash/mobile_phones/companies/sony_ericsson/models/seus/7572.html# και αν δεν δεις παλι διαφορα βαλε εργοστασιακες ρυθμισεις.

amalia

εκανα επανεγκατασταση και δεν βλεπω μεγαλη διαφορα.ξερεις που παω ακριβως για να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις?γιατι δεν το βρισκω με τιποτα.

ρομα

ρυθμισεις/απορρητο/επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων ή επαναφορα ρυθμισεων, εσυ διαλεγεις.

amalia

μετα την αναβαθμιση δεν υπαρχει απορρητο στις ρυθμισεις..γι αυτο δεν το βρισκω!

amalia

α οκ τελικα το βρηκα!στις ρυθμισεις πατας αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορας.ευχαριστω πολυ!!

kwstas

μαγκες θελω να ρωτησω μηπως 3ερεται αν με την αναβαθμιση σε ics 4.0 υπαρχει 3εκλειδωμα του επε3εργαστη με ταχυτητα 1.4 ghz……επισης θελω τις γνωσεις σας στο πως να κανω root…xperia arc(v2.3.4)…ευχαριστω εκ των πρωτερων

Yiannis

Αναβαθμισα το NEO V σε ICS…δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστικα…αν μπορουσα(ισως και να μπορω αλλα δεν ξερω τον τροπο)θα ξανα εβαζα το μαμισιο λογισμικο…μερικοι λογοι ειναι α)καλυτερο interface κυριως στα γραφικα κλησεων β)δεν τρεχει η και κολλαει σε πολλες εφαρμογες και παιχνιδια(angry birds,zedze,stupid zombies κ.α)γ) επιλεγω να εχω ηχο οταν αγγιζω τα κουμπια και δεν εκτελει(δεν ακουγονται ο ηχοι)…γενικα εχει κενα, ισως με καποια αναβαθμιση στρωσει..και βεβαιως αυτα για την συσκευη NEO V (ισως σε αλλες συσκευες να τα σπαει) ….P.S η αναβαθμιση εγινε με PC COMPANION και απολυτος σωστα καθως ασχολουμε με το αθλημα. P.S 2 Κωστα συγχαρητηρια για την δουλεια σου…keep going ; )…ευχαριστω για το βημα.

Dim

Παιδια και μεσα απο το pc suite και ΟΤΑ προσπαθω να αναβαθμισω το neo v απο 4.0.3 σε 4.0.4 και στο τελος μου λεει η εγκατασταση του νεου λογισμικου απετυχε.Κανει και στα δικα σας κινητα το ιδιο?

anastasis

Παιδια μου εβγαλε οτι υπαρχει αναβαθμιση για το xperia S ! Αλλα υποψιαζομαι οτι ειναι ακομη ενα update και οχι το ICS…! lets see..!

anastasis

…και βγαζει συνεχεια σφαλμα λιγο πριν ολοκληρωθει……………………………….. εχει κανεις το ιδιο προβλημα???

Anastasis

6.0.A.3.7.5 kernel…!

Rafakos

ΣΟΒΑΡΟ! πηγα να κανω αναβαθμιση και κολλησε το προγρραμα και τωρα το κινητο μου το ανοιγω και μ δειχει το σημα της σονυ και μετα ενα κινητο με ενα “Χ” και μετα κλεινει εχω to live walkman :// σασ παρακαλω βοοη9ηστε

George

ωραιο δε λεω αλλα με το που εκανα την αναβαθμιση σε arc s, αρχισε να εμφανιζεται ξαφνικα η καμερα ανα καποια λεπτα και τωρα ανα 2 sec, με αποτελεσμα το κινητο μου να ειναι σχεδον συνεχεια σε θεση καμερας……..καμια ιδεα??

Giannis

Rafako, δοκιμασε να βγαλεις τη μπαταρια για 10 λεπτα και ξανανοιξτο.

anastasis

κανα νεωτερο για ημερομηνια αναβαθμισης xperia s???????????

iwanna

Καμία αναβάθμιση για sonny xperia s μπήκα σε ένα σάιτ λέει κάτι κοδικουσ. Να δούμε από πίσω καικαι εχΩ αυτό Τον κωδικό σημαίνει κάτι?αμ και έβαλα το καλώδιο με υπολογιστή αλλά δεν μου έβγαλε κάτι helpppppppp

kostas.karts

για αναβαθμιση καντε με seus. δοκιμαστε εσεις που σας κολλαει το pc companion.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.