Sony Xperia L, Πρώτη ενδεικτική τιμή 299 ευρώ

Το Sony Xperia L εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Πλαίσιο με τιμή 299 ευρώ και την ένδειξη αναμένεται. Ανακοινώθηκε πριν μερικές εβδομάδες μαζί με το μεγαλύτερο Xperia SP (439 ευρώ) και ενσωματώνει οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή S4 Pro στο 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel. Διαθέτει ραδιόφωνο FM και NFC.

Sony Xperia L πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia L τιμή, Sony Xperia L, Πρώτη ενδεικτική τιμή 299 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
costas11145

Ναι έχει πολύ καλά τηλέφωνα στην προηγούμενη γενιά έβγαλε πολύ καλά midrange μοντέλα και τώρα πάει για την high end κατηγορία. Kαι η τιμή καθόλου διαστημική.

Nickolas

Αν δεν κάνω λάθος αυτή ήταν και η τιμή που έδινε η ίδια η Sony. Δεν έβαλε το Πλαίσιο έξτρα καπέλο; Μιλάμε για παγκόσμια πρώτη!!!

Darth

η τιμή μέσα σε δύο μίνες θα πάει 220 ευρώ και μπορώ να πω πώς είναι καλό αυτό 😀

Sotos

Και εγώ ο βλάκας πήγα και πήρα S3 mini στην ίδια τιμή :/

NICK

huawei honor 2 ή sony xperia L???

Γερασιμος

καμμια διαφορα απο το xperia p 220 ευρω.

Darth

@Γερασιμος
1. πολύ καλύτερη cpu
2, μεγαλύτερη οθόνη
3. Micro sd
4. καλύτερο 3g modem (ταχύτερο)
5, δυνατότητα εγγραφής video σε hdr
6. καλύτερη κάρτα γραφικών
7. μεγαλύτερη μπαταρία
8. σε κανα διμινο παρομια τημη με το xperia p

αρνητικά τώρα
1. μικρότερο ppi
2. δεν γράφει video σε 1080 (λόγου hdr)

και μου λες ίδια συσκευή ε? με λίγα λόγια ημιμάθεια (η ασχετοσύνη) είναι πολύ χειρότερη από την αμάθεια

Akis83

@Γερασιμος , ειναι ωραιο να λες την αποψη σου αλλα αυτες οι ξερολιες τυπου “καμμια διαφορα” , καλο θα ηταν να συνοδευονται κ με επιχειρηματα, που στην προκειμενη περιπτωση δεν υπαρχουν, γιατι απλα το xperia L ειναι καλυτερο smartphone,οχι τεραστια διαφορα μεν ,αλλα γενικα καλυτερο. Η μονη ενσταση που εχω ειναι για την οθονη, αν κ δε θα στεκοταν εμποδιο για την αγορα του αν το ειχα βαλει στο ματι, μιας κ στο s2 που ειχα στην κατοχη μου αρκετο καιρο δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα η παραπονεθηκα που ειχε ιδιο μεγεθος κ αναλυση (800Χ480). Βεβαια οι καιροι αλαζουν κ η τεχνολογια προχωραει, οποτε εφ’οσον μιλαμε για 3 κατοσταρικα ,θα το ηθελα 1280Χ720 .Με μια τιμη γυρω στα 230-250 απο skroutz ,πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη ,καλυτερη απο s3 mini.

spiros s

Κάτι ξέχασες 3) bravia Engine 4) white Magic 5) οθόνη 960/540 pixel μεταλλική κατασκευή, hdmi.
Κάνουν το Xperia p καλύτερο από το Xperia L Τώρα αν είναι λίγο ποιο γρήγορο και έχει ποιο μεγάλη οθόνη δεν λέει κάτι αυτό Darth

Darth

@spiros s bravia και χωρίς bravia διαφορές είναι λίγες (μόνο στα video και εικόνες με μαμά player το οποίο περισσότεροι το σουτάρουν ) το white magic χρησιμεύει μόνο στους εξωτερικούς χώρους για να βλέπεις άριστα κάτω από τον ήλιο (την μπαταρία την εξαφανίζει σαν τπτ (εξαλου περισσότερες lcd εξω δουλεύουν

οθόνη είχα αναφέρει (περισσότερα ppi που έγραψα)
μεταλίκι κατασκευή μην ορικιζεσε το έχω το p κάνα μήνα περίπου (το μοναδικό σε αυτα τα λεφτά με 200 το πήρα από έξω ήδη έχει γδαρσίματα στο αλουμίνιο και σημεία τριβής από το παντελόνι (όχι θήκη δεν βάζω να το κάνω σαν το παπούτσι μου)

θα προτιμούσα το l μόνο και μόνο ποιοτικών πλαστικών τυπου xperia t/htc (μακριά απο ανακυκλώσιμα της samsung) και θα προτιμούσα στα σίγουρα το snapdragon για nova thor που φοράει το P δεν υπάρχει τπτ στο xda

στο μελλον οταν θα αγωραζω κινιτο το προτο που θα κοιταο αν φοράει κάποιο qualcom και έχει εύκολα ξεκλειδωσιμω bootloader όλα τα άλλα είναι να αγαπιόμαστε (αρκεί τα πλαστικά να μην είναι στα επίπεδα της samsung είπαμε πλαστικά η samsung έβαλε το ίδιο το χάλι όμως όχι πλαστικά όπως htc/nokia/motorolla κλπ)

spiros s

Και Εγώ το έχω το Xperia p και μετά το android 4.1 η μπαταρία είναι μια χαρά μια μέρα και κάτι άνετα!
Όσο για την οθόνη είναι το κάτι άλλο δεν είναι μόνο για το έξω αλλά και γενικά, και δεν είναι τυχαίο που πήρε τα καλύτερα βραβεία για την οθόνη μέσα σε 11 η 12 κινητά.
Δεν ξέρω για αν το δικό σου έπαθε κάτι με την χρίσει η της τσέπες αλλά εμένα εδώ και ένα μήνα που έχω το κινητό στην κατοχή μου δεν έχει πάθει το παραμικρό! εκτός από την πάνω πλευρά που ξεθωριάζει λίγο.

Όταν έρθει και με το καλό το Xperia L θα το δω και καλύτερα, τώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα.

makis88

προτιμώ το Xperia t που πήρα 287 από skroutz.. στην ίδια τιμή παίρνεις ότι έχει και το L με ανώτερη οθόνη και κάμερα 13mp αντίο για 8!

Lucky Luke

Παιδιά ποιο θα προτιμούσατε αυτό ή το Nokia Lumia 720 και γιατί….???

bilio

παιδια γεια σας! θελω να αλλαξω κινητο και σκεφτομαι να παρω αυτο μιας και 8α βγει σε λιγο επειδη τα αλλα xperia ειναι πιο παλια σχετικα…μου προτεινετε αυτο η καποιο αλλο παρομοιο??

john18000

Κώστα θα κανεις κανενα hands on στο xperia l ;

sif92

Xperia P η Xperia L ?? ωστόσο το Μονο που ξέρω ειναι η τεράστια διάφορα στην μπαταριά τον 2 κινητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.