Sony Xperia F8331: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας;

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μη ανακοινωμένου Sony Xperia F8331, το οποίο αναμένεται να είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Οι εικόνες δείχνουν νέο design και διαφοροποίηση από τη σειρά Xperia Z.

Το Sony Xperia F8331 θα είναι πάνω από το Sony Xperia X Performance με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, η οποία παραμένει στα 1080p και 4K video recording και για τις δυο κάμερες στην μπροστά και πίσω πλευρά.

Όσον αφορά στο design, η πάνω και κάτω πλευρά είναι flat, ενώ δεξιά και αριστερά έχει κυρτό σχεδιασμό. Στην πλάτη η κάμερα έχει νέο σχεδιασμό με dual-LED flash και στην κάτω πλευρά υπάρχει ένα panel, που ίσως είναι για την κεραία, ενώ η υπόλοιπη πλάτη μοιάζει να είναι brushed metal.

Η μπροστινή πλευρά είναι πιο γνώριμη, συμπεριλαμβανομένων και των ηχείων, το NFC είναι τοποθετημένο δίπλα στο ακουστικό. Υπάρχει θύρα USB Type-C, ενώ δεν λείπει και η 3.5 χλστ. θύρα για τα ακουστικά, η οποία βρίσκεται στην πάνω πλευρά του smartphone.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί, αλλά μιας και πλησιάζει ο Σεπτέμβριος και η IFA 2016, είναι πολύ πιθανό να το δούμε εκεί.

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας;

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας;

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας;

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας;

sony xperia f8331, Sony Xperia F8331: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ναυαρχίδας;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John N

Ναυαρχιδα ντεμεκ. Το z5 μου εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερο. Επισης τα μπεζελ και η καμερα χειροτερευσαν. Μονο κανα νεξους με τη γκουγλ θα τη σωσει. Μετριο ποκυ και ειμαι και σονυ φαν

nikifros

σχεδόν ίδιο με το xiaomi mi3….modelo 2013
τπτ σπουδεο από εμφάνιση κ περιμένω Πολλά από την sony στον τομέα αυτόν

vladimiros

Αντε να δουμε κατι καλο τον σεπτεμβριο απο την sony γιατι η πρωτη σειρα Χ δεν με ενθουσιασε,τα ηχεια οπως του Ζ3,στις 5″ μονο οχι παραπανω,οχι 4κ βιντεο,οπως ειπε ο φιλος πανω το Ζ5 ειναι πολυ πιο ωραιο..το ξερω το Χ εχει καλυτερη καμερα,οθονη επεξεργαστη..αλλα μονο 5″???
Για να δουμε τι θα δουμε απο την καινουρια Ναυαρχιδα…για να πω και την αληθεια πολυ ομορφο κινητο ειναι το ΧΑ μηδενικα μπεζελ απο πλαγια κ.α..ετσι επρεπε να κανουν το Χ performange.. αντε sony εγω θα στα λεω!!

Nikolakis

Η Sony κάθε τρεις μήνες βγάζει ναυ(αρχιδα). Γιαυτό και είναι σκέτη αποτυχία… Από ναυ(αρχιδα) σε να ναυ(αρχιδια) προκοπή δε κάνεις.. Χαχαχαχα :))

George

Στην σειρα χ αυτο που ειχε πολυ θετικες κριτικες ηταν το Χ.ακομα κ στα ανουσια κατ εμε speedtest στο youtube η αποδοση του ειναι κορυφαια.η καλη συνταγη στραβωσε στο XP το οποιο περιμενε κανεις να δωσει πονο κ αντιθετος πηρε σε πολλα βιντεο ακομα κ απο το αδελφακι του το Χ.η συνταγη για ενα καλο τηλ υπαρχει την ξερει η sony ακομα κ η sammy την εμαθε κ την εκτοξευσε με το τρομερο s7 αλλα ακομα κ η oneplus η οποια εκτος απο καλο τηλ σου πουλα κ standard 64 γιγα εσωτερικη.ας κανει μια χαρη στον εαυτο της μιας κ δεν ειναι apple να τιμολογησει λιγο πιο χαμηλα να δωσει εσωτερικο χωρο σαν την 1+ κ να κανει μια καλη υλοποιηση στους φακους της που τους περνουν αλλοι κ γραφουν καλυτερα λογισμικα για αυτες κ με ενα λιτο ui με τα βασικα θα επανελθει.επισης please please sony μη καψεις την compact εκδοση δεν εχουμε αλλον δυνατο εκπροσωπο εχουμε μεινει με σενα ολοι πανε σε τηλεωρασεις με λουρια στην πλατη.

Νίκος Z3c

Εμένα πάλι μου αρέσε.. Αλλά το χρωμα αυτό είναι από τα χειρότερα που έχω δει σε SONY.

sakis

πολυ ασχημο ομως

John

Δεν μου αρέσει το design

Κώστας Ζ.

Καθόλου δεν μου αρεσει ο σχεδιασμός ουτε εμενα… Αλλα μονο εγω ειδα διπλο φλας και red dot εκεί πίσω; Ποιος ξερει τι ετοιμάζει παλι…!

One

Εμενα μου αρεσει το desing απλα λιγο το διπλο flash το χαλάει. Σε Chomium σύνολο με μέταλλο απο πισω θα ηταν καλύτερο χρώμα πιστεύω.

mpampis13

Σκεφτομαι τι ειναι πιο χαλια το παπουτσι που φοραει ο τυπος ή το κινητο! Το sony xperia z5 ειναι πανεμορφο μπροστα του, απο την νεα σειρα χ μονο το sony xperia xa ultra μου αρεσε.

Γιώργος

Ήταν τόσο επιτυχημένος ο σχεδιασμός “πλακάκι μπάνιου” στα Z2 , Ζ3 κτλ. που είπαν να το επαναλάβουν…μιλάμε για τον ορισμό της τραγικότητας…

George

Ο σχεδιασμος των sony είναι μακραν ο καλυτερος σχεδιασμος σε κινητα τηλ.αυτη ειναι η αποψη μου βεβαια κ μονο.

Apostolos

Χάλια, παντόφλα με τεράστια bezels

John N

Ανεκαθεν ολοι εκραζαν το design της σονυ χαρακτηριζοντας τα τηλέφωνα ως πλακακια. Απο την πρωτη στιγμη ημουν υπερ του σχεδιασμου omnibalance η οπως λεγεται αλλα οχι, αυτο παραπαει. Και ειναι σαν πλακακι και αθλιο πανω και κατω και τα μπεζελ ειναι κλαψτα και τα ηχεια κατ εμε ασχημα. Επισης, ας θυμηθουμε οτι η σονυ εβγαλε κινητο με τρία giga ram απο τις πρωτες εταιρειες και πλεον στο 2016 δεν εχει κανενα κινητο με 4. Οκ δεν κολλανε οι ναυαρχιδες αλλα γιατι να μην τα βαλει. Παραλληλα, κατασκευαζει τους καλυτερους φακους και το λογισμικο δεσμευει πολυ την ποιοτητα τους. Θα μπορουσε να χει πολυ καλητερη καμερα. Εγω προσωπικα με το z5 ειμαι ποκυ ευχαριστημενος. Αλλα του αδερφου μου το iphone 6s βγαζει πολυ καλυτερα το βραδυ. Τραγικη η σονυ. Πλεον βγαζει κινητα για να χαμε να λεγαμε. Με τις κινησεις της θα διωξει και τους πελατες που εχει…

Anakin

Συμφωνώ με τον @nikolakis όλο ναυ(αρχιδες) βγάζει τα τελευταία χρόνια από το κακό στο χειρότερο τι να πω δεν τους κόβει το μυαλό μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς

Κώστας Ζ.

@John N. Απαντώντας μια μια τις ερωτήσεις σου:

Το Design στα κινητά ήταν είναι και θα είναι προσωπική υπόθεση, δεν σου αρέσει (ούτε εμένα) και τελειώνει εκει. Δεν θα πεισεις κανέναν οτι του αρέσει εκτός και αν τον πληρώσεις.
Δεύτερον για τη Ram, δεν τα βαζει γιατί μένουν 10-15 εφαρμογές ανοιχτές με τα 3GB ram. Γιατί να τα βαλει τα 4; Ειδα το S7 του φίλου μου να κλείνει μετα τις 13 εφαρμογές ανοιχτές, so? Καμια δεν τα υποστηρίζει με software τα 4 gb ram.

Τρίτον, στο θεματακι σου με την κάμερα, θα συμφωνήσω, τα βίντεο το βράδυ ειναι αρκετα-πολυ σκοτεινα,έπρεπε να χρησιμοποιηθεί διπλό φλας, και να λειτουργεί σαν διπλο μονο στη λειτουργία βίντεο, αλλα ποιος θα ασχοληθεί με τα προβληματα των πελατών… πάντως, αν οι φωτογραφίες σου είναι το πρόβλημα, πέτα το auto mode και παιξε μπαλα με manual(πειραξε τη μπαρα που ανεβοκατεβαινει η φωτεινότητα που παίρνει ο φακος, διπλα στο κουμπί που τραβάς φωτογραφίες, κανει θαυματα και μονο του)

Φιλικά.

Sav

Καλύτερα πλακάκι παρά σχήμα αυγού με καρουμπαλα εδώ και χρόνια βλέπε Samsung.. Και Μην μου λέτε για την κάμερα όποιος παίρνει κινητό παίζει και με το manual mode λίγο να δει πως αποδίδει και εκει και μετά κραξτε. Όσο για τα bezel στερεοφωνικά ηχεια έχει κ πρέπει να κρατιέται από κάπου …

Ιωάννης jb

Έτσι ενημερωτικά να πω για κάποιους που δεν ξέρουν που πάν τα τέσσερα.. η τελευταία ναυαρχίδα που κυκλοφόρησε επίσημα η sony ήταν στα μέσα του περασμένου οκτωβριου…
Αν μετρησετε είναι μέχρι και σήμερα 9 μήνες και ακόμα το x performance ο αντικαταστάτης του δλδ, δεν έχει κυκλοφορήσει… Σκεφτείτε λίγο ρε πριν μιλήσετε δε κάνει κακό…

Φήμες τα του άρθρου… Αν βγουν αληθινές? πολύ αμφιβάλλω… Ίσως δούμε διπλό φλας πράγμα που θα κάνει πολλούς να πετάξουν κυριολεκτικά τις ψηφιακές μηχανές αλλά θα κάνει πιο άσχημη την συσκευή..
Το χρώμα που έχει το κινητό στις photo είναι λίγο περίεργο σίγουρα αν βγει σε κάτι τέτοιο από κοντά θα είναι πολύ καλύτερο…

Apostolos

“Έχει τέτοια μπεζελς για να κρατιέται από κάπου”
Δηλαδή το g2 που έχει τα μισά μπεζελς εγώ πως το κράταγα?

John N

Κωστας Ζ@ προφανως και δουλεύω την καμερα με το manual αν και μπορω να πω πες με το auto οι ρυθμισεις που σου δινει μερικες φορες βγαζει καλυτερες απο το manual. Οσο για αυτο που λες ισχυει για τα 4 γιγα αλλα ας τα βαλει εστω και για μαρκετινγκ. Γιατι πολλοί ειναι αυτοι που κοιτανε μονο σπεκ. Και εκτος αυτου, νομιζω πως συνισταται η αλλαγη του ντιζαιν. Κουρασε πια η ιδια συνταγη. Αμα τρως (γενικα μιλωντας) συνεχεια παστιτσιο της μαμας εν τελει θα το βαρεθεις και εσυ που το αγαπας τοσο πολυ

Impressive-Instant

apostolos το G2 έχει στερεοφωνικά ηχεία;
Ας μην προδικάζουμε από τώρα… Η ιστορία έχει δείξει ότι πολλές φορές η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη από μια εικόνα “φήμη”…

Apostolos

Τα στερεοφωνικά ηχεία βρε είναι καθαρά θέμα μάρκετινγκ, τι ήχο μπορεί να βγάλει ένα κινητό που θέλετε και στερεοφωνικό? Ποιος ακούει μουσική από τα ηχεία του κινητού? Ούτε η μάνα μου δεν αντέχει τον ήχο που βγάζουν ακόμα και τα καλύτερα ηχεία κινητού.
Έλεος. Κάτι τέτοιους σαν εσάς ακούνε οι εταιρείες και βγάζουν παντόφλες με την δικαιολογία ότι έχουν στερεοφωνικά ηχεία.
Αν θέλετε στερεοφωνικά καλά ηχεία να φτιάξουν κανένα module στο g5 πχ, που να είναι ηχεία και χερουλι να το κρατάτε…..και σελφι στικ μαζί…..αντε και εσπρεσιερα

Κώστας Ζ.

@ John N, σου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες στο auto? Είσαι ο πρώτος που μου το λέει! Δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω… Χαχα!

Όσο για τα 4GB ram, τι είναι αυτά που λες;! ‘ας τα βαλει για μαρκετινγκ’
Ζητας να σε κοροϊδεψει δηλαδή; Γιατί οι υπόλοιπες αυτό κάνουν μέχρι στιγμής,βάζουν 4 και ας δουλεύουν σαν 3… Εγω θα ελεγα ας μην έβγαζαν οι αλλες 4 βιαστικά για να στα αρπάξουν επειδή σε εντυπωσιασαν, παρα να ακολουθήσει και η Sony την ίδια βλακεια (πραγμα καθόλου απίθανο να το κανει)

Για το design, παλι τα ιδια, δεν μπορείς να πεις στον αλλον τι του αρέσει! Αυτος ξέρει και αυτός επιλέγει… Αυτό με το παστιτσιο είναι αστοχο…θα το φαω και θα το ξαναφαω…αν είναι νόστιμο γιατι να ζητήσω κατι αλλο;

Ιωάννης jb

@Κώστας Ζ. Πολλές φορές βγάζει καλά στο auto και πάνω απ όλα σε ελάχιστο χρόνο…
Είναι σημαντικό αυτό στα smartphones διότι πολλές φορές θέλουμε να αποτυπώσουμε γρήγορα κάποιες στιγμές μας… Με το manual mode θα βγάλεις καλύτερη photo μόνο αν το ξέρεις καλά το αντικείμενο αλλιώς θα σου πάρει πολύ χρόνο και θα κάνεις τους πάντες γύρω σου να έχουν βαρεθεί..

John n έχω βαρεθεί να σε βλέπω να σχολιάζεις αρνητικά τα xperia x…
Κάνεις λάθος διότι είναι κορυφαία smart…
Όταν κυκλοφορήσει με το καλό και το x performance βάλτο δίπλα στο z5 και θα δεις ότι μιλάμε για καλύτερο τηλ….
Προσωπικά το x performance το θεωρώ πιο όμορφο από το z5…

Βλαδημηρε οι 5 με τις 5,2 ίντσες έχουν ελάχιστη διαφορά μη λέμε και τέτοιες υπερβολές οπως μόνο 5 ίντσες..

Κώστας Ζ.

@Ιωάννης jb , μπορεί και να ισχύει αυτό που λες, αλλά εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που το auto φωτιζει τις εικονες μου…ειδικά στο σκοτάδι!

Nick

Παρότι sonakias z2 Έχω να πω πως είμαι απογοητευμένος από την Sony και δεν το βλέπω το μέλλον καλό για αυτήν το σχέδιο πραγματικά άσχημο είμαι fan από εποχές sonyerricson δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι κάνουν ποιος είναι το αφεντικό εκεί; Έχουν κάνει ρεζίλι το όνομα Sony ακόμη και οι Κινέζοι από δω και πέρα θα περνω ότι αξίζει χωρίς να κοιτάω ονόματα. Το πρόβλημα υπερθέρμανσης και τα μεγάλα bezels για τα Sony είναι η θέση που είναι το main motherboard και δυστυχώς το έχουν όλα πάνω ψηλά και όχι στα πλάγια όπως για παράδειγμα η Samsung είναι και τα τηλέφωνα της αδιάβροχα στην κυριολεξία ψήνονται ακόμα και το z2 που έχω πάλι καλά που έχω θήκη αλλιώς θα είχα πάθει εγκαυμα.

Nick

Άλλος Nick εγώ, κάτοχος ενός καταπληκτικού τηλεφώνου ονόματι Xperia Z3. Ούτε θέμα υπερθέρμανσης (πέρα του φυσιολογικου για Snap 801 @ 2.5Ghz) ούτε τίποτα. Παιδιά ο καθένας ας παίρνει ο,τι του αρέσει και θεωρεί ότι ικανοποιεί τις απαιτήσεις που έχει, τηλέφωνα είναι εξάλλου. Ποιο το νόημα αν δεν σου αρέσει κάποιο προϊόν αντί να το προσπεράσεις να προσπαθείς να πείσεις και τον άλλον που τον ικανοποιεί για το αντίθετο; Και μια συμβουλή ακόμα, ο καθένας να κρίνει μόνος του για κάθε τι, μην είστε τόσο ευκολοπιστοι ούτε να χαύετε τις μύγες που σας ταιζουν οι εταιρείες. Αλήθεια, ένα παράδειγμα, είναι προτιμότερο να έχεις 3GB RAM και να μένει ελεύθερο 1.5GB μετά από άνοιγμα χ εφαρμογών ή να έχεις 4GB και στον ίδιο αριθμό ανοιχτων εφαρμογών (ίδιων εφαρμογών) να μένει ελεύθερο το ίδιο ή και λιγότερο; Η ματαιοδοξια μας έφαγε λιγάκι πιστεύω.

Nikos_@

@Sav το sharp aquos crystal μου πως το κραταω?

Nikos_@

@Sav το sharp aquos crystal μου πως το κραταω? Οχι πες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.