Sony Xperia, Μέσα στο 2013 θα δούμε smartphone με εναλλασσόμενους φακούς

To 2013 φαίνεται να είναι η χρονιά της Sony Mobile αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε παρατηρώντας τα χαμόγελα των στελεχών της είτε αυτά προέρχονται από την ελληνική αγορά είτε από την ευρωπαϊκή. Σε πηγαδάκι που δημιουργήθηκε στο booth της Sony στην πρόσφατη έκθεση MWC 2013 πήρε το αυτί μας ότι φέτος σχεδιάζεται να ανακοινωθεί ένα Xperia smartphone με εναλλασσόμενους φακούς.

Η Sony Mobile με συσκευές όπως το Xperia Z και το Xperia Tablet Z το έχει πάρει ζεστά και πάνω της. Θα της βγει;

Sony Xperia lens, Sony Xperia, Μέσα στο 2013 θα δούμε smartphone με εναλλασσόμενους φακούς

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

@Κωστα τι εννοεις οταν λες εναλλασομενους φακους?? Εννοεις 3D ή ειμαι τελειως ο,τι να ναι?

ilias

Ουτε εγω εχω πιασει απολυτα τι εστι εναλλασσομενος φακος…. Παίζει μια διευκρίνηση?

Βαγγέλης

Ευχαριστω για την διευκρινηση!

Στο θεμα τωρα.. Δεν μπορω να φανταστω παρα μονο μια μικρη μεριδα ανθρωπων να κουβαλανε διαφορους φακους μαζι τους μηπως τυχει να τραβηξουν ηλιοβασιλεμα ή να βγαλουν οτιδηποτε αλλο που θα χρειαζεται διαφορετικο φακο..

jonjon

συγνώμη ρε παιδιά (φιλικα πάντα)τι δεν καταλάβετε θα έχει μαλον υποδοχή πίσω στο φακό και θα κουμπονουν φακοί μακρό,ζουμ,κτλ οπτικό όπως στις κάμερα δεν παίζει λόγω όγκου και κινούμενων μερών. Αφού είδη υπάρχουν θήκες πού κουμπονουν φακοί εγώ είχα ένα iphone με τέτοια θήκη:-)

Billys

Υπαρχει ηδη σαν αξεσουαρ για το Iphone .

Stam

xperia nex να φανταστω;
τελεια!!!!!
η μεριδα των ανθρώπων θα ειναι μεγαλυτερη απο αυτην που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ενα τετραπυρινο στο 1,7 -2Mhz με 2-4GB ραμ!!
και οι φακοι θα είναι αν θελει κάποιος τηλεφακο ή ζουμ διαφωρετικα με σταθερο νορμαλ λογικα θα βγανει αρκετά compact…
αν οντος είναι σαν nex το να λεμε οτι υπαρχει στο iphone ειναι για γέλια!!!!
μακαρι!!!!!

andrew7720

Forza Sony…! Δώστε καινοτομίες στον τεχνολογικά διψασμενο λαο. Μπορει να μην εχουμε για να τα αγορασουμε, αλλα τουλαχιστον θα τα χαζευουμε..! Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, το να λεμε οτι υπαρχει iphone θα ειναι αστειο…

Νιο

Tι λες ρε μαγκα??? Δηλαδη πανε στο να καταργηουν ολες τις συσκευες σιγα σιγα και ολα τα gadget..!

Panos7GR

Αναμφισβήτητα η Sony μας έδειξε για τα καλά ότι δεν αστειεύεται! Το Z και το Tablet Z είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά (τυχαίοι οι Γιαπωνέζοι που τα χαίρονται από νωρίς). Αν πάει καλά φέτος τότε η “ντίβα” (έτσι την είδε μου φαίνεται) Samsung θα έχει πρόβλημα και θα πρέπει να ξεκαβαλήσει το καλάμι που ανέβηκε. Ειδικά αν το χειριστεί σωστά η Sony και στηριχθεί στο “όνομα” που ίσως δημιουργηθεί απ το Xperia Z και δημιουργήσει κι εκείνη μια τουμπανοσειρά, όπως έχει κάνει ήδη η Samsung πατώντας πάνω στο Galaxy S και περισσότερο με το S2. Το έχω δηλώσει πως είμαι Sony fan, αλλά όχι Sony Mobile fan, και συνεχίζω να υποστηρίζω πως η Sony αν κάνει σωστές κινήσεις και το πάρει στα σοβαρά, είναι η μοναδική εταιρία με Android που μπορεί να χτυπήσει στα ίσια την Apple. Έχει ήδη ένα έτοιμο οικοσύστημα που πρέπει να αρχίσει να εκμεταλλεύεται. Καιρός λοιπόν ας βγάλει κι αλλά τουμπανα σαν το Z, ας τα υποστηρίξει με γρήγορες, σωστές και πολλές αναβαθμίσεις, να τα ενσωματώσει καλύτερα στο οικοσύστημα της κι ας τους βάλει όλη την φαντασία και τεχνολογία της. Τότε σίγουρα θα γίνω Sony Mobile fan και πολλοί ακόμα δύσπιστοι σαν εμένα!! Για να… Συνέχεια »

Αποστόλης Ρόδος

Και τα 2 τα “Ζ” τα σπάνε κυριολεκτικά. Είμαι απίστευτα εντυπωσιασμένος με αυτά τα τεχνολογικά κοσμήματα και ναι… πιστεύω πως η Sony θα τα παει περίφημα ειδικά με αυτα τα 2.
Για μενα… Το θέμα είναι να μην έχεις παρωπίδες σε θέματα τεχνολογίας. Το καλό και το όμορφο να λέγεται… Και εδω λέγεται.

Νιο

Πουθενα δεν πρεπει να εχουμε παρωπιδες….!!! Το οτι επιλεξαμε μια συσκευη η μια μαρκα αυτοκινητου δεν πρεπει να μας κανει φανατικους. Τα μυαλα ειναι σαν τα αλεξιπτωτα….

tasos1994

Συγγνωμη αλλα αν αγορασω κινητο με κριτηριο τη φωτογραφικη,θ αγορασω νοκια!!!! ε καθε εταιρια υπερεχει καπου ε η νοκια στο τομεα της καμερας:ρ

Jacob

@tasos1994, εχεις πιασει και εχεις βγαλει με ψηφιακη/αναλογικη φωτογραφικη της Sony, αν οχι, σε δικαιολογω. Αν ναι… ξανασκεψου τι ειπες. :Ρ χεχε (φιλικα)

Αντε Sony, γερα!

o.k.man

Παιδιά εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Sony center έχουν ένα δέιγμα από το κινητό Sony xperia Z ο μαγαζάτορας μου είπε ότι από αύριο ή την δευτέρα θα το έχει το κινητό Sony xperia Z και θα το πουλάει!, υποθέτω και σε όλα τα Sony center σε όλη την Ελλάδα!

ttt

η sony ήταν πάντα προσεκτική στο θέμα φωτογραφία. Κάποτε έλεγα ποιος θα χρησιμοποιεί το Tablet Για να βγάζει φωτό και τώρα όλο και περισσότεροι κυκλοφορούν με την ταμπλέτα για φωτογραφική. Οπότε σίγουρα θα δούμε πολλούς να χρησιμοποιούν φακούς στο tablet ή στο xperia Z!! Σημασία εχει να έχεις το option!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.