Sony Xperia M4 Aqua: Θα ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2015;

Ελάχιστες ημέρες πριν την έκθεση MWC 2015, αποκαλύφθηκε από την Sony άλλη μια συσκευή που αναμένεται να μας παρουσιάσει η Γιαπωνέζικη εταιρεία. Εκτός από το Xperia Z4 Tablet, η Sony πρόκειται να μας παρουσιάσει και το Sony Xperia M4 Aqua, τον διάδοχο δηλαδή του περυσινού μοντέλου Sony Xperia M2 Aqua.

Η Sony αποφάσισε να παρακάμψει τον αριθμό του μοντέλου, καθώς όπως μπορείτε να διαπιστώσετε δεν υπάρχει μοντέλο Xperia M3 Aqua. Προφανώς η Sony θέλησε να ακολουθήσει μια συναφή σειρά για τα τελευταία της κορυφαία μοντέλα κάθε κατηγορίας (low-end Xperia E4, mid-range Xperia M4 και high-end Xperia Z4).

Η πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από μια διαρροή ενός εγγράφου, αναφέροντας ότι το Xperia M4 Aqua θα ξεκινήσει να διανέμεται με Android Lollipop 5.0 από το κουτί του, όπως υφίσταται δηλαδή για όλα τα νέα μοντέλα μιας και το νέο λογισμικό της Google έχει κυκλοφορήσει αρκετούς μήνες τώρα. Η νέα συσκευή, λόγω του “Aqua” που κουβαλάει στην ονομασία της, πρόκειται να είναι όπως ο προκάτοχός της, δηλαδή αδιάβροχο και με αντοχή στην σκόνη, με πιστοποιητικό προστασίας ΙΡ68.

Δυστυχώς αυτήν την στιγμή δεν έχουν διαρρεύσει άλλες τεχνικές πληροφορίες, όμως δεν θα αργήσουν και πολύ να αποκαλυφθούν μιας και το Techblog θα βρεθεί στην Βαρκελώνη για να καλύψει την έκθεση MWC 2015.

Sony Xperia M4 Aqua, Sony Xperia M4 Aqua: Θα ανακοινωθεί στην έκθεση MWC 2015;
Στην φωτογραφία απεικονίζεται το Sony Xperia M2 Aqua.

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Sony smartphones Sony Xperia M4 Aqua Sony Xperia M5

Sony Xperia M4 Aqua & M5: Αναβάθμιση σε Android Marshmallow

H Sony Mobile ανακοίνωσε ότι από σήμερα ξεκινά την αναβάθμιση των Sony Xperia M4 Aqua και Sony Xperia M5 σε Android 6.0.1 Marshmallow. Η αναβάθμιση ξεκίνησε πρώτα για το (dual SIM) M4 Aqua Dual, και οι δυο εκδόσεις έχουν την έκδοση 26.3.A.0.131.

News Android Marshmallow Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia M4 Aqua: Θα αναβαθμιστεί απευθείας σε Android Marshmallow

Τον Ιούνιο του 2015 είχε εμφανιστεί μια λίστα με τις συσκευές που θα αναβάθμιζε η Sony σε Android 5.1 Lollipop, αλλά είχε σχολιαστεί η απουσία του Sony Xperia M4 Aqua, το οποίο μετρούσε μόλις 3 μήνες ζωής, καθώς είχε ανακοινωθεί Μάρτιο στην MWC 2015.

News Sony Sony Android Smartphones Sony smartphones

Sony Xperia M4 Aqua: Νέo update αφαιρεί το bloatware

Το Sony Xperia M4 Aqua είναι mid-range smartphone το οποίο όμως έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη μόλις 8GB, όταν μπει το OS και το bloatware καταλαμβάνεται το μεγαλύτερο μέρος. Η Sony με το τελευταίο software update που ξεκίνησε να δίνει στο Xperia M4 Aqua, ελευθερώνει περισσότερο χώρο στη μνήμη.

News Android Sony Sony Android Smartphones

Sony: Επισημαίνει την πραγματική χωρητικότητα του M4 Aqua

Αρχές του μήνα υπήρξαν αναφορές ότι το Sony Xperia M4 Aqua 8GB, έρχεται μόνο με 1.26GB ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά κανείς δεν περίμενε ότι τα 8GB θα υπήρχαν αυτούσια, καθώς χρειάζεται κάποιος χώρος για το λειτουργικό σύστημα, αλλά θα περιμέναμε ότι θα ήταν διαθέσιμα τουλάχιστον 4GB για φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές κλπ.