Sony Xperia S, Το Nozomi με οθόνη 720p και κάμερα 12 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα το Sony Xperia S για την ευρωπαϊκή αγορά (γνωστό και ως Nozomi). Το μεγάλο come back της Sony (πρώην Sony Ericsson) με οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels (342 ppi), διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 12 Megapixel με video HD 1920×1080 pixels. Από εξτραδάκια έχει τα πάντα, NFC, micro HDMI, Radio FM, DLNA, xLoud αλλά και μεγάλη μπαταρία 1750 mAh.

To Sony Xperia S αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του έτους με Android 2.3 Gingrebread και θα αναβαθμιστεί το δεύτερο τρίμηνο σε Android Ice Cream Sandwich. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Sony Xperia S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε ICS)
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8260 Dual-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
HSPA/ 3G
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Reality Display with Mobile BRAVIA Engine, 1280×720 pixels, 342 ppi (pixels per inch), 16 εκ, χρώματα
Κάμερα: 12 Megapixel, Sony Exmor R, LED flash 16x digital zoom, auto-focus, image stabilizer
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC, micro HDMI, Radio FM
xLoud, Surround sound, Clear audio, Clear bass
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 128x64x10.6 χλστ.
Βάρος: 144 γρ.
Χρώματα: Μαύρο, Λευκό

, Sony Xperia S, Το Nozomi με οθόνη 720p και κάμερα 12 Megapixel

, Sony Xperia S, Το Nozomi με οθόνη 720p και κάμερα 12 Megapixel

, Sony Xperia S, Το Nozomi με οθόνη 720p και κάμερα 12 Megapixel

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

100 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kωστας

Καλημερα!Ωραιο το κινητο,αλλα μηπως ξεφευγουν τα πραγματα?Σε λιγο θα κυκλοφορουμε στο δρομο με ταμπλετ!!
Υ.Γ.Μια προταση για συγκριση διπυρηνων επεξεργαστων κινητων (θετικα αρνητικα)θα ηταν καλο και πρωτοτυπο.Αυτα!

dimpep

Μόνο εμένα δεν αρέσει αυτό το λογότυπο Sony? Σαν κακό rendering είναι :p

Zisis

Πολυ ομορφο και εμενα προσωπικα το λογοτυπο της SONY μου δημιουργει μια εγγυηση και ποιοτητα. Να δουμε ομως και την τιμη….

Solon

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα το προτιμούσα στις 4 ίντσες αλλά και η 4,3 τρώγεται.
Από εκεί και πέρα με 12 Megapixel κάμερα είναι τελείως κουλό το ότι δεν παίρνει κάρτες MicroSD. Με 100 φωτογραφίες θα έχει ξοδέψει παραπάνω από το 1/10 της διαθέσιμης μνήμης. Για να μην μιλήσω για Videos και παιχνίδια τύπου Gameloft που σου τρώνε από 500 Μβ έως 1Gb το καθένα. Εντελώς απαράδεκτο κατα τη γνώμη μου.
Στα extras είναι πλήρες αλλά από ότι βλέπω έχει και LTE 4G. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια τυποποίηση για τα 4G δίκτυα στην Ε.Ε. ή οι υλοποιήσεις διαφέρουν από χώρα σε χώρα;
Και είναι σίγουρο ότι θα έχει LTE/4G το ευρωπαϊκό μοντέλο;

Κωστας

Έχω την εντύπωση, ότι σκόπιμα δεν τοποθετούν κάρτες μνήμης, για να στρέφεται ο κόσμος στις cloud υπηρεσίες. Παρ’ όλο που δεν είμαι φίλος των android κινητών, το συγκεκριμένο φαίνεται τουμπανάκι.

GiannisMix

Φιλε Κωστα πρεπει να ειναι υπερ-τουμπανακι.. Τουλαψιστον για τα σημερινα δεδομενα…
@ cVlachakis
Ποσι περιμενουμε να κοστολογηθει? Στα 600λογικα? Εχεις μαθει κατι εστω κ ανεπισημο?

Mike

Ρε παιδιά ποια η διαφορα μεταξυ ion και S???

Και τα δυο τουμπανα με πανω απο 4 ιντσες οθονη δεν ειναι σχεδον παρομοια???Ποιος ο λογος???

alextrela

Θα περιμενα περισσοτερα απο αποψη ντιζαιν ιδιαιτερα που ειναι καθαρα sony πλεον,εχω την εντυπωση οτι ακολουθει τα σχεδιαστικα προτυπα απο samsung,htc,lg που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν,»αχρωμα» ουδετερα,»παντοφλα» κατ εμε,εκει που ειχε καποια διαφοροποιηση πχ το arc τωρα ακολουθει την πεπατημενη αντι να εξελιξει και να βελτιωσει το υπαρχον στυλ,γιατι οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα μεταξυ των εταιρειων ειναι ελαχιστες οι διαφορες τους.

Χάρης

Αφού τελικά θα πάρει ICS 4.0, γιατί του βάζουν τα hardware buttons που σε λίγους μήνες θα είναι άχρηστα ?

Dimes

Περιμένουμε hands-on Κώστα!!:-)

Dimitris

To Ion θα είναι 4.6′ οθόνη, θα πωλείται μόνο στην Αμερική και θα έχει LTE.

To Xperia S θα είναι 4.3′ και δε θα έχει LTE όπως κατάλαβα, γιατί τέτοιο δίκτυο δε λειτουργεί ακόμα Ευρώπη.

Φαίνεται καταπληκτικό το κινητό. Αυτή η λευκή γραμμούλα χαμηλά στο κινητό νομίζω θα είναι και notification light.

Αν θα έπρεπε να βρώ κάτι μη θετικό να πω, είναι ότι δεν έχεις πρόσβαση στην μπαταρία και…μμμ ίσως σχεδιαστικά είναι ένα κλικ λιγότερο απο το Arc S? ( βέβαια είναι σαν συγκριση Naomi και Jolie και να λες οτι η πρώτη έχει πολύ μακρια μαλλιά).

Για το cloud services, η Sony δίνει δωρεάν 50GB μόνο στα Χperia μέσω ενός app που λέγεται Box, το έχει στην επίσημη σελίδα της.

venisk

Κάρτα μνήμης: Όχι……Ε-Λ-Ε-Ο-Σ…
Είναι πανέμορφο το άτιμο…

Nickolas

Μου αρέσει τρομερά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ καλά και σαν σχέδιο πολύ ωραίο ειδικα σε λευκό χρώμα. Η έλλειψη κάρτας μνήμης ίσως απασχολεί κάποιους που θέλουν να έχουν τα πάντα μαζι, όμως 32gb νομίζω είναι πολύ καλά για μουσική, εφαρμογές, παιχνίδια και να σου μείνει και χώρος για να τραβας βίντεο και φότο. Αν υποστηρίζει και USB on the go όπως τα Nokia Symbian 3 κινητά, θα είναι τέλειο.

ΘΟΔΩΡΗΣ

Επειδή ειναι SONY 699 το βλέπω.

alexzzz

Σε αυτή τη φωτο
https://cdn.pocketnow.com/html/portal/news/0000020962//XperiaNXXperiaAcroHD.jpg

φαίνεται το rip off από τα lumia

Stelios GR

παρα πολυ αξιολογο και εμφανισιακα και σαν hardware…. πολυ καλο και το ppi του….. μου αρεσει παρα πολυ, ειδικα στο λευκο… (να πω και την αμαρτια μου? μου αρεσει που θα εχει και αυτο το notification light εκει….πολυ εξυπηρετικο)
α, και μια απορια… εφ οσον αλλξε το brand και ειναι μονο sony, γιατι απο πισω εχει το σηματακι το παλιο???

iordanis

σωστός ο Θοδωρής, και γω το φοβαμαι αυτό

dimpep

Μόνο μια SONY μπορεί να χτυπήσει την Αpple λόγω Brand Name. Υπάρχουν πολλά Sony fan boys στα σίγουρα 😉

κώστας

πολύ καλό όντως αλλά θα περιμένω να αγοράσω το επόμενο με SoC MSM8960 (28 nm, adreno 225) και με υποδοχή κάρτας μνήμης ελπίζω.

kostas

όμορφο κατά την άποψη μου και με πολύ καλά χαρακτηριστικά… επιτέλους Sony…

Γιώργος

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποσά ppi έχει το iPhone???

Panos7GR

Νομίζω πως επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες πολλών βλέποντας ένα τέτοιο κινητό. Υποστήριζαν πως σαν γινει Sony (σκέτο) θα κάνει το μεγάλο μπαμ στα smartphone και έγινε. Είμαστε μπροστά σε πανέμορφο σχεδιαστικά κινητό (κατ εμέ) με πολυ δυνατά χαρακτηριστικά, για τα σημερινά δεδομένα, ικανά να ανταγωνιστούν τα άλλα βαρβατα smartphones που κυκλοφορούν.

Επίσης θα συμφωνήσω με έναν άλλο παραπάνω πως μια Sony με δυνατά κινητά θα μπορούσε να χτυπήσει στα ίσια την Apple… Υπάρχουν πολλοί φαν. Κι αν κρίνω από Ελλάδα υπάρχουν πολλοι που την έχουν σε μεγάλη εκτίμηση κι ίσως οχι άδικα. Ελπίζω με το νέο όνομα (ή παλιό, όπως το δει χρονικά κανείς) να μάθει απ τα λάθη και να φανεί αξία του ονόματος της και των καιρών μας.

Βασίλης

Φοβέρο κινητό!!! Το σκέτο SONY κάνει την διαφόρα αισθητά!!

Χρήστος Στάμος

Γιώργο, η οθόνη του iphone 4 και του 4S έχει 326 ppi.

Stergios

paidia i sony-ericsson espase san etairia gia panta i mono gia auto to kinito?

dimitris

Κατά τη γνώμη μου από θέμα και μόνο μάρκετινγκ θα έπρεπε να διατηρηθεί το brand name Sony Ericsson.Από εκεί και πέρα σαν τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ καλό.Σαν design νομίζω ότι ίσως είναι το χειρότερο Xperia πού έχει βγεί στην αγορά.Ένα μονοκόμματο,αδιάφορο και χωρίς καμπύλες κινητό.

Ifigeneia

Δημητρη εκτος του arc πιο αλλο xperia ειχε καμπυλες?Απολυτως κανενα. Κατι τετραγονα κουτια μεγαλου η μικρου μεγεθους υπαρχουνε. Σχεδιαστικα εχω να πω οτι ειναι αρκετα καλο οχι σαν το arc αλλα αρκετα καλο και πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε αλλο της σειρας xperia(εκτος του arc). Οσο για το brandname καλα καναν και το ριξανε στην SONY γιατι σαν SonyEricsson δεν τους ειχανε και πολυ σε εκτιμηση.Το θεμα ειναι απο εδω και περα ποσο θα μπορεσει η εταιρια να ανταποκριθει καλυτερα στο καταναλωτικο κοινο και να το ικανοποιησει οσο καλυτερα μπορει.

butters

@Ifigeneia Μάλλον δεν το έχεις ψάξει καλά. Τα neo / neo V και το PLAY έχουν σχεδιαστικές καμπύλες ανάποδα από αυτές του arc. Το mini και το active επίσης έχουν καμπύλες. Το ray είναι κουτάκι;(!) Ακόμα και στο phonearena.com αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο ωραία σχεδιαστικά κινητά του 2011. Αυτό το νέο θυμίζει λίγο HTC Touch Diamond 2, ας περιμένουμε να το δούμε από κοντά + πως θα είναι η οθόνη του.

Max91

Στην πίσω όψη κράτησε το λογότυπο της Ericsson…. πάντως εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ…

techviewGr (iPhonias)

Trωγετε…
μας απογοητευσες SONY!!!!!

sosimple

Ωραίο κινητό. Κορυφαίο για τώρα. Τι μανια όμως να μη βγάζουν ισορροπημένα κινητά.. Απο τη μια κορυφαία χαρακτηριστικά, μεγάλη κάμερα, άψογα ppi σε οθόνη (νομίζω το 1ο android με καλυτερο ppi απο iphone?), μεγάλη οθόνη, και απο την άλλη δεν παίρνει sd και δε βγαινει η μπαταρια..
Επίσης τα spec, πανε σε 4πυρηνα. Μόλις βγει το sgs3 θα το καταπιεί..

Δημήτρης

342 ppi? 😮 H Retina έχει 326! Αυτά είναι!

eleonora

Η συσκευη ειναι πολυ ισσοροπημενη οσο αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα.Μακαρι βεβαια να ειχει τον snapdragon s4,και οχι τον s3 που εχει,αλλα δεν βαριεσαι.Αν εχει και τιμη κατω απο 500ευρω οπως διαβασα καπου θα ειναι super.Οσο για το αν το xperia acro HD,ειναι αντιγραφη του lumia,εγω θα ελεγα alexxxz να δεις πρωτα το xperia acro,που βγηκε 6 μηνες πριν καν ανακοινωθει το lumia.Να προσεχουμε και τι λεμε…!!!!

antonis

Ωραίο το κινητό και με ωραία οθόνη αλλά ως συνήθως θα μιλήσει τελευταία η samsung με το S3!

iwanis

τουμπανο το κινητακι και design που δεν εχουμ ξαναδει…θελω να βλεπω τετοια απο sony…

το πιο ξεχωριστιο design στην αγορα συνδιαστηκε και με κορυφαιο hardware…α ρε σονι και ειχες κανει το ιδιο και απο το arc…

michael trikis

τα ιδια αναποδα …

Θεμης

κωστα θα πας να το δεις??

ΕΓΩ

Ο/Η sosimple λέει:
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012 στις 18:10
Ωραίο κινητό. Κορυφαίο για τώρα. Τι μανια όμως να μη βγάζουν ισορροπημένα κινητά.. Απο τη μια κορυφαία χαρακτηριστικά, μεγάλη κάμερα, άψογα ppi σε οθόνη (νομίζω το 1ο android με καλυτερο ppi απο iphone?), μεγάλη οθόνη, και απο την άλλη δεν παίρνει sd και δε βγαινει η μπαταρια..

+1

Παναγιωτης

οτι καλυτερο εχει επιδειξη η sony (sony ericsson) τα τελευταια χρονια…πιστευω γυρω στα 600 ευρ ω θα ειναι η τιμη του,ομορφο κινητο,επεξεργαστης και ram ικανοποιητικοι,οθονη με εξαιρετικη αναλυση και καμερα 12megapixel…τι αλλο θελετε?:P

george

Πολύ όμορφο νομίζω θα ξεκινήσει απο 650-700,καλό για εμάς μήπως πέσει η τιμή στο arc και το τσιμπήσουμε

Γιώργος Mclaren

Τώρα που δεν θα υπάρχει πια sony ericsson, θα πέσει η τιμή του arc ούτως η αλλιώς…

yannis11

Βρε παιδιά μήπως υπερβάλουμε λίγο; 32 ολόκληρα GB έχει,το ότι δεν έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης είναι τόσο σημαντικό;Δηλαδή αν δεν είχε εσωτερική και είχε μόνο επέκταση μνήμης θα ήταν καλύτερα;

Dark_Zompie7

R.I.P Sony Ericsson ! 😀 Το Κινητο Με Εντυπωσιασαι Προσωπικα. Το Αρνητικο Ειναι Που Δεν Παιρνει Micro SD Αλλα Εναξει. Τι Να Κανουμε……

Χάρης

Τουμπανο το κινητο !! Το design του μου αρεσει γτ απλως ειναι μιλιμαλιστικο ! Η διαφανη γραμμη στο κατω μερος κανει την διαφορα ! Προσωπικα δεν με ενοχλει η απουσια υποδοχης micro sd . Και πιστευω οτι γενικα η sony ειναι ανωτερη σε θεματα ποιοτητας απο αλλες εταιριες και αυτο το κιν θα κανει την διαφορα αναμεσα σε αλλα wannabe-iphone κινητα (βλεπε GSII)

frastgr

Japan Only….!!! Τέλος…. Σαν πολύ δώσαμε αξία στους Κορεάτες και τις ”φτηνές” πλαστικούρες.
12mp κάμερα σε Android κινητό με ποιότητα Sony; 342ppi οθόνη; Τούμπανο τεχνικά χαρακτηριστικά; Τι λέτε ρε παιδιά ποια Samsung και μπούρδες το κινητό έχει τα πάντα είναι all around και ότι και να κάνει η Samsung τουλάχιστον στην κάμερα δεν πρόκειται να είναι καλύτερη, όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει Sony Νομίζω;

okman

Sony και καλά! αγόρασε τελικά η Sony και το υπόλοιπο 50% από την ericsson, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες ότι μάλλον επείτηδες έβγαζε λίγο υποτιμημένα τα smartphones, όπως και την κίνηση στις αγορές τών κινητών, φτάνοντας σχεδόν τελευταία στις πωλήσεις των smartphones ώστε να αναγκάσει την Ericsson 1) να πουλήσει το μεριδιό της στην Sony, και 2) να αγορασει τις μετοχές της η Sony σε χαμηλή τιμή! Και τώρα που ή Sony είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην εταιρία, τώρα φτιάχνει και βγάζει τα Supersmartphones!!! (και δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα, και αυτό που βλέπουμε είναι μόνο η αρχή!) άρε αθάνατη Sony δεν παίζεσαι με τίποτα! Με κάθε νεό κινητό Sony παίρνετε δώρο ένα ζευγάρι μεταχειρισμένες κάλτσες Sosony και τίποτα δεν σας Sony!

Βαγγελης

Στο 0.18 ξεχασαν το ερικσον! Τελος παντων καταπληκτικο κινητο απιστευτα χαρακτηριστικα.! απο desing δεν με ενθουσιαζει μονο το notification light με εντυπωσιαζει! Παρολλα αυτα Μπραβο σονυ! 😉

thanasis

Εύχομαι να το βγάλει κατω απο 400 ευρώ να γίνει πανικός! χαχαχα

EdgierMink61

Είναι πανέμορφο το άτιμο. Με βάζει σε σκέψεις.

xperias

θα το παρω ΣΙΓΟΥΡΑ…SONY λεμεεεε…και ας βγει και sgs3 οτι και αν ειναι δεν ειναι SONY

md03582

ολα καλα, το απαραδεκτο λογοτυπο της ericsson, που μοιαζει με υγρο τουαλετας, γιατι παρεμεινε στην πισω πλευρα του κινητου?

Stratos T

μεγάλη μπαταρία η 1750 mAh ?? δηλαδή πόσο κρατάει χωρίς να αγγίξεις το κινητό?? 20 ώρες…?? χαχαχαχαχαχαχαχα…..

eleonora

Παιδια….συγγνωμη που το λεω…διαβασα 54 σχολια…και εβγαλα ενα συμπερασμα…Συγχηση???Να σας πω μερικα στοιχεια για να τελειωνει το παραμυθι. 1.Το Xperia S,ειναι ενα κινητο που σχεδιασε αποκλειστικα η SE μονη της,την εξαγοραζε ή οχι η Sony,το ιδιο θα γινοταν. 2.Η Sony Ericsson,θα μετανομαστει σε Sony Mobile,και θα λειτουργει με τα κεντρικα γραφεια της στη Σουηδια,απλα στην σχεδιαση και στα χαρακτηριστικα των τηλεφωνων θα εμπλακει περισσοτερη η Sony(πολυ καλο!!Cybershot+Vaio+Walkman teams=Καινοτομα κινητα) 3.Τα πρωτα πραγματικα Sony τηλεφωνα θα βγουν απο τελη 2012,αρχες 2013…οποτε προετοιμαστειτε για τρελες εκπληξεις!!!Πρωτες φημες μιλανε οτι θα τρεχει στη πλατφορμα u9600 της st-ericsson(2gh-2.5ghz cortex a15+powervr6..). 4.Το Galaxy s3 θα φαει λαχανο το xperia S,κυριως λογω επεξεργαστη(οθονη/καμερα,πανω κατω τα ιδια).Η Sony θα ανταπαντησει τελη 2012(που ειναι και τα σημαντικοτερα τριμηνα απο πλευρας πωλησεων) 5.Το Xperia S,ειναι ενα κινητο τυπου K800,δηλαδη ουτε ultra high-end,αλλα ουτε και mid-range.Η τιμη προπαραγγελειας που εχει στην Γερμανια(450ευρω) το δηλωνει αλλωστε.Μεχρι τον Ιουνιο η τιμη του θα εχει μεταξυ 350-400ευρω…ευκαιρια δλδ για το πρωτο best-seller της Sony.P.S. στο ελλαδισταν μπορει να εμφανιστει με τιμη γυρω στα 550-600,μην ψαρωσετε,και το note εκανε 700,και τωρα(μετα απο ενα μηνα),το βρισκεις 500. 6.Τελος,η Sony φερεται να παραταει την Qualcomm,και να προσανατολιζεται στην st-ericsson(αυτο ηταν το σχεδιο απο την αρχη,απλα η… Συνέχεια »

butters

@eleonora
Σχετικά με το (5) που αναφέρεις.. Υπάρχει κινητό που να έχει ανακοινωθεί και να έχει πολύ καλύτερα specs από του Xperia S αυτή τη στιγμή; Το MWC είναι τέλος Φλεβάρη και ότι δούμε εκεί θα το δούμε σε καταστήματα από τον Ιούνιο, οπότε το Xperia S για κανα 3μηνο θα αποτελεί μια εκ των κορυφαίων προτάσεων (ανάλογα και με την τιμή ίσως η κορυφαία).

Στα υπόλοιπα στοιχεία που παραθέτεις έχεις δίκιο.. η συνεργασία Sony & Ericsson θα συνεχίσει να υφίσταται, ίσως η 1η αγοράσει από την τελευταία κάποιες περαιτέρω πατέντες στο μέλλον.. θα δείξει 🙂

dimitris

eleonora ο κόσμος δεν …..στηκε αν θα λέγεται sony ή sony ericsson.Όποιος ασχολείται με το μάρκετινγκ το γνωρίζει καλά.Θυμάσαι μήπως πριν κάποια χρόνια(πριν γίνει η συγχώνευση με την ericsson το 2002) όταν η Sony έβγαζε κινητά αν τα έπαιρνε κανείς εδώ στην Ελλάδα??????

iwanis

οσο αναφορα το (4) ελεωνορα αν βγαλει η samsung τετραπυρηνο τοτε θα το φαει λαχανο..αλλα ειστε ετοιμοι ολοι οσοι θελετε τοσο πολυ το τετραπυρηνο για 2-3 μπατατιες εξτρα ωστε να βγαινει η μερα? και τετραπυρηνο σε κινητο?
ελεος γαμωτο…τετραπυρηνος ειναι ο επεξεργαστης στο pc μου !

κανονικα επρεπε να φτηνουμε αυτες τις εταιριες τυπου samsung (ΝΑΙ) γιατι δεν σεβονται τους πελατες τους ΚΑΘΟΛΟΥ…εδιναν καποιοι 600 ευρω για κινητο περσυ…και φετος σου πεταει καινουργιο και το δικο σου θεωρητε παλιας τεχνολογιας και σε αναγκαζουνε να δωσεις αλλα 600!
και το “παλιο” σου ουτε 300 ευρω δεν βρησκεις να το πουλησεις..10.000.000+ δωσανε 500+ ευρω για το s2…αν βγει τετραπυρηνο δεν θα ειναι σαν να δωσανε τσαμπα λεφτα..?

Νικηφόρος

Πραγματικά εκπληκτικό! Λύθηκε επιτέλους και το μυστήριο για το πως θα είναι και αν θα είναι αυτό που είχε δημοσιευθεί πριν μερικές μέρες…

Timotheos

Το κινητό είναι τούμπανο. Τα εχει όλα eleonora είσαι καταπέλτης!!!!!!! Μπράβο. Θερμή παράκληση. Γράφε πιο συχνά με ξεστραβωσες αρκετά! Με διαφωτισες επίσης.

Stratos T

σχετικά με το σχόλιο Νο.57
Φιλε iwanni ποσα galaxy s εχουν βγει (που υποτίθεται ότι είναι τα “καλα” κιν. της Samsung?) και πόσα “καλά” κινητά έχει βγάλει η sony-eric και άλλες εταιρίες τα τελευταία 2 χρόνια? Ποιοί δώσανε τσάμπα λεφτά? Αυτοί που έδωσαν 600 και 650 ευρώ για να αγοράσουν το SGS2 απο το πλαίσιο ή αυτοί που το αγόρασαν μέσω skroutz με 430? Και πόσο παλιάς τεχνολογίας “θεωρείς” εσύ ένα κινητό διπύρηνο με 1gb ram με AMOLED οθόνη, 8mp κάμερα κλπ κλπ μετά απο ένα χρόνο κυκλοφορίας (κι ας έχει βγεί εντωμεταξύ και κινητό που μαγειρεύει……?)……κι εγώ “θεωρώ” παλιάς τεχνολογίας ένα κινητό που λέγεται iphone και χρειάζεται ακόμα itunes για να δείξει την καλή (?) του πλευρά…….. (και κάνει και 700+ ευρώ….για να μην πω πόσοι επιεικώς “ανόητοι” το αγοράζουν μεταχειρισμένο 500) 😉

eleonora

Dimitris επισης θυμαμαι οτι το 2001 η apple ηταν ενα αστειο,η lg εβγαζε πλυντηρια και οταν ακουγα htc νομιζα οτι ειναι απορρυπαντικο.Επισης,οταν ακουγα huawei νομιζα πως ειναι η χαβαη στα αγγλικα και οτι η zte ειναι καναλι στη Γερμανια…….

Anyway,αυτο που θελω να πω ειναι πως αν ενα κινητο εχει καλα χαρακτηριστικα+καλη τιμη,τοτε θα πουλησει.Επιπλεον,το 2001 αγοραζες κινητο,το 2011 αγοραζεις smartphone,που θες να ειναι γρηγορο+να εχει καλη οθονη+να εχει καλη καμερα+να εχει ωραιο interface+σωστο media player κτλ κτλ.Οπως και να το κανουμε η ericsson ηταν γνωστη για τα τηλεφωνα της,η sony ειναι γνωστη για τα gadget της(walkman+cybershot+vaio).Eγω δεν πιστευω πως θα πεσουν οι πωλησεις σε Ευρωπη καθολου(η Sony ειναι δυνατο brand στην Ευρωπη),θα ανεβουν σημαντικα σε Αμερικη-Ασια-Ιαπωνια(δεν ξερουν καν τι θα πει ericsson εκει,ειδικα Αμερικη).Επισης,θα υπαρξει σωστο cross-promotion(μεσα απο ταινιες,μουσικη,Playstation,etc).Τελος,πιστευω οτι η εξαγορα του μεριδιου της Ericsson,ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει στην ιστορια της εταιριας τα τελευταια 5 χρονια,που η πορεια της ηταν επιεικως στασιμη.

Εγω πιστευω οτι θα δουμε πολυ ωραια πραγματα στο μελλον.Ιαπωνικα κινητα+Ευρωπαικο αερα+marketing=Win

iwanis

το galaxy s2 δεν κυκλοφορησε με την 1η στο σκρουτζ στα 430…εχει πεσει σχεδον μετα απο 7 μηνες στην αγορα! δεν ειναι απαραιτητα παλιο αλλα οι εταιριες σε κανουν να νιωθεις ετσι…νιωθεις κοροιδο γιατι τον επομενο χρονο το s2 σου φενεται ενα τιποτα μπροστα στο s3…ναι το iphone εχει το καλο ομως οτι μεχρι και το 3gs περνει ios 5..σαν να περνει και το 1ο android κινητο δηλαδη ics

Εγω Ειμαι

Δεν υπαρχει λογος να βγαινει η μπαταρια … και δεν υπαρχει λογος να εχει υποδοχη καρτα μνημης … αφου και να θελεις παραπανω απο 32GB δεν μπορεις να βαλεις … Ομορφο ειναι … πολυ ομορφο θα ελεγα … και μια χαρα οθονη εχει … οχι για γυναικεια δαχτυλακια!

Haralabos Doganis

ωραιο φαίνεται

eleonora

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ….μεγα fail..αυτο που λες…μια χαρα ειναι και για γυναικες το κινητο!!!!!Δες το promo video του xperia S,για να καταλαβεις ποιος το σχεδιασε και ποιος φαινεται να το χρησιμοποιει(tip:δεν ειναι αντρας)

Wolf

Φίλε «εγώ είμαι» εγώ στον γαλαξία έχω 16 εσωτερική + 32 εξωτερική μνήμη = 48 και πάλι δεν μου φτάνει… 32+32 εξωτερική κανέναν μας δεν θα χαλούσαν..! Επίσης θυμάμαι μια φορά που το iphone ενός συνεργάτη μου στην δουλειά κόλλησε… δεν ήξερε πώς να του κάνει επανεκκίνηση λόγο του ότι δεν βγαίνει η μπαταρία και ήταν πραγματικά μεγάλη ανάγκη να μιλήσουμε.. Δράμα…!! Οπότε όλα είναι σχετικά..!

eleonora

WOLF τα iphone επανακινουνται πολυ ευκολα,οτι κολλημα και να φανε και δεν χρειαζεται να βγαλεις την μπαταρια.Επισης,τα 32gb ειναι υπεραρκετα για το 90% κοσμου,και σιγουρα δεν νομιζω να αποτελεσει προβλημα για τις πωλησεις του κινητου.

antonis

οι κινέζοι δεν τα φτάχνουν φίλε Γιάννη, τα συναρμολογούν…και είναι πολύ πιθανόν οι υπάλληλοι της Foxconn να μην έχουν να φάνε στο τέλος του μήνα…

Υ.Γ αν υπήρχε μόνο ένα android phone να είσαι σίγουρος ότι θα υπήρχαν ανάλογες ουρές.(κάτι πολύ βλάκώδες και τριτοκοσμικό κατ’εμένα)

petros

Το πισω καπακι του ειναι σταθερο?Δν βγαινει?

pelopas

Ομορφια και κατασκευη το κινητο δειχνει να τα σπαει.
Απο χαρακτηριστικα ειναι αρκετα ξεπερασμενο θα ελεγα.
desing 5/5
screen 4/5(hd αναλυση -αλλα δεν ειναι amoled-σε 4.3” με αυτη την αναλυση η οθονη θα ειναι στενη
cpu 2.5/5(παρολο το 1,5ghz δεν παυει να ειναι qualcomm που σημαινει 2 χcortex a8(snapdragon))
gpu 3/5(το ‘ξελιγωμενο’ andreno 220 που το βλεπει η powervr και γελαει)
ram 3.5/5(1gb single channel)
battery 4/5(αν εβγαινε κιολας θα ηταν 4.5/5)

Καλα θα κανει να το βγαλει οσο το δυνατο ταχυτερα γιατι τα 4 x a9(tegra3) και τα 2 χ a15 ειναι στο δρομο.Γνωμη μου ειναι οτι ειναι χειροτερο απο το sgs2 και σιγουρα πολυ χειροτερο απο το sgs3 που θα φορει μαλλον exynos5250.

Ιωαννης

pelopa..

ειναι Bravia Engine..κατσεε να δουμε πως θα ειναι στην χρηση..μπορει να μπει και 5/5

η cpu 2.5? που ειναι η καλυτερη…?δηλαδη το 5/5 τι επρεπε να ειναι? εδω δεν συμφωνω μαζι σου…γιατι αν το 1/5 (π.χ arc 1ghz μονοπυρηνο) τρεχει και τα καινουργια παιχνιδια 3d gameloft τελεια το διπυρηνο στα 1.5 ειναι κατι ΠΟΛΥ παραπανω απο τις αναγκες μας το οποιο στην κλιμακα 0/5 επρεπε να παρει 3.5 πιστευω
ram ειδες καπου παραπανω και βαζεις μονο 3.5? 😛

απο το s2 χειροτερο? come on…300mhz παραπανω,καλυτερη αναλυση,μεγαλυτερη μπαταρια,12mp (THE KING),+16gb ενσωματωμενη μνημη..πως βγαινει καλυτερο?

το s3 εχει περιθωρια βελτιωσης μονο σε επεξεργαστη και ραμ…αν βγαλει διπυρηνο τα ιδια θα ειναι..αν βγαλει τετραπυρηνο αναγκαστικα αυξανεται η ραμ..(ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ…η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο…βαλτε και 3.3ghz και ελατε να κανουμε συγκριση benchmarks με τον i5 2500k μου..:/ )

keysmith

Το 4.3 παίζει πολύ.. Αλλά εγώ γιατί θυμάμαι οτι ΉΤΑΝ αρετή και προσόν να έχουμε ΜΙΚΡΑ κινητά.
Τι εγινε ρε παιδιά? Θα χωράνε σε καμιά τσέπη ή θα αγοράσουμε και τσαντάκι τυπου λαπτοπ να τα κουβαλάμε σε λίγο 😛
Μονο το mini είναι μικρό πια.. Δεν συμφωνώ καθόλου με τις 4 και 4.3. ΕΛΕΟΣ. Αντε βαριά μεχρι 3.5΄΄ ή 3.7 σε wide.. Μετά ειναι tablet οχι κινητό 🙁

stefanos

Περιμένουμε hands-on!!!!

Εγω Ειμαι

eleonora Αν δεν καταλαβες τι γραφω μην σχολιαζεις και μαλιστα με αυτον τον τροπο … και μερικες φορες δεν φτανουν τα 32GB μερικα παιχνιδακια απο την gameloft και χρειαζεσαι και αλλη μνημη…

pelopas

Ιωαννης
Πρωτα απ’ολα να δηλωσω οτι ειμαι κατοχος galaxy s και neo v
Οι βαθμολογιες που εβαλα εξαρτονται απο τον χρονο βεβαια που θα βγει το κινητο γιατι αν βγει αυριο στην ελλαδα τοτε θα ειναι παραπανω.

1.Bravia engine ειναι και του neo v και την ειδα τι σπουδαια ειναι σε σχεση με την amoled του galaxy s.Επισης 1280χ720 και 4.3 επειδη ειναι 16/9 οθονη θα ειναι πολυ στενη.Το 4/5 πιστευω οτι ειnaι καλα λοιπον αν αναλογιστεις οτι το 5/5 το παιρνει το nexus.

2.Το cpu αν βαλω παραπανω απο 2.5/5 ,στο galaxy note ποσο να βαλω?Η μαλλον καλυτερα στο tegra3?Πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι αυτη την χρονικη στιγμη η qualcomm εχει τους χειροτερους 2πυρηνους.

3.Ram θα επαιρνε παραπανω αν ηταν dual channel.Ισως το 4/5 να ηταν πιο ακριβες.5/5 παιρνουν exynos4210 και omap4460-4430.

Οσον αφορα αν ειναι χειροτερο οταν θα βγει θα ειναι σε ολα τα bench κατω. Αntutu να βγαζει το πολυ 3500-4000 εκει που sgs2 βγαζει 6000 και tegra3 10000-11000 θα μου πεις αν ειναι καλυτερο η χειροτερο.Στην καμερα δεν αντιλεγω σιγουρα θα ειναι καλυτερη στις φοτογραφιες αλλα στα video θα τον τρωει απο το sgs2 λογο χαμηλου bitrate(qualcomm βλεπεις.δες sensation,evo 3d)

xperias

Hands On Κώστα!!!

Jimmy

Τελειο θα ειναι ειδικα με τα smart tags

g-freak

Αντε με το καλό και τους novathor επεξεργαστές!

eleonora

pelopa νομιζω οτι εισαι υπερβολικος.Η συσκευη ποτε δεν ειχε στοχο,να γινει μια super high-end προταση.Η sony το ξερει καλα για αυτο το τιμολογει κατω απο 500ευρω(450 προπαραγγελεια).Επισης,θα ειναι διαθεσιμο την πρωτη εβδομαδα του Μαρτιου.Η καμερα/οθονη του ειναι οτι κορυφαιο σε android(5/5),το ιδιο και το design του.Ο επεξεργαστης θα μπορουσε να ειναι καλυτερος(snapdragon s4),αλλα θα πηγαινε πισω την κυκλοφορια του κινητου κανα διμηνο,κατι που η Sony δεν ηθελε.Οσο για την single channel ram,ειναι το μονο που υποστηριζει ο snapdragon s3.Το κινητο παιρνει απαξια 4-4.5/5.Για αυτο αλλωστε και η τιμη του δεν ειναι υπερβολικα υψηλη.

xperias

και μονο που γραφει SONY αυτο φτανει!!!

Iωάννης
Theodore

Αυτα,τι ειναι; xLoud, Clear audio, Clear bass.Πατεντες της ΣΟΝΥ;

giorgos

καλό αλλά περισσότερο μου θυμίζει touch τηλεκοντρόλ τηλεόρασης sony…αδιάφορο σχήμα θα έλεγα

Silender

1ον Sony
2ον Δεν παίρνει Micro SD

τέλος

.-

Λόλα να ένα Μήλο

SONY λέμε και κλαίμε!!!

giannis

Στο expansys το χει με 495 ευρο…προπαραγγελια

mokmo

ΚΩΣΤΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ:Δεν κανεις ενα διαγωνισμο με ετησιες συνδρομες usenet;Βαση των τελευταιων εξελιξεων ο διαγωνισμος σου θα κανει θραυση.

Γιάννης

Χάλια το κινητό! Πολύ απλό ,δεν έχει ωραίο design και σίγουρα θα κάνει πάνω από 400 ευρώ οπότε δεν αξίζει καθόλου!

xperias

@Γιάννης χαχαχα το iPhone εχει οθονη 3.5′ cpu 800mhz 512 mb ram και εχει 620 ευρω τα 16gb και 900 ευρω τα 64 gb και δεν αξιζη αυτο πατε καλα?????….

Γιάννης

@xperias νομίζω πως όλοι το ξέρουμε πλέον…στα iPhone δεν πληρώνεις τα καλά χαρακτηριστικά που (δεν) έχουν ,πληρώνεις επειδή είναι Apple!

Xperia

@Γιαννης συμφωνώ αλλά όχι και ότι δεν αξίζει το ΣΟΝΥ…. Μην λέμε ότι θέλουμε!!!!!!! Το κινητό έχει τα πάντα, έχει και της πατέντες της ΣΟΝΥ έχει 12 mp κάμερα….. Ο σχεδιασμός είναι κάτι που μόνο αν το δις από κοντά θα καταλάβεις αν σου αρέσει….

Marios

φιλε xperias το ios λειτουργει με 128 mb ram,το android θελει πανω απο 512 mb ram για να λειτουργει σχετικα καλα..

xperias

και αυτος ειναι λογος να εχει 900 ευρω?? το χ10 που εχω με εκδοση 2.3.5 (cyanogenmod) και με καμια 60 apps πανω τρεχει σφερα και εχει 256 ραμ…τωρα μιλαμε για κινητο το οπιο εχει 1.5GHz
cpu,bravia οθονη 342ppi,εχει τον ηχο της ΣΟΝΥ,NFC,καμερα 12 mp και η τιμη του θα ειναι γυρο στα 600…και θεωρειτε οκ την τιμη του iphone και αυτο με τετια χαρακτηριστικα ακομα και στα 400 θεωρειτε ακριβο???…ε μονο οι ελληνες το κανουν αυτο!!!!!!!Συγγνώμη κιολας!!!

enigma

To ios τρέχει σε 128mb ram;;;;Ποια έκδοση του ios;;;;Γιατί εγώ ακούω ότι με το ios5 τα κρασαρίσματα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο…

Marios

ios 5.01 sto 3gs με 256 ram τρεχω οσες εφαρμογες θελω ταυτοχρονα..δεν εχει τα γραφηκα του 4s αλλα τα τελευτεα 3 χρονια κανω ανετα τη δουλεια μου..

moisis

το ios αμα ειχε και widget θα ηθελε 512mb ram το λιγοτερο!!!
η αδελφη μου εχει το 3gs εχει 10 με 15 εφαρμογες μεσα και μονο 90 με 100 το πολυ mb ram ελευθερα…οπως και στο 3gs ενος φιλου μου…ενο το χ10 που εχω εγω με widget και με 50+ εφαρμογες εχω 150 με 160 ραμ ελευθερα

Γιώργος Ταχ.

εντυπωσιακότατο , προσωπικά μου άρεσε πολύ

Δημητρης K.

ωραιο φαινεται αλλα πιστευω η τιμη θα κρινει την πορεια του…
Αν και το SONY απο μονο του ειναι δυνατο brand..

thanasis

το είδα απο κοντά στα παμπλικ. Φανταστική οθόνη και κάμερα, ευκρίνεια και μέγεθος! Είναι τεράστιο… αλλά ικανοποιεί στο browsing/ πλοήγηση. Ποιότητα υλικών καλή προς άριστη κι ας είναι πλαστικό!
Λίγο με χάλασαν τα διαφανή αόρατα σχεδόν αφής κουμπιά λειτουργιών στο κάτω μέρος (έχει κουκίδες εκεί που πρέπει να πατάς). Απο διάρκεια μπαταρίας να μας έλεγε κάποιος πώς τα πάει…
Αν είχε και επέκταση SDXC καρτών θα ήταν killer! Πανάκριβο βέβαια ακόμα… 599 είναι πολλά τα λεφτά…για τον Αρη.

noe

παιδια σημερα ενα Ελληνικο site το εχει 460€ !!! Αλλα εχει και το το ιδιο σε xperia s GR με 535 €. Καταλαβενει κανεις ποια ειναι η διαφορα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.