Sony Xperia Gaga, Διέρρευσαν εικόνες και specs από ένα νέο μοντέλο για την Ιαπωνία

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR και τώρα Xperia UL με κωδική ονομασία Gaga για την αγορά της Ιαπωνίας με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600, οθόνη 5″ ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels, 2GB μνήμη RAM, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και αποσπώμενη μπαταρία. Οι φωτογραφίες και τα πρώιμα τεχνικά χαρακτηριστικά διέρρευσαν πρόσφατα και μένει να επιβεβαιωθούν ή όχι.

Sony Xperia Gaga, Sony Xperia Gaga, Διέρρευσαν εικόνες και specs από ένα νέο μοντέλο για την Ιαπωνία

Sony Xperia Gaga, Sony Xperia Gaga, Διέρρευσαν εικόνες και specs από ένα νέο μοντέλο για την Ιαπωνία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ορεστης

αδιαβροχο το βλεπω ή ειναι ιδεα μου?

OREZTIZ

Μου φαίνεται ή κάτω από το flash έχει ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων;

Παναγιώτης

αδιάβροχο είναι παίδες

Panos

Μονο και μονο για το ονομα θα το αγοραζα !!! Οπως καταλαβαινετε ειμαι little monster (φαν της lady gaga :p) !!

Κωνσταντίνος

Ωραίο! Είμαι χαρούμενος που δεν έχει το όνομα απο κανένα γράμμα του λατινικού αλφαβήτου!

chris

Και η φωτογραφική απο πίσω είναι SAMSUNG ετσι!!!!!

Νιο

Ειναι η ιδεα μου η δεν εχει καθολου περιθωρια (bezels) κατω???

Κώστας

Πιστεύω ότι η σονυ το παράκανε με τόσα smartphones και μάλιστα με τόσο μεγάλες οθόνες. Υπάρχουν και οι 4 και 4.3 ίντσες. Ας βγάλει κάτι καλό σε αυτές. Εφόσον έβγαλε το Ζ τι το ήθελε καπάκι το γκάγκα? γκάγκα η Lady Gaga, γκαγκά η Sony το ταίριαξαν το όνομα. Χαχαχαχαχα! (αλα Α.Μ.Α.Ν.)

GeeZe GORGEOUS

Χμμμ… Η Lady Gaga το ξέρει αυτό? :}

Ιωάννης

έχει το SP και το ZR σε αυτές τις ιντσες σχεδόν…παιδιά το Z ήταν πίσω και απο το S4 και απο το One σε επεξεργαστικη ισχυ!ήδη το βρίσκεις στα 480 ευρω ετσι..

Nikos S.

Lady (Sony) Gaga For Ever χαχαχαχαχαχαχα

giatrex

# Κώστας +1!!

Kostas K.

Όταν βγήκε το Ζ (δεν παει πολυς καιρός) έλεγα ότι είναι πολύ καλό κινητό και θα ναι κρίμα να μην το υποστηρίξει… Απλά τώρα επιβεβαιωνεται για μια ακόμη φορά το γεγονός οτι η Sony αλλάζει τις ναυαρχίδες σαν τα πουκάμισα 😛
Είμαι σίγουρος ότι και αυτό δεν θα κρατήσει για πολυ καιρό..Ο Snapdragon 800 έρχεται…Και η Sony κάνει οτι έκανε η HTC πριν 2 χρόνια η οποια το πλήρωσε αλλά δείχνει να εχει μαθει πλεον απο αυτο…

Νιο

Kosta γιατι δεν σου αρεσει αυτο? Ησουν εσυ ο ναυαρχιδος και το gaga σου πηρε την θεση???Ισα ισα να βγει κ γρηγορα να πεσει η τιμη του Ζ να ορμηξουμε. Το οτι βγαινει μια αλλη ναυαρχιδα σημαινει οτι τα αλλα ειναι αχρηστα??? Μην μιλατε απερισκεπτα… Μακαρι να εβγαζαν ναυαρχιδες καθε μηνα. Η υποστηριξη ειναι αλλο θεμα. Κατα την γνωμη μου μεχρι 2 χρονια χρειαζεται καλη υποστηριξη.! samsung sony lg πρεπει να ανταγωνιζονται συνεχεια να βγαζουν καλυτερα κινητα κ εμεις να ψωνιζουμε φθηνοτερα…..

Kostas K.

@ Νιο Ουτε ημουν, ουτε ειμαι, ουτε θα γινω ποτε ετσι οπως το παει..Αν καταλαβες απο αυτο που ειπα ακριβως απο πανω οτι το Ζ ειναι αχρηστο τοτε τι να πω..

kotsios1998

παιδια αυτο ΔΕΝ ειναι ναυαρχιδα…ειναι απλα ενα μοντελο που θα κυκλοφορησει ΜΟΝΟ στην ιαπωνια..δεν ειδα ποτε ναυαρχιδα μονο για μια χωρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.