Sony Xperia Miro, Με οθόνη 3.5 ίντσες και Android 4.0 ICS

Τα καταφέραμε και το smartphone που είχε αποφασισμένο για εμάς η Sony Mobile ανακοινώθηκε σήμερα, 9 ημέρες νωρίτερα. Το Sony Xperia Miro είναι μαζί μας με οθόνη 3.5 ίντσες, κάμερα 5 Megapixel και λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Για να πούμε την αλήθεια μετά από τόση φασαρία στο Facebook περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά φαίνεται ότι η Sony μας επιφυλάσσει και νέες εκπλήξεις!

Θα επανέλθουμε με τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia Miro, αργότερα που θα γίνουν γνωστά.
update: Προστέθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Sony Xperia Miro
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM7225A 800MHz μονοπύρηνος
GPU: Adreno 200
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.5 ίντσες, LCD, 480×320 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 113×59.4×9.9 χλστ.
Βάρος: 110 γρ.

, Sony Xperia Miro, Με οθόνη 3.5 ίντσες και Android 4.0 ICS

, Sony Xperia Miro, Με οθόνη 3.5 ίντσες και Android 4.0 ICS

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

όσα κινητά δεν είχε βγάλει σε δυο χρονια τωρα σαν Sony Ericsson τα έχει βγάλει σε ένα τρίμηνο σαν Sony……πάντως πολύ όμορφο και κομψό το μικρό!

Ιωάννης

@nikos καλο ειναι αυτη απο μια πλευρα..και συμφωνω..ειναι αρκετα ομορφο..sony βεβαια..δεν περιμενα κατι κακο σε design..
αλλα thats all? αυτο ηταν που θα περιμεναναμε 10 μερες που εγιναν 1?

Chris K

Πολύ όμορφο… αλλά Sony.

stavrakas

Very Nice

ioannis

Φαίνεται αρκετά ελκυστικό, αν κυκλοφορήσει και σε μια καλή τιμή θα προτιμηθεί απο τα νεανικά κοινά

spiros s

Κωστα ξερεις τιποτα για το sony xperia go το ποτε θα ερθει η την τιμη του??

Panos7GR

Μονοπυρηνος με 800MHz, έχει 512MB και τρέχει ICS;;;;; ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ SONY ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;; Άντε μην αρχίσω τα “γαλλικά” αλλά έχει χάρη που σέβομαι τους Όρους του blog… Άντε απο εκεί! Στο neo V βγάλατε μια σάπια αναβάθμιση που έχει ένα σωρό lag και βγάλατε ένα κινητακι με τόσο χαμηλα χαρακτηριστικά και θα τρέχει ICS…. Όσο και να συμπαθώ την Sony σαν εταιρία, smartphone από την Sony Mobile πήρα μια φορά και δεν θα ξαναπάρω. Να μάθουν να σέβονται και λίγο τους πελάτες τους!

Επίσης +1 στον Chris K., νομίζω με αυτήν την φράση τα είπε όλα!

Ιωάννης

Panos7GR κανε πρωτα την 4.0.4 αναβαθμιση ή αν την εχεις κανε μια επιδιωρθοση και σβησε οτι εχεις στην SD…και τα χαρακτηριστικα αυτα δεν ειναι πολυ ποιο κατω απο το neo v ..200mhz διαφορα βλεπω εγω!και που ξερεις το πως τρεχει σε αυτο το xperia η ICS?

και οκ παιδια,η σονι τουλαχιστον εδωσε σε ολη την σειρα της ICS…και ηταν και η 1η..
η Samsung μεχρι στιγμηςμονο στο s2 και στο Note εχει δωσει ,η HTC στο sensation που δεν εχει φτασει καν στους μισους..
καλα για LG δεν μιλαω..:P

το ποιοι σεβονται φενεται και απο τον πινακα αναβαθμισεων 🙂
Φιλικα παντα ετσι!:D

panos13

GPU: Adreno 200 εχει ειναι λαθος γραμμενο.Μακαρι να ειχε 220:P

Panos7GR

Όχι δεν την έχω περάσει, αλλά δεν έχει απολύτως καμμία σημασία. Έχω αναβαθμίσει το κινητό του κολλητού μου (ναι! ήθελε να είναι το πειραματόζωο:P) και έχω άποψη. Format δεν έκανε την SD του γιατί όταν του έκανα update έβαλε την ολοκαίνουρια 8αρα που πήρε (κυρίως για να βάζει βίντεο, τραγούδια, εικόνες). Επίσης είναι τύπος που δεν ασχολείται με mobile gaming οπότε καταλαβαίνεις δεν έχει παιχνίδια εγκατεστημένα μόνο κάποιες χρήσιμες εφαρμογές γι αυτόν, όπως SmartTools, flashlight, ES File Explorer, Viber, MathPac κι άλλες δύο νομίζω τις οποίες δεν θυμάμαι… Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι μπουκωνει το κινητό του με εφαρμογές. Κι όμως το κινητό lagάρει, πράγμα που δεν το έκανε πριν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν αργεί να ανοίξει τις συνομιλίες του.
Εγώ χθες πέρασα μια custom ROM την MIUI για να έχω το ΙCS και το κινητό “πετάει”! Για εμένα είναι τουλάχιστον ντροπή μερικοί Κινέζοι ερασιτέχνες προγραμματιστές να βγάζουν πιο ομαλές ROM από την “μαμά” Sony…

Τεσπα για να βγάζει το Miro η Sony ίσως να είναι καλύτερο με την ICS από το δικό μας, τι να πω!

Ιωαννης

με Adreno 200 που παει? 205 εχει το arc μου 😛

καλα θα κανεις να του περασεις την 4.0.4 η να την περασει και μονος του..δεν ειναι δυσκολο!το κινητο αλλαζει εντελως..και διωρθονονται ολα τα bugs!
ναι καταλαβενω τι ενοεις..

δεν ειναι απαραιτητα κινεζοι:P

panos13

Το κινητακι για καποιον που θελει τα απαραιτητα σε μια χαμηλη τιμη ειναι μια χαρα.Αξιοπρεπης καμερα ομορφο σχεδιασμο ελπιζω και κατασκευη και δευτερη camera. Επισης πολυ καλη μπαταρια αλλα και 4gb ενσωματωμενη που ακομα και neo v,arc δεν διαθετουν. Σε μια τιμη γυρω στα 150-160 πιστευω πως ειναι αψογο!

Βλάσης

Πλέον κάνει πλάκα η SONY σε όλες τις κατηγορίες κ δείχνει το τεχνολογικό της υπόβαθρο βγάζοντας τόσες διαφορετικές συσκευές κ όχι μία το χρόνο σαν κάτι άλλες (APPLE,SAMSUNG κλπ)…

panos13

@Βλάσης συμφωνω απολυτα.Δειχνει πολυ μπροστα φετος…

an

@βλάσης FTW! όντως η sony βγάζει μεγάλη γκάμα που καλύπτει κάθε γούστο και απαίτηση.

Fotis

Καλά συνεχίστε να αγοράζετε SONY (δεν αναφέρομαι μόνο στα κινητά)!! Όλα χάλια και συνεχίζει να βγάζει συσκευές! Και μην περιμένετε καλή ποιότητα κατασκευής….. SONY και καλά προϊόντα, δύο έννοιες τελείως αντίθετες!

eleni

ποτε θα κανετε βιντεακι για να το δειξετε??και μπορειτε να μου πειτε αναμεσα σε αυτο και στο galaxy ace s5830 τι προτιματε??ευχαριστω πολυ…

Eaglos

Παρέλαβα σήμερα για εταιρικό (βοδαφον), 4.0.4 η έκδοση του λειτουργικού.

1. Πιο βαρύ από ό,τι το κόβεις με το μάτι.
2. Ωραίος δυνατός ήχος.
3. Οκ κάμερα.
4. Κανονικό πέρα δώθε στα μενού.
5. Πολύ crapware προεγκατεστημένο.
6. Πολλές, διάφορες και όμορφες μελωδίες για ήχους.
7. Γυναικεία σχεδίαση με μικροσκοπικά κουμπάκια για ένταση ήχου και on/off.

Μια χαρά για πρώτη επαφή.

spiros

κστσ την αναβαθμιση κολλησε,δεν ανοιγει και βγαζει μονο το λογοτυπο.υπαρχει λυση?

Παναγιώτης

Εμένα μόλις εχθές μου το έδωσε ο θείος μου που το είχε 2 εβδομάδες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα!
ΦΟΒΕΡΟ

earl

το xperia miro θέλει την κλασική SIM ή την micro sim;

antonis

Ρε παιδια το χω 10 μερες και μου εχει κανει 3 restart..Απο εφαρμογες δεν εχω βαλει τιποτα..ουτε καν το μαρκετ δεν εχω ανοιξει…ελεος 150 ε στη vodafone τσαμπα..λυπαμαι που πιαστηκα μ@λ@κ@ς..καμια ιδεα για το πως να το αντιμετωπισω…γτ σε αγγλικα site οσοι το πηγαν πισω μετα απο μια βδομαδα το ιδιο ειχαν…Ας πουμε σημερα το πρωι ετυχε να γινει αυτο ενω αλλαζα οθονη…ελεος δλδ…..ποτε ξανα sony…Μα κι εγω…δεν επαιρνα τουλαχιστον μαϊμου κινεζικη να μοιαζει και με iphone…εξαλλου και απο sar σκατα ειναι….μεχρι και 1.10 φτανει….και στη κινα το φτιαχνουν,,,,

Νίκος

Γεια σας,
θελω να παρω ενα κινητο σε χαμηλη τιμη και εχω διαλεξει δυο που μου αρεσουν
1.Sony Xperia miro
2.MLS iQTalk Crystal
Εχω ακουσει και απ τα δυο και αρνητικα και θετικα σχολια.
Εσεις ποιο θα διαλεγατε???

antonis

Φίλε Νίκο θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάποιο άλλο…..Το Μiro με έχει απογοητέυσει πλήρως εμένα…Είχα 1.5 χρόνο το lg optimus me p350(το άλλαξα διότι, απλώς έψαχνα κάτι άλλο) και μπροστά του με πολύ χειρότερα χαρακτηριστικά πετάει…Το Miro όπως έχω ξαναπεί μου κάνει restart, χωρίς καν να κάνω κάποια βαριά εργασία, στο κινητό και επίσης ο broswer του είναι πολλές φορές εκνευριστικά αργός και κολλάει…..Κατ’ εμέ μην κάνεις το λάθος…Θεωρώ ότι τα 150ε που ξεκινά στην αγορά θα τα πετάξεις αν το πάρεις…Ακόμη και τα πλαστικά του φαντάζουν ψεύτικα…

Πέραν αυτού και για το Mls δεν έχω ακούσει τα καλύτερα…(από φίλο μου που του πήρε)…..Επιλογή σου τι θα κάνεις, αλλά προσωπικά θα σου έλεγα να στραφείς σε άλλη λύση..

Νίκος

Θελω περιπου η τιμη του κινητου που θα παρω να ειναι στα 150 ευρω και δε με πειραζει οτι μαρκα κι αν ειναι εκτος απο την Alcatel……
Τωρα αν μου λες οτι το Xperia Miro ειναι μ@λ@κια
Για το MLS IQTalk Crystal μπορεις να μου πεις περισσοτερα γιατι ενδιαφερομαι πολυ να το παρω και μου αρεσει πολυ,αλλα βλεπω πολλα θετικα και αρνητικα σχολια στο Youtube…..

antonis

Εγώ πριν τρεις βδομάδες το αγόρασα ακριβώς.. και ως τώρα είχα αυτά τα θέματα..!! Επίσης, και για την κάμερα έχω να σου πω ότι για να το λένε την έχουν στα 5mpl.. Στην πραγματικότητα είναι αρκετά χειρότερη και το ηχείο δεν με ικανοποιεί και τόσο αν και αναφέρεται ότι υποστηρίζει την τεχνολογία “XLoud Technology” (το μεγάφωνο δεν μπορώ να πω..κομπλέ είναι)… Γενικά να ξέρεις ασχολούμαι καιρό με κινητά και παρόμοια προϊόντα τεχνολογίας και το έχω ψάξει τόσο και γράφω αυτήν την κριτική, όσο “κακή” και να φαντάζει….. Για το MLS IQTalk Crystal που λες τώρα, δεν ξέρω και πολλά για τυχόν προβλήματα ή τεχνικά θέματα όπως αυτά που σου περιγράφω για το Miro, ωστόσο ο φίλος μου στο μήνα πάνω και ήθελε να το αφήσει για το παλιό του κινητό… Πάντως κι αυτός μου είπε διάφορα κακά σχόλια και ότι μακάρι να είχε επιλέξει κάποιο άλλο…. Κοιτάζοντας τώρα γύρω στα 150ε που λες… Κι εγώ έτσι ξεκίνησα η αλήθεια είναι.. Ωστόσο, κάτι αξιόλογο σε αυτήν την τιμή δεν έβρισκα…Κάτι lg (όπως το l3 II)βλέπω με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά τα φοβάμαι η αλήθεια είναι και γενικά μου κάνει εντύπωση ας πούμε που με επεξεργαστή 1Ghz και μνήμη 512 να το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.