Sony Xperia L ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia L με οθόνη αφής 4.3 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Plus χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με Exmor RS και μπαταρία 1750 mAh. Το Xperia L ενσωματώνει NFC, Ραδιόφωνο FM και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1.2 Jelly Bean. Δείτε το βίντεο.

Το Sony Xperia L έχει τιμή 299 ευρώ.

Sony Xperia L πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia L hands-on video, Sony Xperia L ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia L hands-on video, Sony Xperia L ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia L hands-on video, Sony Xperia L ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia L hands-on video, Sony Xperia L ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia L hands-on video, Sony Xperia L ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia L hands-on video, Sony Xperia L ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

59 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Τι λετε παιδια; Το xperia l η το xperia S(260€) ;Ειδα οτι το L εχει andreno 330 ενω το S andreno 220..μεγαλη διαφορα ;Αλλα το S εχει καλητερο επεξεργαστη απο το L .. :/ Μπερδευομαι …

Κώστας D.

Μπράβο! Πολύ καλή παρουσίαση Κώστα. Στο skourtz το βρίσκουμε από 234 ευρώ! Και πραγματικά σε τιμή γύρω στα 240 ευρώ πιστεύω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για αυτά που προσφέρει. Μπορεί να το δούμε μετά το καλοκαίρι και στα 200 ευρώ!

Υ.Γ. Μου έκανε εντύπωση η οθόνη σχετικά με το μαύρο και τη γωνία θέασης όπως είπες. Μήπως φοράει πάνω επεξεργαστή x-reality? Χαχα πλάκα κάνω…! Τελικά ότι οθόνη σε κινητό δεν διαφημίζει η σονυ είναι καλή..! Lol!

JohnWave

Άθλια εμφάνιση.Ούτε καν μπορώ να μπω στη διαδικασία να μιλήσω για χαρακτηριστικά κτλ.

Μιχαλης

Kαλο βίντεο αλλά το σουλούπι του δεν με τρελαίνει!

Κώστας D.

Έχει adreno 305 όχι 330. Για την ανάλυση του (854*480) είναι μια χαρά η 305 και είναι πιο γρήγορη από την 220 του xperia s. Το xperia s πάντως δεν θα στο συνιστώ λόγω του μεγάλου sar που έχει 1.30 w/kg.

Xristos

Ωραιο το κινητο και το ηχειο φαινετε δυνατο το μονο που δε μου αρεσε σχεδον καθολου ηταν το statusbar.Λιγο χρωμα (π.χ. οπως στα samsung)και τα εικονιδια λιγο πιο μεγαλα θα ηταν πιο ωραιο.Κατα τα αλλα πολυ καλο κινητο.!

george

κωστα d νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερο το 4x

Κώστας D.

Δεν διαφωνώ george. Για κάποιον όμως που μπορεί να αντέξει τις 4.7 ίντσες στο χέρι του.

Gabriel

εγώ δεν θα πω κάτι για τα καλά που έχει γιατί τα είπε ήδη ο Κώστας. όμως θα πω ότι είναι μια τίμια και καλή πρόταση για την τιμή του ειδικά που είδα οτη γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα το έχει με 234 ευρώ. με ελληνικά χαρτιά που λέμε κ με εγγηση από επίσημη αντιπροσωπία.

demis - live

Τεχνικά χαρακτηριστικά και απόδοση, μια χαρά. Στην εμφάνιση…τα χαλάει! Μου άρεσε πολύ πειρισσότερο η αισθητική τύπου sole. Πιό καθαρή, πιό σύγχρονη.

Jacob

Το νεο neo V, τιμη που τα σπαει, τεχνικα χαρακτηριστικα γυρω στο μεσο ορο (και πανω) με αρκετα extra απο τη μαμα (οθονη, καμερα..) , νταξει εμφανιση ειναι οκ.. μας εχει συνηθισει, βεβαια, η Sony σε super design και μας κακομαθε, αλλα εχει το ωραιο ledaki ετσι σαν τσαχπινια :Ρ
Κωστα κλασικα καλο αναλυτικο hands on

Ηλιας

Εχει κανενας αποψη για την μπαταρια?γιατι δεν ακουστηκε καμια γνωμη!

Nick Sfak

Stamina δεν έχει?

Κωνσταντίνος

@Ηλιας Η μπαταρια ειναι παρα πολυ καλη,το εχει ενας φιλος μου και κραταει καμποσο,σε καμια περιπτωση δεν θα απογοητευτεις.Αν αναφερει καποιος οτι εχει προβλημα ,πιθανων να ειναι απο τους λιγους και ατυχους δυστηχως :/

Σταθης

Nick Sfak το Xperia L εχει κ λειτουργια Stamina και χαμ.μπαταριας τωρα σε εμένα μ ανοιχτο το wi-fi συνεχεια μου κρατησε περιπου 2 μέρες νομίζω ικανοποιητικα ειναι . Τωρα για την καμπυλη που εχει το κινητο εχω παρατηρησει οτι οταν παιζει μουσικη κ το ακουμπισεις σ σκληρη επιφανεια ακουγεται καπος σαν stereo.Παντος σε επιδοση το εχω εδω και 1μηνα και δεν μου εχει κολλησει ποτε νμζ για τα λευτα που δινεις περνεις ενα ποιοτικο κινητο 🙂

Λεωνίδας

Kώστα είσαι μακράν ο καλύτερος reviewer τουλάχιστον σε ελληνικά sites. Γιατί φαίνεται ότι σου αρέσει αυτό που κάνεις, το ψάχνεις, είσαι διαβασμένος, και τα παρουσιάζεις με ενθουσιασμό τα περισσότερα! Σε άλλα sites σου βγάζουν την εντύπωση ότι οι reviewers κάνουν αγγαρεία ή νιώθουν ότι περνάνε δοκιμασία! Συνέχισε έτσι!

Λεωνίδας

Δεν μου άρεσε το κινητό! Άσχημο κόψιμο (κατά τη γνώμη μου πάντα) και πολύ μεγάλα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης. Καλά χαρακτηριστικά για μεσαίας κατηγορίας τηλέφωνο βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε πρέπει να μας αρέσει κιόλας!

Αιμίλιος

Ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου αλλά δε βρίσκω πουθενά ποσο δείκτη sar έχει.Αν ξέρει κάποιος κάτι αν με βοηθήσει παρακαλώ.

kotsios1998

Αιμιλιος το SAR του για ευρωπη ειναι 0.69 για το κεφαλι
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_l-5363.php

dimitris

κωστα μου συστινεις xperia l ή sole για 13χρονο

stratos

αν νιώθει άνετα με 4,3 ιντσες οθόνη το 13χρονο ας το πάρει. Αλλιώς το sole. Είναι πιο μαζεμένο και και κανει αρκετά καλά την δουλειά του (φαντάζομαι πως θα το χρησιμοποιεί περισσότερο facebook ):)

Κώστας

Ποιο κινητό θα μ προτείνατε???το xperia t, τ xperia l ή το xperia sp???

ΓΙΑΝΝΗΣ

Παιδιά σκέφτομαι θέλω να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα στο Galaxy express (το βρήκα 235 ευρώ) και το Sony Xperia L(220 €). Ποια είναι η η άποψή σας; Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο στα ίδια λεφτά περίπου;

Ιάσων

Το κινητό αυτό είναι μία πολύ καλή πρόταση πιστεύω και αξίζουν τα 215-225 euro !!! Η εξωτερική του εμφάνιση δεν με τρελαίνει και πολύ αλλά είναι καλή !!!

Μπορείται να μου πείτε κάποια ακουστικά που θα έκαναν με το Xperia L(γιατί δεν περιέχει το κουτί ακουστικά !!!!

Βασιλης

η καμερα τι λεει ? ακουω οτι ειναι αθλια..μου αρεσει που η sony πενευται για τη καμερα του

ΜΙΧΑΛΗΣ

οχι φιλε βασιλη μια χαρα ειναι η καμερα…εμενα τουλαχιστον με ικανοποιει και πιστευω για τα λεφτα του ειναι ενα αρκετα καλο κινητο

γιαννης

θα ηθελα να ρωτησω κατι το λεντακι που υπαρχει κατω δεν αναβει οταν το ξεκλειδωνεις? για το ξπερια λ μιλαω επισης θελω και κατι αλλο οταν μου στελνουν μηνυμα η με εχουν κανει κληση δεν αναβο-σβηνει το λεντακι για να μου πει οτι εχω μηνυμα? οπως στο τζει για παραδειγμα !

Dimitris

Ελεoς ρε παιδια!
Παναθλιoς σχεδιασμoς, τιπoτα τo αξιoπρoσεκτo απo χαρακτηριστικα, πoιoτητα κατασκευης για τα πανηγυρια, πλαστικoυρα, διπυρηνo στo 1 ghz και πoυλιεται 300€?
Πρoτιμω (και τo πρoτεινω και σε σας) να δωσω 250 ευρω και να παρω την επιτoμη των κινητων για εμενα, τo Lg Optimus 4x HD απo τo internet…και HD, και τετραπυρηνo, και καλυτερη μπρoστινη καμερα, και με την υπoγραφη της Nvidia πoυ τoσα χρoνια με βγαζδι ασπρoπρoσωπo (τoυλαχιστoν σε επιπεδo υπoλoγιστη)

χρηστος Π

φιλε κωστα εγω εχω μια απορια, υπαρχει καμαι διαφορα μεταξυ το xperia L και το xperia L c2105 ή ειναι το ιδιο πραγμα απλα ετσι λεγετε το μοντελο?

μαριος

Παιδια ποιο κινητο προτεινετε το sony xperia m ή το xperia l ?
Δεν μπορω να αποφασισω. ΕΙναι σχεδον τα ιδια. Παρατηρω μονο οτι το m εχει καλυτερα ηχεια και πιο ωραιο ledακι. To L λεει 8 megapixel καμερα… Για να πω την κακια μου δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια τα 8 που γραφει γιατι εχω δει κινητα με 8 να τρωνε σκονη απο 5αρια.
Καθημερινο κινητο θελω και ανετο στο χερι. Ειδικα ανετο στο χερι.

Dimitris

Απo o,τι βλεπω στo gsm arena, τα δυo αυτα κινητα ειναι σχεδoν ιδια. Σoυ πρoτεινω τo xperia l γιατι εχει oλα αυτα πoυ εχει και τo m και επισης, εχει καλυτερo gpu (καρτα γραφικων). Εχει adreno 330 εναντι της adreno 305 τoυ xperia m.

Markos

Η μπαταρια του κινητου ειναι non-removable?

Αντώνης Νικολάου

Markos η μπαταρία είνια αφαιρούμενη.

Παναγιώτης

Πολλά προβλήματα ως συσκευή, και το σημαντικότερο όλων είναι ότι κάνει reboot μόνη της και τις περισσότερες φορές κατά την εισερχόμενη κλήση. 3 φορές έχει γίνει αναβάθμιση λογισμικού απο το service αλλά τίποτα!!! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ FULL!!!

Νικόλας

Ποιό προτείνετε μεταξύ του sony xperia l και του samsung galaxy s3 mini?

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Μια βοήθεια μπορώ να έχω. Είμαι ανάμεσα στο Xperia L και στο Xperia P. Κώστα μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου;
Ευχαριστώ!!!

Alexis

Υπάρχει επιλογή να μην φαίνεται κάτω η μπάρα με τις τρεις επιλογές(home button κτλ.)?

Alexis

Οκ δεν πηράζει ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Πάντως υπάρχει τρόπος να “κρύβεται” δηλαδή να κατεβαίνει?Επίσης αναβάθμιση του android θα γίνει?

nick

Κώστα δεν έδειξες καθόλου browser (πρώτη φορά νομίζω!!!!!!!!).Εκτός από chrome,έχει και τον android browser?

Giannis

To idio einai to Xperia L me to Xperia L c2105?

alexandros

Παιδιά να αγοράσω το xperia L ή το xperia M?Τι λέτε.

Παναγιώτης

Εμμμ…θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση…Το led λαμπάκι γίνεται να είναι πάντα ανοιχτό;

kostas

Κώστα πες μου λιγο το sony xperia l ή το sony xperia p?????
και κατι αλλο προτινής το sony xperia p ή το sony xperia s!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ 4.2.2 ΣΕ 4.1.2 SE XPERIA L?

giannhs

Για καποιον λογο το 3G δεν δουλευει…παω στην κινηση δεδομενων και εχω επιλεξει τον παροχο υπηρεσιων αλλα παρολα αυτα δν μου δινει καθολου 3G ουτε προσβαση στο 0.facebook

ΠΕΤΡΟΣ

Μπορεί κάποιος να μου πει, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο Sony Xperia L c2104 και στο Sony Xperia L c2105;

Λευτερης

φιλε Πετρο η μονη διαφορα στα 2 μοντελα απ οσο ξερω ειναι το χρωμα… το c105 ειναι σιγουρα το μαυρο και νομιζω πως το 104 ειναι το ασπρο..

Δημήτρης

Παιδιά θέλω να αγοράσω καινούριο κινητό. Είμαι ανάμεσα στο ΧPERIA L και στο XPERIA SP. Εσείς ποιο από τα δύο μου προτείνετε;

Λευτέρης

Φιλε Δημήτρη εγω εχω το L περίπου 2 μηνες τωρα. Πολύ ωραίο κινητό πραγματικά και με πολυ καλες αποδοσεις! Το SP δεν το εχω δει απο κοντα.. Ειδα ομως τα χαρακτηριστικα του και πραγματικα ειναι πολυ πιο μπροστα απο το L οσων αφορα τα χαρακτηριστικα παντα. Μιλαμε ομως και για χρηματικη διαφορα. Το L εχει 132 στο Skroutz σε αντιθεση με το SP οπου το φθηνοτερο ειναι στα 177. Εγω θα σου προτεινα να πας σε καποιο καταστημα, να τα πιασεις και τα 2 στα χερια σου, να τα λειτουργησεις και να αποφασισεις μετα.

γιαννης

μου βγαζει ενα κοκκινο χ πανω απο το σημα και δεν λειτουργει το κινητο.τι εχω κανει?και πως μπορω να το βγαλω

Σπύρος

Ειμαι προς αναζητηση κινητου και μπορω να διαθεσω μεχρι 180 ευρω ποιο κινιτο θα μου προτιναται σε αυτα τα λευτα? (εχω ακουσει καλα λογια για το Sony Xperia L αλλα οχι για την καμερα του)

Παναγιώτης

Είχα το SONY L, πολλά προβλήματα σαν συσκευή κόλλαγε και έκανε επανεκκίνηση μόνο του. 3 φορές το έστειλα στην Sony και τελικά το επέστρεψα στο κατάστημα που το αγόρασα σε συνεννόηση με την sony και το αντικατέστησα με samsung. Στην θέση σου δεν θα λο έπαιρνα, πικρή εμπειρία.

αδμιν11

Τη είναι καλύτερα να πάρω το sony xperia L η το sony xperia M ???

Λευτέρης

Για μενα φιλε, απο οσα εχω δει, σε χαρακτηριστικα συσκευης (και σε εμφανιση πιστευω) ειναι καλυτερο το L. Δυστυχως ομως απ οτι εχω καταλαβει το εχουν στο φτυσιμο.. Το Android 4.2.2 που εχει επανω εχει προβλημα στις κλησεις και παρολο που εχουν γινει τοσα παραπονα στη Sony απο τοσους χρηστες γι αυτο το πραγμα, δε φαινεται να εχουν διαθεση να βγαλουν καποια ενημερωση. Σε αντιθεση, το Μ, το οποιο ειναι πιο παλιο μοντελο εχει την εκδοση 4,3 του λειτουργικου. Η τελικη αποφαση ειναι δικη σου φυσικα, εγω σου λεω απλα οτι το L ειναι καλυτερο, το Μ εχει καλυτερη υποστηριξη ομως απ οτι βλεπω.

admin11

Τελικά αποφάσισα να πάρω το L ευχαριστώ…………..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.