Sony Xperia M4 Aqua ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

TechblogTV. Αυτό είναι το Sony Xperia M4 Aqua με οθόνη 5 ιντσών 1280×720 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2400 mAh. To M4 Aqua τρέχει Lollipop και είναι αδιάβροχο. Δείτε το βίντεο.

Sony Xperia M4 Aqua MWC 2015, Sony Xperia M4 Aqua ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Sony Xperia M4 Aqua MWC 2015, Sony Xperia M4 Aqua ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Sony Xperia M4 Aqua MWC 2015, Sony Xperia M4 Aqua ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
afonisfor

Πολύ όμορφο ωραία specs. Αν έχει και wet finger. Αλλά όταν ξανά βγάλει κινητό σαν το σκληροτράχηλο Xperia active st17i που είχα και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή- το τι θάλασσα έχει φάει- και τρέχει ακόμη σαν την πρώτη μέρα τότε θα με ξαναδεί σαν πελάτη της η sony ξανά.

techblogakias

ποιοτητα sony,αδιαβροχο,με αυτα τα χαρακτηριστικα και 300 ευρω …για μενα τρελο πακετακι!!

ducatijim

Πολύ όμορφο!! Πολύ καλά χαρακτηριστικά και θα κοντράρει ακόμα και high end συσκευές.
Ποιότητα Sony και μπαταρία φοβερή όπως κ η τιμή του που είναι τίμια!!!!
Μπράβο Sony!!

eleonora

Αρχικη τιμη στο amazon γερμανιας 279Ευρω.Σχεδον βεβαιο,μεσα στον Απριλιο θα πεσει στα 250ευρω,καθολου ασχημα αν αναλογιστει κανεις οτι το galaxy A5 με τετραπυρηνο και χωρις να ειναι αδιαβροχο κοστιζει 330ευρω.Τεραστια βελτιωση σε σχεση με το m2 που κυκλοφορησε περυσι φυσικα.

Ιωάννης jb

Έχει βγάλει και ομορφότερα κινητά η sony το συγκεκριμένο στυλ αλλά z3 με χαλάει, θα ήθελα να το αλλάξει και να μη το συνεχίσει!!! Τα χαρακτηριστικά του φοβερά!!!! Κύριε Βλαχάκη έχει στερεοφωνικά ηχεία???? Αν και με τέτοιο στυλ δε νομίζω να το σκεφτώ για αγορά οπότε έχει δεν έχει το ίδιο πράγμα για μένα

Πάνος Π.

πολυ ομορφο κινητο,ωραια χαρακτηριστικα και τιμη super…μπραβο Sony!

Panos7GR

Το κινητάκι είναι μοναδικό στη μεσαία κατηγορία. Αδιάβροχο, νέο 64-bit επεξεργαστή, μεγάλη-“κανονική” οθόνη, καλή ποιότητα απόδοσης οθόνης (βάσει πρώτης ματιάς του Βλαχάκη), 2GB RAM σημαντικότατο, 13άρα οπίσθια και 5άρα εμπρόσθια κάμερα σε τιμή 300 ευρώ (ίσως και ελαφρώς χαμηλότερα);;;
Η καλύτερη επιλογή σε αυτή τη τιμή! Ισως η καλύτερη φετινή πρόταση της Sony Mobile!

Michelos

Μετά την εμπειρία XPeria SP το σκέφτομαι πολύ να ξαναγοράσω SONY. Αν δεν υπήρχε το Cyanogem να του δώσει Android 4.4.4 και να το απαλλάξει από τα κωλύματα θα ήταν ένα τελείως αποτυχημένο κινητό το οποίο με κάθε software upgrade της Sony γινόταν βαρύτερο και προβληματικότερο.

Γιαννης

Πολύ καλό κινητό φαίνεται κι από το hands-on και γενικώς

Στυλιανός Βασίλης

πολυ καλο φαίνεται τι τεραστια περιθωρια γυρω απο την οθονη νομιζω με πιο μεγαλη μπαταρια το SONY M4 AQUA θα ηταν τελειο να μικρινει τα περιθωρεια γιατι δεν περνει μαθηματα απο την LG ειμαι φαν της LG και το πανω κατω bezel λες και ειναι κινητο του 2010 μοντελο στα bezels LG G2 LG G3 ανυπομονο να ερθει το LG G4 TURBO χαρακτηριστικα ναυαρχιδα smarthphone 2015 LG G4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.