Παρασκευή
24/05/2013

Sony Xperia, Θέλει αν συντομεύσει το χρόνο διάθεσης νέων προϊόντων

Η Sony Mobile αναγνωρίζει ότι η απόσταση που χωρίζει την ανακοίνωση ενός προϊόντος από την κυκλοφορία του μπορεί να επιφέρει απώλειες στα έσοδα της εταιρείας, γιατι αν είναι να ανακοινώνεις για παράδειγμα ένα νέο smartphone ή tablet σήμερα και να τος κυκλοφορείς σε 3 μήνες…

Έτσι η εταιρεία σκοπέυει να έρθει σε στενότερη επαφή με τους προμηθευτές της για να συντομεύσει τον χρόνο διάθεσης.

Sony Xperia

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


6 Σχόλια

 1. Ο/Η djfapples λέει:

  Βγαλτε το honami άμεσα να σκάσουν οι οχθροι μας

 2. Ο/Η Κώστας λέει:

  Δεν χρειάζεται να συντομευσει το χρόνο διάθεσης αλλά να βγάλει κινητά της προκοπής με χαμηλό sar και μοντέλα στις 3.7 και 4 ίντσες και σε λογικές τιμές. Ας πάρει παράδειγμα τη σαμσουνγκ! που και εγώ από σονακιας έχω αρχίσει και κοιτάζω προς galaxy μεριά…

 3. Ο/Η Σπύρος λέει:

  Τώρα σκοπεύει να έρθει σε »στενότερη επαφή» η SONY με τους προμηθευτές της?
  Το xperia sp έχει ανακοινωθεί από τα τέλη Φεβρουαρίου και τώρα, τέλη Μαίου, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα… 3 μήνες, αν είναι δυνατόν!

 4. Ο/Η Δημητρης λέει:

  Εδω η Sony δεν εχει βγαλει ακομα update jelly bean για το xperia S!!! ΑΙΣΧΟΣ!

 5. Ο/Η Panagiotis G λέει:

  ας κοιτάξει να βγάλει τα updates πιο γρήγορα που έχει γίνει χειρότερη από την LG και ας αφήσει τις πολλές συσκευές με την μηδαμινή υποστήριξη. το s3 πάει για 4.2.2 σε έναν μήνα και το xperia S ακόμα παρακαλάμε για 4.1.2. απαράδεκτη συμπεριφορά για την ναυαρχίδα του 2012!!!

 6. Ο/Η Κώστας λέει:

  Έχει γενικά θεματακια που πρέπει να διορθώσει η σονι. αρχή πιστεύω ότι έκανε με το Ζ πολύ ποιοτικό .αν κοιτάξει ακόμα αναβαθμίσεις και της πτώσεις στης τιμές που κάνει κατά καιρούς με αποτέλεσμα την αποστροφή των υποστηρικτών της θα πάει καλύτερα στο μέλλον. Τρανό παράδειγμα το xperia neo v .έγινε Best seller στη κατηγορία του με την σταθερή τιμή του και τα πόσο value for money ήταν.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.