Sony Xperia LT30i με Android 5.0 εμφανίστηκε σε αποτελέσματα Bencmark

Στα αποτελέσματα της γνωστής εφαρμογής μετρήσεων NenaMark2 εμφανίστηκε ένα Sony Xperia smartphone με κωδική ονομασία LT30i να τρέχει Android 5.0 (Key Lime Pie). Το μοντέλο φέρεται να έχει οθόνη 720p HD και διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8260 1.6GHz με Adreno 220 GPU. Σημειώστε ότι το ότι το τωρινό μοντέλο Sony Xperia T έχει κωδική ονομασία LT30p, ίσως το LT30i του NenaMark2 να είναι κάποια παρεμφερή έκδοση του Xperia T με την επόμενη έκδοση Android 5.0.

, Sony Xperia LT30i με Android 5.0 εμφανίστηκε σε αποτελέσματα Bencmark

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nicholas

αυτό το πρόβλημα με τις απανωτές εκδόσεις andoid που δεν παίρνουν όλες οι συσκευές αναβάθμιση πρέπει κάπως να εκλείψει

Kostas K.

Το brand SEMC πλεον δεν υπαρχει αφου πλεον η Sony χρησιμοποιει το SOMC (Sony Mobile Communications)
Επισης Adreno 220 με Snapdragon S4 δεν πανε μαζι αφου οι διπυρινοι χρησιμοποιουν την adreno 225 και οι τετραπυρινοι την adreno 320 οποτε Κωστα μαλλον για fake μου κανει η ειδηση!

Panos7GR

Κι εμένα μούφα μου φαίνεται η είδηση, εκτός αν πρόκειται για ένα πειραματικό Nexus smartphone. Μόνο αν είναι Nexus smartphone δικαιολογείται να φοράει Android 5.0 γιατί σε τέτοιες φάσεις μόνο η Google έχει τον κώδικά του. Όταν παρουσιαστεί επίσημα μια έκδοση του Android, τότε η Google διαθέτει τον κώδικα του μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα (μερικών εβδομάδων, αν δεν κάνω λάθος) στην Κοινότητα. Οποτε αν δεν είναι Nexus και πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του Xperia T, όπως εικάζει ο Βλαχάκης, τότε σίγουρα είναι fake η είδηση. Επίσης αν τελικά πρόκειται για Nexus smartphone γιατί η Google να θέλει να γυρίσει στον δυπήρυνο S4, ενώ στο Nexus 4 έχει τον τετραπύρηνο S4 Pro… Πισογυρίσματα;

+1 Kostas K.

Δημήτρης

Δεδομένου ότι η Sony έχει μπει στο AOSP δε το θεωρω απϊθανο η Google να συνεργάζεται μαζί της για να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και να εκμεταλλευτεί την εμπειρία και την τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Sony σε χίλιους 2 τομείς (ήχο/εικόνα/παιχνίδια/κλπ). Δε ξέρω αν θα είναι νέα συσκευή, αν θα είναι nexus ή αν θα είναι ένα υπερτούμπανο Xperia αλλά ότι υπάρχει συνεργασία το θεωρώ δεδομένο και θα ήταν κρίμα να μην υπήρχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.