Sony Xperia J, Εντελώς entry-level και χωρίς το λογότυπο της Sony Ericsson

Ακόμα ένα μοντέλο της Sony Mobile πέφτει στα χέρια reviewer χωρίς καν να έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία. Αυτή τη φορά το Sony Xperia J που είχαμε δει και στην Ιαπωνία στα τέλη Ιουλίου βρίσκεται στα χέρια του MobileReview που αναφέρει ότι ενσωματώνει μονοπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM7227a 1GHz, μνήμη RAM 512MB και οθόνη αφής 4 ιντσών 854×480 pixels. Η κάμερα είναι 5 Megapixel και τρέχει την εκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Λογικά θα το δούμε επίσημα και από κοντά την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2012 (το Techblog θα είναι εκεί).

, Sony Xperia J, Εντελώς entry-level και χωρίς το λογότυπο της Sony Ericsson

, Sony Xperia J, Εντελώς entry-level και χωρίς το λογότυπο της Sony Ericsson

, Sony Xperia J, Εντελώς entry-level και χωρίς το λογότυπο της Sony Ericsson

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim P

Χα χα, κοίτα που φτάσαμε, 1 GHz επεξεργαστής, 4άρα οθόνη και 5άρα κάμερα HD να θεωρείτε entry level…

Δημος

Ωραιο φαινεται και αυτο, η Sony βγαζει πααααρα πολυ ποιοτικα κινητα

Δε καταλαβαινω ομως γιατι βγαζει τοσο μεγαλη γκαμα καθε χρονο. 3-4 μοντελα θα ηταν αρκετα, κατανταει να ανταγωνιζεται τον εαυτο της, αλλωστε οι διαφορες στις τιμες δεν ειναι τεραστιες. Καλυτερα να παρει παραδειγμα απο το neo-v που πουλησε τρελα γιατι ειχε απιστευτη σχεση ποιοτητας-τιμης.

Και επισης ας κοιταξει λιγο παραπανω το λειτουργικο που το εχει φορτωσει με ενα καρο αχρειαστα sony apps που δε μπορεις να τα απεγκατστησεις και σου σπανε τα νευρα.

aris

εχει που εχει θεματα η sony.. αν παρεις και entry level.. κοιτα να χεις κορνιζωσει την αποδειξη αγορας να το πηγαινεις για σερβις

Κωνσταντίνος

Εγώ πάντως με αυτην την συσκευή απογοητεύτηκα απο την Sony γιατί σαν το πρώτο αποκλειστικά Sony smartphone θα έπρεπε να είναι κάτι πιο ιδιαίτερο απο τα προηγούμενα. Αλλά θα είναι μιά συσκευή την οποία θα την αγοράσουν πολλοί γιατί πιστεύω οτι δεν θα κοστίζει πάνω απο 350€.

Ιωάννης Π.

Κωνσταντίνος,entry level μιλάμε για κάτω απο 200 ευρώ. και δεν είναι το πρώτο αποκλειστικά sony όχι ότι έχει καμία διαφορά

Delas

Αυτό νομίζω το είδα εχθές στα Public

keysmith

Το βλέπω αν βγεί στα 150€ να γίνεται το “νέο” ZTE blade σε πωλήσεις!

kostaszx

Για να πάει καλά κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να λανσαριστεί στα ~200 ευρώ αλλιώς θα βρεθεί όπως είπαν και οι παραπάνω να ανταγωνίζεται κάποια κινητά σε εμφανώς καλύτερη απόδοση/τιμή.
Πολύ καλό παράδειγμα θα ήταν το σολε της ίδιας εταιρίας

ιωαννης

ρε σονι,ποσα μοντελα πια? δεν περιμενα να το πω ποτε αυτο,αλλα το παρακανες!ειναι κριμα ενα ονομα σαν το sony να μην χρησιμοποιειται σωστα και να βγαινουν τοσα μοντελα χωρις λογο!
οσο πουλαει ακομα το neo v γιατι να βγει αυτο? :/

αρης

τι ειναι entry level?

dimitris

εχω μια απορια να παρω το neo v ή το sony j?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.