Sony Xperia E, Με οθόνη 3.5 ίντσες και τεχνολογίες xLoud και HD Voice

Ανακοινώθηκε επίσημα το Sony Xperia E με λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean, οθόνη 3.5 ιντσών LCD, μονοπύρηνο επεξεργαστή MSM7227A χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 3.2 Megapixel χωρίς LED flash και μπαταρία 1530 mAh. Θα κυκλοφορήσει και η δίκαρτη έκδοση με την κωδική ονομασία Sony Xperia E Dual.

Sony Xperia E
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon MSM7227A 1GHz μονοπύρηνος
GPU: Adreno 200
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.5 ίντσες, LCD, 480×320 pixels
Κάμερα: 3.2 Megapixel, VGA video 640×480 pixels
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, xLoud, HD voice
Μπαταρία: 1530 mAh
Διαστάσεις: 113.5×61.8×11.0 χλστ.
Βάρος: 115.7 γρ.

, Sony Xperia E, Με οθόνη 3.5 ίντσες και τεχνολογίες xLoud και HD Voice

, Sony Xperia E, Με οθόνη 3.5 ίντσες και τεχνολογίες xLoud και HD Voice

, Sony Xperia E, Με οθόνη 3.5 ίντσες και τεχνολογίες xLoud και HD Voice

, Sony Xperia E, Με οθόνη 3.5 ίντσες και τεχνολογίες xLoud και HD Voice

Sony Xperia E Dual
, Sony Xperia E, Με οθόνη 3.5 ίντσες και τεχνολογίες xLoud και HD Voice

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FlameSanji

και μετα σου λέει πως δεν υποστηρίζει τα xperia 2011 και τουτο δω εχει 4.1 jeez

dimitris

Γιατί βρε Sony έχεις πέσει τόσο στα τεχνικά χαρακτηριστικά???Μονοπύρηνος,GPU 200,χάλια ανάλυση οθόνης,χάλια κάμερα και μόνο VGA video???Είχες ανέβει τόσο με το xperia mini στην μικρή κατηγορία και τώρα βγάζεις συνέχεια μοντέλα με φτωχά χαρακτηριστικά!!Ωραίο σχέδιο αλλά τί να το κάνεις?προβλέπω μεγάλη αποτυχία παρόμοια με όλα τα καινούργια της..βλέπε Miro,Tipo,κτλ….

dimitris

FlameSanji αυτό το κάνουν σκόπιμα για να μάς βάζουν να παίρνουμε συνέχεια καινούργια κινητά!Αυτό πού λένε ότι δεν θα τρέχουν καλά οι αναβαθμίσεις είναι δικαιολογίες που δεν τις πιστεύει πλέον κανένας!!Κι απ’ότι βλέπω ούτε αισθητήρα φωτός,ούτε φλάς,ούτε μπροστινή κάμερα και μόνο 260.000 χρώματα…τι να πω!!Έχουν κολλήσει όλες με τα 260.000 χρώματα,βάζουν μια πανάκριβη τιμή σε σχέση με τα χαρακτηριστικά και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν πωλήσεις τα κινητά τους!!Θα του βάλουν κανά 180άρι ευρώ και θα γελάμε!!

ΤechviewGR

Να δω όταν τελειώσουν τα γράμματα της λατινικής αλφαβήτου, τι θα κάνουν!!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ

Stefanos

H Sony δεν θα δωσει το jb στο sole κ’ θα το δωσει στο νεο της xperia.. Ηθελα να ηξερα ποιος είναι υπεύθυνος για τις αναβαθμισεις..

Νικος

Ποτε ξανα sony ericson απλα

Κωνσταντίνος

Αν κυκλοφορήσει στην αγορά με τιμή πάνω από 200€ θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Τι είναι αυτά ρε Sony όχι φλας όχι δεύτερη κάμερα; Τώρα θα γίνει και αυτή σαν την Samsung που κάθε εβδομάδα σου βγάζει ένα άκυρο smartphone? Ελεος!

Γιωργος

Αυτοι η μαλακ… Αντεχει 4.1 και τα xperia 2011-12 δεν αντεχουν. Τη αλο θα ακουσουμε!

bg

@FlameSanji
εδώ οι developers στο XDA έχουν δώσει Jelly Bean για το Xperia X8, με CPU 600MHz και 168ΜΒ RAM… Όσο για το Xperia E, δεν καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει όταν υπάρχει το σχεδόν πανομοιότυπο Miro, μαζί με τα επίσης low-end Tipo και Xperia J.

ChR

Όσοι το αγοράσουν απλά βοηθάνε την Sony Corp να ξεστοκάρει τις
αποθήκες τους με τα απούλητα και ξεπερασμένα (2007-2008) υλικά τους.

dimpep

Πάει και το λογότυπο της SonyΕricsson από την πλάτη πια…

keysmith

δεν ξέρω τι είναι το xLoud και το HD voice, αλλά εγώ πρακτικά βλέπω ένα ελαφρα μεγαλύτερο tipo (λιγο μεγαλύρη οθόνη 3.2->3.5 ίδιας ανάλυσης, λιγο καλύτερο επεξεργαστή, και λιγο μεγαλύτερη αυτονομία στα χαρτιά). Τίποτα άλλο δεν βλέπω. Αφού το tipo έχει 169€ στα μεγάλα μαγαζιά, αυτό άντε να έχει 179€. Παραπάνω δεν δικαιολογείται. Κρίμα για το φλας, κρίμα..
Η αγορά έχει ανάγκη (και) από δίκαρτα κλάσης S DUOS και πάνω.. Αυτοί βγάζουν Tipo version 1.2 (ούτε καν v. 2 δεν θα το χαρακτήριζα) και το ονομάζουν Ε!?!

demis-live with Walkman

Σχόλιο 1φίλε την ίδια απορία έχουμε όλοι. Σχόλια 2 και 3 παίδες τα είπατε όλα!! Ακατανόητη λογική marketing!
Αλήθεια εκείνη η έρμη η εμπειρία χρήσης δεν αλλοιώνεται μ’αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά σ’αυτό το τηλέφωνο;;;!!! Μόνο σ’εμάς που έχουμε λιώσει τα neo V και τα live with Walkman αλλοιώνεται;
Συμφωνώ με όλα τα παιδιά από πάνω στα συμπεράσματα τα οποία έχουν γίνει κοινό κτήμα πια. Τουλάχιστον το αντιμετωπίζουμε πλέον με χιούμορ!

alkis

κατάλαβα γιατί το ονόμασαν έτσι … ήταν επειδή όταν το βλέπεις λες … ΕΕΕ????

π.α

πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο που πλασαρουν αυτο το κινητο στην αγορα. για μενα το μονο ωραιο πανω του ειναι το design. ολα τα αλλα ειναι… αφου ειχε το tipo και το miro, γιατι να βγαλει κατι χειροτερο απο αυτα τα δυο? μονο αν μου το χαριζαν θα το επαιρνα.

anast

καλουτσικο αλλα ποσα experia θα βγαλει πια και αυτη η sony τα εχω χασει πια!

Demis

κάτι ακούστηκε σε μερικά forums………….. για 250 ευρώ να το δω αυτό και να μην το πιστέψω……. παλιά sony(βασικά sony erricson) ήταν και γαμώ στα mid range κινητά…….. xperia mini xperia neο v πολύ καλά κινητά με πολύ καλή τιμολόγηση τώρα……….. να κοιτάς και κλαις………..

Superuser

@bg
επειδή τυχαίνει να έχω το x8,μην λέμε ανακρίβειες…
Πήρε-τρέχει το Χ8 Cm10 και αυτή πετσοκομμένη..το system και κάνα δυο εφαρμογές…
120mb rom.ξέρεις πόση ειναι η jb;
Άσε που λείπουν drivers του επεξεργαστή..
Τι να τι κάνω την αναβάθμιση όταν λαγκάρει στο φουλ και θέλει 5″ να ανοίξουν οι επαφές μου;
Project butter;μπα..θέλει arm7 επεξεργαστή
Για να λέω οτι τρέχω jb;
και αυτό με μια πετσοκομμένη θα κυκλοφορήσει και δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί ποτέ
Ίσως όταν βγει της sony η jb και την τρέχουν συσκευές σαν καθ αυτή μπορεί να την δώσουν και στην σειρά του 11

BB sony…

dimitris

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΗ SONY ERICSSON!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ SONY ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ..ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΗΣ..ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!!

Kostas K.

Τα ίδια σκεφτόμουν και εγω.. Έχει χάσει την μπάλα με τόσα τηλέφωνα που βγάζει…Καθε εβδομάδα ανακοινώνετε κ άλλο ένα γραμμα της αλφαβήτου… Όταν φτάσει στο Ζ ειμαι περιεργος τι θα βγαλει…Πλεον για μενα θα σκεφτω να ξαναπαρω Sony μονο αν κυκλοφορισει Nexus συσκευη ποτε

andreas kor

Τοσο ομορφο κινητο ειναι κριμα να εχει τοσο αθλια τεχνικα χαρακτηριστηκα!!!
Δλδ τα αλλα της μοντελα δεν σηκωνουν jb και αυτο εδω σηκωνει?? Ποιους νομιζουν οτι κοροιδευουν??

DiChatz0707

To χαος το ιδιο https://www.gsmarena.com/sony-phones-7.php (Σορρυ που ποσταρω λινκ απο αλλο “ανταγωνιστικο” σαιτ, αλλα οσο κι αν αγαπω τη Σονυ το χει παρατραβηξει με τις συνεχεις κυκλοφοριες)

andreas kor

Χαχαχα ναι οντως το χαος το ιδιο!!!! Εχουνε χασει την μπαλα χωρις να εχουν βγαλει τετραπυρηνο….Μετα θα πιασουν και την κινεζικη αλβαβητο..

Σπυρος

μπορει να μου πει καποιος αν ειναι ενεργες και οι δυο καρτες

naxiand

το ηθελα σε αυτες τις inch με διπύρηνο 1ghz, 5Mp camera,flash, μπροστα καμερα, 1gb ram…ειναι τοσο δυσκολο εν ετη 2013, και ας εκανε παραπανω δεν θελουμε ολοι τις παντοφλες……. Στις 3,5 – 3,8 max inch Πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα αξιοπρεπες με jeallybeab

antreas

Το τηλεφωνο ειναι μια χαρα ισχυρος επεξεργαστης μεγαλη μνημη αρκετα γρηγορο.απορο π ς και γραφετε τοσα. απο την στιγμη που δεν το εχετε στα χερια σασ,εισατε εκτος, δεν εχετε υποθεση.

Hliana

σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό αλλά κάποια σχόλια σας με προβλημάτισαν … παρακαλώ αν κάποιος έχει πάρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο ας μου απαντήσει σύντομα ….σας ευχαριστώ 🙂

dimitris zandes

Το κινητο για low-end συσκευη και χωρις να το εχεις φορτωμενο με ενα σωρο βλακειες πανω του τρεχει μια χαρα , ανετα επαιρνε και 4.2. Η καμερα ειναι μαπα. Παραφωρτομενο κολλαει αρκετα. Ολα αυτα τα λεω απο προσωπικη εμπειρια για περιπου 6 μηνες

Melina

ΑΡΧΙΚΑ, χάλια τεχνικά χαρακτηριστικά. Το φρικτό όμως είναι ότι το έχω δύο μήνες και έχει παρουσιάσει τις πιο απίστευτες βλάβες (ενώ είναι ανοικτό με φουλ σήμα, με καλούν και ακούνε ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος, κολλάει συνέχεια, έχει πρόβλημα στην αποθήκευση των επαφών, και άλλα…, και το service αρνείται να αλλάξει τη συσκευή. Το μόνο που κάνουν είναι να κάνουν αναβάθμιση και να επιστρέφει σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Φυσικά δεν θα τους αφήσω έτσι… Μην το παίρνετε!!

christiana

Οτι πιο αισχρο υπαρχει !
Το αγορασα πριν 4 μηνες και ειναι σαν να το εχω 6 χρονια!
Δεν το συνιστω σε κανεναν!!!
Κολλαει και για να μπω στις επαφες κανει 600 ωρες και η δευτερη καρτα και σημα να εχω στους υπολοιπους οταν με καλουν θα λεει οτι ο συνδρομητης δεν ειναι διαθεσιμος.
Και ο πιο υπομονετικος ανθρωπος θα θελει να το πεταξει στον τοιχο !!
Δεν αξιζει τα λεφτα σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.