Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite [hands-on]

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε τα Sony Xperia M4 Aqua και Huawei P8 Lite με οθόνη 5 ιντσών HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel και λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop.

Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι διαφορές αλλά και σύγκριση των δύο smartphones στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Xperia M4 έχει τιμή 299 ευρώ και το Huawei P8 Lite τιμή 269 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite, Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite [hands-on]

Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite, Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite [hands-on]

Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite, Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite [hands-on]

Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite, Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite [hands-on]

Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite, Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite [hands-on]

Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite, Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite [hands-on]

Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite, Sony Xperia M4 Aqua εναντίον Huawei P8 Lite [hands-on]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

61 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

To Huawei p8 lite σκίζει.Αρκετά με τα Sony+Samsung με τα ίδια και τα ίδια!

Γιάννης σε λέω

Ανάμεσα στα δύο με κέρδισε περισσότερο το M4 aqua. Και τα 2 είναι όμορφα, και η διαφορά της τιμής τους ελάχιστη.

Στο μόνο σημείο που υπερτερεί το Huawei είναι τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης και είναι κρίμα που η Sony άφησε το δικό της smartphone φτωχότερο σε αυτό το θέμα. Κατα τ άλλα είναι θετικό στοιχείο η αδιαβροχοποίηση του M4 και το UI της συσκευής μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με το P8 Lite. Επίσης η οθόνη του Μ4 υπερτερεί γενικά σε σχέση με το Huawei, όπως και ελάχιστα η κάμερα.

Χωρίς να σημαίνει ότι το P8 Lite είναι κακή συσκευή, όχι είναι μια χαρά γενικά στην κατηγορία του, παρ όλα αυτά όμως όταν κάνεις τη σύγκριση με το M4 aqua παρατηρείς γενικά ότι το δεύτερο είναι λίγο καλύτερο σχεδόν σε όλα (με εξαίρεση την ενσωματωμένη μνήμη).

Συγχαρητήρια Κώστα, πολύ καλή η παρουσίαση!!

Ευάγγελος

Προσωπική άποψη για το Ρ8 lite,από συνολική εικόνα από διάφορα review και βίντεο!
Το κάτι διαφορετικό και πολύ καλό, πάντα προσελκύει!

dimmis

Πολύ ωραία παρουσίαση Κώστα.
Και οι 2 συσκευές είναι εντυπωσιακές, αλλά και εμένα με κέρδισε το M4..

γιαννης tz

sony m4 καλυτερο !

speed

πρώτα απ όλα το p8 lite εχει παλιά αρχιτεκτονική gpu με open gl 2.0 κ πιο παλιάς γενιάς mali 450mp, to sony είναι πιο φρέσκο κινητό κ πιο ποιοτικο με βάση 2015 λεγόμενα αυτό είναι ξεκάθαρο από μένα……

Νικόλας

300 € και 720p;; τι έτος έχουμε;

darko

καλο το Iphone 5s ε sorry Huawei ηθελα να πω.Αλλα η Sony ειναι μια.Βλεπω αυτο το usb που ειναι αδιαβροχο και λεω ενταξει χρονια μπροστα.

darko

Mali 450 ??Ευχαριστω δεν θα παρω

darko

Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει το Ui της καμερας? 😛

Ιωάννης jb

Αν δε κάνουν καλές πωλήσεις και αυτές οι συσκευές (m4 aqua, z3+) θα χάσω την όποια ιδέα έχω για τους καταναλωτές αυτού του πλανήτη!!!
Εδώ μιλάμε για μια σύγκριση όπου το xperia έχει πιο καλαίσθητο ui, αδιαβροχοποιηση, ανοιχτές τις θύρες usb και mini jack, καλύτερη μπαταρία, καλύτερο cpu και gpu!!! Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά επικρατεί η ισοπαλία! αλλά νομίζω πως με βάση τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο το ποιά είναι η συσκευή που προσφέρει περισσότερα στο καταναλωτή με ουσιαστικά ίδια τιμή!!!
Άρα πλέον η Sony όπως λένε κάποιοι ανίδεοι εδώ μέσα, δεν είναι μόνο το όνομα και ούτε πολύ ακριβή, εδώ με αυτήν τη συσκευή δίνει απαντήσεις σε πολλούς κακόβουλους!!!
Κύριε Βλαχάκη, για πολύ ώρα δείχνετε την μια συσκευή δίπλα στην άλλη!!! Όχι ότι σας επικρίνω αλλά είναι λες και προσπαθείτε να τονίσετε τι? τα 3 χιλιοστά? Εντάξει και? τι να λέει?
Για να βγουν οι γνωστοί haters και να κράζουν πάλι για τα περιθώρια?
Στο m4 με χαλάει ότι δεν έχει διπλά ηχεία και βάλανε ψεύτικα!!
Στο p8 lite δε με χαλάει σχεδόν τίποτα!! ίσως το ui που παραμένει χύμα και χωρίς μενού!!!
Από εκεί και πέρα δε το θεωρώ εφάμιλλο του m4 λόγω αυτών που ανέφερα παραπάνω!

kiriakos

m4 aqua

Γιάννης σε λέω

@Ιωάννης jb

Ειδικά η gpu που φοράει το P8 Lite είναι σίγουρα ξεπερασμένη. Την ίδια φοράει το περσινό Huawei P7.

Η μόνη ένσταση μου για το M4 είναι τα 8GB αποθηκευτικού χώρου. Ίσως η Sony έπρεπε να τα έδινε τα ρημάδια τα 16GB. Κατά τ άλλα η συσκευή είναι πολύ αξιόλογη στη μεσαία κατηγορία. Ιδιαίτερα το UI μου άρεσε πολύ, όπως επίσης και το γεγονός ότι μιλάμε για κινητό μεσαίας κατηγορίας που είναι αδιάβροχο.

Κώστα μήπως να κάνεις και ένα hands-on για το HTC desire 820? Φοράει και αυτό τον οκταπύρηνο snapdragon 615, έχει και αυτό 13 Mpixel κάμερα, αλλά προσφέρει επίσης και 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Η τιμή του όμως νομίζω είναι πιο τσιμπημένη από του M4 aqua.

takis82

Αδιάφορο κ τ δύο. Άσχημα σχεδόν στη σχεδιαση,ειδικ αυτό το τετράγωνο Sony σα σπιρτόκουτο. Όσο για την παρουσίαση, π.καλη όπως πάντα.

lolek

Κωστα τελειο βιντεο κ κατατοπιστικοτατο.απο αυτα που εδειξες για την οθονη εμενα μου φανηκε καλυτερη του huawei αλλα η προσωπικη εμπειρια σου μετραει περισσοτερο.ενα λαθακι μονο υπηρξε για το ραδιοφωνο που στο πρωτο μενου που μπηκες στο p8 το εγραφε απλα δεν το ειδες.κατα τα αλλα πιο ωραιο κ μικρο το p8 αλλα το sony ειναι αδιαβροχο.το καλο κ για τα δυο ειναι οτι πια τα midrange εχουν 2 gb ram

pazzo

πολύ καλά κινητα και τα δύο. Σχετικά λεπτα και ελαφριά, και σε κανα 2μηνο στο σκρουτζ θα κοστίζουν κάτι παραπάνω από 200 ευρώ, που είναι μια καλή τιμή για τα specs που προσφέρουν. Προσωπικά με χαλάει η ανάλυση καθώς 1080×1920 φένεται πολύ πιο ομορφα στο μάτι και το θεωρώ must για κινητά. Όπως επίσης και τα 8 Gb του M4 τα οποία μου φαίνοντε ελάχιστα πια.. ενα viber και 2-3 εφαρμογες και γέμισε. Έκτος εαν έχω χάσει επισόδια και τώρα πια στα android μπορεις να αποθηκεύεις apps στην sdcard, οποτε πάω πάσο.
Πολύ καλή εναλακτική σε αυτά τα δύο είναι πιστεύω το lenovo vibe x2 που έχει πέσει πολύ πια η τιμή του στο scroutz, με 32gb, και καλύτερη ανάλυση,

Thomas

Πλέον στην ίδια ακριβώς τιμή (299 euros, ίσως και 10 λιγότερα) βρίσκεται το Z1 compact. Υπάρχει λόγος να προτιμήσω Μ4; Η ποιότητα κλήσεων στο P8 Lite είναι αλήθεια ότι δεν είναι καλή (φθίνει λέει η ένταση του ήχου κατά τη διάρκεια της κλήσης) ;

Elias

Το m4 βγαίνει και σε 16 GB μνήμη. Θα έρθει αυτή η έκδοση στην Ελλάδα; Και αν ναι, πότε και σε ποια τιμή άραγε; Επίσης Samsung A5 ή m4; Λόγω καλύτερης κάμερας του Α5 + μνήμης…

Billy

Sony Xperia M4 Aqua ή Sny Xperia Z1 Εσείς τι λέτε να πάρω αφού είναι ίδια η τιμή;

Μάνος

Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις περσινή ναυαρχίδα** (G3,S5,Z3 Compact,One plus one,Ascend Mate 7),γιατί να προτιμήσεις αυτά!

**περσινή ναυαρχίδα σε τιμές skroutzομάγαζου!

LeoG3

Με σχεδίαση εμπνευσμένη από πλακάκι και τιμή 300 ευρώ το Sony είναι καταδίκασμενο να πατωσει , πιο όμορφο το Huawei και σε πιο λογική τιμη.

Νικος Z1

@Billy το Z1 κάνει 260 το M4 275 (τιμές skroutz και στα 2) το Z1 ακόμα και σήμερα έχει καλύτερα specs και πιο premium κατασκευή. Ο μόνος τομέας στον οποίο υπερτερεί το M4 είναι το ανοιχτό USB. Αν αυτό και το ότι το Z1 είναι μοντέλο του 13 δεν σε πειράζει τότε κατά την άποψή μου πας για Z1.;Εγώ έχω Z1 εδώ και 1χρονο και δεν έχω κάποιο παράπονο. Αν είχα δει από κοντά και το m4 ίσως μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο. Πάντως να ξέρεις ότι οποίο από τα 2 και αν πάρεις καλό θα είναι να βάλεις ένα tempered glass και μια θήκη και για το Z1 και ένα adaptor μαγνητικής φόρτισης η ένα dock station προκειμένου να αποφύγεις να ανοίγεις το καπάκι του USB συνέχεια.

One

Πολυ καλη ποιότητα το Μ4 Aqua και το Xiaomi το ξεφτιλίζει ειδικα με την οθονη αλλα και η μπαταρια του φαίνεται καλύτερη. Και η κάμερα ειναι αξιοπρεπής για midrange. Αμα μπει και στο Stamina το Sony διπλασιαζεται η μπαταρία του και επρεπε να αναφερθεί στο βίντεο.

θανος

παντως το m4 aqua φαινεται να εχει βελτιωθει σε σχεση με τον προκατοχο του το m2 aqua

keovis

300 ευρώ είναι πολλά λεφτά από αυτά που προσφέρουν

Sotiris

Θέλω να δω ποιοι γενναίοι θα παρασυρθούν και θα πάρουν mid range συσκευή της Sony και μετά θα κλαιγονται. Μπράβο, Κώστα, για τον χρόνο σου αλλά οι συσκευές αυτές είναι παντελώς αδιάφορες και απορώ που βρίσκουν αγοραστές.

John

Όταν το Galaxy A5 έχει πέσει στα 276 δεν νομίζω να αξίζει κανένας να ασχολείται με μετρότητες όπως το M4 Aqua και P8 Lite. Άσε που έχει πέσει και το G3 στα 290.

Νικος Z1

Ο άλλος βγαίνει και λέει μετριότητες το Sony και το Huawei και φέρνει ως καλό το galaxy a5 με τον snapdragon 410. Αυτό και αν δεν είναι απάτη για τα λεφτά του. Ο άλλος λέει ακόμα για 300 ευρώ ενώ ήδη στο skroutz κάνει 275. Σοβαρά τώρα έχετε ιδέα τι λέτε η σας ξεφεύγουν.; Χαχαχαχχαχα αχ αχ χα χαχχαχαχα

Γιάννης σε λέω

@Νίκος Z1

Μην ασχολείσαι με τον κάθε άσχετο. Όπως φαίνεται υπάρχουν άτομα που κρίνουν με βάση την επωνυμία ενός smartphone και όχι με βάση τα specs. Αυτοί σε επίπεδο τεχνολογίας δεν πιάνουν ούτε νηπιαγωγείο.

@Sotiris υπάρχουν και άτομα που επιλέγουν κινητά μεσαίας κατηγορίας ξέρεις… Αλλά ξέχασα… Εσάς τους προβληματικούς στο μυαλό θα πρέπει να μην λαμβάνουμε καν υπόψη τα λεγόμενά σας. Τα ίδια ισχύουν και για τον LeoG3

Sotiris

@Γιάννης Χίλιες φορές να προτιμήσει κάποιος μια πρώην ναυαρχίδα σε αυτές τις τιμές παρά mid range σαβουρες που θα ξεχαστούν γρήγορα από τις εταιρίες και την κοινότητα. Δεν είπα να σκάσει 500 ευρώ.

Ιωάννης jb

Sotiris.. Κοίτα να δεις όταν ακουω σε τέτοιο site τέτοια σχόλια σαν το δικό σου πραγματικά απορώ!! Ρε συ που ζεις?? Η Ελλάδα εδω και 6-7 χρόνια έχει οικονομική κρίση!! Για έναν λογικό άνθρωπο το να δώσει 300 ευρώ για κινητό όσο δύσκολο είναι να πάει στο φεγγάρι!!! Το καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν λεφτά?? Δε δίνει ο κόσμος 700 ευρώ για κινητά!!!!!! 1 στους 100 είναι αυτός που θα δώσει 700, άντε το πολύ πολύ 2!! Οι περισσότεροι παίρνουν συσκευές τον 100 ευρώ!!! Και να σου πω καλά κάνουν!!! αφού και αυτές πλέον κάνουν σχεδόν τα πάντα… απλά δε τα κάνουν τόσα καλά και τόσο γρήγορα όσο τα ακριβά μοντέλα!!! Εγώ αν είχα βάλει στο μάτι (δε μου αρέσει λόγω design, αλλά αντικειμενικά είναι κορυφή) το m4 θα το έπαιρνα όταν θα είχε πέσει κάτω απο τα 2 κατοστάρικα!!!! Ακόμη και αν είχα 1-2 εκατομμύρια ευρώ στην άκρη, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες μας!!! Δε θα μίλαγα με αυτό το τρόπο για τις χαμηλότερες κατηγορίες κινητών!!!! Α και που σου όταν λες για κάτι τέτοιες συσκευες που θα βρουν αγοραστες, φανερώνει ότι είσαι πολύ άσχετος σε κάτι τέτοια θέματα!!! Εδω μιλάμε για το τι μέγεθος θραύση θα κάνουν η συσκευες,… Συνέχεια »

LeoG3

@Γιάννης σε λέω
Να την λένε στους άλλους ότι είναι άσχετοι άτομα που φεύγουν από το Android και πάνε σε Windows phone? Είναι σαν να λέμε είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Όσο για τον Σωτήρη λέει το σωστό , ποιο M4 με 8 GB RAM και πράσινα άλογα όταν έχει την ίδια τιμή με το G3. Άσε που είναι και Sony δηλαδή μάρκα χωρίς μέλλον στα κινητά.

Γιάννης σε λέω

@LeoG3

Έχω το κεφάλι μου ήσυχο φίλε μου με windows phone. Δεν αγχώνομαι για τις αναβαθμίσεις! Ξέρω ότι όποτε βγαίνει κάποια αναβάθμιση εφαρμογής, αυτήν πάντα θα την σηκώνει άνετα το Lumia 930! Και όταν με το καλό πάρω τα windows 10, η λέξη lag θα παραμείνει άγνωστη στο δικό μου λεξικό.

Δες τι γίνεται στα Android, ένας μικρός χαμούλης… Κινητά με υψηλά specs παίρνουν αναβαθμίσεις, άλλων τα κινητά κολλάνε, άλλων λειτουργούν ομαλότερα μετά την αναβάθμιση. Άλλα κινητά η αναβάθμιση τα καταστρέφει ολοκληρωτικά με αποτέλεσμα αναγκαστικά να πάρεις καινούριο.

Αυτή είναι η φιλοσοφία στα Android, μην κρυβόμαστε… maximum 2 χρόνια ομαλούς ζωής για ένα smartphone με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Τα windows phone μου παρέχουν πλήρη ασφάλεια στο θέμα ομαλή λειτουργία και δε σου κρύβω ότι το UI στα windows 8.1 με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν.

Ιωάννης jb

Εκει που λέμε να μη συγκρίνουμε τις τιμες του ενός χρόνου στο skroutz με τις αρχικές, να σου πετάγεται ο LeoG3!!!!!!!
ρε φίλε μιλάμε παίρνεις όσκαρ χειρότερης ερμηνείας σε techsite και ακόμη δε το έχεις καταλάβει
Εντωμεταξί είναι πρωφανες ότι μερικά specs του m4 aqua δεν υπάρχουν καν στο g3!!!!!
που να υπενθιμήσω κάνει τα ίδια λεφτά ένα ολοκληρο χρόνο πιο μετα και είχε αρχική τιμή 600
Α ναι ξέχασα το g3 έχει το ποίημα!!! Θα το πει σε σχόλιο αργοτερα
Για τους σοβαρους ανθρώπους το g3 έχει μισή επεξεργαστική ισχύς πιο πάνω, αχρείαστη ανάλυση που το κάνει να δυσκολευεται, λογικά λίγο καλύτερη κάμερα και μπλα μπλα μπλα..
Α ΝΑΙ…. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ.. ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

JohnWave

Ανάμεσα στα δύο θα αγόραζα α) αυτό που θα είχε την καλύτερη οθόνη ( Μ4) και β) το πιο smooth σκρολάρισμα και τα λιγότερα lags. Σε αυτό το 2ο κριτήριο δεν κατάλαβα ποιο υπερτερεί και είναι το μοναδικό παράπονό μου από τα κατά τ΄άλλα πολύ καλά hands on του Βλαχάκη ( δεν δίνει τόση σημασία σε αυτόν τον τομέα στα hands on). Εννοείται πως θα έμπαιναν ως υποψήφια προς αγορά όταν η τιμή τους στα σκρουτζομάγαζα θα έπεφτε κάτω από τα 200€ μιας και στην περιοχή των 300€ έχουμε τα τούμπανα/best value for money Z3 compact, Galaxy Alpha και G2.

Πάνος Π.

Το Sony M4 Aqua θα αναβαθμιζεται και στις αλλες εκδοσεις lollipop?

One

Ρε παιδιά μη ασχοληστε με τα πληρωμένα τρολλ των Κ(ο)ρεάτων. Τους πληρώνουν για να τρολαρουν, για να πάνε σε εκδηλώσεις τους και τους δίνουν και καμία συσκευή τζάμπα. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Εμείς που πληρώνουμε τα κινητά μας να τα βλέπουμε. Αλλά οσο και να θέλουν να φύγει η Sony από τα κινητά δεν θα το καταφέρουν. Εμείς οι παλιοί που έχουμε μεγαλώσει με Walkman και στερεοφωνικά ξέρουμε τι κληρονομιά κουβαλάει αυτή η εταιρία.

mpampis13

αναμεσα στα δυο με κερδιζει στις λεπτομεριες το m4 γιατι ειναι αδιαβροχο, ειναι sony και γενικοτερα μ αρεσει πιο πολυ η σχεδιαση των xperia κινητων.

dimmis

@Ιωάννης jb Χαχαχαχα!!
Καλά τα λες γτ μερικοί μας έχουν ζαλίσει με την παραπληροφόρηση…

παπαροκάς tiamat

Sotiris,leog3 +1

gt-i9506

με κανενα απο τα 2 δεν ενθουσιαστηκα οπως αλλωστε και ο Κωστας! αν διεθετα αυτη την περιοδο 300 ευρω πχ για κινητο 1000 φορες να αγοραζα ενα g2 η ενα s4 με τον 800αρι εστω και το απλο ακομα στανταρ πολυ καλυτερο σε ολους τους τομεις απο αυτα τα 2 θα ειναι

Γιάννης σε λέω

@gt-i9506

Ε όχι και να προτιμήσω προπέρσινη ναυαρχίδα. Παραείναι κιτς! Σίγουρα οι περσινές ναυαρχίδες, όπως Ζ3 και Ζ3 compact, είναι καλύτερες από το Μ4 aqua και αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στο aqua και στο Ζ3 compact για παράδειγμα, θα διάλεγα σίγουρα το δεύτερο.

Αλλά προπέρσινη ναυαρχίδα όπως Ζ1 και Galaxy S4 αποκλείεται να διάλεγα.

thanoik34

Sony xperia άκουα άκουα αλλά δε το έβλεπα

Κώστας

Λοιπον εχω τρεις ερωτησεις
1η : τι προβληματα μπορει να υπαρξουν μετα απο χρηση ενος χρονου και στα δυο κινητα ;
2η : οσον αφορα το xperia M4 aqua μεσα στη συσκευασια εχω παρατηρησει σε διαφορα unboxing οτι δεν περιλαμβανονται ακουστικα. Ισχυει αυτο .
3η : Αν και κατοχος xperia M ποιο θα μου προτεινες απο τα δυο mid range κινητα ;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΓΓΙΩΡΟΣ

Κωστα ωραιο συγκριτικο, θα ηθελα να κανεις τριπλο συγκριτικο μεταξυ αυτων των 2 και του zte nubia z9 mini που εχει πανω κατω την ιδια τιμη και χαρακτηριστικα. ειμαι αναμεσα σε αυτα τα τρια κινητα για αγορα μεσα στο καλοκαιρι.το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα κυκλοφορησει στην ελληνικη αγορα η εκδοση του m4 aqua με 16gb. ειδα οτι θα βγει στο εξωτερικο και τετοια εκδοση ( m4 aqua 2306). γνωριζεις τιποτα για αυτο?????????

Simos

Το μοντελο που αξίζει στο m4 ειναι το e2333 βασικές διάφορες συμφωνα με της πληροφορίες που δίνει επίσημα η Sony ειναι οτι το μοντελο αυτο ειναι DUAL SIM και εχει INTERNAL MEMORY 16gb επισης υποστιριζει τις μπάντες για lte στην ελλαδα. Υπαρχει σε ενα ελληνικο κατάστημα στα 295 χωρις όμως να διευκρινίζεται η μνήμη του. Όστοσο η Sony ειναι ξεκάθαρη για την μνήμη του συγκεκριμένου μοντέλου. Οπως καταλαβαίνετε η συσκευή αυτη με αυτά τα δεδομενα τη καθιστά κορυφαία στην κατιγορια της

Antonis

το βρηκα με τιμη 215 από ελληνικο μαγαζι κιολας (p8 lite) πιστευω είναι vfm για τα λεφτα αυτά. σκεφτόμουν να παω σε honor 6 αλλά προτίμησα το πιο καινούριο.

Gus

Σε ΚΑΘΕ αρθρο που μιλαει για τη Sony βγενουν οι 3 συνηθισμενοι (leoG3, Sotiris, παπαροκας) και προσπαθουν να βρουν μια δικαιολογια οτι δεν ειναι καλα… Ο αλλος λεει οτι σε εμφανισει του αρεσει περισσοτερο το P8 lite απο το Μ4 (το οποιο το λεει και πλακακι) ενταξει σεβομαι οτι ειναι η αποψη του αλλα γιατι πλακακι? Εσεις δεν ισασταν οι ιδιοι που λεγατε για τα bezels του Ζ3 και λεγατε οτι το Ζ3 compact εχει λιγοτερα και σε ενα προηγουμενο αρθρο ελεγε οτι το Ζ3 compact εχει περισσοτερα bezels? Εσεις δεν λεγατε οτι η Sony πρεπει να μειωσει τα μπεζελς της και οταν τα μειωσε (πολυ λιγο) στοΖ3+ λεγατε οτι δεν σας αρεσει το “τετραγωνισμενο σχημα” του. Ο ιδιος ο LeoG3 δεν ελεγε οτι η θα προτιμισει την Sony οταν γνωρισει μπλα,μπλα,μπλα, πραγματα που εχει το S6 και μεσα σε αυτα ηταν η ασυρματη φορτηση ενω η Sony εχει απο το Ζ3 (με θηκη ασυρματης φορτησης ομως) (ακομα δεν μου εχει απαντηση σε εκεινο το σχολιο, φαινεται δεν μπορουσε να βρει αλλη “εξυπνη” δικαιολογια! Εσεις εισασταν που κραζατε την ενος χιλιοστου προεξεχομενη καμερα του iphone 6 αλλα οταν μετα εβγαλε η sammyτην μισου εκατοστου προεξεχομενη καμερα δεν ειδα κανενα να… Συνέχεια »

Nikos

Κωστα ειμαι αναμεσα στο Huawei P7 και το P8 lite,τι μου προτεινεις?Απο αποψη χαρακτηριστικων κτλπ

Κωνσταντίνα

Κώστα ομολογώ ότι η παρουσίαση σου ήταν πολύ βοηθητική. Όμως είμαι κάτοχος Lg L9 ii και θέλω οπωσδήποτε να το αλλάξω και είμαι ανάμεσα στο Samsung Galaxy A5 στο Huawei P8 Lite και στο Huawei Ascend P7. Ποιο μου προτείνεις?

Βασιλης

Κωστα πιο θα προτεινες εαν η τιμη του p8 lite ηταν 169 ευρω ?

Fotini

Πολύ ωραία παρουσίαση, με ενδιαφέρουν και τα δύο κινητά, αλλά θα ήθελα να γίνει κάποια σύγκριση με dual sim? Υπάρχει όντως p8 lite με δύο sim, ή χρησιμοποιείται η θέση της sd card?

sotiris

Θελω να στειλω τo Huawei p8 lite σε ενα φιλο στον Καναδα (τοροντο).
Θα παιξει ή να μην το στειλω ? Η τιμη που εχει δω ειναι 169

panagiotis

το p8 lite εχει ραδιοφωνο στο φακελο εργαλεια βρισκεται !!

mpekas

τι άποψη έχετε για το lenovo k3 note όσο για τα αλλά huawei p8

Nio

Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω βρηκα παντως το LG G2 με 32gb rom 200 ευρω απο διαφημιση του techblog. Μπραβο Κωστα ευγε. Παραγγειλα δυο για κατι γνωστους μου.!!!

sam nahmias

Μηπως θα μπορουσες να μας δωσεις καποιο link?

Nio

|sorry sam μου το ακυρωσαν. Μαλλον ηταν κοροιδια του site για να προσελκυει κοσμο με δηθεν προσφορες.

Δημήτρης

Το Μ4 ΔΕΝ υποστηρίζει ΟTG συνδεση με USB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.