Sony Xperia smartphones, Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις σε ICS 4.0.4

Μέσα από την πιο πρόσφατη ενημέρωση της Sony Mobile για τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις σε Android Ice Cream Sandwich για τα smartphones μοντέλα Xperia 2011 και τα φετινά (Xperia S, Xperia P..) μαθαίνουμε για την πορεία τους αλλά και για την ματαίωση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Play (playstation phone).

Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο, η Sony Mobile είχε διαθέσει από νωρίς την beta έκδοση Android Ice Cream Sandwich όμως σύμφωνα με την ίδια αλλά και developers που την χρησιμοποίησαν, αλλιώνεται η εμπειρία χρήσης στα video games (λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου μοντέλου) οπότε και δεν θα προχωρήσει σε κάτι άλλο και το Xperia Play θα παραμείνει με την έκδοση Android 2.3 Gingerbread (καιρό είχε να το γράψω αυτό!).

Σημαντικό: Να έχετε στο μυαλό σας ότι μια αναβάθμιση και να ξεκινήσει σε κάποια χώρα σήμερα, μπορεί και να περάσουν πάνω από 30-40 ημέρες μέχρι να φτάσει σε όλες τις χώρες! Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε συγκεκριμένα τις ημερομηνίες όπως θα τις δώσει η ελληνική αντιπροσωπεία, θα σας κρατάμε ενήμερους και να παρακολουθείτε τον Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog.

, Sony Xperia smartphones, Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις σε ICS 4.0.4

, Sony Xperia smartphones, Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για τις αναβαθμίσεις σε ICS 4.0.4

Πηγή

Kudos to Δημήτρης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

161 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TOMTOMS

Nice ade epitelous!

vasilios

ρε παιδια να ρωτησω κατι εγω?εχω το xperia ray και αναβαθμιση δεν μου εχει ερθει ακομη..ξερει καποοιος να μου πει το γιατι?

Lefteris

@vasilios πρεπει προφανως να δοκιμασεις μεσω pc companion!

thanos

Κώστα μήπως θα έπρεπε από τον πίνακα με τις αναβαθμίσεις να ονομάσεις Sony τα νέα μοντέλα και να μην τα έχεις με τα Sony Ericsson;

Βλάσης Μυριαγκός

Κώστα το xperia Sole δεν το αναφέρεις πουθενά…Τι θα γίνει τελικά με αυτό…;Είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουν να το αγοράσουν κ όλοι ψάχνονται για το αν θα αναβαθμιστεί σε ics και πότε….

ιωαννης

Εγω εχω το arc παραεισαγωγης για γερμανια που σημενει οτι θα την παρω πιο γρηγορα!yeahh! και 4.0.4 ..για να δουμε ποσο γρηγορη θα ειναι!

Γιώργος Τσ.

Παιδιά όσοι λέτε ότι δεν σας έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση για ICS, μάλλον δεν ενημερώνεστε αρκετά…Η αναβάθμιση γίνεται μέσω του PC Companion, και όχι απευθείας από το κινητό(OTA)
Όμως σε κάποιους δεν εμφανίζεται ακόμα και από τον υπολογιστή, όπως και σε έναν φίλο μου…Για δοκιμάστε να κάνετε αναβάθμιση από άλλο PC, λογικά θα σας τη βγάλει….την αναβάθμιση 😉

Calmand Weird

Πολλές φορές έχει τύχει οι διάφορες εταιρίες να αρχίσουν να <> τα OTA (over the air) updates αλλά πολλοί να μην τα έχετε λάβει ακόμα. Λοιπόν σήμερα θα δούμε το πώς να <> το κινητό σας να λάβει το update. Προσοχή: Φυλάξτε κάπου τις επαφές σας για καλό και για κακό. Δεν είμαι υπεύθυνος για οτιδήποτε (άσχημο ) συμβεί στο κινητό σας. Τι θα χρειαστούμε: 1. Android κινητό 2. πρόσβαση στο internet μέσω του κινητού (wifi ή όπως αλλιώς θέλετε) 3. ένα update για το κινητό σας να σας περιμένει Βήματα: 1. Πηγαίνετε στις “Ρυθμίσεις” του κινητού σας. 2. Επιλέξτε το “Εφαρμογές” 3. Αν δεν σας έχει βγάλει κατευθείαν πατήστε το “Διαχείριση εφαρμογών” 4. Πατήστε το “Όλες οι εφαρμογές” (εάν είστε στην 4.χ.χ σύρετε την πάνω μπάρα προς τα αριστερά) 5. Πηγαίνετε κάτω μέχρι να βρείτε το “Google Services Framework” ή αλλιώς “Πλαίσιο Υπηρεσιών Google” 6. Επιλέξτε το. 7. Πατήστε το “Εκκαθάριση δεδομένων” και εάν μπορείτε το “Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης” 8. Τέλος πηγαίνετε πίσω στις ρυθμίσεις και επιλέξτε το “Σχετικά με το τηλέφωνο” και πατήστε το “Ενημερώσεις συστήματος” και τέλος το “Έλεγχος τώρα” (προσέξτε ότι η χρονολογία έχει πάει κάτι δεκάδες χρόνια πίσω, αυτό δεν πειράζει, θα αλλάξει πάλι στην… Συνέχεια »

neCross

Στα ήδη αναβαθμισμένα (neo v) πρέπει την κάνω μέσω pc companion η από το update center του κινητού?

GEORGE S

@vasilios@:και εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα τωρα κοιταξα μεσω PC Companion. Θα την παρουμε οταν ανθισουν οι κοτες!!!!!!!!!!!!!!Δεν ξερω Κωστα αν μπορεις να βοηθησεις αλλα το δικο μου xperia ray εχει αριθμο κερνελ 1252-4364.

Apostolos Vlahopoulos

και για μας που χρησιμοποιούμε μόνο Linux….;;;;θα πρέπει να τρέξω VM μόνο και μόνο για το Pc companion πως το λένε για να κάνω αναβάθμιση….??

Peris

@Apostolos. Μπορεις παντα να φλασαρεις με flashtool οταν ερθει η εκδοση (θα την βρεις στο xda) με linux. Το εχω κανει official μεταφραση και στα Ελληνικα! 😉

Εμαθα οτι ερχεται με kernel 3.0.8, αυτο σημαινει απιστευτη μπαταρια και ανοιγει μεγαλους δρομους για developers.

vasilios

lefteris και GEORGE δεν γινετε τπτ ουτε νομιζω οτι φταιει το pc και πραγματικα δεν ξερω αν ειναι θεμα kernel οπως ειχε πει παλιοτερα ενας αλλος φιλος οτι αναλογα με τον αριθμο αυτο γινετε και η αναβαθμιση….απλα μου κανει εντυπωση γιατι τελειωνει ο μαιος και ακομα δεν εχω παρει αναβαθμιση…

ελπιδα

Εγω που εχω ενα ταπεινο x8 θα μεινω στο 2.1 ετσι? 🙁

xoux

Αντε επιτέλους να δουμε και μεις το παγωτό!(Xperia mini pro)

Nick

Επιτέλους να φάμε και κανα παγωτάκι, καλοκαίρι ήρθε! :P!
Live with Walkman

Παπαδόπουλος Σωτήριος

Αναρωτιόμουν πότε θα βγει η νέα αναβάθμιση που θα διορθώνει τα προβληματάκια της 4.0.3 αλλά ξαφνιάστηκα, πίστευα θα τη βγάλουν μετά το καλοκαίρι , μπράβο στην Sony(ericsson) ποτέ δεν με απογοήτευσαν.

Μάνος

Μπράβο τους που πάνε κατευθείαν στη bug free 4.0.4. Σοφή η επιλογή να περιμένουν λίγο και να ξε-bugιάσουν προσέξουν τα μοντέλα τους πριν την αναβάθμιση.

ιωαννης

Ηρθε σε κανεναν η ενημερωση παιδια? με arc γερμανιας τιποτα ακομα 😛

Μπάμπης

Αντε γ… ρε sony….

Δυστυχισμένος κάτοχος xperia play

Κωνσταντίνος

Έχω μία φίλη με το Play και όταν έμαθε πως θα αναβαθμιστεί έκανε τούμπες. Τώρα που θα μάθει πως ματαιώθηκε η αναβάθμηση θα κλαίει με μαύρο δάκρυ!!!

Κωνσταντίνος

Αλλά είναι αδικία ρε γ@μ#τ! μου να μην αναβαθμιστεί το Play!!!!!!

ιωαννης

Ενταξει παιδια,ειδαν οτι με την ics δεν βελτιωνεται κατι ετσι μενει στην αρκετα γρηγορη gb
οσοιι θελουν εμφανιση αλλα sony ics υπαρχει θεμα για τον go launcher ex,οσοι θελουν ICS παλι υπαρχουν εκατονταδες ρομ..απλα χανεις την εγγυηση ..

Chris1926

σε xperia ray τιποτα ακομα παιδια το pc companion με βγαζει ενημερωμενο …αλλα μαλλον δεν θα το αναβαθμισω θα προτιμησω την σταθεροτητα της GB!!

ανώνυμος

super! επιτέλους xperia S με ICS!!!!

vasilios

υπαρχει καποιος φιλος να μας πει αν ξερει τι θα γινει με το ray?

George

Ήδη ξεκίνησε για τα Arc! Το “SI” μου (Sales Item) δεν είναι ακόμη στη λίστα (η οποία θα ενημερώνεται)
https://talk.sonymobile.com/thread/38387?tstart=0

johnxarma

**NEO SI’s: https://talk.sonymobile.com/message/199355#199355
**NEO V SI’s: https://talk.sonymobile.com/message/199356#199356
**ARC S SI’s: https://talk.sonymobile.com/message/199360#199360
**RAY SI’s: https://talk.sonymobile.com/message/199350#199350

**παιδια αυτα τα topics ενημερωνονται συνεχως** το update θα γινει μεσω pc companion. μπορειτε να δοκιμασετε και το SEUS, απλα μια συμβουλη περιμενετε καλυτερα απο pc companion.

update: αυτην την στιγμη εχουμε ενα .ftf της 4.0.4 για NEO V. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678690
παιδια δεν ξερω, η χαζομαρα ειναι πως ειναι ιδια με το leaked 4.0.4 που εγινε πριν λιγο καιρο…:/ γνωμη μου, απλα περιμενετε λιγο και καντε το update απο pcc οπως ειπα. Νομιζω πως μας τα χαλαει παλι η Sony… Ιδιο kernel, απλα νεο baseband .72 και οπως και στην leaked καποια improvements σε dialler για την ταχυτητα λογω το οτι ειχαμε προβληματα πριν και καποια bug fixes. Υπομονη μεχρι το update θα δειξει…

FlameSanji

Ξέρουμε τι διορθώνει η νέα εκδοσή; Ειχά βάλει την 4.0.3 αλλα με τόσα λαγκς στις εφαρμογές αναγκάστικα να το φλασάρω πίσω στην εκδοση 2.3.4
Προσωπικά θα περιμένω κι αλλο για μια ακομα μελλοντική εκδοση.

Damianos

Εχω 1254-6063 που ειναι στη λιστα αλλα δεν το βγαζει στο Pc companion

vasilios

μαλιστα οποτε συμφωνα με το σχολιο του johnxarma το si μου δεν εχει παρει ακομα σειρα….οποτε περιμενουμε…

johnxarma

Παιδια καντε υπομονη;) Το update θα καθυστερησει λιγο, ακομα και αν η συσκευη σας βρισκεται στην λιστα των SI. Απλα η λιστες αυτες βγηκαν ωστε να ενημερωσουν τους καταναλωτες των συσκευων. Και κατι ακομα… Καποιος εδω αναφερει πως εχει το .ftf της official 4.0.4 για το NEO V https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678690. Παιδια δεν ξερω κατι δεν μου παει καλα, το .ftf παραπανω θυμιζει το leaked 4.0.4 που βγηκε πριν λιγο καιρο για το XPERIA PRO. Νομιζω πως κανεις ακομα δεν εχει παρει την official, και συμβουλη μου ειναι να μην χρησιμοποιησετε το .ftf αρχειο για να κανετε το update. Απλα οπως ειπα υπομονη και οταν βγει η αναβαθμιση, χρησιμοποιηστε το pc companion. Αυτα προς το παρων… Αργοτερα το βραδυ θα δω τι θα παιζει και αν βγει κατι νεο θα σας ενημερωσω σιγουρα:)

Alex

Είχα και εγώ σκοπό να αναβαθμίσω το neo v σε 4.0.3 αλλά μετά τα δεκάδες μηνύματα για lags και διάφορα προβλήματα απο χρήστες μετά την αναβάθμιση των δικών του κινητών,το άφησα στιν 2.3.4

μάρκος xperia

αν εχουμε είδη την 4.0.3 πρέπει να κάνουμε πάλι την διαδικασία από το pc companion η το κάνουμε από το update center του κινητού?

ιωαννης

@alex σε xperia neo v φιλου μου ειδα την ICS να πηγενει ποιο γρηγορα απο την GB!

μαρκος xperia λογικα μεσω companion φιλε

kostmitr

Tο κινητό μου (Xperia Ray ICS 4.0.3) είναι από τις 28/5 στην λίστα με τα υπό αναβάθμιση κινητά σε 4.0.4 (Xperia ray, SI numbers for ICS update).
Προσπάθησα και μέσω του pc companion και μέσω του update service της Sony, αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι το κινητό μου είναι ενημερωμένο.

nikos

το εκανα εγω ρε παιδια μεσω wotanserever , αν μπειτε θα την εχει σαν την τελευταια εκδοση,τελικα σαν το leaked 4.0.4 ,που βγηκε πριν λιγο καιρο για το XPERIA PRO ειναι ,και η εκδοση ειναι η 4.1.B.0.431, τπτ δεν αλλαξε ουτε πυρηνας ,ουτε τπτ το ιδιο αργη και μετην 4.0.3 , μονο το basemand αλλαξε σε 72, τπτ αλλο, παλι αργη ειναι καμια σχεση με την gingerbread ,μου φαινεται ετσι μας την εδωσαν για να μην γκρινιαζουμε, παλι στην 2.3 θα γυρισω και μαλλον τελικα μεχρι αυτην θα μεινω ,δεν ‘σηκωνει΄ το κινητο την ics..τσαμπα αναστατωση χωρις νοημα…:-(

Nick

Παιδιά, πιστεύετε ότι το Live δεν το σηκώνει το παγωτό;;; :/

manos

(Neo V) το SI μου είναι στη λίστα άλλα τίποτα.. από pc-companion.. έχει πάρει κανείς την ενημέρωση;

johnxarma

@manos οχι ακομη κανενας… και οχι μονο ελλαδα αλλα και πουθενα αλλου…

Marinos

απαραδεκτη η σονυ….δλδ εμεις τωρα με το πλαυ που μας υποσχεθηκαν αναβαθμιση θα μεινουμε έτσι?ουτε ενα value pack οπως εκανε η σαμσουγκ με το S1?μια ερωτηση…αν βαλουμε μια 4,0 ρομ απο xda θα αντιμετωπιζουμε προβλήματα παλι στο gaming?

johnxarma

@Marinos απλα η SONY πρεπει να αντιμετωπισε προβληματα ασυμβατοτητας με ICS και για αυτο δεν θα παρει την αναβαθμιση το PLAY. Πολλα games που εχω δοκιμασει σε ICS ειναι ασυμβατα με προβληματα ενω στην GB πηγαιναν σφαιρα κανονικα χωρις προβληματα. Αυτος πρεπει να ειναι ο λογος μαλλον :/

Marinos

αν θελει να κρατησει τους φανς της πρεπει να δωσειι εστωω ενα value pack!!!

Dimitris

Αν κάνω update από 4.0.3 σε 4.04 στο sony ericsson neo v θα χάσω όλες τι επαφές και τα αρχεία;

johnxarma

@Dimitris Κανονικα οχι δεν θα τα χασεις, αλλα για καλο και για κακο κανε ενα backup πριν 😉

basilis

με το Xperia S τι θα γινει ?

Nik

Παιδιά για το x10 έχουμε κάποια επίσημη θέση από την Sony; Να περιμένουμε ICS ή όχι; 😛

lazzaroleo

Ρε παιδιά τελικά το xperia mini θα πάρει ποτέ την αναβάθμιση;τόσο καιρό περιμένουμε και ακόμα καμία ειδοποίηση για το πότε θα βγει!

zaxarias

τελεια η καινουργια αναβαθμιση σαν να πηρα καινουργιο κινιτο… καποια λαγκ μονο,οχι ενοχλιτικα,αξιζει τον κοπο :Pp

johnxarma

@basilis
το ΧPERIA S θα αναβαθμιστει τελη Ιουνιου
https://techblog.gr/updates/

kostmitr

Σήμερα έλαβα μία αναβάθμιση, αλλά όχι αυτή που περιμένουμε όλοι!!! Αφορούσε στο pc companion. Επειδή είχα διαβάσει ότι πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση του pc companion είχα μία ελπίδα. Ούτε και αυτό λειτούργησε οπότε παραμένω στο 4.0.3!!! Σκέφτηκα μήπως είναι απασχολημένοι οι servers, αλλά έχω δοκιμάσει τόσες φορές κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων ημερών, που δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια αυτό. Μάλλον είναι αυτό που λέει ο johnxarma στο σχόλιο 32. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γιατί δεν γίνεται η αναβάθμιση. Οπότε υπομονή!!!

johnxarma

@kostmitr και προς ολους.
σχετικα με την καθυστερηση που σας ελεγα στο post 32: “The update is released in batches” “If you find your SI in the released software table the software for your device is released and !!available in PC Companion!! you can update your Xperia™ Smartphone.”
πηγη: https://talk.sonymobile.com/community/support

fotis

Μπομπα η φαση..!!! Μόλις έβαλα την 4.0.4 στο neo v..!! Καμια διαφορά από 4.0.3 .. Καλή φαση πάντως φουλ ενημέρωση..!!
Ευχαριστώ Calmand weird κατατοπιστικότατο το σχόλιο σου..!!

johnxarma

@fotis πως την flashαρες?? με .ftf file??

Greg

Στο Neo V είναι ΟΤΑ η 4.0.4 🙂

kostmitr

Προς johnxarma σχετικά με post 52

Φίλε johnxarma το κινητό μου είναι στη λίστα (https://talk.sonymobile.com/message/199350#199350), αλλά εξακολουθώ να μην μπορώ να λάβω την αναβάθμιση μέσω PCC. Μήπως έχει υπάρξει νεότερη λίστα; Η παραπάνω ισχύει; Ευχαριστώ

johnxarma

@kostmitr διαβασε το post 32 που εγινε απο εμενα. Εκει θα καταλαβεις γιατι δεν εμφανιζει update 😉

johnxarma

@Greg εχεις δικιο!!! Παιδια δοκιμαστε να κανετε ενημερωση Οver the air ανοιγωντας το update center απο το κινητο σας!! Καντε αναζητηση και μαλλον θα σας εμφανισει το update 4.1.B.0431!! 😀
χρηστης NEO V

kostmitr

Johnxarma ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που αναφέρεις στο post 32 το κατάλαβα και συμφώνησα μαζί σου στο post 51. Απλά νόμιζα ότι υπήρξε κάποια νεότερη εξέλιξη. Και πάλι ευχαριστώ!!!

johnxarma

χαιρομαι που βοηθησα 🙂

johnxarma

μολις πηρα το update μεσω OTA αλλα η συσκευη μου ειναι εδω και πολυ ωρα κλειστει… :/ δοκιμασα να την ανοιξω, απλα δονειτε και απλα μαυρη οθονη δεν δειχνει τιποτα… @Greg ξερεις τι παιζει????

johnxarma

Ok βρηκα το προβλημα. Ειχα κανει unlock bootloader και το κινητο μου επαθε soft brick. Το επιδιορθωσα με επιτυχια και τωρα παμε για 4.0.4 🙂

dev

παιδιά έχω το neo v και έκανα την αναβάθμιση το κινητό έχει γίνει τρέλα smooth δεν κολλάει πια το menu και το γύρισμα σε landscape γίνετε πολύ πιο γρήγορα μπράβο SONY!!!

μάρκος xperia

παιδιά τώρα το έκανα αναβάθμιση αλλά δεν βλέπω και μεγάλη διάφορα πιο smooth ειναι μόνο.

Μανόλης

Σε neo V αναβαθμίστηκε σε 4.0.4 χωρίς ουσιαστικές αλλαγές δεν αντιμετώπιζα και προβλήματα βέβαια. Ο kernel όμως είναι ο ίδιος καμμία αλλαγή 2.62.χχ. Περίμενα κάτι νεότερο 3.0.8.

μάρκος xperia

Α και ειναι πιο γρήγορη η αλλαγή αρχικής οθόνης. Δεν χρειάζετα να σύρουμε πολύ το δακτύλιο μας για να αλλάξουμε αρχική οθόνη.

George88

Δηλαδη τι αλλο περιμενατε να δειτε?? Εκτος απο υπερβολικα smooth, θυμιζει GB, εχει και περισσοτερη ελευθερη μνημη σε stand by… Ενα καλο update κατα την γνωμη μου καθως εδιωξε και κανα 2 bug που αντιμετωπιζα..

Kosmas

Ρε παιδιά έχω το neo v. Όταν το συνδέω με τον υπολογιστή ξεκινάω και το PC Companion και μου βρίσκει κανονικά την ενημέρωση αλλά μόλις πάει να ξεκινήσει η ενημέρωση το τηλέφωνο σβήνει και μου πετάει το εξής μύνημα: ” Η ενημέρωση δεν είναι διαθέσιμη για το κινητό σας. ” Εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ???

kostmitr

Κοσμά το ίδιο πρόβλημα έχω και γω σε xperia ray. Έχω προσπαθήσει 2 φορές.

neCross

Μια χαρά ειναι η ενημέρωση το μόνο κακό ειναι πως μου κολλάει λίγο όταν ανοίγει το κινητό για 10-20 λεπτά. Μετά είναι να χαρά.

angelo

εγω το αναβαθμισα το neo v σε 4.0.3 και μετα πηγα στο update center και μετα εκανα refresh και μου την βρηκε.σε 10 λεπτα ετοιμη.τωρα εχω 4.0.4!

manos

@Calmand Weird
Είσαι Θεός!Σ’ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Nikos

Παιδια σε live with walkman τιποτα ακομα, ξερουμε τιποτα για το ποτε θα βγει? Και επισης πιστευετε οτι το σηκωνει λογω του μικρου του επεξεργαστη?

μάρκος xperia

Νίκο ποιον μικρό επεξεργαστή τον ίδιο έχουν όλα τα xperia μοντέλα του 2011 1ghz έχει και αυτό.

Geo

Ρε παιδια σας παρακαλω πολυ ας μου εξηγησει καποιος γιατι απτην πρωτη στιγμη που εκανα αναβαθμιση το xperia ray πηγαινει τα ζωα μου αργα????Ανοιγοκλεινει μονο του,εκανα επιδιορθωση μεσω του companion τιποτα ομως.Σημερα μου βρηκε και update και εκανα χαζομαρα και την εκανα….ε,εδω και 1 ωρα δε μπορω να πιασω το κινητο στα χερια μου…φοβαμαι πως θα το πεταξω!!!!!!!!!!!!!!!

Kostas-Doha

Παιδια SOS Εχω neo V (2.3)
Εκανα την αναβαθμιση σε 4,0,3 μεσα απο sony pc companion – ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Σημερα 31/5/2012 εκανα παλι την ιδια διαδικασια για να εγκαταστησω 4,0,4 pc companion και το κινητο ΤΑ ΠΑΙΞΕ……κολλαει – κολλαει – κολλαει
δεν σκρολαρει – δεν ανταποκρινεται σε τιποτα
θα το παω πισω στο ΠΛΑΙΣΙΟ αγορα Απριλιος 2012
μιλαμε για νεκρο!!!!!!!!!
εχετε καποια ιδεα?

Βάιος

Παίδια η έκδοση ICS θα μπεί μήπος και στο Xperia x10? (sorry αν είναι χαζή ερώτηση , απλά δεν παρακολουθώ τις εξελήξεις και τόσο στα κινητά!)

nikstaz

ΗΜΕ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ. ΕΧΟ ΤΟ ΝΕΟ ν ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 4.0.4, ΤΟΡΑ ΤΟ ΤΙΛΕΦΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΙΓΟΡΟ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ!!!!!!!

Vasper2011

έτοιμη αναβάθμιση την έκανα και εγώ από Θεσσαλονίκη

EYAGGELOS

Νο 79 Vasper για ποιό τηλέφωνο λές ;

stefanos

για το live with walkman ποτε ξεκινά η αναβαθμιση σε 4.0.4 ICS!!!

kostmitr

Μετά από πολλές προσπάθειες τελικά αναβάθμισα το Xperia Ray στο 4.0.4! Η διαδικασία ήταν χρονοβόρα γιατί ενώ αρχικά το PCC έβρισκε την αναβάθμιση, αυτή σταματούσε στη μέση και έβγαζε μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Αφού δοκίμασα τα πάντα αποφάσισα να κάνω επανεγκατάσταση του 4.0.3 και αναβάθμιση μέσω του SEUS και τελικώς όλα πήγαν καλά. Αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα και δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο δοκιμάστε το. Αυτή θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση γιατί θα σας πάρει πολύ χρόνο. Πολύ χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση να έχετε κάνει backup των αρχείων σας για να τα επαναφέρετε πιο γρήγορα. Από τις πρώτες εντυπώσεις το κινητό ανταποκρίνεται αρκετά καλά και είναι πιο γρήγορο. Επίσης με το wi-fi που είχαν ακουστεί κάποια προβλήματα μέχρι στιγμής δουλεύει καλά. Άλλα πράγματα δεν τέσταρα.

vaggelis

γενικα με την αναβαθμιση σε 4,0,4 τι διαφορες εχει με την 4 του ics?τα κολληματα σε αρχειο κλησεων κλπ διορθωθηκαν?

kostmitr

Βαγγέλη 2 φορές που χρησιμοποίησα το αρχείο κλήσεων δεν είχα πρόβλημα με κολλήματα

vaggelis

με την 4,0,4,?

kostmitr

Ναι με 4.0.4

kostis

Παιδια γιατι ακομα εμενα να μου βγαλει την ενημερωση για Xperia Neo? :/

Αλέξανδρος

Παιδιά ξέρετε τίποτα για xperia sole πότε θα πάρει την 4.?

Πανος

Άλλαξα από 4.0.3 από update center όπως λένε και τα παιδιά πάνω σε 4.0.4.
Έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο..Λαγκαρε αρχικά λίγο αλλα τώρα πετάει.έχω και την εντύπωση ότι μεγάλωσαν και οι χαρακτήρες στην οθόνη..πολύ καλό.κατά τα αλλά σχεδόν ίδιο.
Neo v

dimtris

ρε παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω να αναβαθμισω το xperia arc s μου σε ICS ΜΟΥ ΗΡΘΕ ενημερωση μεσω pc companion αλλα πολλοι λενε πως το κινητο εγινε πιο αργο μετα..δεν ξερω τι να κανω!!

nickpsp

εχει κανεις mini pro που να εχει ISC 4.0.4?

Lefteris

Στο mini pro δεν εχει ερθει ακομα δυστυχως, μπορεις να κοιτας εδω…
https://talk.sonymobile.com/message/199353#199353
για το ποτε θα ερθει η ενημερωση.

Aris

Ποοοο ρε παιδια εχω απογοητευτει…ολα σχεδον τα κινητα αναβαθμιστηκαν ηδη εκτος απο το μινι μου και ολα τα μικρα…τελειωνει η υπομονη μου!!

john

Παιδια γεια σασ σημερα περασα και εγω το ics στο xperia neo μου.Ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ πολλα καινουργια πραγματα μεχρι στιγμησ ολα καλα.Απλα θελω να ρωτησω κατι πριν κανω την αναβαθμιση ειχα μνημη κινητου 95mb οταν την εκανα μου πηγε 150mb ελευθερα!!Δεν ειχε μεσα το adobe flash και το ξαναπερασα αλλα παλι η διαφορα ειναι μεγαλη.Ξερει κανεισ τι εχει σβησει αυτη η αναβαθμιση απο το τηλεφωνο?Ευχαριστω πολυ.

sakis argiris

εκανα αναβαθμιση σε 4.0.4 το xperia ray……τρεχει αψογα σε συνδυασμο με τον qqlauncher!!!!!!!

Ιωαννης

Εγω ακομα σε Arc περιμενω..!ελεος παει και βγαζει η σονι απο 28 διαθεσιμη,και εχουνε περασει 5μερες απο τοτε!ενημερωμενο μου λεει!

Βαγγελης

Παιδια τωρα εγω κανω μια αναβαθμιση την 4.1.B.543 καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως…
τι ειναι αυτη?

Ηλιας

sony neo V μολις εκανα την αναβαθμιση σε 4.0.4 απο το pc companion ελπιζω με αυτην την αναβαθμιση να αρχισει να λειτουργει σωστα και να μην μου ξανακολλησει γιατι μεχρι στιγμης τρωει τρελλα κολληματα με το ics!!!

kostmitr

Βαγγέλη είσαι σίγουρος 4.1.B.0.543? Η τελευταία αναβάθμιση που έκανα ήταν η έκδοση 4.1.B.0.431

ΑΡΓΥΡΗΣ

Εγω που δεν εχω Windows αλα Ubuntu πως θα κανω τη αναβαθμιση στο Xperia mini.

vaggelis

Εχω εδω και 3 μερες την αναβαθμιση(τουλαχιστον ετσι λενε).βελτιωση:καμια ουσιαστικη βελτιωση .

Βαγγελης Psy

ξεκινισε μια αναβαθμιση στο xperia s αλλα δεν ξερω αν ειναι η ics

cZioris

Καλημερα, θα αρχισει απο οτι φαινεται και η αναβαθμιση των μικρων μας κινητων xperia mini και pro εχουν ανέβει η φωτογραφιες και περιμενουμε τις λιστες με τα SI
Xperia mini https://talk.sonymobile.com/message/206562#206562
Xperia mni pro https://talk.sonymobile.com/message/199353#199353

Nikos

Μου βγαζει οτι υπαρχει αναβαθμιση στο pcc αλλα μολις παω να την κανω με το που παταω ληψη μου λεει δεν ηταν δυνατη η φορτωση των στοιχειων συστηματος… (Live With Walkman)

Nick

Πριν από περίπου μια ώρα έβαλα το 4άρι στο Live with walkman… Το κινητό πάει μια χαρά μέχρι στιγμής! 🙂

Nikos

106 Nick δεν ειχες καποιο προβλημα? Γιατι κι εγω εχω το ιδιο και δεν με αφηνει να κανω αναβαθμιση

cZioris

εχουμε νεοτερα ξεκινησε η αναβαθμιση για mini pro (σε ινδια και γερμανια σιγουρα)

Vassilis

Έχω arc s με 4.0.3, ολα καλά..Το μόνο κακό είναι με τα μηνύματα που μειώθηκε ο αριθμός των χαρακτηρων στα μηνυματα..Άλλαξε τίπότα με 4.0.4;;;

Petros

xperia mini pro μολις τωρα του κανω την ανβαθμιση….

kiriakos

καλησπερα εχει κανει κανεις αναβαθμιση σε arc γιατι μολις μου ηρθε και δεν ξερω τι να κανω????

cZioris

ηρθαν και τα si για xperia mini pro
Service name Sales Item Config released
Xperia mini pro 1249-0810 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-0811 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-0812 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-0813 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-0814 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-0815 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-1254 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-1255 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-1256 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4777 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4779 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4780 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4785 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4786 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4787 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4788 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4814 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4820 6/5/2012
Xperia mini pro 1249-4822 6/5/2012
Xperia mini pro 1250-6865 6/5/2012
Xperia mini pro 1261-4675 6/5/2012

pipis

live with walkman εδω και 2 ωρες αναβαθμιση ολα τελεια!!! αν εχετε προβλημα ξανακατεβαστε το pc companion για να κανει repair ειχα ενα θεματακι γι αυτο

xoux

@ cZioris
για si 1249-4784 !!!???

cZioris

γεια xoux συμφωνα με την επισημη λιστα των SI εδω https://talk.sonymobile.com/message/199353#199353 οχι , αλλα δεν χανεις και τιποτα να κανεις check αν περνει αναβαθμιση ακομα και αν δεν παίρνει αναβάθμιση (καποια στιγμη θα γινει μη ξεχνας οτι πρεπει να καλύψουν ολες τις χωρες ) μπορεις να περασεις official icream με flash tool υπάρχει η rom στο xda-developers (απο ελληνα) στην κατηγορια mini/mini pro .

xoux

Α οκ!ευχαριστώ!και κατι ακόμα,το si δείχνει μόνο την χώρα όπου πουλήθηκε?δηλαδή υπάρχει si στη λίστα αυτή που μπορεί να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα και κάποιος με αυτό το si να κάνει την αναβάθμιση αύριο?

Nikos

Πιπη εγω που το ξανακατεβασα επεμενε να κανει το ιδιο…

cZioris

έχω την εντύπωση πως καπως ετσι πρεπει να ειναι π.χ. εγω εχω το xperia mini το οποιο ειναι εισαγωγή απο γερμανια οποτε εχει sale item (SI) γερμανιας, οποτε οταν θα ξεκινήσει στη γεμανια η αναβαθμιση θα ειμαι και εγω μεσα , οχι οταν θα ξεκινηση στην ελλαδα.

xoux

οκ!ευχαριστω!αντε να δουμε πως θα ειναι σε μας τους “μικρους”το παγωτο! 😛

xoux

@Petros
τι si έχεις για το mini pro σου?αν έκανες τελικα την αναβάθμιση,πως ειναι?
ευχαριστω!

Nikos

Ρε παιδια θελω βοηθεια… Απο τις 2 το μεσημερι προσπαθω να κανω αναβαθμιση στο live with walkman αλλα τιποτα… Ξεκιναει να κανει προετοιμασια και πρωτου καν ξεκινησει την ενημερωση μου πεταει σφαλμα οτι δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση και δεν μπορουν να φορτωθουν τα αρχεια συστηματος (η κατι τετοιο) … Εχω κατεβασει ξανα και ξανα το pcc αλλα παλι το ιδιο αποτελεσμα… Αλλαξα καρτα μνημης διοτι στη δικια μου δεν εχω μνημη και αρχικα νομιζα οτι ηταν προβλημα μνημης… Εκανα επαναφορα του τηλεφωνου αλλα τιποτα… Δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη μηπως εφταιγε αυτο αλλα ξανα δεν εγινε κατι… Εχω ελεγξει τοοοσες φορες τις ρυθμισεις του τηλεφωνου αλλα ειναι ολα σωστα! Μηπως κανω κατι στραβο?

alex

εχω το xperia mini ηρθε σε κανεναν η αναβαθμιση?

Vassilis

Ηρθε και η αναβάθμιση σε 4.0.4 για να δούμε fiaxarane το πρόβλημα με τα SMS!

Chris1926

επιτελους επειτα απο ενα μηνα απο σενεχεις προσπαθειες το παγωτακι διαθεσιμο στο pcc!xperia ray!

Gvirginia

Για το mini δεν έχουν ανεβάσει ακόμα τα SI numbers. Στο mini pro μόλις έκανα την αναβάθμιση. Έχει περισσότερες “ελευθερίες” το παγωτό και πολλά ωραία πρόσθετα.
Από την άλλη, παρατηρώ κάτι μικρά κολληματάκια (λες και το δάχτυλο πάει πιο γρήγορα από ότι το αντιλαμβάνεται το λειτουργικό) και το “Play Store” δε μου δείχνει εικονίδιο +ότι έχουν “Xperia Συλλογή” για τις φωτογραφίες και “Συλλογή” πάλι για τις φωτογραφίες με διαφορά ότι στο τελευταίο κάνεις και Edit.
Η “Συλλογή” μου κράσαρε μία φορά. Για τα κολλήματα ΝΟΜΙΖΩ φτιάχνει άμα πας Ρυθμίσεις>Επιλογές για προγραμματιστές>Κλίμακα κίνησης παραθύρου και από 1.0 την πας 1.5. Εμένα μου φαίνεται καλύτερα μετά από αυτό

xoux

@Gvirginia
Τι si εχεις;;

Νίκος Καλαιτζής

Eμένα το neo v πάω να κάτω το update στην 4.04 από 4.03 και μετά από επανεκκίνηση λέει ότι απέτυχε.Και το pc companion δεν εντοπίζει το update,ούτε το seus.Άντε να βρει τι φταίει τώρα…

Marios

@Nikos, ειχα και εγω τα ιδια, φταιει ο S1 boot download driver.

1) Κλεισε τη συσκευη και σιγουρεψου οτι εχει πανω απο μιση μπαταρια.
2) Πηγαινε εδω: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17500852&postcount=6
και κατεβασε το συνημενο zip.
3) Κρατα πατημενο το vol.down και συνδεσε το usb (κλειστη η συσκευη παντα). Μην αφησεις το κουμπι. Λογικα θα ψαξει να βρει driver. Εσυ θα πας χειροκινητα και θα δωσεις τον driver που κατεβασες και πρεπει να τον παρει.
4) Μετα εγω ανοιξα το SUS οπως ηταν κλειστο και εκανα την αναβαθμιση κανονικα. Λογικα θα δουλευει και με pcc.

*Κλεισε torrent κλπ να εισαι ανετος γιατι to update ειναι 217 mb.

cZioris

το κινητο σου ηταν rooted ; μήπως ξεκλείδωσες τον bootloader με καποιο τροπο ; για να γινει η αναβάθμιση “επίσημα” απο Sony mobile πρεπει το κινητο σου να εχει κλειδωμένο bootloader και να μην ειναι rooted αλλιως δεν γίνεται μονο με flash tool

Νίκος Καλαιτζής

Είναι κλειδωμένος ο bootloader αλλά το έχω ρουτάρει.Μόλις έκανα restore από το pc companion και έκανα το 4.04 από ota γιατί το pc companion δεν το βρίσκει.Τώρα ξαφνικά οι εφαρμογές δεν πeρνούν στην κάρτα και δεν μπορώ να ξανακάνω restore αφού το update δεν υπάρχει στο pc companion.

Gvirginia

@xoux 1249-4785

dimtris

τι να πω ρε παιδια η απολυτη ξεφτιλα για την sony πραγματικα..!
εχω το xperia arc s με την 4.0.3 δεν δουλευε το led για τις αναπαντητες..
ενταξει λεω θα το διορθωσουν στην επομενη…. βγαινει η 4.0.4 την εγκαθιστω,
μεσω pccompanion χανω το root και συνεπως to recovery,ενταξει λεω δεν εγινε και τπτ,
και τωρα δεν δουλευει το led για τα sms,δηλαδη οι developers εκει ειναι τραγικοι..!
και αυτο δεν συμβαινει μονο σε εμενα αλλα σε ολες τις συσκευες της σειρας xperia 2011,
μας δουλευουν κανονικα…! πραγματικα θελω να τους τα ψαλω,γυρισαμε σε εποχες πρωτογνωρες λες και εχτες το γνωρισαν το android περιμενω να βγει ενα ευκολο root για την 4.0.4 να πεταξω ολη την σαβουρα….! κατα τα αλλα δεν εχω παρατηρησει καποιο αλλο θεμα στο κινητο..αρκετα σβελτο οπως και με την 4.0.3
@ cVlachakis ποια ειναι η γνωμη σου λες να διορθωθει; ηα θα κανουμε κανενα δυμηνο να δουμε update,εσυ που εχεις και τις ”ακρες” δεν τους μεταφερεις το προβλημα, που αν δεις και το web το εχουν μια μεγαλη πλειοψηφια χρηστων…!

vasilios

καλημερα …μπορει να βοηθησει καποιος φιλος?…εχω το ray και σημερα μου ηρθε ενημερωση για λογισμικο 4.1.Β.0.431 αλλα οταν παω να κανω ενημερωση μου βγαζει αδυναμια φορτωσης στοιχειων συστηματος λογισμικου…εκανα επανεγκατασταση το pc companion αλλα παλι τιποτα…καμια προταση και καμια ιδεα κανεις?

vasilios

να σημειωθει οτι το κινητο ειναι απειραχτο…

Marios

@vasilios, δοκιμασε τις οδηγιες που εχω στο σχολιο 128

vasilios

Marios το ζιπαρισμενο το κατεβαζω στο πισι;και δευτερον επειδη ειμαι λιγο ασχετος τι ειναι το sus?

Μακης

Καποιος που αναβαθμισε το Xperia Mini Pro αγορασμενο απο Γερμανο – Ote shop – Cosmote Υπαρχει ? Εμενα δεν μου βγαζει καμια αναβαθμιση ακομη, αγορασμενο απο Cosmote ειναι το δικο μου. Οσοι αναβαθμιστηκανε βρε παιδια ας πουν απο που το εχουν αγορασει

Giannis

παιδια οσοι εχετε το neo/neo v. Λαγκαρει με την 4.0.4 ?? απαντηστε παρακαλω..

Aggelos

Όχι καθόλου … Το αναβαθμισα από 4.0.3 και είναι το ίδιο με πριν δεν βλέπω διάφορα ούτε θετική ούτε αρνητική σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι άλλαξε κάτι

Giannis

οκ αγγελε, ευχαριστω πολυ..δε ξερω τι να κανω ομως…το 50% των χρηστων λενε οτι κολλαει η 4.0.3 και πολυ περισσοτερο η 4.0.4.. και το αλλο 50 % ειναι ευχαριστημενοι…..α,ρε σονυ..

Giannis

πολυ πολυπλοκα ειναι τα πραγματα, οχι unlock bootloader απο εδω, οχι root απο εκει…δε γινεται να τα κανω και σε mac, και γινεται ενας χαμος..εχω και ενα ipod touch 3g και για jailbreak ηταν πανευκολο…αυτο εδω ειναι ολοκληρη ιστορια..

mathew

Προσπαθω να περασω την 4.0.4 σε ray , αλλα μου ενω βρισκει την αναβαθμιση μου βγαζει σφαλμα οτι εχω τροποποιημενο λογισμικο (τοσο το pc companion οσο και το sus). Φανταζομαι οτι φταει οτι εχω unlocked bootloader. Υπαρχει καποιος τροπος να περασωτην αναβαθμιση ;

Πανάγος

@mathew μπορείς να πας στο Xda. Εκεί θα εχουν σιγουρα τη ρομ που ψαχνεις για να την περασεις. Ετσι περασα κι εγω τη δικια μου στο Μινι (port ειναι γτ βαριομουν να περιμενω ;p) γτ εχω ξεκλειδωσει τον μπουτλοουντερ

mathew

@Παναγος , ναι το ξερω. Αλλα θα ηθελα να περασω την εκδοση για Ελλαδα.

Πανάγος

Ε τοτε θα πρεπει να περιμενεις.

timothy

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΤΟ XPERIA MINI PRO MOY ΣΕ ANDROID 4.0.4 KAI ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

vasilios

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ενω το ray που ηταν στο προγραμμα δεν εχει αναβαθμιστει ακομα οπως το δικο μου ενω το μινι συμφωνα με τα λεγομενα του φιλου timothy@ εχει παρει ηδη σειρα για αναβαθμιση….μαρεσει που γκρινιαζα καποτε για το mango στα windows αλλα σε σχεση μαυτη εδω την αναβαθμιση η ολη υποθεση τοτε εξελιχθηκε πολυ πιο ομαλα απο οτι τωρα με τα sony …τι να πω μεγαλο fail η υποθεση μου φαινετε…

Marilia

Παιδια δε μπορω να βγαλω ακρη σχετικα με την αναβαθμιση…το εκανα μεσω pc και αργει ποσες ωρες να το κανει…στο κινητο δε μου εχει ερθει καμια ενημερωση,το ελεγξα κιολας και τιποτα…δε μπορω να το χρησιμοποιησω…παταει μονο του και δε με αφηνει να κανω κατι…οποιος μπορει να μου απαντησει,plzzzzzzzzzzzzz

Yotis

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το xperia U και με ενημερώνει ότι υπάρχει Νέα διαθέσιμη ενημ. συστήματος 6.0.B.3.184
Επειδή δεν γίνεται η αναβάθμιση απο το κινητο όπως μου λέει παω να το κάνω με το p.c. companion.
Ενω υποτίθεται ότι θα είναι απλή διαδικασία, ξεκινάω, συνδέω το κινητό, περιμένω σχεδόν 30λεπτά να κατεβάσει την ενημέρωση και ξαφνικά ΣΒΗΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
Δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να γίνεται για μου βγάζει ένα μήνυμα να το σβήσω, να περιμένω,
να το ξαναανοίξω και να πατήσω παρατεταμένα το κουμπί της μείωσης του ήχου.
Αφου τα κάνω αυτά, το πρόγραμμα δείχνει ότι πάει να ενημερώσει(δεν έχει ολοκληρώσει το 2 στάδιο) και δεν κάνει τίποτα. Άλλες φορές σε αυτό το σημείο σβήνει πάλι.

Έχω κάνει αυτή τη διαδικασία 8 φορές. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Any help??????

bill1989

Yotis, οταν σ ζητα να πατησεις το κουμπι μειωσης του ηχου η συσκευη πρεπει να ναι κλειστη!!

Nickos

Yoti και εμενα ετσι κανι απλα εγο εχο το neo v εμενα ομοσ δεν μου βγαζει για αναβαθμισει στο κινιτο και το κανο απο το pc companion και εγο 10 φορεσ το εκανα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.