Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia E4 με οθόνη αφής 5 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 960×540 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6582 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Το Xperia E4 έρχεται με μπαταρία 2300 mAh (μη αποσπώμενη) και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4.4 KitKat. Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, με μια κάρτα SIM και τιμή 129 ευρώ και δίκαρτο Dual SIM (DS) με τιμή 139 ευρώ. Και οι δύο εκδόσεις είναι 3G.

Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video

Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video

Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video

Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video

Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video

Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia E4 ελληνικό hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
darko

4.4.4.4? Wtf Βλαχακης?

darko

Με κανες να το πηγαινω πισω και να μην σταματαω να γελαω.Ωραια παρουσιαση.Κανε και τα αλλα 2 εχουμε να δουμε καιρο Hands on!!

Άγγελος

Για το Ε1 τι λέτε?

kostas

Πολυ καλό για τα λεφτά του. Εγω εχω το δικαρτο, το πήρα χτές και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. “Χορταστική” 5αρα οθόνη, πολυ καλό κράτημα και καλή ποιοτητα κατασκευης παρόλλο που είναι πλαστικό, άψογη μπαταρία. Λίγο με “ξενίζει” η GPU MALI 400, αλλα ενταξει δεν θα παίζω και walking dead στο κινητο.Πολυ καλη συνεργασία των δυο καρτών sim, και γενικά για το butzet του ειναι το μοναδικό αξιόλογο σαν μοντέλο. Διότι υπάρχουν και δικαρτες προτάσεις που δεν βλέπονται όπως την παταγωδη αποτυχια της samsung το galaxy s duos η κάποια τραγικά mls. H κάμερα του θα μπορούσε να ειναι στα 8 megapixels αλλα δεν την χρησιμοποιώ πολυ γενικα οποτε δεν με πειράζει. Μεγάλο αρνητικο τα μόλις 4.78GB εσωτερικής μνήμης ελευθερης στον χρήστη, μετα την αναβάθμιση σε kitkat. Αυτά. Ελπίζω να μην σας κουρασα. Συμβουλευω για οποιον θελει μια αξιολογη και φρεσκια φετινη λυση να το πάρει.

Panos7GR

Σε αυτή τη τιμή το δικαρτο όντως δεν παίζεται!
Υπάρχει βέβαια με λίγα 10αρικα παραπάνω το κορυφαίο Moto G (2014), αλλα ΟΚ έχουν και 50+€ διαφορά. Για κάποιον που ψάχνει low-budget κινητό ότι είναι πιο κοντά στο 100αρικο κοιτάει.

Ωραίος Κώστα! 👍

maelko

Ωραίο φαίνεται. Κι εγώ ήθελα να το πάρω αλλά ξενέρωσα πολύ όταν έμαθα ότι έχει πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης αφής.

Εδώ υπάρχει σχετικό βίντεο που δείχνει το πρόβλημα:

https://www.youtube.com/watch?v=42adgBU80NI

Επίσης σε κάποιο ελληνικό site που το πουλούσε, διάβασα την αξιολόγηση ενός χρήστη που έλεγε ότι δεν είναι ότι καλύτερο στο θέμα αφής. Όποιος το έχει αποκτήσει και το χρησιμοποιεί αρκετό καιρό ας μου πει παρακαλώ αν αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα. Και αν ναι ποιά έκδοση έχει; Την απλή ή την DualSim;

kostas

φιλε μου καλημερα.εγω εχω την δικαρτη εκδοση. δεν εχει κανενα προβλημα η οθονη αφης. ειναι ενα αξιοπιστο κινητο. σε συμβουλευω να το παρεις.

Ευάγγελος

Μαζί με το LG L BELLO, τα καλύτερα κινητά στα ίδια λεφτά!

One

Με τέτοια τιμή μη το πεις ούτε του παπά, μ’ αυτά που είδα έκανε το κινητό στο βίντεο.

dimitris

Τι συγκρινουμε;;; Τα samsung και τα lg αυτης της κατηγοριας ειναι πολυ καλυτερα!!!! Ουτε καν το hands-on δεν αξιζε το συγκεκριμενο….Το E4 κανει το laggαρισμα επιστημη!!

petrakis george

XPERIA M2 στα 150 ευρω σκρουτζ ειναι πολυ πιο ομορφο στα ιδια χαρακτηριστικα

maelko

Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε Petraki. Φαίνεται σαφώς καλύτερο, αλλά και αυτό έχει τα πλήτρα έντασης κάτω δεξιά και πατιούνται εύκολα απ’ότι διάβασα. Τι την έπιασε τη Sony και άλλαξε τη θέση τους δεν μπορώ να καταλάβω, μια χαρά ήταβ πάνω αριστερά. Επίσης στο skroutz διάβαδσα ότι η ελεύθερη μνήμη ραμ είναι ελάχιστη. Αυτό συστυχώς το έχω δει πρόσφατα και σε άλλο κινητό της Sony με 2GB ram, είχε μόνο 800MB ελεύθερα.

adonisfor

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε μια χαρά κινητό δεν το λες με καμία.για να το κοιτάς καλό είναι άλλα μέχρι εκει.το πήρε φίλος μου πριν 1 Εβδομάδα κάτσαμε μισή ώρα μαζί και το κινητό έκανε τ δικά του αναβοσβηνε έκανε επανεκκίνησεις μόνο του. δονούσε μόνο του άσε που μου είπε ότι η μπαταρία αντέχει περίπου 1.5 ημέρα.άθλιο. Κάτω του μέτριου. Προτιμώ το lg spirit συγκριτικά με το Ε4..

kostas

Φίλε μου μάλλον σου έτυχε ελλατωματικο από το εργοστάσιο γιατί εμένα δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και το έχω τρεις μέρες.

κλεο

Κ γω 5 μερες το χω κ κανει restart απο μονο του
Ελπιζω οτι πετυχα προβληματικο
Περιμενω την αντικατασταση να βεβαιωθω
Κατα τ αλλα μια χαρα ειναι

Xristos

Καλημέρα,φορτίζει αργά, αλλά πόσο αργά? Το δικό μου ανεβάζει 10% ανά 1 ώρα. Έκανε 4 ώρες να πάει απ το 60% στο 100% έχει πρόβλημα ή μπαταρία μάλλον?

Γιώργος Αμβροσιάδης

Απο άποψη gaming πώς είναι??

ANESTHS

M2 H E4

Christy

Γεια σας! Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό πριν λίγες ημέρες και έχω μια απορία: Είναι ασφαλές να το φορτίζω με το φορτιστή του xperia E1; Το δικό του καλώδιο είναι υπερβολικά μικρό και δε με βολεύει.

δημητρησ

καλημερα θελω να μου πειτε οταν τοποθετω τα ακουστικα στο e4 δεν ακουω ομιλια ουτε το ραδιοφωνο υπαρχεικατι που πρεπει να κανω

chris

Γεια σας.Ενδιαφερομαι για την αγορα του τηλεφωνου και θελω καποιες απαντησεις σχετικα με το προοιν .δεν σκοπευω να αλλαξω κινητο μετα απο 1 χρονο
1.αντεχει για περιπου 2 χρονια?
2.η μπαταρια εχει μεγαλη διαρκεια?
3.το ηχειο ακουγεται δυνατα?
4.Προβληματα επειτα απο 6-9 μηνες?
5.υπαρχει led λαμπακι κατα την φορτιση?
6.καποιες συμβλουλες για καλητερη χρηση μπαταριας?
7.ποση ωρα διαρκει η φορτιση?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Ραφαέλα

Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το τηλέφωνο αλλά έχω ακούσει πολύ κακές αλλά και καλές κριτικές οπότε είναι περίπου 50-50 στις κριτικές.Θα μου το προτείνατε ?

Νεκταριος Δημητρακοπουλος

Καλησπερα , πρτωτη φορα βλεπω παρουσιαση που ο εκφωνητης λεειοτι το πριον δεν ειναι καλο σε πολλα θεματα του . Ερωτηση , Γιατι να το πηρωσω και η εταιρια δεν το κανει δωρακι ετσι για διαφημηση , Απορια μου μεγαλη …. φακο καλο δεν εχει , ηχο καλο δεν εχει ,. κολαει η αναπαραγωγη των βιντεο , κλησεις κανει ; η απλα το περνεις για φυγουρα ; Κανονικα με τις προδιαγραφες που λεει ο εκφωνητης καλο ειναι η τιμη του να πεσει παρα μα παρα πολυ υπαρχουν σε αυτην την τιμη ακομα πιο αξιολογοα κινητα βρε παιδια , Καλη η εταιρια αλλα με τοσα προβληματα κριμα τα λεφτα της .

Δημητρης Διχαλας

Απλα ψαξτε λιγο πριν σχολιασετε…το hands-on εγινε τον απριλιο…τοσο καιρο οι αναβαθμησεις εστρωσαν το κινητο..και τα πρωτα θεματα που ειχαν καποιοι (επανακινησεις και τετοια) λυθηκαν με τα updates..το κινητο ειναι πολυ καλο

Giorgos

μήπως το xperia e4 διαθέτει και screen recorder εκεί
Που πάμε για να κάνουμε απέενεργοποίηση .επανάκτηση .μήπως διαθέτει κα το screen recorder?

Νίκος Π

Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό Κινιτο και πολύ βολικό. 1 ερώτηση μόνο μήπος γνωρίζει κανείς αν είναι αδιάβροχο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.