Sony Xperia S, Ψήνεται η αναβάθμιση σε ICS για Μάιο-Ιούνιο

Το Sony Xperia S με οθόνη 4.3 ίντσες 720p Mobile Bravia Engine και διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz κυκλοφορεί με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 2.3 και την υπόσχεση ότι σύντομα θα αναβαθμιστεί σε 4.0 Ice Cream Sandwich. Επίσημα δεν έχει γίνει αναφορά για συγκεκριμένη ημερομηνία.

Συντονιστής από το επίσημο support forum της Sony Mobile σε ερώτηση μέλους σχετικά με την αναβάθμιση του Sony Xperia S σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich απαντάει ότι σύμφωνα με όσα γνωρίζει αυτή θα πρέπει να την περιμένουμε τέλη Μαίου με μέσα Ιουνίου. Εδώ θα βρείτε τη σχετική συζήτηση.

, Sony Xperia S, Ψήνεται η αναβάθμιση σε ICS για Μάιο-Ιούνιο

, Sony Xperia S, Ψήνεται η αναβάθμιση σε ICS για Μάιο-Ιούνιο

Sony Xperia S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε ICS)
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8260 Dual-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
HSPA/ 3G
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Reality Display with Mobile BRAVIA Engine, 1280×720 pixels, 342 ppi (pixels per inch), 16 εκ, χρώματα
Κάμερα: 12 Megapixel, Sony Exmor R, LED flash 16x digital zoom, auto-focus, image stabilizer
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel, HD video 1280×720 pixels
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB (26GB διαθέσιμα στο χρήστη)
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC, micro HDMI, Radio FM
xLoud, Surround sound, Clear audio, Clear bass
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 128x64x10.6 χλστ.
Βάρος: 144 γρ.
Χρώματα: Μαύρο, Λευκό

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγελης Psy

Ε αυτο δεν ειναι νεο και χθες που πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω για κατι και ρωτησα και για την ics αυτο μου ειπαν

κώστας

Το κινητό δεν αξίζει μία. Μέγα λάθος της σονυ και πεταμένα λεφτα για όποιον το πάρει.

Ήθελα να ξερα να έχει πωλήσει κάνα κομμάτι η σονυ? Γιατί δεν πιστεύω ότι αξίζει η αγορά του αν η τιμή του δεν είναι κάτω απο 280 ευρω.

Narruto_Sucks

Και τι προτείνεις κώστας (ο από πάνω) να πάρουμε σε τιμή γύρω στα 450;

Γιωργος

@Κωστας. Το εχεις δει το εν λογω τηλεφωνο? Εχεις ενα δικιο οτι ειναι παρα πολυ ακριβο αλλα με καμια περιπτωση δεν ειναι για κατω απο 400-350. Εχει παρα πολυ καλες προδιαγραφες και φερει ολες τις τελευταιες τεχνολογιες… Οποτε να δικαιολογουμε αυτα που λεμε. Στην ουσια ειναι το αντιστοιχο τηλεφωνο του S2. Επισης για οποιον ενδιαφερεται πολυ για το κινητο στο multirama (Περιστεριου) με διαπραγματευση στο αφηνουν και στα 516 απ’οτι εμαθα. Ακριβο το λες και παλι στα 516 λοφω του οτι εχουν βγει τετραπυρηνα καλυτερα, αλλα SONY ειναι τι περιμενατε… Παντα ειχε τσιμπημενες τιμες.

GiannisWST

Παιδια δεν ειναι τοσο fail το κινητο. Μη ξεχνατε οτι εχει μια απο τις καλυτερες καμερες ακομα και εχει καποιες δυνατοτητες οπως το hdmi χωρις mhi και τετοια αναλυση απο τις 4,3″ μονο. Ειχα δει συγκριση με το htc one s που τραβαει τελικα καλυτερο βιντεο απο το one χ και σε δυνατοτητες φωτογραφιων/βιντεο το xperia s ηταν καλυτερο. Τουλαχιστον ο αισθητηρας του εδινε καλυτερα και πιο ρεαλιστικα χρωματα, ενω το htc ειχε θεμα με το μπλε χρωμα.

Ναι ισως η τιμη του να ειναι υπερτιμημενη αλλα εχει λεπτομεριες. Τουλαχιστον ειναι 2πυρηνο και ο επεξεργαστης του ειναι απο τους καλους. Επισης εχει ολοκληρο μενου ειδικο αν συνδεθει σε hdmi tv πιο ολοκληρωμενο απο το mhi που γυριζει απλως σε landscape.

Δν εχω τη συσκευη αλλα δε βλεπω λογο καποιος που θελει να δει ενα απο τα τοπ να το απορριψει αμεσως. Ειδικα το οτι προσφερει 720 αναλυση σε τετοιες ιντσες ειναι θετικο για μενα καθως δεν εχεις πολλες επιλογες σε τετοια μεγεθη πλεον.

θοδωρης

πηγα στο πλαισιο χθες το απογευμα και ηταν ηδη αναβαθμισμενο!!!!

ιωαννης

Aχαχαχαχαχα..τι λετε ρε παιδακια…το κινητο παιζει στα 440στο σκρουτζ και στο εξωτερικο και εχει κυκλοφορησει 3 μηνες και ουτε καν και ειναι μουφα και fail…αν ειναι μουφα και fail το HD, ο διπυρηνος στα 1.5 ,το 1gb ram ,τα 12!mp καμερα και και και…τι να πω…μαλλον βρεθηκατε σε λαθος site και θελατε να μπειτε σε site υπολογιστων…
@κωστας …280 εε?με τετοια specs..? ξερεις τι εχει τωρα τοσο? το 2x !..για συγκρινε λιγο specs…

kostas

Εχω το Xperia s 1βδομαδα και δεν μου εχει ληψη το galaxy s2 που ειχα πρην ουτε λεπτο .πιο γρηγορο καλητερη φωτο και βιντεο, καλητερο gps κλειδωνη αστραπη δεν εχω δει κατι αναλογο ακομα και μεσα στο σπιτι κλειδωνη. Σε σημειο που βλεπει 16 δορηφορους το gs2 ενος φιλου βλεπει 8 .Τα χρωματα ειναι κανονικα και οχι σαν τα υπερτονισμενα των αμολεντ καθος και καλητερο λευκο.

argyris

Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο με δυνατα specs τα οποια μπορει να ειναι υπερτιμημενα για 600 ευρω!
Το μονο αρνητικο που ειχε ηταν η μπαταρια η οποια τελειωνε πολυ γρηγορα, με μια αναβαθμιση ξεπεραστηκε αμεσα

Βαγγελης Psy

μουφα το xperia s? τι αλλο θα ακουσω οκ ειναι ακριβω αλλα οχι και μουφα ρε παιδια

leol

Ρε παιδες τι ακριβο και 600 ευρω λετε ? στο amazon + ebay γερμανιας κανει 410 .Πολυ λογικη τιμη για μενα για ολα αυτα που προσφερει.

Moisis

ειναι ακριβο αυτο και δεν ειναι το iphone 4 με τα specs που εχει ουτε καν το 4s…ναι ΟΚ οτι πειτε!!!

baggos

Εγώ σαν άκυρος θα ρωτήσω κάτι άλλο υπάρχει κανείς με xperia mini(pro) έχει έρθει αναβάθμιση??

ΝοOne

Εντάξει παιδιά ας μην τρελαθούμε κιόλας, αν είναι ποτέ δυνατόν το Xperia S να είναι μούφα το κινητό αυτή την στιγμή είναι μέσα στα 5 κορυφαία κινητά παγκοσμίως όποιος έχει διαφορετική άποψη απλά δεν ξέρει τι του γίνεται. Όσον αφορά την τιμή του, σήμερα στο skroutz έχει 437€ αρκετά φθηνό για τα specs του.

Demis

παίδες…… ναι είναι ακριβό άλλα είναι ακριβό στην Ελλάδα λόγο διαστημικών φόρον που έχουμε.. από έξω μπορείς να το πάρεις 420 – 450 ευρό

Nikos

Το κινητό απλά μαμάει και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Η τιμή του πάλι είναι πολύ φθηνή τα 433€ που κοστίζει στο skroutz είναι πραγματικά πολύ καλή δλδ πόσο ποιο κάτω να είχε ???? αναρωτιέμαι….

ΓΙΩΡΓΟΣ Λ.

Δεν ξερω τι λετε αλλα εδω και κατι μερες που το εχω με εχει εντυπωσιαση.Ειναι γρηγορο,πολυ smooth,και γενικα ανταποκρινεται πραγματικα στα πολυ καλα specs που εχει.Οσο για την τιμη ειναι λιγο τσουχτερη στην Ελλαδα αλλα μπορεις να το βρεις πιο φτηνα.Μηπως γνωριζει κανεις αν με την αναβαθμιση(6.0.A.3.62 – 6.0.A.3.73)διορθώνεται η μπαταρια?

argyris

ΓΙΩΡΓΟ Λ, με την αναβαθμιση διορθωθηκε το θεμα της μπαταριας κατα πολυ μαλιστα! το κινητο ειναι πολυ καλυτερο τωρα που η μπαταρια την παλευει παραπανω! απλα σπερνει!!!

rapsoulhs

Σε όσους λένε πως είναι ακριβό το κινητό, έχω να τους πω πως το συγκεκριμένο είναι καλύτερο απο το iphone 4s! Έτσι για να συγκρίνουμε λίγο τα πράγματα με το όνομά τους! Απο κεί και πέρα ως συνήθως στην Ελλάδα η φορολογία είναι στα ύψη, εξού και η τιμή του! Πέρα απο αυτό, θεωρώ πως είναι απο τα κορυφαία κινητά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά! Δεν του λείπει τίποτα (προς το παρόν, διότι η τεχνολογία τρέχει!). Με την αναβάθμιση η μπαταρία βελτιώθηκε, αλλά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κλείσετε το Data Traffic. Μόλις βγεί και το ICS πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.