Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Μια νέα, όπως φημολογείται, συσκευή της Sony είδε το φως της δημοσιότητας η οποία φέρει τον κωδικό D6503 και είναι ανάμεσα σε αυτές που είχαν διαρρεύσει στα τέλη του Δεκέμβρη. Το άτομο που αποκάλυψε τις φωτογραφίες της συσκευής αναφέρει πως ανήκει στη σειρά Xperia και έχει οθόνη 5.2 ιντσών, ενώ τα bezels είναι λεπτότερα από αυτά του Sony Xperia Z1.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η συσκευή “φοράει” το Android 4.3 Jelly Bean, είναι αρκετά ασταθής κάτι το οποίο κινεί υποψίες ότι πρόκειται για κάποιο προπαρασκευαστικό μοντέλο, χωρίς να αναφέρονται λεπτομέριες για το αν πρόκειται για κάποια συσκευή που θα αντικαταστήσει άλλη της σειράς Ζ της Sony.

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, στο πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται η ίδια κάμερα των 20.7 Megapixel που βρίσκουμε στο Sony Xperia Z1 και το Sony Xperia Z1 Compact ενώ στο κάτω μέρος της συσκευής βρίσκουμε 3 μεγάλες οπές για το ηχείο, τη θύρα microUSB και την υποδοχή της κάρτας sim στην αριστερή πλευρά, ενώ στα δεξιά βρίσκουμε την υποδοχή για κάρτες microSD.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες λεπτομέριες της συσκευής, έχουμε το κουμπί της κάμερας, το power button και τη μαγνητική υποδοχή για σύνδεση με κάποιο dock station, την υποδοχή για τα ακουστικά καθώς και το LED ειδοποιήσεων τοποθετημένο πάνω από το ακουστικό της συσκευής.

Αυτό που απομένει να μάθουμε το όνομα της νέας αυτής συσκευής καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία θα την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική στο αγοραστικό κοινό καθώς και το αν θα παρουσιαστεί από τη Sony στην προσεχή έκθεση Mobile World Congress 2014 που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη στις 24-27 Φεβρουαρίου, με το Techblog να δίνει το παρόν για να μάθετε πρώτοι κάθε τεχνολογική καινοτομία που θα αποκαλυφθεί.

Sony, Xperia, d6503, Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Sony, Xperia, d6503, Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Sony, Xperia, d6503, Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Sony, Xperia, d6503, Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Sony, Xperia, d6503, Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Sony, Xperia, d6503, Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Sony, Xperia, d6503, Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Sony, Xperia, d6503, Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Sony, Xperia, d6503, Sony D6503, Νέα Xperia συσκευή με λεπτά bezel

Πηγή 1, 2

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

ΝΑΙΙΙΙ ΡΕ ΣΟΝΥ! ΝΑΙ!

Sage

Δώστε λεπτά bezel στον λαό!!

spukie

Μεγάλη Sony

Darth

Το λεπτό που το είδατε?

True

Δεν νoμιζω να ειναι το Ζ2 αλλα αν ειναι αυτο..ενταξει ουτε λεπτο μου φενεται, ουτε μικρα τα bezels μου φενονται κ ειναι και το ιδιο οπως το Ζ1 σε εμφανιση..

βλάσης

Παιδιά σόρρυ που θα σας στεναχωρήσω αλλά είναι το Ζ1…Δεν βλέπω καμια διαφορά…

arg

Λεπτά όσο μία κλωστή !!!
Πάτε καλα? Βλέπετε τίποτα λεπτο?

nord

που τα είδατε τα λεπτά μπεζελ πάτε καλά? Ρε παιδιά έλεος πια με αυτό τον άχαρο σχεδιασμό της sony.

Giorgos

Στο πανω και κατω χωραει αλλο ενα κινητο… Α ρε σονι τα περιθωρια των αλλων να ειχες και θα αφηνα την samsung..

Gmis

η sony & η samsung συνεχεια τα ιδιο design εχουν στις συσκευες τους ! κατανταει σπαστικο!

fanis

πεστα ρε darth…που ειναι τα λεπτα bezel οεο???

Nio

Τι να πω? Το πιο ωραιο κινητο σχεδιαστικα μεχρι στιγμης ειναι το G2. Kαι θα παραμεινει μεχρι το G3 μαλλον. Κριμα γιατι η Sony ειχε παντα τα πρωτεια σε αυτο το θεμα. Απο πισω δεν μπορουν να βαλουν καμια σχεδιαστικη λεπτομερεια?? Το XPERIA καλλιγραφικα με νικελ γραμματα η να βγει σε εκδοσεις μαυροχρυσες κ ασπροχρυσες. Εγω θα τους τα λεω?

nikos

χαλια …σαν κατοχος του Ζ καιμε οτι εχει βγαλει η σονυ με βλεπω στο επομενο για το σ5 !αν ειναι το Ζ2 καλυτερα να μην …χοντροκομενο σαν το Ζ1 και κακοδουλεμενο….δειτε τα πλαινα του κινητου τακαπακια κανουν μπαμ απο χιλιομετρα κατι που στο Ζ δεν ισχυει…!!παντως αν ειναι οκ οι φωτο παιρνουμε και μια ιδεα για το 4.4.2 στις ΧPERIA συσκευες….τα notifications τα ειδατε??α,και lock screen …!!

Κράτος

Κακοδουλεμενο το Ζ1…? Οκ τα άκουσα όλα πλέον…! Για τις φωτογραφιες κρατάω τις επιφυλάξεις μου..

tasoulik

Καλησπερα… λοιπον το κινητο δεν φαινεται ασχημο, εγω το βρισκω ομορφο σχετικα… τα καπακια με χαλανε και το γυαλι που μονο την αισθηση απο γυαλι δεν εχει, εξαιτιας των μεμβρανων… σαν σχημα ομορφο ειναι… σε αλουμινιο πιστευω θα ηταν ενα πολυ ομορφο κινητο… Σαν κατοχος του ΝΟΤΕ 3 και του HUAWEI P6 εχω καταλαβει πως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα… και ποιοτητα και σχεδιαση και χαρακτηριστικα σχεδον παντα δεν θα εχουμε ενα απο τα 3….

Νίκος

Εγώ το βλέπω ίδιο το κινητό. Τώρα η Sony θα βγάζει κάθε τρεις και λίγο καινούριο και τι θα κάνουμε θα τρέχουμε να αγοράζουμε συνέχεια καινούριο;

Κράτος

Εμ… Αφού το βλέπεις ίδιο γιατί να τρέξεις να το πάρεις τρέχοντας..?? Ακόμα είναι φήμη παιδιά, χαλαρώστε και περιμένετε να δούμε την πράξη..

Γιωργος Μ

λεπτα bazel? αυτα ειναι στα του παλιου μου lg 2x..

Αντρέας

Λοιπόν παίδες έχω ζ1 και τα.besels είναι μεγαλύτερα

Αντρέας

Ρε παιδιά αφού έχει και θύρα υπερύθρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.