Sony Xperia M5: Το νέο super mid-ranger με καινοτόμα κάμερα 21.5MP

Μαζί με το Sony Xperia C5 Ultra, η Sony ανακοίνωσε επίσημα το Sony Xperia M5, μια “super mid-range” συσκευή η οποία έρχεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz που ανήκει στην σειρά Helio X10 της MediaTek. Έχει μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη στα 16GB, επεκτάσιμη μέσω microSD και μπαταρία 2600mAh.

Επιπλέον, το Sony Xperia M5 τρέχει Android 5.0 Lollipop με το Xperia UI της Sony, βγαίνει σε single-SIM και dual-SIM εκδόσεις, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η κάμερα.

Έχει κάμερα 21.5 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.2 και μέγιστη ευαισθησία στο φως έως και ISO 3200. Η κάμερα έχει υβριδική αυτόματη εστίαση (hybrid autofocus) που λέγεται ότι λειτουργεί στα 250 χιλιοστά του δευτερολέπτου, κάτι που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά γρήγορο ενώ έχει και 4K video recording.

Η μπροστά κάμερα είναι στα 13 Megapixel με autofocus και επιτρέπει την εγγραφή 1080p videos εν κινήσει.

Τέλος, το Sony Xperia M5 είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη με την θύρα USB να μην χρειάζεται κάποιο προστατευτικό καπάκι.

Η Sony δεν ανακοίνωσε πού και πότε θα κυκλοφορήσει, ενώ για την τιμή του οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα είναι γύρω στα 360 ευρώ.

Πως σας φαίνεται;

Sony Xperia M5: Το νέο super mid-range με καινοτόμα κάμερα 21.5MP, Sony Xperia M5: Το νέο super mid-ranger με καινοτόμα κάμερα 21.5MP

Sony Xperia M5: Το νέο super mid-range με καινοτόμα κάμερα 21.5MP, Sony Xperia M5: Το νέο super mid-ranger με καινοτόμα κάμερα 21.5MP

Sony Xperia M5: Το νέο super mid-range με καινοτόμα κάμερα 21.5MP, Sony Xperia M5: Το νέο super mid-ranger με καινοτόμα κάμερα 21.5MP

Sony Xperia M5: Το νέο super mid-range με καινοτόμα κάμερα 21.5MP, Sony Xperia M5: Το νέο super mid-ranger με καινοτόμα κάμερα 21.5MP

Sony Xperia M5: Το νέο super mid-range με καινοτόμα κάμερα 21.5MP, Sony Xperia M5: Το νέο super mid-ranger με καινοτόμα κάμερα 21.5MP

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
?????

πολύ σύντομα εμφανίζουν το m5 τόση επιτυχία έκανε το m4 aqua

Ευάγγελος

Δυνατό κομμάτι!

Αλέξανδρος

Ερώτηση: έχει στερεοφωνικά ηχεία?
Κατά τ’ άλλα, μόνο η μπαταρία με προβληματίζει, με τέτοιο τσίπ και τέτοια ανάλυση μου φαίνεται ότι δεν θα έχει καλή αυτονομία.

Πολύ καλό, ίσως το πρώτο Android που μου αρέσει!

Impressive-Instant

Πολύ εντυπωσιακό για μεσαίας κατηγορίας κινητό. Επιτέλους 16 GB ενσωματωμένη μνήμη στην βασική έκδοση. Μεγάλο plus η αυτονομία και η υιοθέτηση χαρακτηριστικών από την σειρά Z.

???? Καμία σχέση αυτό που γράφεις σχετικά με το M4… Επίσης όποιος αγοραστής M4 νοιώθει “αδικημέμος” τότε έχει σοβαρό πρόβλημα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

stelios

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την Sony σχεδιαστικά έχει ξεπεράσει και την samsung καμιά διάφορα το ένα μοντέλο από το άλλο το δε c5 για ρακέτα στη θάλασσα είναι πολύ καλό

χρηστος

πηρε μπροστα η σονυ !!!

ducatijim

Ένα μεγάλο μπράβο κ τέλος οι άλλοι τύπου sammy κτλ που πουλανε φύκια για μεταξωτές κορδέλες…
Φοβερά χαρακτηριστικά σε πολύ καλή τιμή. Μπράβο Sony!!!

Sotiris

Άλλη μια φόλα από τη Sony ως παγίδα για τα κορόιδα που αγοράζουν mid range κινητά ενώ θα μπορούσαν να αγοράζουν παλαιότερες ναυαρχίδες σε τιμές mid range. Είδα πρόσφατα τύπο με M4 aqua και έκανα κοιλιακούς από τα γέλια. Μην αγοράζετε mid range από καμία εταιρία εκτος κι αν έχει τιμές low end.

Kilplix

Η αληθεια ειναι οτι φενεται φοβερο. Ελπιζω ο x10 να ειναι καλος καισιγουραπεριμενω reviews

thanoik

ότι και να κανει η σονυ εχει παρει ηδη τον κατηφορο…

Παναγιώτης

σιγά το κινητό. Το moto x play είναι και πιο φθηνο, και με τεραστια μπαταρια και θα πάρει αναβαθμισεις. οχι σαν τα sony

Lefteris Ch.

@Παναγιώτης και ποιος σου είπε εσένα ότι τα sony δεν παίρνουν αναβαθμίσεις?άντε με τον κάθε πικραμμένο που βγάζει τα κόμπλεξ του εδώ μέσα..

Παναγιώτης

@lefteris Ch τα sony με το ζόρι παίρνουν αναβθισεις και το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με την τεχνολογια κ δεν είναι κολλημενοι ή ασχετοι… Και μιλάω όχι για ναυαρχιδεσ αλλά για τα φθηνά μοντέλα. Η μότο ακόμα κ αυτά τα αναβαθμίζει… Οποτε την επόμενη φορά που θα απαντήσεις για να βγαλεις τα κόμπλεξ σου … Σκέψου λίγο, διαβασε κ μετα μιλά.

alxgiann

@Sotiris Γενικότερα δεν θα έλεγα οτι συμφωνώ με τα σχόλια σου, αλλά αυτή την φορά θα συμφωνήσω για τα mid-ranger κινητά. Αλλά με μια υποσημείωση: Μόνο αν δεν ενδιαφέρεται πολύ κάποιος για τις αναβαθμίσεις. Ναυαρχίδα που κυκλοφορεί άνω του χρόνου το πολύ να πάρει 1 αναβάθμιση ακόμα, αν είναι δε πάνω από 18μηνο στην αγορά, μπορεί και καμία.

steve

Μου φαινεται πολυ καλο και προσιτο για τα χαρακτηριστικα του.

Nick

ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑΤΙ Γ@ΜΕΙ ΕΧΩ ΤΟ Μ2 AQUA ΣΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΑ!!!!!!

Nick

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑ SONY ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ Μ2 MOY ΠΕΡΝΕΙ 5.1 ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ANDROID M ΑΠΟ ΤΟ SITE THΣ SONY AΛΛΑ ΚΑΙ CYANOGEN MOD APO XDA ΤΡΒΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΟΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ MΠΡΙΚΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ SD ΤΟ 2015 ΑΛΛΟΥ.

One

Ωραίο κινητό! Αν δεν είχα το Ζ3 Compact θα το έπαιρνα. Μαζεύω λεφτά για το Ζ5 Compact που σίγουρα θα εχει και αυτο τον αναβαθμισμένο αισθητήρα κάμερας.

κωστας

Για τεχνολογια μιλαμε εδω ,ποσο κομπλεξικος μπορει νασαι ρε φιλε..

forneveverarrow

Ωραία κατασκευή και καλά specs. Αλλά ποτέ δεν θα αγόραζα Sony smartphone… μακράν το πιο άθλιο UI του Android και με κακή υποστήριξη σε τέτοιες κατηγορίες.

tsikalos

Nick που πας ρε φίλε με 1gb ram,2300mah μπαταρία και οθόνη αυτής της ανάλυσης γελάνε ακόμα και τα xperia z(1,2,3,4)

Nick

ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΕΙ ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ Μ5

Ιωαννης jb

Το κινητακι τα σπάει!!!!
Ο άλλος παραπάνω το λέει φόλα! Ήθελα να ξερα τι άλλο θα ακούσουμε απο αυτούς που το έχουν για χόμπι, το να κράζουν ότι κάνει η Sony..
16 γιγα χώρος, 3 γιγα ραμ, fhd οθόνη, οχταπυρινο cpu, αδιάβροχο, τα πάντα όλα κ τιμή αρχική κάπου στα 4 κατοστάρικα, δλδ 2 μετά το χειμώνα….
Πραγματικά τώρα δε μπορώ να καταλάβω.. ούτε στο στοίχημα να το είχατε παίξει οτι θα πουλήσει τα smartphone και αν δεν τα πουλήσει θα χάσετε τα λεφτά σας

Ιωαννης jb

Tsikalos εσύ το κινητό έχεις ρε μεγάλε?
Που τι λες στο παιδί!
Το m2 στα λεφτά του είναι κορυφή!
Το παρήγγειλα πριν λίγο καιρό σε μία φίλη μου, 148 ευρώ, μαζί όλα τις βγήκε 180…
Τη πλάκα τις έχει πάθει και το κινητακι δουλεύει υποδειγματικά

dim

Γενικά πλέον μετά το Xperia m2 aqua τα mid range την sony είναι αρκετά καλά και παίρνουν τις αναβαθμίσεις.
Νομίζω έχει τα καλύτερα mid range σε<> εταιρείες.
Π.χ. Είναι και σε αρκετά καλή τιμή το xperia m4 aqua στα 249 ευρώ

αριστοτελης

ποοο και προχθες αγορασα το Μ4 και πεταει το κινητο παιδια να ξερετε δεν ξερω τι λετε για σονυ παντως οτι κινητο σονυ εχω παρει απο μικρος τα προσεχω και δεν με κολλαει κανενα ακομα και το Μ1 που ειχα πριν παρω το καινουργιο

pazzo

Τρομερή συσκευή σε τρομερή τιμή. Μπράβο στην σονυ. Τόσο πολύ πέφτει η τιμή του λόγο του mediatek;;

Tsikalos

Ιωάννης jb έχω note 4 πάραυτα θα πρότεινα στην φίλη σου,με 20 ευρώ παραπάνω(τιμή skroutz πριν ενάμιση μήνα) το ASUS ZenFone 5 (A500KL) ψάξε το θα με θυμηθείς!
Αυτό πάει πράγματι σφαίρα.

Ιωαννης jb

Έλα ρε τσικαλε πλάκα μας κάνεις?
Μου αντιπροτείνεις 5ιντσο με 15 εκατοστά μήκος (περιθωρια εποχής του Νοε) ίδιο gpu, αν δε κάνω λάθος ίδιο cpu, ελάχιστα καλύτερο ppi αλλά πολύ χειρότερη μπαταρία, η έκδοση με τα 2γιγα ραμ είναι 50 ευρώ ακριβότερη απο τη τιμή που λες..
Δεν εισάγεται επίσημα Στην Ελλάδα!!!!
Η άσχετος είσαι ή δε γουστάρεις καθόλου την Sony!!!
Τι να περιμένει κάνεις απο κάτοχο νοτε οι περισσότεροι κομπλεξικοί.. μάθατε εκει με τα νοτε και νομίζετε οτι κάτι έχετε

tsikalos

Εσύ τι κινητό έχεις ρε γίγαντα;Έχεις δίκιο δεν γουστάρω την sony.Μια εταιρεία που πουλάει από τις καλύτερες κάμερες στον κόσμο αλλά στα κινητά η εφαρμογή της κάμερας ακόμα κρασαρει και κλείνει στην εγγραφή 4k(βλέπε z4 800€ παρακαλώ) ναι αυτή την sony δεν την στηρίζω και πιστεύω δίκαια έφτασε στον πάτο.

Ιωαννης jb

Έχω z2 κανα 2 φορές τεσταρα το 4k δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και ποτέ δε μου έβγαλε ειδοποίηση οτι ζεσταθηκε…
Η κάμερα του είναι εκπληκτική και δε προεξέχει όπως η δικιά σου φίλε μου κατάλαβες? Design δε θυσιαζω αλλά και τίποτα άλλο, διότι σαν συσκευή είναι οτι καλύτερο για να απολαύσει κάνεις απο ταινίες, μουσική (μαζί με Sony ex450) μέχρι σερφάρισμα στο ίντερνετ εφαρμογές και φώτο….
Docking station, screen mirroring και τα πάντα όλα.!!!! Η συσκευή είναι οτι καλύτερο….
Εσύ αγοράκι μου κατακρίνεις κινητό που ούτε καν κυκλοφόρησε χωρίς να έχεις τη παραμικρή ιδέα για το τι παίζει…
Δε συνηθίζω να κάνω έτσι….

Nick

ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΝΟΤΕ ΧΩΡΙΣ SD card ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ MID RANGE ΤΡΩΕΙ ΤΑΛΙΟ!

panos.last

Παίδες χαλαρωστε λιγάκι κουβέντα κάνουμε, ο ένας θίγεται που του βρίζουν τη sony ο άλλος θεωρεί κυρίαρχος του κόσμου τον εαυτό του επειδή έχει smartphone συνέλθετε.
Προσωπικά βλεπω πολύ καλή επιλογή τον mediatek και φαίνεται αξιόλογο smartphone για συγκεκριμενα στόμα.

tsikalos

Ιωαννης jb έτσι εξηγούνται,ολα τα bezel σου και σε άλλη παραλία όσο για την κάμερα το note 4 έχει οπτικά μέρη της sony και ξεφτιλίζει το z2,z3 από εκεί να καταλάβεις…περισσεύει λέει η κάμερα αχαχαχα…συγκρίνει ο άλλος το note 4 με το z2 το έχουμε χάσει…στο μόνο που υπερτερεί είναι οτι είναι αδιάβροχο αλλά αν είναι να έχω τέτοια περιθώρια χάρισμα σου.

Ιωάννης jb

tsikalos πόσο τραγικός παίζει να είσαι ρε φίλε σοβαρά τώρα?
Πιο πάνω αντιπροτίνεις το zenphone με αναλογία οθόνης-συσκευής 64%
Το z2 εχει αναλογία οθόνης-συσκευής σχεδόν 70%
Εντάξει στο ότι το note έχει τρομερά λεπτά περιθώρια δε μπορώ να μη το παραδεχτώ…
αλλά απο τη στιγμή που λες ότι θα πρότινες κινητό με περιθώρια σαν αυτά του zen 5…
το z2 μου δε γίνεται να σε ενοχλεί….
Στο μυαλό σου τα έχεις κάνει αχταρμά!!!!!!
Α και που σαι ε η κάμερα στπο κινητό που λες ότι έχεις (αν το έχεις κιόλας) προεξέχει σα καμιά…….. μη πω τη!! Δε το έχεις προσέξει τόσο καιρό πλάκα μας κάνεις πάλι??
Οποτε θες φέρε τη μπαχατέλα σου να βάλουμε μια κοντρίτσα…. να βλέπεις πόσο καλύτερο είναι το sony και να μη το πιστεύεις…
https://www.youtube.com/watch?v=kMrybYOm8Sg

mpampis13

απιστευτη συσκευη vfm εχω lg g3 αλλα παντα ειχα και εχω μια αδυναμια στα sony, ειδικα το χρυσο ειναι πολυ ομορφο, παιζει να το παρω αλλα μετα απο 6-8 μηνες και λιγο πανω απο 250 ευρω…

Θεόδωρος Χρονοπουλος

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα η τουλάχιστον στην Ευρώπη ( Γερμανία)?

Κωστας

Έχω το m5 και μια σκοτεινιαζει η οθόνηνη και μια επανέρχεται τι μπορώ να κάνω για να είναι πάντα φωτεινό κάτι γίνεται με τον αισθητήρα φωτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.