Sony Xperia S, Η μπαταρία αφαιρείται αν το θέλεις τόσο πολύ [video]

Δύο είναι τα μεγαλύτερα παράπονα που ακούγονται για τα νέα μοντέλα smartphones, ότι δεν δέχονται κάρτες μνήμης micro SD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου και δεν αφαιρείται η μπαταρία τους. Και στα δύο “ανταποκρίνεται” το Sony Xperia S για τη μπαταρία όμως κάτι μπορούμε να κάνουμε, βγάζοντας το πίσω καπάκι και ξεβιδώνοντας τις μικρές βίδες torch.

Το παρακάτω βίντεο είναι μόνο για “εγκυκλοπαιδικούς” λόγους και θα χάσετε την εγγύηση εφόσον το επιχειρήσετε.

, Sony Xperia S, Η μπαταρία αφαιρείται αν το θέλεις τόσο πολύ [video]

Πηγή

Kudos to Moisis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
meteres

Αν ξεκινησει και sony τα “καλα” της apple τοτε το εχασε το παιχνιδι.Ειπαμε η τεχνολογια να πηγαινει μπροστα μη γυρισουμε στα παλια π.χ vodafone live που δεν εβγαινε ουτε το κινητο να εσπαγες…..!

Run Forest

Ατέλεια μεν, για όποιον θέλει να βάζει χέρι στο κινητό με το παραμικρό, δεν χάνεται έτσι εύκολα το παιχνίδι από την αλλη όμως…! Η Sony έχει κάνει πολλά και μελετημένα βήματα για να το κερδίσει αυτό το ματσάκι, βλέπε με το άνοιγμα της νοοτροπίας για τις rom της, τη διαθεση λογισμικού για να ξεκλειδώνεις τον bootloader και πάει λέγοντας..

stefanos pagkratis

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SONY XPERIA S ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΘΩΣ ΜΗΛΟΥΣΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ , ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΦΙΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ !! ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΒΑΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ A’I’NO , TO PROHGOYMENO MOY KINHTO THL THS ERICSSON !! TELOS OTI KENOYRGIO BGENEI K OSA EXTRA EXEI XEIROTERO TO KANEI !!

Νίκος

Γεια σας παιδιά μόλις πήρα το Sony xperia s και έχω ένα πρόβλημα με την μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα δεν ξέρω τι να κάνω θέλω λίγη βοηθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.