Sony Xperia L, Με οθόνη 4.3 ιντσών και κάμερα με Exmor RS

Το Sony Xperia L είναι επίσημα κοντά μας με οθόνη 4.3 ιντσών LCD ανάλυσης 854×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel με οπτικά μέρη Exmor RS και δυνατότητα λήψη βίντεο HD 1280×720 pixels με HDR στο βίντεο και τις φωτογραφίες.

Μαζί με το Sony Xperia L ανακοινώθηκε και το Sony Xperia SP.

Sony Xperia L
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon MSM8230 S4 Pro 1GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 305
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ιντσών, LCD, 854×480 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, HDR video + photo, HD video 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, DNLA, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio, NFC
Μπαταρία: mAh
Διαστάσεις: 128.7x65x9.7 χλστ.
Βάρος: 137 γρ.

Sony Xperia L, Sony Xperia L, Με οθόνη 4.3 ιντσών και κάμερα με Exmor RS

Sony Xperia L, Sony Xperia L, Με οθόνη 4.3 ιντσών και κάμερα με Exmor RS

Sony Xperia L, Sony Xperia L, Με οθόνη 4.3 ιντσών και κάμερα με Exmor RS

Sony Xperia L, Sony Xperia L, Με οθόνη 4.3 ιντσών και κάμερα με Exmor RS

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lambros

Κώστα κάνε μια μικρή διορθωσούλα στα τεχνικά χαρακτηριστικά.Εκεί που αναφέρεις το λειτουργικό σύστημα.Καλή Σαρακοστή.

spyros

Αντε παλι τα κουμπια πανω στην οθονη. Πρωτα θα πεθανω και μετα θα παρω τετοιο κινητο

Είναι σαν Xperia J + Xperia E

Νιο

Ρε Σπυρο εγω απο την αλλη δεν μπορω να παρω με τιποτα κινητο με κουμπια….. ολα πανω στην οθονη..!!!! Ετσι δεν εχουμε φθορες. Σιγα τον χωρο που πιανουν και στα βιντεο η στις φωτο φευγουν…

forneverarrow

Κλασική Sony… Όλο τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια… Βαρέθηκα.

Βγάζει μοντέλα για να πει ότι έβγαλε. Καμία πρωτοτυπία και κανένα ενδιαφέρον στη μεσαία κατηγορια.

john4

αμα ειναι γυρω στα 200 ευρα με 1 gb ραμ θα ειναι μια χαρα.

PiXel

@Νιο: ποιες φθορές, εάν είναι capacitive -που πλέον το 90% τέτοια έχει- δε έχουν καμία φυσική φθορά, άσε που αν φάει κόλλημα το λειτουργικό τα on-screen κολάνε και αυτά, ενώ τα dedicated keys συνεχίζουν να δουλεύουν…

spyros

@Nιο Εχω κινητο με φυσικα κουμπια εδω και 2.5 χρονια και αμα δεν παρεις ηλετρονικο μικροσκοπιο δεν βλεπεις τις ελαχιστες φθορες. Απο την αλλη να μου παιρνει το κινητο χωρο απο την οθονη σε σημεια που θα μπορουσε να προβαλλεται το οτιδηποτε το θεωρω ασυγχωρητο. Ειναι ηλιθιο να κανεις ενα μερος της οθονης κουμπια οταν στο ~97% της χρησης της απαιτειται η συνεχης προβολη τους.
Οσο για φυσικα vs capacitve προτιμω κατα ελαχιστο τα φυσικα αλλα δεν θα πειραζε και η παρουσια των capacitive γι’ αυτο και το επομενο θα ειναι s3 mini (συνδιασμος).

@john4 Μην πιστευεις τετοια πραγματα γιατι θα απογοητευτεις. Για τη ram οχι απαραιτητα αλλα σιγουρα για την τιμη, που θα ειναι πανω απο 250.

giorgio

Είναι ο λόγος που δεν θα έπαιρνα Nexus συσκευή ή κάποια άλλη με stock android. Δεν μπορώ τα κουμπιά του μενού να είναι μόνιμα πάνω στην οθόνη και να χάνεται επίσης μόνιμα, ένα μέρος αυτής. Διότι μπορεί μια συσκευή να διατείνεται ότι είναι πχ, 4,5 ίντσες αλλά ένα μέρος της να πηγαίνει στράφι. ,

Στο θέμα μας: τι ανάλυση είναι αυτή εν έτι 2013 για 4,3″ οθόνη; Εντάξει, δεν είναι και high end device αλλά όχι κι έτσι.

Νίκος Κ

Εάν είναι γύρω στα 200 ευρώ πιστεύω είναι μια πολύ καλή πρόταση.

Darth

Νεότερες πληροφορίες υπάρχουν γύρω από τις τιμές των συσκευών. Έτσι, αναφέρεται πως η επίσημη προτεινόμενη τιμή λιανικής για το SP στη Γερμανία θα είναι 419 ευρώ, ενώ στην Ολλανδία θα φτάνει στα 399, με το L να κοστολογείται στην συγκεκριμένη χώρα στα 279 ευρώ. Παράλληλα, η Sony Mobile Ιταλίας έκανε γνωστό πως το SP θα κοστολογείται στα 399 ευρώ και το L στα 299 ευρώ

xaxaxaxaxa 300 euro εκεί σε μας χαλαρά 360

360 για αυτό το πράγμα δεν δίνω στην καλύτερη 230

naxiand

Δεν μπορουσε το ιδιο κινητό να το βγαλει 3,5 – 3,8 Inch? Πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο σε αυτες τις ιντσες……

kotsios1998

Αυτό που πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι ότι με το χρόνο τα standard για τις ίντσες και την ποιοτητα του κινητού αντίστοιχα αλλάζουν.. Για παράδειγμα πέρσυ ένα κινητό με 3 ίντσες είχε επεξεργαστή 800MHz και φέτος τον ίδιο επεξεργαστή μππρει να τον έχει ένα κινητό με 3.5 ίντσες και κατά τη γνώμη μου είναι κακή αυτή η ραγδαία ανάπτυξη τω οθονών όσων αφορά τις ιντσες

tolios

Mobile Bravia 2?

Πανος Σομπολος

@forneverarrow τι προτείνεις να γελάσουμε…? βάλε μας και μια φώτο οτι το έχεις κιόλας οχι λόγια του αέρα

Γιώργος

Στα 200 περίπου ευρώ θα είναι καλή η τιμή.(Στο internet,γιατί σε καταστήματα ας έχει και 500! -Βλέπε LG Optimus True HD LTE 599 σε καταστήματα , 240 στο skroutz/bestprice –

Dean

Όμορφο κινητάκι! Με 250 euro’s θα το «τσίμπαγα» επιτόπου!!

chris

Ασπρο τηλέφωνο δεν θα αγόραζα ποτέ.Αυτο ομως το ασπρο ειναι ενα κοσμημα.Μου αρεσει πολυ.

keysmith

ωραίο κινητάκι, θα το ήθελα λίγο πιο μικρό (το μηκος μπορούσε να είναι μικρότερο, το πλάτος λίγο ακόμα επίσης). Με τα σημερινά δεδομένα δεν ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ μεγάλο, αλλα αυτό δεν σημαίνει δεν είναι. Εμπάσει περιπτώσει είναι σχετικά μικρό για “καινούριο” και πιστεύω να το αγκαλιάσει ο κόσμος ειδικά αν είναι στην σωστή τιμή να δώσει και το μίνημα ότι δεν θέλουμε όλοι tabletόφωνα. Με το Xperia P (4” καλύτερη ανάλυσης που είναι και λιγο μικρότερο και με full hd video) να είναι στα 240€ αυτό το περιμένω στα ιντερνετομάγαζα αρχικά στα 280€. Αν είναι αυτή η τιμή τιμή την θεωρώ τίμια για τα χαρακτηριστικά ( αν και η μπαταρία του είναι καλή)

Για τα πλήκτρα αφής εντάξει νομίζω όλοι έτσι κάνουν. Δεν μου αρέσουν αλλα δεν με τρελαίνει. Σε κάποιες εφαρμογές κρύβονται (πχ θέαση ταινιών).

Νιο

Pixel αυτο σου λεω…. ΔΕΝ εχει φθορες…! και οταν κολλησει ΚΟΛΛΗΣΕ..!!!! τι dedicated μου λες??? εδω τα IPHONE οταν κολλανε κανουν μονα τους επανεκκινηση… δεν με νοιαζει κιολας..
Φιλε Spyro και εγω απο προ Χριστου ενα logitech πληκτρολογιο και ειναι αθικτο…. τι σημαινει οτι δεν εχει φθορες?????? μια φορα θα βγει off….! σαν να σου εξηγω την διαφορα ενος SSD με HDD…
μηχανικα μερη η μηχανισμοι σχεδον αφθαρτοι??? Και οσο για τον χωρο τι πανω στην οθονη τι μεγαλωνουμε την οθονη και τα βαζουμε απο κατω …… δηλαδη μην ακουω βλακειουλες. αν θες παιρνεισ πιο μεγαααααλο. φιλικα παντα. εγω θα ηθελα και τεχνολογια full touch χωρις καθολου κουμπια. με τρια δαχτυλα κ περιστροφη να κλειδωνει κ να ξεκλειδωνει. με invisible touch focus. δικες μου ιδεεες….

Νιο

και χωρις θυρες πουθενα… γυρω γυρω να μην εχει ουτε μια κουμποτρυπα. ολα ασυρματα/ να αντεχει και στα 100 μετρα βαθος

Darth

@nio teleport ξέχασες να του βάλεις μονο :p

tolios

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.