Sony Xperia E4: Με τιμή 130 ευρώ στη Γερμανία

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε ότι το νέο Sony Xperia E4 ξεκίνησε να είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην Αγγλία όπου τιμολογήθηκε γύρω στα 135 ευρώ. Η Sony επεκτείνει τη διαθεσιμότητά του και πλέον οι προ-παραγγελίες είναι ανοιχτές και στη Γερμανία με τιμή 130 ευρώ και ημερομηνία παράδοσης μέσα σε 2-3 εβδομάδες. To Sony Xperia E4 έχει οθόνη 5 ιντσών 960×540 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 1.3GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 5 Megapixel.

Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι είναι πιο οικονομικό από το Motorola Moto G (2014) το οποίο πήρε ήδη Lollipop και έχει 720p οθόνη. Ακόμη δεν γνωρίζουμε την τιμή του Sony Xperia E4 Dual, ενώ περιμένουμε στο επόμενο διάστημα να μάθουμε την τιμή του Ε4 στην Ελλάδα.

sony xperia e4 price, Sony Xperia E4: Με τιμή 130 ευρώ στη Γερμανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ορέστης Γκιόκας

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ guys εκεί στη σονυ, το 2010 έχει περάσει! 😛

Ιωάννης jb

Ορέστης Γκιόκας εσύ μπορεί να γελάς με το άρθρο αλλά να είσαι σίγουρος πως και κάποιοι θα γελάσουν με το σχόλιο σου!! να σου βάλουμε μια αρχική στο κατοστάρικο δηλαδή εσένα για να μη γελάς και σε κανα χρόνο να το πέρνεις τσάμπα έξυπνε.

Νίκος z1

Μια χαρά τη βρίσκω τη τιμή… Στο skroutz πολύ γρήγορα θα είναι στα 100

Dimitris77

Φιλε Ορεστη Γκιοκα, υπαρχουνε κι αλλες κατηγοριες κινητων εκτος της high-end. Αυτη η συσκευη μπαινει σφηνα αναμεσα σε κινητα οπως Lumia 535 και Moto G. Δε το βγαλανε για να ανταγωνιστει το S6.

Φιλε Ιωαννη jb, η αληθεια ειναι οτι η αγορα της Κινας εχει αλλοιωσει ανεπανορθωτα την κριτικη ικανοτητα του καταναλωτη. Σε συνδυασμο με ιστοσελιδες τυπου skroutz, η κατασταση χειροτερευει. Οταν τα ιδια (ή/και καλυτερα) specs σε κινητο μπορει να τα βγαλει μια κινεζικη εταιρια στα 2/3 της τιμης που θα το βγαλει η Sony, λογικο ειναι να μας φαινεται καπως και να γινονται (αδικες) συγκρισεις. Και για να τριτωσει το κακο, αναφερω τη Google παρεα με τις εταιριες που πασαρουν το bloatware τους μεσω android καθιστωντας το σε χρονο-ρεκορ βαρυ και δυσλειτουργικο, μετατρεποντας σχεδον ολους σε spec hunters που καθε τρεις και λιγο ψαχνουνε για νεο κινητο.

Ευάγγελος

Το βρίσκω πολύ συμπαθητικό!
Το συγκρίνω άνετα με L90 και L Belllo

Tek Thanos

Μήπως ξέρει κανένας αν θα έχει θέμα με το 1GB RAM;

Darth

@Ορέστης Γκιόκας τα 130 ευρω τα ειδες η μπα? αν ναι και πάλι γελάς για πες γιατί (σκέψου ότι σε μερικές βδομάδες θα πάει 100) αν δεν το είδες συνγχορεμενος…………

Ορέστης Γκιόκας

Συγγνώμη για ρε παιδιά αλλά το βρίσκετε εσείς λογικό να πωλούνται πενταιντσα σε τέτοια ανάλυση σήμερα και με 5αρα καμερα? δηλαδή οκ, δε λέω να πάμε στα 150€ που βρίσκεις τέρατα, και ειδικά από Κίνα, αλλά μ ένα απλό search στο skroutz βρήκα alcatel τετραπυρινο, 1 γιγα ραμ 8mp camera και HD οθόνη https://www.skroutz.gr/s/3656637/Alcatel-One-Touch-Scribe-HD-8008D-OT-8008D.html. θα μου πείτε οκ, είναι περσινο και έχει πέσει η τιμή του, οκ δεκτό αλλά εγώ πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά, τα σπεκσ πρέπει να κινούνται εκεί που κινείται και το αλλάζει. @Ιωάννης jb ναι, πραγματικά αυτό το κινητό τσάμπα έπρεπε να μου το δίνουν για να το πάρω. αρχικά γιατι είναι καθαρή περίπτωση ξεστοκαρισματος και έπειτα επειδή είναι σονυ. γιατί φίλε μου αυτή η εταιρία οσο κι αν έχει βελτιωθεί απ το 12 εγώ δεν ξεχνώ την χρόνια που έβγαλε : Sola, xperia p, xperia tipo, xperia u, και την καλά πολύ κατώτερη του ανταγωνισμού ναυαρχίδα z. ο κόσμος θυμάται και τιμωρει και η σονυ έχει ένα ΠΟΛΎ βαρύ παρελθόν στα mid range. αυτά τα λεφτά εγώ δεν τα δίνω για να βοηθήσω μια εταιρία να αδειάσει αποθήκη, αν είναι κολλάω άλλο ένα 20αρι και παίρνω τούμπανο κινητό ακόμα κι από Ελλάδα, για Κίνα… Συνέχεια »

Γιάννης σε λέω

Παιδιά μην γελάτε με τον Ορέστη. Αποκλείεται να είναι πάνω από 15 χρονών με βάση το σχόλιο που έκανε. Στο θέμα μας τώρα, το κινητό είναι μια χαρά για τα λεφτά του και για όσους θέλουν τα βασικά από ένα smartphone. Καλή επιλογή για όσους δε θέλουν να ξοδέψουν ένα κάρο λεφτά για μια ναυαρχίδα.

βαγγος

μερικοι δεν μπορουν να καταλαβουν πως καθε κινητο η και οτιδοιποτε αλλο αντικειμενο πωλησης…στοχευει και αφορα ενα συγκεκριμενο πελατειακο κοινο…μπορει καποιος να παιρνει για 1η φορα smartphone π.χ….δεν θα αγορασει τις ναυαρχιδες με την μια…η καθε εταιρια το γνωριζει αυτο και γι αυτο γινονται και ερευνες για τις προτιμησεις του κοινου…επισης αν πωλουνταν μονο high end κινητα θα επρεπε να εχουν εξαφανιστει αυτα με τα πληκτρα…ομως οπως προανεφερα το καθετι στοχευει σε ξεχωριστους ανθρωπους ειτε με οικονομικες ειτε με ηλικιακες διαφορες….

Άγγελος

@βάγγο Εγώ από το Samsung Monte του 2010 πήγα κατευθείαν το Σεπτέμβρη στο G3 ΧΑΧΧΑΑΧΑΧ
Τώρα το κινητάκι μια χαρά μου φαίνεται και η τιμή του έξω πολύ καλή, εδώ να δούμε πόσο θα έρθει ?

giannis

καλό οικονομικό το Ε4 που όπως δείχνει για όποιον δεν θέλει ναυρχίδα smartphone κάνει τη δουλειά του

Ιωάννης jb

Ορέστης Γκιόκας.. Αν έχεις καλομάθει σε κινητά ανώτερης κατηγορίας σίγουρα θα σου κακοφαινόταν να πέσεις στη τελευταία, αλλά το κινητάκι πιθανότατα θα τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του σε παρακαλώ να είσαι αντικειμενικός και να μη λες σαχλαμάρες!! Αναφέρεσαι στα κινητά τις sony που κυκλοφόρησαν πριν 2,5-3 χρόνια, δεν αναφέρεις όμως το που βρισκόταν τότε οι κινέζικες εταιρίες που σ αρέσουν, να σου πω εγώ τα ποσοστά τους ήταν όσο και τις sony! αλλά οι διαφορά τους είναι μεγάλη γιατί η sony είχε αγορές σε όλο το κόσμο πχ. Ευρώπη ενώ οι meizu, xiaomi, και oppo ήταν μόνο στη κίνα, η αγορά τις ίδιας τις χώρας όπου κυκλοφόρησαν τους έδωσε ώθηση!!!! Ακόμη είσαι λάθος γιατί αναφέρεσαι σε μια περίοδο που ήταν μεταβατική για την sony και τέλος πάντων μιλάς για 2012 τεράστια η εξέλιξη στα κινητά από τότε λογικό δεν είναι???? (όχι σε όλους τους τομείς πχ. σε κάμερα που αναφέρεσαι δεν έχουμε διαφορά λόγο του ότι τα κινητά συνεχώς μικραίνουν σε πάχος καταλαβαίνεις τώρα? η όχι??) όλες οι εταιρίες τότε βγάλαν κινητά με πολύ πιο εύθραυστα χαρακτηριστικά.. γιατί δε μιλάς για το xperia m πρόπερσι το καλοκαίρι που κυκλοφόρησε και ήταν όλα τα λεφτά???? xperia z?… Συνέχεια »

βαγγος

@αγγελε χαχαχα κι εγω το monte ειχα…αλλα πηγα και πηρα midrange smartphone ετσι για να μαθω το android και τωρα περιμενω να πεσουν τιμες απο παλιες ναυαρχιδες 😉

mixalis

αν έρθει το Ε4 Ελλάδα σε τόσο καλή τιμή θα πάει καλά αφού για τα χαρακτηριστικά του είναι οικονομικό Smartphone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.