Sony Xperia, Ετοιμάζουμε το smartphone που θα τα βάλει με το Galaxy S III και το iPhone 5

Ετοιμάζουμε το smartphone που θα τα βάλει με το Galaxy S III και το iPhone 5 και θα το ανακοινώσουμε στην έκθεση CES 2013 αρχές Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας (αμερικάνικο μοντέλο) και στα τέλη Φεβρουαρίου στην έκθεση MWC στη Βαρκελώνη (το ευρωπαϊκό), δηλώνει ο Dennis van Schie sales and marketing head της Sony Mobile στην γερμανική έκδοση της εφημερίδας The Financial Times.

, Sony Xperia, Ετοιμάζουμε το smartphone που θα τα βάλει με το Galaxy S III και το iPhone 5

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

69 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Κώστα γιατί το Xperia T δεν είναι ικανό να ανταγωνιστεί το SIII και το iPhone 5?

Γιώργος Κ.

Ελπίζω να έχει έστω 4.2 γιατί δεν βλέπω να ανταγωνίζεται ούτε το iPhone ούτε το SIII !!!

xperiakias

Σκουληκιαααααα!!!!

alexandros κ

μυαλό κουκούτσι εκεί στην sony.ακόμα δεν βγήκε το xperia t το θάψανε.μέχρι και ο Bond θα κλάψει….
my name is Bond…….(αχ τι μου έκανες sony)James Bond……
χαχαχαχαχα

Dimos

Οτι να ναι η sony..σκοτωσε το xperia t πριν καν κυκλοφορησει…

Mandoctor

Aν και συμπαθώ τη Sony, πέρα απ’το ότι με μια είδηση σκότωσε το Bond-phone, μέχρι να το αποφασίσει να το βγάλει, το S3 θα έχει γίνει S4.. Πολλές καθυστερήσεις..

xperiakias

δηλαδη να μην βγαλει καλο κινητο η SONY για να αρχισετε να κραζετε μετα παλι? οτι νανε!!!! εντελως!!!!
Xperia Yuga ΑΝ εχετε ακουστα! που λογικα αυτο θα ειναι!

Αποστόλης Ρόδος

Έχουν τάσεις αυτοκτονίας? Πριν 2 μέρες μόλις είδαμε hands on του T.

djfapples

Το Xperia t είναι από τα πολύ καλά κινητά άμα είχε whitemagic k mobile bravia 2 θα έσκιζε

domigr

καλα εκει στην sony δεν την παλευουν μια..εχουν βγαλει χιλια μοντελα…βγαλαν το xperia s για ναυαρχιδα μετα το xperia t και τωρα θελουν αλλο..και ολα αυτα μεσα σε ενα χρονο..επισης και στα οικονομικα της μοντελα εχει αλλα τοσα και εκει..η πλακα ειναι οτι σε ολα χρησιμοποιει γραμματα της αγγλικης αλφαβητου και ετσι οπως παει δεν θα εχει πως να τα ονομασει αφου τα εχει χρησιμοποιησει σχεδον ολα 😛

Teo

@xperiakias..
Άλλο λένε όλοι εδώ..Ότι πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει η ναυαρχίδα της,η SONY η ίδια το θάβει με την ανακοίνωση της.Δηλαδή εάν βγάλει ένα πολύ δυνατότερο κινητό σε 2-3 μήνες και έχει 80-100€ διαφορα από το “T” πες μου έναν που θα προτιμήσει το “T” από το καλύτερο-καινούριο.Μυαλό θέλει ???

Panagiotis G

μια χαρά είναι το Xperia T και V. τα benchmarks τους είναι καλύτερα από το GS3. λιγό την κάμερα να προσέξουνε και να βγάζουνε πιο γρήγορα Updates. το 4.1 έχει ένα χρόνο που κυκλοφορεί και ακόμα να δούμε φως ενώ HTC & Samsung έχουν ήδη βγάλει updates (αν και αργά)

xperiakias

@Teo το Xperia T εχει πεσει ηδη στα 513 (skroutz) μεσα σε 1 εβδομαδα μεχρι να βγει αυτο που λενε θα εχει πεσει τουλαχιστον σχεδον στα 420 για σκεψου πως θα το παρουσιασουν ιαν-φεβ και το κινητο θα κυκλοφορησει μαρτιο οποτε!!!
καταλαβα αυτο που λενε τα παιδια!!!

Λορέντζος

Το θεμα ειναι ενα για ολες τις εταιρειες!!! Μπορουν να ακολουθησουν την Samsung? Μεχρι να δουν να φτιάξουν να ανακοινωνόσουν να κυκλοφορήσουν ειδη ειναι ενα χρονο πισω και μολις το παρουσιασουν θα σκασει το S4 και κλαμα μετα που οι πωλησεις θα πατώσουν, δεν λεω σχεδόν ολες οι εταιρειες εχουν βγαλει καλα smartphone αλλα μπορουν να ακολουθησουν την ποιότητα και τον ρυθμό της Samsung???

Panos7GR

Άνετα η Sony μπορεί να περάσει την Samsung με καλύτερα μοντέλα. Ήδη το Xperia T κάνει μεγαλύτερα σκορ στα benchmarks, καλύτερη – πιο φυσική οθόνη, περισσότερη αυτονομία και έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι… Αν έχει ξεπεράσει ήδη σε όλα αυτά η Sony το S3, φαντάζομαι τότε τι προετοιμάζει! Το μόνο που πρέπει να διορθώσει είναι οι αναβαθμίσεις. Αν βρει τρόπο να τις βγάζει πιο γρήγορα (και σωστά για ορισμένες συσκευές) τότε θα γίνει μεγάλη και τρανή.

Και σιγά το S3! Θεό τον κάνατε! Το καλύτερο κινητό της Samsung είναι μακράν το Note 2, αλλά παίζει σε άλλη κατηγορία… Απλά το S3 κατάφερε κι έγινε τόσο best seller εξαιτίας του φοβερού προκατόχου του S2. Απλά έχει το όνομα κι αυτό εξασφαλίζει στην Samsung καλές πωλήσεις.

domigr

@panos7gr ηθελα να ηξερα που ειδες εσυ οτι το xperia t ειναι πολυ καλυτερο απο s3..στην οθονη του που ειναι για κλαματα??στα benchmarks που εκει που νικαει νικαει για πολυ λιγο και εκει που χανει χανει για πολυ??στην φωτογραφικη και στην καμερα που παλι χανει??να χεσω τα megapixels τους..ασε που βγηκε τωρα και βγηκε με ics..για κλαματα..ας κοιταξουν να πιασουν μηπως καμια αλλη αλφαβητο να βαλουν στα μοντελα τους γιατι τα αγγλικα δεν τους πανε..:P

Γιώργος

Καλή συμπαθητική η sony αλλά πρέπει να προσέξει τις μπαταρίες που βάζει στις συσκευές και την υποστήριξη στα προιόντα της με το sole που έχει lag και τριξίματα στο πλάι θα το σκευτώ αν θα ξαναπάρω sony δε λέω σε ήχο οθόνη και φωτογραφία σχετικά είναι καλά τηλέφωνα το xperia ray πήγαινε αέρας με την 4.0.4 και ας ηταν μονοπύρηνο

Κώστας Ζ

@Panos7GR +1

djfapples

domigr Πιστευω οτι το s3 παραμενει πρωτο αλλα για την οθονη του εχω θεμα μπλεδιζει το ασπρο κ αυτο ειναι πολυ κακο δες συγκρισεις με το xperia s ασε που τα χρωματα ειναι ψευτικα ουτε με μπογια δεν βλεπεις τετοιο κοκκινο για το μαυρο του παω πασο κορυφη.

domigr

@djfapples ολοι ξερουμε τα προβληματακια των amoled αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακες οθονες..ολες οι οθονες εχουν υπερ και κατα…αν δεις το βιντεο που συγκρινει ο Κωστας s3 one x και xperia t και πας στο antutu benchmark εκει που δειχνει τον σταρτο των ιπποτων και τα android που πετανε στη οθονη θα δεις μεγαλη διαφορα στα χρωματα των οθονων..

xperiakias

1.Panos7GR +1
2.BRAVIA ENGINE!

sdaoulas

ναι οκ θα ερθει το νεο sony τον φεβρουαριο και μετα 3 μηνες μαιο θα σκασει μυτη το s4 και αντε παλι απο την αρχη η sony. Ωρε samsung που της χρειαζεται, ωρε samsung.

Manolis

Εγω εχω ενα να πω στη σονυ GOOD LUCK

Panos7GR

@domigr: Επειδή είδαμε και οι δύο το βίντεο με τα benchmarks του Κώστα, δεν θα βάλω links με φωτογραφίες και βίντεο από άλλα ξένα sites (που πάλι νικητή βγάζουν το Xperia T), δες πως το Xperia T είναι καθαρά νικητής στα benchmarks πλην 1 (αν θυμάμαι καλά). Επίσης εκτός από καλά CPU έβγαλε και μακράν καλύτερο σκορ στο GPU. Οπότε από θέμα επεξεργαστή δεν μπορείς να αμφισβητήσεις και πολλά. Αν και προσωπικά τα benchmarks δεν τα έχω και σε πολύ εκτίμηση… Κοιτάω εμπειρία χρήσης και οθόνη. Τώρα από άποψη οθόνης πιστεύω μεγαλύτερο ρόλο παίζουν τα γούστα. Εγώ προτιμώ τα φυσικά χρώματα. Εσένα μπορεί να σ’ αρέσουν τα έντονα. Δεν θα με χαλούσε αν μου δίνανε κινητό με SAMOLED, αλλά αν ήταν να αγοράσω κινητό με τέτοια οθόνη δεν θα το έκανα. Το Xperia T χωρίς την Bravia Engine δεν λέει απολύτως τίποτα, αλλά με ενεργοποιημένη το θεωρώ από τα κορυφαία. Σχετικά με την κάμερα. Όντως τα 13MP του Xperia T δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τα 8 του S3 και αυτό είναι απογοητευτικό για την Sony. Ομολογώ πως δεν είδα αλλά τεστ πέραν του Κώστα γιατί δεν με ενδιαφέρει και τόσο η κάμερα. Είδα πως είχαν τα ίδια αποτελέσματα την… Συνέχεια »

SpirosKGR

Ναι και όταν καταφέρουν να ανταγωνιστούν το S3 και το iphone θα βγεί ένα S4 τον ίδιο μήνα και θα τρέχουν πάλι 😛

domigr

@panos7gr ναι μπορει να νικαει το s3 μονο στο antutu(το οποιο για μενα ειναι το καλυτερο benchmark σε σχεση με τα αλλα)ομως του ριχνει 4000 σχεδον στο score εκει ενω στα αλλα που χανει χανει για ποσοστα 300 βαθμων το πολυ..επισης στο συγκεκριμενο βιντεο ειναι ενεργοποιημενο το bravia engine..τεσπα ο καθενας περνει αυτο που του αρεσει..

Goodys

Οσο το Android market – Google play Ειναι τοσο πισω απ το Appstore της Apple το iPhone θα το βλεπουν με κυάλια. Οσο για τη Sony σε αντίθεση με τη Samsung που κάνει άλματα στην υποστήριξη των συσκευών της ειναι πολυ πισω βγάζει το Xperia T με 4.04 (μέγα λάθος) και μετά το σκοτώνει…οτι να ναι! Ασε πια αυτή η διαφημηση με τον James Bond μαπα η ταινία, περισσότερο κακό παρα καλο εκανε στο τηλέφωνο…

djfapples

https://www.youtube.com/watch?v=JHCydzna0Qw&feature=related
δειτε ολο το video κ το δευτερο σχολιο να καταλαβετε

Kostas.B

Φοβερή η Sony, θάβει το flagship που μόλις κυκλοφόρησε λέγοντας (εδώ γελάμε)
πως σε 2 μήνες θα βγάλει σοβαρό αντίπαλο για S3, iP5… Μόνο που άργησε κάτι μήνες…
Τα ίδια χάλια με την HTC που βγάζει flagships κάθε 2μηνο-3μηνο…

Jim Nti

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ SANSUNG S4 ΕΝΩ ΚΡΑΖΕΤΕ IPHONE 5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ !ΤΟ GALAXY S4 ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 800 ΕΥΡΩ… ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ… ΠΙΣΤΕΤΩ ΠΩΣ Η SONY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η LG OPTIMUS G ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

wolf

Χαχαχαχα…. φιλε djfapples πας καλα…?! Συγκρινεις τις super amoled..?! Τo video που εβαλες πιο πανω ειναι μουφα γιατι πολυ απλα η φωτεινοτητα στην αναπαραγωγη βιντεο στο s3 ειναι ανεξαρτητη και αλλαζει απο τις ρυθμισεις στο βιντεο και οχι απο τις κεντρικες ρυθμισεις-εμφανιση της συσκευης..!Στο συγκεκριμενο βιντεο η φωτεινοτητα του s3 ειναι παρα παρα πολυ χαμηλα..!

domigr

δεν αλλαζει η φωτεινοτητα στις ρυθμισεις video αλλα η τονοι χρωματος το οποιο το εχει πειραξει..επισης την λειτουργια οθονης την εχει δυναμικο αντι για τυπικο..οτι θελει κανει ο τυπος..

george

Παίδες πάντως στο sola και με full ήλιο που είχα τσεκάρει, η οθόνη είναι φοβερή φαίνεται καθαρή στα samsung με amoled δεν ξέρω τι παίζει,με χαλάει κάπως στις amoled οτι έχουν αφύσικα χρώματα
προσωπική γνώμη,και νομίζω το s3 για την τιμή του έπρεπε κατασκευαστικά να είναι πιο ποιοτικό

tetra82

τέλη Φεβρουαρίου η ανακοίνωση, τέλη Μαρτιου το λιγότερο κυκλοφορία.

2 μήνες μετά κυκλοφορεί το S4 με την νεα Super Amoled fullHD, τις νέες NAND μνήμες, το νέο Exynos…

Μονοπώλειο στο Android η Samsung και αυτό είναι κακό οσο και αν γουστάρω τα προιόντα της

wolf

Ρεε θα μας τρελανετε…?!!! Ο τυπος στο βιντεο το εχει στην ρυθμιση “Automatic brightness”…! Σε αυτη τη ρυθμιση παιζει βιντεο το s3 με τις εργοστασιακες του ρυθμισεις και ειναι σε πολυ χαμηλη φωτεινοτητα…!! Στο 1 και 18 δες στο παρακατω βιντεο..!
https://www.youtube.com/watch?v=EHBqua3Hsi4

djfapples

Αφήστε το βίντεο αφού είναι μουφα όπως λέτε εγω εχω συγκρίνει το δικό μου xperia p (με το one s κ με το s3 κ πιστεύω είναι καλύτερη πιο φωτεινή κ φυσικοτερη

Panos

R.I.P. Xperia T….!!!!!

Stavros

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζονταν η SONY να ανακοινώσει τόσο γρήγορα την νέα ναυαρχίδα της γιατί το Xpreria T είναι ήδη καλύτερο και από το S3 και από το Iphone 5 αλλά μπορεί να έχει στα σκαριά ένα νέο smartphone που δεν θα το πιστεύουμε από τεχνολογικής πλευράς το οποίο θα κάνει πάταγο και να είναι τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός του που δεν κρατήθηκαν, ίδωμεν…

petros

καποιοι εδω μεσα αδυνατουν να καταλαβουν την πραγματικοτητα και το τι λεει το αρθρο!να κανω μεταφραση λοιπον!Η sony λεει πως θα βγαλει ενα καλυτερο κινητο απο το s3.αυτο σημαινει οτι κανενα τωρινο κινητο της δεν μπορει να ανταγωνιστει το s3.αρα που βλεπεται εσεις οτι το xperia t ειναι καλυτερο απο το s3,οταν η ιδια η sony παραδεχεται το αντιθετο!….αν κανω λαθος διορθωστε με

domigr

@wolf στην jb που εχω εγω δεν εχει τετοια επιλογη που λες..μπορει στην ics να το ειχε..

wolf

Φιλε domigr στην ics την ειχε αυτη την επιλογη.

makis88

@petros και λοιποί που έχετε παρόμοια άποψη αυτό που λέει το άρθρο είναι το εξής! Το xperia T είναι ένα κορυφαίο smartphone. Αλλά οι εξελλίξεις προχωράν και η sony θέλει να βάλει την τελευταία γενιά hardware σε κινητό της απο νωρίς χωρίς να περιμένει να περάσει ένας χρόνος απο τώρα! Προφανώς δηλαδή θα έχει s4 pro 2gb ram και καλύτερη gpu. Ακριβώς αυτά τα specs περιμένω οτι θα έχει και το galaxy s4 όταν βγει, δλδ τετραπύρηνο exynos αλλά με πιο καινούρια αρχιτεκτονική (παρόμοιο με τον s4pro της qualcomm δηλαδή), 2gb ram. Αν θέλετε να πάρετε το xperia T μόνο και μόνο επειδή θα είναι για πολύ καιρό ναυαρχίδα ή για να λέτε οτι έχετε το τελευταίο μοντέλο και όχι επειδή σας αρέσει και σας καλύπτει τότε κρίμα!

Γιώργος

Καλά και χρυσά τα xperia αλλά με μια μόνο αναβάθμιση από τη Sony δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Χίλιες φορές ένα Nexus η το Iphone αν έχεις τα χρήματα.

Kostas K.

Αυτη η δηλωση ειναι αφιερωμενη σε οσους ελεγαν οτι το xperia t ειναι καλυτερο απο το s3 (Που ειναι καμποσοι!).. Εδω δεν το πιστευουν ουτε οι ιδιοι…και οχι μονο αυτο! Το φωναζουν κι ολας! Σε 3 μηνες νεα ναυαρχιδα λοιπον στα χναρια της HTC βαδιζουν κι αυτοι…Ο,τι αρπαξουμε μες στις γιορτες δηλαδη με 599 το xperia T (ενω το καλυτερο S3 εχει πολυ λιγοτερο) γιατι τον Φλεβαρη-Μαρτη το κοβω να εχει την μιση τιμη απο την αρχικη..Ωραια προωθηση μπραβο Sony σεβεσαι πανω απ ολα τους πελατες σου!

antonis

+1 kostas K!

xperiakias

@Kostas K.
1.εσυ θα εισαι το κοροιδο αν παρεις το Xperia T με 599 απο την στιγμη που στο σκρουτζ εχει 513
(https://www.skroutz.gr/s/2504972/Sony-Xperia-T.html)

2.makis88 +1!!!

Kostas K

@ xperiakias Με τετοιες πολιτικες δεν ειχα καν σκοπο να το παρω φιλε μου..Και αν ειχα σκοπο θα περιμενα 2 μηνες γιατι το κινητο θα παει απατο και η τιμη του θα κατρακυλησει..Για αρχικη τιμη μιλησα παντως και απορω με τι θρασος ζητανε τοσα χρηματα ενω οι ιδιοι μας λενε οτι ακομη δεν ειναι στο επιπεδο της Samsung…

xperiakias

@Kostas K.
εγω φιλε ειμαι ακομα με το x10i κινητο του 2009 εχω περασει μια ρομ 2.3.7 και εχω το κεφαλι μου ησυχο δεν θα με χαλουσε ΚΑΘΟΛΟΥ να παρω το Τ και αμα θελει η SONY ας βγαλει καινουρια ναυαρχιδα εγω θα ημουν οικανοπιημενος με το Τ βεβαια γουστα ειναι αυτα!!!

Kostas K.

Το X10i ηταν το πρωτο android Κινητο που ειχα ποτε και εγω…Δεν ειπα εγω οτι το T ειναι ασχημο κινητο…Ισα ισα..Το κινητο θα παει απατο οχι γιατι δεν ειναι καλο κινητο αλλα γιατι δεν αξιζει τοσα λεφτα και το παραδεχοντε και οι ιδιοι εμμεσως πλην σαφως..Αυτο που ειπα ειναι οτι η Sony με τις κινησεις της δειχνει οτι ΔΕΝ σεβεται τους πελατες της

Θανάσης

Απορώ, πως γίνεται μια, τέτοια, είδηση να παράγει αρνητικά σχόλια. Για εμένα, όταν μια εταιρεία όπως η Sony βγάζει αυτή την ανακοίνωση, σημαίνει ότι αναγνωρίζουν το πως έχει η κατάσταση.
Δεν τρέφονται με αυταπάτες (βλέπε nokia, όταν το siri έβγαζε το lumia 900 ως το καλύτερο κινητό, ενώ σε πωλήσεις δεν συγκρίνεται με το iphone), αναγνωρίζουν πως το xperia T, που είναι αυτή τη στιγμή η ναυαρχίδα τους, δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Θα μπορούσαν να τα παρατήσουν (βλέπε Panasonic). Παρ’ όλα αυτά, σου λένε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και μακάρι να τα καταφέρουν, γιατί μπορεί να φέρουν κάτι καινούριο που δεν έχουμε ξαναδεί.

xperiakias

@Θανάσης +100

Kostas K.

@ Θανασης
Αφου δεν τρεφουν αυταπατες ας το κοστολογησουν φθηνοτερα…Δεν μπορει να εχει αρχικη τιμη 599 ενα smartphone με S4 διπυρινο και 1gb μνημη και να κυκλοφορει νεο Nexus με 340 ευρω, S4 τετραπυρηνο,2 gb μνημη και απεριοριστο support απο την Google… Ουτε να βρισκεις στο Skroutz το S3 στα 450ε και το Xperia T 513 ενω παραδεχεσαι με τις δηλωσεις σου σαν Sony οτι ΔΕΝ εισαι ακομη σε αυτο το επιπεδο! Δηλαδη ποσο πιο απλα να το πω για να το καταλαβεις?

makis88

@Kostas K. H τιμή του xperia T ήδη έχει αρχίσει να πέφτει! Το galaxy s 3 έχει μερικούς μήνες στην αγορά και γι αυτό είναι χαμηλότερη η τιμή του! Αλλά αν πάρουμε ως παράδειγμα την τιμή του xperia s(προηγούμενη ναυαρχίδα) που είναι και 32gb το συμπέρασμα που βγάζω είναι οτι και το xperia t θα ακολουθήσει πτωτική τιμολόγηση! Πράγμα που θεωρώ καλό γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να σκάς 500 και 600 ευρώ για μια συσκευή κάθε τρείς και λίγο. εγώ βάζω ταβάνι τα 350, κάπου εκεί που βρίσκεται το xperia s τώρα. Και αν έψαχνα άμεσα για νέα συσκευή θα ήταν υποψήφιο γιατί το value for money είναι το κλειδί.

Panos7GR

@Kostas Κ.: Άσε τα Skroutz και τα παραμάγαζα… Η επίσημη τιμή του S3 είναι 669€ και του Xperia T είναι 599€, που την βλέπεις την αδικία;;; Άλλο άμα εσύ μπορείς να το βρεις 450€. Κι εμένα ο κολλητός μου το βρήκε σε μαγαζί 350€ της κούτας πριν 2 μήνες και το αγόρασε. Και επίσης σε παρακαλώ μην συγκρίνεις το διπύρηνο επεξεργαστή S4 με τον 4πύρηνο σημερινό Exynos του Galaxy S3. Έχει αποδειχτεί πολλάκις πως ο Qualcomm S4 έχει μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη απόδοση. Αν θέλετε χωνέψτε το!!!! Επίσης επειδή είπες στο σχόλιο #49 πως η Sony δεν σέβεται τους πελάτες της οφείλω να σε ενημερώσω πως με το Xperia neo V που έχω από τα τέλη Νοέμβρη (αν θυμάμαι καλά), το πήρα με Android 2.3.3, με έφτασε στο 2.3.4 και μου έδωσε 4 firmware updates στην Gingerbread. Έπειτα πήρα την “μεγάλη” αναβάθμιση σε 4.0.1 Ice Cream Sandwich (έστω και με τα πολλά προβλήματά της) πριν ακόμα το πάρει ο “βασιλιάς” Galaxy S2 της Samsung και με έφτασε στην έκδοση 4.0.4 και εκεί θα με αφήσει (καλώς βέβαια). Όσο είμαι στην ICS έχω πάρει κι άλλα firmware updates, δεν θυμάμαι ποσά, και πλέον τα bugs διορθώθηκαν σε μεγάλο βαθμό και… Συνέχεια »

Kostas K.

@ Panos7GR
Κατ αρχήν ποιος μίλησε για επεξεργαστή… Είπα κάτι για τον S4? Ξαναδιάβασε τα σχόλια μου και θα δεις ότι δεν αναφέρω τίποτα για τον krait πουθενά..
Κατά δεύτερον ποιος μίλησε για updates? Όταν λέω ότι δεν σέβεται τους πελάτες της δεν αναφέρομαι στα Updates… Έχω και εγώ Sony xperia σειράς 2011 και ξέρω πολύ καλά τι έκανε με τα updates..(Μια τρύπα στο νερό) Όταν αλλάζεις ναυαρχίδα κάθε 3μηνα σέβεσαι τους πελάτες σου? Τα ιδία έκανε πέρσι και η HTC και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε..Γ αυτό τους έχει πάρει η Samsung όλους παραμαζωμα..

Dimos

Galaxy s3 κορυφή για το 2012. Ας ξεκινήσουμε τις προβλέψεις του νέου έτους. Πολύ δυνατό το T,αλλά χάνει σε πολλά από το gs3..Θέλετε τα κυριότερα,πέρα από την cpu που είναι σχεδόν ισοδύναμα? Οθόνη,κάμερα,γραφικά…Τέλος!

Κωνσταντίνος

Με αυτή την λογική θα είναι πάντα πιο πίσω από Samsung και Apple σε πωλήσεις, γιατί τα δικά τους τηλέφωνα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά κανα 6μηνο νωρίτερα…

Ότι και να παρουσιάσουν αν δεν γίνει την ίδια περίοδο μαζί με τις άλλες εταιρίες, θα πάει άπατο και δεν θα “χτυπήσει” καμία άλλη εταιρεία.

djfapples

Κωστα νομιζω εφτασε η ωρα για μια κοντρα μεταξυ του S3 K XPERIA T οπως ειχες κανει και παλιοτερα με το s2 k senastion!!!!

Τασος

Εγω που πρεπει να παρω ( γτ χαλασε ) αλλα και θελω να παρω ενα πολυ καλο smartphone ειμαι αναμεσα σε Iphone5 και Xperia T αλλα δεν ξερω τι… οι αποψεις διιστανται… οποτε τι να κανω;

Panos7GR

@Kostas K.: Αναφέρθηκες για τον Qualcomm S4 στο σχόλιό σου #52 και είπες ” Δεν μπορει να εχει αρχικη τιμη 599 ενα smartphone με S4 διπυρινο και 1gb μνημη και να κυκλοφορει νεο…”. Αναφέρθηκες υποτιμητικά για τον διπύρηνο επεξεργαστή (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε) γι αυτό είπα για τον Qualcomm S4 και τον 4πυρηνο Exynos του Galaxy S3. Α… ΟΚ πάω πάσο. Νόμιζα ότι μίλησες για υποστήριξη. Το μια τρύπα στο νερό, ίσως. Εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτικός για το “μεγάλο” update σε ICS, όμως το έκανα ακριβώς όπως στα βήματα που έπρεπε και ειναι μια χαρά. Η προηγούμενη ναυαρχίδα της Sony στην Ευρώπη ξέρω σωστά ήταν το Xperia S. Που το είδες κάθε 3 μήνες αλλαγή; Αλλά και πάλι μόνο που είναι έτοιμη να κάνει ένα deal με την Google ώστε το Xperia S ώστε να βρει μια ROM με “καθαρό” Android κι έτσι θα γίνει η πρώτη ανεπίσημη Nexus συσκευή, αυτό λέει πολλά για σεβασμό προς τον πελάτη. Τώρα αν τελικά πραγματοποιήθηκε το deal ή θα πραγματοποιηθεί, δεν ξέρω… Τέλος πάντων μπορεί να είμαι Sony fan, αλλα δεν είμαι Sony Mobile fan και δεν πρόκειται η επόμενη συσκευή μου να είναι της Sony, όμως η Sony έχει πάρει καλό δρόμο… Συνέχεια »

Kostas K.

@ Panos7GR είπα “Δεν μπορεί να εχει αρχικη τιμη 599 ενα smartphone με S4 διπυρινο και 1gb μνημη και να κυκλοφορει νεο Nexus με 340 ευρω, S4 τετραπυρηνο,2 gb μνημη και απεριοριστο support απο την Google… ” Νομίζω μιλάω και για τα 2 κινητά που έχουν S4 επεξεργαστή το ένα διπύρηνο και το αλλο τετραπυρηνο…Δεν μίλησα ποτέ υποτιμητικά για τον Α15 του Τ ίσα ίσα που φωνάζω εδώ και καιρό ότι δεν παίζουν τόσο ρόλο τα ghz και οι πύρινες των επεξεργαστών όσο η αρχιτεκτονική του Για Updates δεν μιλησα… Στο θέμα αυτό θεωρώ ΟΛΕΣ τις εταιριες τραγικες (Αλλες λιγοτερο,αλλες περισσοτερο) Δεχομαι οτι τουλαχιστον η sony με την σειρα του 2011 το παλεψε (εκανε ομως πατατα με τον kernel) ενω αλλες εταιριες δεν αναβαθμισαν μοντελα με καλυτερο hardware.. Οτι θα ανακοινωθει τελη Γεναρη νεα ναυαρχιδα και το xperia T εχει κυκλοφορησει πριν λιγο καιρο ποσοι μηνες ειναι? Αυτο ειπα… Anyway μακαρι να μπει ξανα δυναμικα στο παιχνιδι και αν βγει το xperia S με pure android θα ναι μεγαλη υποθεση (εγω απο τοτε που πηρα Νexus το Pure android δεν το αλλαζω με τιποτα) απλα δεν μ αρεσει η τροπη που εχει παρει σαν εταιρια και ενω το xperia T… Συνέχεια »

tsekboy

@Τασος: ο κάθε ένας απο εμάς θα σου πεί και κάποιο να πάρεις. Το θέμα είναι να ψάξεις και να βρείς μόνος σου τι σου ταιριάζει και τι σε καλύπτει. Εγώ σαν ουδέτερος, (νυν χρήστης iphone4), μετά απο κάνα μήνα και βάλε ψάξιμο, θα πάρω το Nexus4. Πολύ καλά specs, ελκυστικότατη τιμή, σύν όλα τα updates για το λογισμικό του, κατ’ ευθείαν απ τη μαμά των android, Google. ‘Eχω δει 4 hands on απο sites του εξωτερικού (μέχρι να καταφέρει να το πάρει στα χέρια του ο Βλαχάκης δεν μπορούσα να περιμένω), και ξέρω τι να περιμένω μέσες άκρες. Καλό ψάξιμο εύχομαι.

Steve

Όσοι εθελοτυφλούν εδώ μέσα και νομίζουν ότι το Xperia T δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσια τις άλλες ναυαρχίδες GALAXY S3, HTC ONE X, IPHONE 5 κλπ καλά θα κάνουν να δουν τα άπειρα benchmark που κυκλοφορούν στο internet και θα καταλάβουν, εδώ θέλω να επισημάνω ότι είμαι και ‘γω από αυτούς που λένε ότι τα benchmark είναι μόνο αριθμοί και μετράει πολύ περισσότερο η εμπειρία χρήσης που σού δίνει το κάθε κινητό αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιος μετρήσιμος τρόπος για να μπορούμε να συγκρίνουμε και στους αριθμούς το Xperia T τα πάει μια χαρά.

Steve

Επίσης αναφέρθηκε κάποιος σε προηγούμενο post ότι το Galaxy S3 έχει 450€ στο skroutz αλλά ξέχασε να μας πει ότι αυτή η τιμή είναι για την έκδοση με τα 16GB καλό θα είναι να συγκρίνουμε όμοια πράγματα δηλ. το S3 με τα 32GB με το Xperia T .
Το Xperia T έχει 513€ και το S3 με τα 32GB 630€, 117€ είναι μεγάλη διαφορά και δεν τα αξίζει ένα κινητό που στο φινάλε δεν είναι και καλύτερο από το Xperia T.

Dimos

Steve,το xperia T πόσο έχει? 32GB…Νομίζω 16 είναι…Άρα σωστή η σύγκριση με το s3 στα 450 Eυρώ!

Steve

Όχι φίλε @Dimos το Xperia T έχει 32GB ενσωματωμένη κάρτα μνήμης και μπορεί να πάρει άλλη μία επιπλέον μέχρι 32GB. Πολύ καλό κινητό το S3 αλλά πραγματικά πανάκριβο ενώ το Xperia T ισάξιο αν όχι και καλύτερο και με 117€ λιγότερα

Panos7GR

@Kostas K.: Ναι και στην τραγική σειρά Xperia του 2010 είχε πρόβλημα με τα updates και χρησιμοποιούσε παλιό kernel. Εντάξει… Είναι ένα από τα “κολλήματά” της. Όπως και για το υπερβολικό “πείραγμα” που κάνει στο Android. Γι αυτό αργεί τόσο πολύ να βγάλει τα updates της ή τα δίνει με πολλά bugs. Επίσης αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα πάρω Xperia ξανά (μην κοιτάς που έχω το neo V, το πήρα γιατί ήταν φοβερό value for money πέρισυ.) Επιπλέον έχεις δίκιο το Stock Android είναι και από μόνο του πολύ όμορφο. Από την ICS και μετά η Google το έχει κάνει κουκλι (συν όλα τα άλλα καλούδια που του έκανε). Κρίμα που το “κρύβουν” με τα τόσα UI που του βάζουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές που στην τελική περισσότερο κακό κάνουν. Τέλος σχετικά με την είδηση, όντως είναι κάπως για το Xperia T, όμως είναι πολύ θετικό για εμάς σαν καταναλωτές που η Sony θέλει να βγάλει ένα “θηρίο”. Αλλά και πάλι δεν είναι επίσημη δήλωση της Sony, αλλά ενός στελέχους. Ίδωμεν, λοιπόν.
Χάρηκα που τα είπαμε και ανταλλάξαμε απόψεις!

Teo

@Steve ..
δες λιγο εδω.. sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-t/specifications/#black (κατω αριστερα της σελιδας)
που τα ειδες εσυ τα 32gb ?

Νίκος Σ.

+1 Θανασης #50.
+1 makis88 #42
Να συμπληρώσω μόνο ότι όταν κάποιος αποφασίσει να αγοράσει καινούριο κινητό σημαντικός παράγοντας γιά την τελική του απόφαση είναι κ’ ο σχεδιασμός ( design ) του κινητού. Οπότε αν π.χ. κάποιου του αρέσει το look του Sony Τ τότε ίσως να συμβιβαστεί με το ότι το κινητό του δεν ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας( βέβαια κ’ η τιμή παίζει ρόλο ). Α ξέχασα, ναι το s3 ειναί τεχνολογικά κορυφαίο, αλλά κατά προσωπική άποψη θα αγόραζα το 1x. γιατί είναι πιό όμορφο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.