Sony Xperia Sole ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia Sole με οθόνη αφής 3.7 ίντσες τεχνολογίας floating touch, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο HD 720p. Το Xperia Sole ενσωματώνει ραδιόφωνο FM, NFC και μπαταρία 1320mAh. Δείτε το βίντεο.

Το Sony Xperia Sole με οθόνη τεχνολογίας floating touch είναι διαθέσιμο με τιμή 259 ευρώ.

Sony Xperia Sole
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (Αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: ST-Ericsson U8500 Dual-core 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.7 ίντσες, LCD, 854×480 pixels, Mobile Bravia Engine
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, auto-focus, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB (5GB διαθέσιμα για αποθήκευση)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, Radio FM, NFC
Μπαταρία: 1320 mAh
Διαστάσεις: 116x59x9.9 χλστ.
Βάρος: 107 γρ.

, Sony Xperia Sole ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Sole ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Xperia Sole ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Το τεφτέρι
, Sony Xperia Sole ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

141 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
charis

ποσο κραταει η μπαταρια ? αντεχει ?

Γιάννης

πολύ κομψό κινιτό!

nek

η μπαταρια ετσι κ ετσι. ψιλομετρια αποτελεσματα. δυστυχως δε μπορουμε να τα χουμε ολα.

nek

κατα τα αλλα ομως πολυ δυνατο κινητο κ σε πολυ καλη τιμη.

Angelos

δυνατο κινητο και πολυ καλη τιμη χωρις δευτερη καμερα…θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε

nek

τι εννοεις Angelos? αν ειναι να χεις αναγκη πιο πολυ τη δευτερη καμερα απο οοοολα τα υπολοιπα οκ. αλλα ειναι δικο σου θεμα. με τα κολληματα του ο καθενας. αμα βρεις διπυρηνο κινητο στα 239 ευρω ταχυδρομησε μου το.

Βλάσης Χperia sole

Παιδιά το έχω εδώ και ενάμιση μήνα το κινητό…γενικά είναι απίστευτα γρήγορο (στο quadrant φανταστείτε περνάει ακόμη και το lg x2) και σε σχέση με το neo v που είχα παλαιότερα καμία σχέση από θέμα ταχύτητας και εκτέλεσης εντολών…Καλύτερη κάμερα επίσης από το neo v ειδικά στο σκοτάδι.Πάρα πολύ φωτεινή οθόνη σε σχέση με το λυχνάρι του neo v ειδικά τη νύχτα…Όσο για την μπαταρία παρόλο που το ξεζουμίζω όλη μέρα με ατέλειωτο browsing και κλήσεις,την μέρα την βγάζει υπέρανετα και μένει και για την επόμενη.Με κανονική χρήση βγάζει για πλάκα 2 μέρες…Όσο περίεργο κ αν ακούγεται αυτό…Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά η σονυ όσων αφορά την διαχείριση της ενέργειας της ομολογουμένως μικρής σε χωρητικότητα μπαταρίας…

Constantine

Τα smart tags που τα βρισκουμε? Γνωριζει κανενας?

Βλάσης Χperia sole

Α και skype δουλεύει κανονικά και βιντεοκλήσεις γενικότερα (μέσω ιντερνετ βέβαια)απλά χρησιμοποιεί την κανονική του κάμερα…Μια συνήθεια είναι όλα…

nek

εχει 2 στη συσκευασια αλλα πουλανε και μονα τους. τωρα που δεν εχω βρει ακομα αλλα διαβασα οτι “Τα Xperia Smart Tags θα τα βρεις διαθέσιμα στην αγορά στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 12,90 ευρώ για τα 4 τεμάχια”

σε κατι ξενα σαιτ τα χω βρει μονο. υποθετω ειναι θεμα χρονου να παιξουν κ σε ελληνικα.

Apo_delirium

@Constentine Αν ψαξεις σε καταστηματα online οπως e-shop και πλαισιο εχουνε…Και τα πουλάνε σε τετραδες…

djfapples

πολυ καλη προταση κ ωραιο κινητο κ καλη τιμη για διπυρηνο

Αντώνης

δεν εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα με το neo v? γιατι ειναι τοσο ποιο ακριβο;

nek

αντωνη, ισως επειδη εχει διπυρηνο επεξεργαστη; λεω γω τωρα.

alexandros

πολύ ωραιο κινητο μπραβω sony

Alexboom

μέτριο…κι αυτά τα κόκκινα tags λίγο ηλίθια μου φαίνονται…μικρή οθόνη, καλό cpu…

Alexboom

εξαιρετικό επίσης αυτό με το floating….μεγάλη πατέντα…ξέρετε πόσες φορές πατάω άλλο γι άλλο λινκ όταν είναι κοντά?? πολύ καλό…αν ήταν 4.3” θα έκανε θραύση….

Μαρία

Το κινητό είναι από τα καλύτερα Value for Money της αγοράς. Designάτο και με καλά specs. Περιμένω να δω πως θα πάει με τη καινούργια έκδοση του Android και τι καινούργιο θα φέρει.

nek

ενα που εχω να πω ειναι οτι το floating touch προς το παρον ειναι αχρηστο καθως ουτε καν χρησιμοποιω το stock browser αρα δε το βλεπω και στα μειον ειναι οτι η οθονη γενικοτερα λογω floating touch ειναι πιο ευαισθητη μιλαμε δουλευει ακομα κ με γαντια, ξεκλειδωνει μεσα στη τσεπη μου κ τετοια. αλλα εδω σταματανε τα κακα.

οποιος ριχνει σχολια τυπου μετριο, εχει μικρη οθονη, ας σκεφτει πρωτα αν υπαρχει αλλο κινητο στα λεφτα του με τα σπεκς του και αν σε τετοια κινητα βλεπει ποτε να μπαινουν μεγαλες οθονες.
ασε που ειναι κ θεμα του τι θελει ο καθενας. εμενα πχ δε μ αρεσουν οι παντοφλες οθονες. του αλλου του αρεσουν. δε μπορεις ομως να πεις μικρη οθονη μια οθονη 3.7 ιντσων. αντικειμενικα το μονο που μπορεις να πεις ειναι πχ, “α μικρη αναλυση εχει η ταδε οθονη” αμα δεις 320χ240 σε μια 3.5” οθονη.

οσο για τα τα ταγκς, ειναι ηδη ψιλοχρησιμα και μπορει να γινουν πολυυυ χρησιμα στο μελλον.

manolis

Κωστα νομοζω οτι απο τις παρουσιασεις που κανεις λυπει η πιο ουσιωδες.Το τηλεφωνο (σαν εφαρμογη)???? Νομιζω οτι πιο πολυ για αυτο το αγοραζουμε.

manolis

1 Smartdial???Αν ναι δουλευει με ελληνικα?
2 Ιστορικο κλησεων???Ποσα τηλεφωνα κραταει και πως τα ταξινομει?
3 Λειτουργηκοτητα,αναπαντητες,sms,mms…πραγματα καθημερινα χρησεως ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.

Panos7GR

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή παρουσίαση, για ακόμα μια φορά! Χαχα εντάξει το λάθος στην αρχή που είπες για μονοπυρηνο δεν πειράζει, άνθρωποι είμαστε… Απ ότι βλέπω το ειχες γράψει σωστά στο σκονάκι σου. Επίσης και ο νέος τρόπος παρουσίασης στα τελευταία βίντεο είναι καλός, πιο “ζεστός” από ότι μια ξερή παρουσίαση. Τέλος πάντων τώρα για το κινητό. Είναι όμορφο και αρκετά “αγαπησιαρικο”. Έχει κάνει καλή δουλειά η Sony. Το SAR που βλέπω στο Διαδίκτυο αρκετούς να παραπονιούνται, να μην τους πειράζει ιδιαίτερα αν βρίσκονται σε μια περιοχή που έχουν καλό σήμα. Το 1.25 στο κεφάλι κτλ που βλέπετε το κινητό το εκπέμπει μόνο όταν βρίσκεται σε περιοχή με κακό ή καθόλου σήμα. Σε “κανονικές” συνθήκες πέφτει κατακόρυφα και κατά μέσο όρο μπορεί να πιάσει τα 0.30 μπορεί και πιο κάτω. Τώρα σχετικά με το floating touch πραγματικά το θεωρώ ανούσιο… Δεν το είδα από κοντά, αλλά απ την αίσθηση που μου έδωσε στο βίντεο είναι πολυ “αγουρο” ακόμη. Και οι devs να το πάρουνε και να φτιάξουν εφαρμογές πάλι ανούσιο θα είναι αν μείνει έτσι όπως είναι τώρα γιατί η απόσταση που αναγνωρίζει η οθόνη είναι σχεδόν σαν να ακουμπάς την οθόνη. Πιστεύω πως θα είναι το πρώτο και… Συνέχεια »

Τασος

το αγόρασε σήμερα η αδελφή μου κ όσο το επεξεργάστηκα, είναι άψογο.. γρήγορο, όμορφο, ωραία οθόνη κ καλή τιμή συγκριτικά με άλλα.. μέσα στο πακέτο είχε 2 smart tags..

Γιάννης Π.

Πολύ καλό κινητό αλλά υπερβολικά υψηλό sar!

γιαννης

παιδια εσεις ποιο μου προτεινετε το lg optimus l7 ή αυτο..
Να πω οτι το νεο ui της lg μου αρεσει περισσοτερο απο αυτο της σονυ.
Στο θεμα του desing μου αρεσει το ‘αυστηρο’ lg
Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το lg δεν εχει τοσο καλη καμερα και video(vga)
και επισης οτι δεν ειναι διπυρινο σαν αυτο..
Σε ολα τα υπολοιπα το lg πιστευω οτι ειναι καλυτερο..

john 13

το εχω το κινητο ειναι φοβερο!!!!!

Βλάσης Χperia sole

Γιάννη τα υπόλοιπα ποια είναι;;;γιατί εγώ δεν βρίσκω έστω ένα…

γιαννης

με τα τη λεξη υπολοιπα εννοω την οθονη που ειναι 4,3 ips lcd , τη δευτερη μπροστινη καμερα αλλα και την πολυ μεγαλυτερη μπαταρια..
Αξιζει να θυσιασω ολα τα παραπανω για εναν διπυρινο επεξεργαστη.?

thodoris

Σκέφτομαι να το αγοράσω! Έχω το χ10ί και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να πάρω ένα κινητό με 2πύρινο επεξ. και τα λοιπά!!! Έχω ξεχάσει πως είναι το ραδιόφωνο σε κινητά !!! ! 😛 Αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε πείτε μου !!!

γιαννης

παιδια οποιος θελει ανδροιδ σε αυτα τα λεφτα ας δει και αυτο που πιστευω οτι αξιζει περισσοτεο…—> https://techblog.gr/tag/lg-optimus-l7/

Βλάσης Χperia sole

Ρε γιάννη πλάκα κάνεις;;;το l7 έχει την χειρότερη ανάλυση που υπάρχει σε κινητό…217ppi τα pixels θα φαίνονται από χιλιόμετρα…τι να την κάνω την ips αν είναι σαν ατάρι η ανάλυση;2ον φοράει adreno 200 κάρτα γραφικών.ακόμα και το xperia neo v που είναι 1 χρόνου κινητό και 100 ευρώ πιο φθηνό φοράει την 205,αυτό σε συνδιασμό με τον μονοπύρηνο επεξεργαστή και το ics θα σέρνεται…έλεος δηλαδή.3ον smartphone του 2012 και τραβάει βίντεο ποιότητας VGA;;;Μέχρι και σε εσωτερικό χώρο το sole έχει 8 gb έναντι 4gb του χάρβαλου του lg.Tέλος η μπαταρία σε όλα τα android βγάζει μια μέρα άντε το πολύ μιάμιση και μην ξεχνάς ότι άλλες απαιτήσεις σε ενέργεια έχουν οι 4,3 ίντσες και άλλο οι 3,7 και επίσης άλλες απαιτήσεις έχει ο παμπάλαιος επεξεργαστής του lg και άλλες ο ολοκαίνουριος και γνωστός πλέον για τις μικρές απαιτήσεις του σε ενέργεια του sole…το καλύτερο κινητό δεν το κάνει μια παραπανίσια μπροστινή κάμερα που οι περισσότεροι δεν την χρησιμοποιούν.Και μην συγκρίνεις την ανεκδιήγητη LG με την SONY στην υποστήριξη και το service…εκτός και αν δουλεύεις στην lg ή είσαι άσχετος,οπότε πάω πάσο…

γιαννης

@ Βλάσης Χperia sole
Δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη και μαλιστα ολα αυτα που λες ειναι σωστα..
Να σημειωσω οτι οταν παιρνεις ενα κινητο σε αυτα τα λεφτα το ppi ειναι ενα απο τα τελευταια πραγματα που θα κοιταξεις καθως 4,3 σε αυτα τα λεφτα δν βρισκεις…
Δευτερον οπως ανεφερα παραπανω ειχα το neo v και δεν ξαναπαιρνω σονυ.. Ειχει το ποιο βαρετο UI για ανδροιδ που υπαρχει…δν συγκρινεται ουτε με sense ουτε με touchwiz ουτε με το LG optimus 3.0 UI..

Γιάννης xperia sole

Παιδιά εγω το έχω 40 μέρες ειναι όντως γρήγορο.Εχω ενα πρόβλημα όμως, χάνει καποιες φορές το σήμα και μένει εκτός σύνδεσης και για να επανέλθει χρειάζεται επανεκίνηση. έχετε καμιά ιδέα;

giwrgos

παιδια μπροστινη καμερα για βιντεοκλησεις,skype και τετοια διαθετει???

giwrgos

κωστα το κινητο εχει δευτρη μπροστινη καμερα για skype,βιντεοκλησεις και κλτ???

Fergas

ics ξερουμε ποτε θα παρει;

costas

όχι το κινιτό δεν εχει μπροστινή κάμερα το έχω.το τηλέφωνο μου είπε η cyta ότι θα αρχίσει η αναβάθμηση αυτήν την παρασκευή.απο κύπρο είμαι

Chris

Μου φαίνεται πολύ ωραίο κινητό και πολύ καλό hands on ! Μπράβο Κώστα !

spiros

κωστα widgets για απενργοποιηση wi fi κλπ μπορεις να βαλεις το εχω το κιινητο παιδια εδω και 2 βδομαδες και τα σπαει

Mj

ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧPERIA RAY, TO XPERIA SOLE, TO XPERIA U KAI ΤΟ NOKIA LUMIA 710 ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΘΑ Μ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ Κ ΓΤ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Περιανδρος

τα αρχεία pdf τα διαβάζει??? ευχαριστώ!

Μιχάλης

Ναι τα διαβάζει έχει officeSuite και διαβάζει και άλλους τύπους αρχείων, αλλά αν θες βάζεις και άλλο αν θες εγώ έβαλα adobe reader το βρήκα καλύτερο.

Μιχάλης

Πάω να κάνω το firmware update αλλά στο στάδιο που κρατάς πατημένο το κουμπί μείωσης της έντασης και συνδέεις το usb το προγραμμα δεν ανταποκρίνεται και δεν προχωράει η εγκατάσταση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

kyriakos

ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ Μ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ….ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!

Μιχάλης

Άνοιξε wifi και πανε Xperia/ρυθμίσεις internet εμένα το έκανε μόνο του με το που ανοιξα το κινητό

kyriakos

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΙΧΑΛΗ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ THN ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ 4???ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ!!!ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

costas

kyriakos.το καινούργιο λογισμικό που ήρθε το κάνα αλλάζει κάτι στον αριθμό έκδοσης κάτω και έγινε 6.0.Β.3.184..Απο κύπρο είμαι.ευχαριστό

Yannis

Μακρυα απο το LG L7 τραγικος επεξεργαστης και πολυ ασταθες UI πολλα προβληματα με το launcher με τις κλησεις και τιποτα το ιδιαιτερο απο καμερα και οθονη κινητο προηγουμενης γενειας σε τιμη επομενης οτι λεω ειναι απο δικη μου εμπειρια παιδια δεν αξιζει καθολου

akis

θα συμφωνήσω με τον @Yannis, το l7 δεν αξίζει καθόλου..! επίσης σου προτείνω να μείνεις μακριά από την LG σε smartphones.. είμαι χρηστης του LG optimus 3D P920 και το μετάνιωσα που το αγόρασα…!

Πανος

Κώστα θα ήθελα να μου απαντήσεις σε μια σύγκριση
Neo V vs Sole τι θα ήταν καλύτερα μια που τα έχεις κάνει και τα δυο hands On

STELIOS

ΤΟ SOLE ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ LOAD ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ;

jim21

Πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης το μονο αν εχει κανεις το ιδιο θεμα με εμενα ειναι οτι μου κανει πολλες φορες σαν restart οταν κλεισω μια εφαρμογη η πχ βγω απο τις φωτο. Ειναι ελαφρος ενοχλητικο απλα και αν μπορει να μου καποιος αν εχει το ιδιο θεμα.

Μιχάλης

Εγώ το έκανα με αυτό που λέει η Sony. Κρατάς πατημένο το power button μαζί με το volume up για 5 sec και κάνει επανεκκίνηση.

Sotiris

Μολης το παραγκιλα 240 ευρο απο το πλαισιο και ανιπομονο να το πιασω στα χερια μου πιστευω πος τα χαρακτιριστικα του ειναι υπερ ικανοπιοιτικα για την τιμη του και προσωπικα επιδει μεροικοι γκρινιαζουν που δεν εχει προστινη καμερα,σηγα ετσι και αλιος ποσο θα σας χρειαστει.Απλα τελιο και σε σιγκριση με το Xperia U το βρισκο κλασις ανοτερο!Συγνωμη για τα ορθογραφικα ΧD!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ

θελω γνωμες,ποιο να προτιμησω αναμεσα σε neo v vs sole
ευχαριστω

Γιώργος

@ΑΝΤΩΝΗΣ Για τι θέλεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό ;;;
Για βίντεο , φωτος κλπ είναι ίσα
Για browsing στο internet και να έχεις 5-6 εφαρμογές ανοιχτές είναι το sole
Το Neo V έχει HDMI , που σημαίνει ότι βλέπεις τις φωτος που βγάζεις απευθείας στην ηλεόραση.
Το Sole έχει 8 GB για εφαρμογές κ μουσική κλπ οπότε αν θες πολλές εφαρμογές πάρε το Sole.
Επίσης και τα 2 έχουν καλή διάρκεια μπαταρίας(1,5 μέρα άνετα με κανονική χρήση) με το Neo V να νικά για λίγο!!!!
Το Neo V με 4.0 ICS είναι λίγο αργό , οπότε εγώ σου προτείνω το Sole!!!
Αξίζει τα 40 ευρώ παραπάνω !!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ

@ΓΙΩΡΓΟΣ πολύ κατατοπιστικός, ευχαριστώ, μάλλον και εγώ κλείνω προς το sole,πιο πολύ με ενδιαφέρει ραδιόφωνο,fb,mail, φώτο,internet,ταχύτητα, συμφωνείς? και πάλι ευχαριστώ

Makis

https://www.youtube.com/watch?v=TofWQZe6ucU

….αυτό πραγματικά δεν το ακουμπάς καθόλου…..

Demos

Κώστα το κουτί μεσα έχει ,handsfree ?

ΑΝΤΩΝΗΣ

Κώστα,το βρήκα στο skroutz με 227 ευρώ, δική τους εισαγωγή και με εγγύηση δική τους,να τους εμπιστευτώ και να το πάρω από εκεί? απλά ρωτάω γιατί η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη
Ευχαριστώ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κώστα συγνώμη, αλλά χρειάζομαι τη συμβουλή σου. Όπως και ο Αντώνης απο πάνω σκέφτομαι για το sole. Εσυ τι θα προτιμούσες να αγοράσεις για να το έχεις 2 χρόνια. Sole ή Optimus 2x? Γιατί έχω κάτι προσφορές και δεν μπορώ να αποφασίσω.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Παιδιά Sole ή Ray??Απαντήστε σύντομα είναι ανάγκη..ευχαριστώ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ματθαίο, sole δίχως σκέψη.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ευχαριστώ!

KostasB

Παιδιά πολύ καλό το κινητάκι. Γνώμη μου το καλύτερο στην κατηγορία του. Το κράτησα στα χέρια μου για μία μέρα πρωτού το κάνω δώρο (για άνοιγμα, σετάρισμα κτλ.) και πρώτη εντύπωση πολύ θετική. Σκεφτείτε παράτησα μέχρι κ το iphone για χάρη του. Τελικά έχει κάτι το android που σε τραβάει. Λίγο τα εφέ, λίγο η παραμετροποίηση… Ελπίζω μόνο να τρέχει το ics άνετα. Πολύ καλή η ποιότητα κατασκευής του. Όσο για την δεύτερη κάμερα που παραπονέθηκαν κάποιοι νομίζω άξιζε να την θυσιάσουν για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Και γω στο δικό μου ένα 6μηνο που το έχω άντε να την χρησιμοποίησα για κλήση skype 2 φορές και αυτό γιατί χάλασε η webcam. Επίσης η κάμερά του πολύ καλή για 5mp και ημέρα και νύχτα με φλας. Μόνο που θα ήθελα να τραβάει φωτό 5mp σε 16:9 και όχι σε 4:3 όπως είναι. Γενικά τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Apostolis

sole ή u ? λίγο γρήγορα. σας ευχαριστώ πολύ. καλό απόγευμα.

ΘΟΔΩΡΗΣ

Το εχω εδω και λίγες ωρες στα χέρια μου και εχω εντυπωσιαστεί, αρκετά γρηγορο και όμορφη οθόνη.

Awesome

Μεχρι αρχες Νοεμβρη ποσο μπορει να εχει πεσει η τιμη?

geo pap

Θελω να μαθω αν το xperia sole εχει ενσωματομενο gps δηλαδη πλοηγηση χωρις χρεωσεις ιντερνετ. Προσπαθω να αποφυγω την αγορα navigator για λογους οικονομιας.

KostasB

Φιλε geo pap απο μονο του στο κουτι δεν εχει. Μονο τους χαρτες της google που χρειαζονται internet. Εγω που το πηρα απο το Πλαισιο ειχε μεσα δωρο χαρτες ginius drive χωρις την αναγκη χρησης internet παρα μονο την πρωτη φορα που τους κατεβαζεις και τους ενεργοποιεις. Λιγο που τους δοκιμασα μου φανηκαν αρκετα καλοι. Εφτασα εκει που ηθελα χωρις να εχω προβλημα.

iobelika

@Awesome λίγο δύσκολα γιατί ήδη είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τις αγορές του εξωτερικού αλλά αν δεν το βιάζεσαι περίμενε να δεις , πάντως για τα λεφτά που έχει καλύτερο δεν υπάρχει …

nkls

παιδια ποιο καταστημα το πουλαει ποιο φθηνα ? γερμανος ? wind ? η vodafone ? πειτε μου γριγορα ειναι αναγκη…..ευχαριστω….

iobelika

@nkls μπες http://www.skroutz.gr και ρίξε μια ματιά

Forza

Παιδιά καλησπέρα.να σας ρωτήσω λίγο..και εγώ χθες το πήρα και έχω πρόβλημα.δεν μπορεί να μπει στο fb αν δεν έχω ενεργοποιημένο το wifi.παίζει κάτι?Ευχαριστώ

KostasB

Την μεταφορα δεδομενων την εχεις ενεργοποιημενη για να μπορεσει να συνδεθει στο internet χρησιμοποιωντας την καρτα sim του κινητου σου;

Forza

Την ενεργοποιησα απο το αρχικο μενου με τα 8 εικονιδια(αυτη με τα βελακια).Τωρα έχω ενεργοποιημένα την φωτειότητα,τα δεδομένα,τον ήχο και τον αυτόματο συγχρονισμό αλλά δεν μπαίνει χωρίς wifi.Μου λέει η σύνδεση χάθηκε

KostasB

Ρυθμισεις internet εχεις κανει ληψη απο τον παροχο σου;

Forza

Τι εννοείς?Στις ρυθμίσεις ιντερνετ τι είναι αυτό που το επηρεάζει?αφού δεν θέλω να συνδέεται μέσω ίντερνετ

KostasB

Μα πως θα χρησημοποιησεις το fb χωρις να συνδεθεις στο internet; Ειναι υπηρεσια που βασιζεται στο internet. Δεν μπορεις να μπεις fb χωρις να συνδεθεις στο internet.

Forza

και τότε τα apps τι ρόλο παίζουν?απλά να συνδέεσαι άμεσα χωρίς να ψάξεις μέσω ίντερνετ?εγώ πίστευα ότι μπορούσες μέσω αυτών να μπεις χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.άρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο

KostasB

Ακριβως οπως το ειπες ειναι. Αμεση συνδεση στην υπηρεσια που ενδιαφερεσαι. Οχι σε ολες τις εφαρμογες φυσικα. Καποιες λειτουργουν και χωρις internet κυριως εφαρμογες που εκμεταλευονται το hardware του κινητου σου. Οπως για παραδειγμα μια εφαρμογη φακου που να ενεργοποιει το φλας του κινητου ωστε να το χρησιμοποιησεις ως φακο η το instagram που χρησιμοποιει την καμερα για να βγαζεις φωτο με διαφορα εφε. Αυτες δεν απαιτουν συνδεση internet παρα μονο την πρωτη φορα που θα τις κατεβασεις. Εφαρμογες οπως fb, twitter, msn, internet radio και αλλες παρομοιες απαιτουν συνεχη συνδεση στο internet. Καταλαβες τωρα πως ειναι;

KostasB

Το instagram ειναι κατα τη γνωμη το πιο πληρης. Υπαρχει κ το befunky που ειναι παρομοιο. Βεβαια αν ξοδεψεις λιγο χρονο στο να ψαξεις στο play store σε διαφορες κατηγοριες που σε ενδιαφερουν θα βρεις αρκετες εφαρμογες και παιχνιδια δωρεαν. Δοκιμαζεις εσυ οποιες θελεις και κρινοντας παντα προσωπικα κρατας αυτες που σε βολευουν κ διαγραφεις τις περιτες για να μην γεμισει κ η μνημη του κινητου σου με εφαρμογες που δεν χρησιμοποιεις.

panos

Κωστα το ασπρο χρωμα φθειρεται με τον καιρο απο πισω ? και με τον ιδρωτα απο τα δαχτυλα μαυριζει ?

geo pap

panos Σε πληροφορω οτι το χρωμα δεν ειναι λευκο-ασπρο αλλα περισσοτερο μοιαζει με μπεζ. Απλα σε ενημερωνω…

geo pap

Πριν απο 4 μερες απεκτησα το sony xperia sole απο το ηλεκτρονικο καταστημα. Τις 2 πρωτες μερες το κινητο λειτουργουσε τελεια χωρις προβληματα. Πλεον η συσκευη κολλαει, πατωντας το πληκτρο αφης “επιστροφης” μου εμφανιζει μια μαυρη κενη εικονα και για να ξεκολλησει παταω το κουμπι με το σχεδιο σπιτακι (home).Αυτοματα μου εμφανιζει το wall paper χωρις κανενα αλλο εικονιδιο και αναγκαστικα κανω απενεργοποιηση.Οταν τυχει και ξεκολλησει, τις περισσοτερες φορες δεν ανοιγουν εφαρμογες απο τα εικονιδια, ακομα και αυτες που ειχε το κινητο απο την αρχη απο μονο του.Με λιγα λογια εχει προβλημα και μ εχει αφησει χωρις κινητο τηλεφωνο, κατι που χρειαζομαι απαραιτητως. Τι μπορω να κανω;

ΑΝΤΩΝΗΣ

καλησπερα,εχω μπερδευτει μεταξυ sole και u,το sole δεν εχει εφαρμογες γραφειου(τι ακριβως ειναι?),δεν εχει αναπ/γη βιντεο,αναπ/γη ηχογραφησης,δεν υποστηριζει format ηχου ενω το u δεν εχει(?) card slot,η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη,την αντεχω,ποια ειναι η γνωμη σας? σημειωνω οτι δεν βλεπω ταινιες ουτε παιζω παιχνιδια στο κινητο
και υπαρχει καμια γνωμη για το xperia j?

νεκ

λοιπόν το κινητό είναι άσπρο και όχι μπεζ. άσπρο. όχι λαμπερό αλλά άσπρο. δεύτερον δε παθαίνει τιποτα. τρεις μήνες τώρα τιποτα δεν έχει πάθει κ δε το προσέχω. ούτε θήκη δεν έχω.

panos

@ΑΝΤΩΝΗΣ λες οτι <> ειδες ποτε σου smarphone που να μην τραβαει βιντεο ? τωρα για ηχογραφηση δεν ξερω μαλλον θα εχει … πειτε οποιος κοτοχος του sole αν εχει ηχογραφηση …

@νεκ μπορεις να μου πεις αν με τον καιρο το ασπρο-μπεζ χρωμα μαυριζει ?

@geo pap μαλλον το κινητο σου θα εχει προβλημα εργοστασιακο..Οσους κατοχους xperia sole εχω δει και εχω ρωτησει για το κινητο κανενας δεν μου ειπε για τετοιο προβλημα

nek

το χρωμα δε παθαινει τιποτα. καμια φορα αμα ιδρωσει χερι η αμα το ακουμπησεις πουθενα βρωμικα και εχει υγρασια η αμα εχει αμμο σκονη κτλ κανει κατι λεκεδες αλλα αμα τους τριψεις με το δακτυλο με τη μια φευγουν. γενικα το κιν δεν εχει κανενα προβλημα εκτος του οτι το πηρα με τη προοπτικη οτι μεσα στο καλοκαιρι (ετσι ελεγε η σονυ) θα χα ISC (και αρα υπεθετα και Jelly bean καποια στιγμη) και το update ακομα να ρθει. αμα ηταν να παιρνα κινητο με gingerbread ειχα κ το προηγουμενο. απαραδεκτη καθυστερηση. ασε που κανονικα επρεπε να το χαν βγαλει με ics. επιπλεον ενα θεμα για αυτους που κανουν βαρια χρηση ειναι η μπαταρια. τωρα τον αυγουστο που χα απεριοριστο Mobile internet και το χα ανοιχτο ολη μερα καταλαβα πως ετσι δε βγαζει τη μερα. κ εννοω το επαιρνα στο 100% κατα τις 10-11 και γυρναγα 3 το πρωι και ειχε κλεισει απο τη μια.τωρα που εκοψα το ολη μερα mobile παντως ειμαι οκ. αλλα και παλι εχει σχετικα μικρη διαρκεια η μπαταρια. πρεπει να προσεχεις γενικα γιατι αμα αφαιρεθεις και το πειραζεις ολη μερα η μπαταρια εξαφανιζεται. τωρα μου κραταει μια μερα κ γυρναω σπιτι με 20-30%. οπως και… Συνέχεια »

panos

@nek Σε ευχαριστω για τις πολες και χρησιμες πληροφοριες σου … επειδη ψαχνω αρκετα για να βρω ενα καλο smarphone στη μεσοχαμηλη κατηγορια τιμης οσα μου εγραψες απο πανω μου αρεσαν και για το χρωμα κ.τ.λ τωρα για αυτο που λες οτι σου ανοιγει μεσα στην τσεπη το πολυ πολυ αγοραζω μια θηκη και ησυχαζω … η μπαταρια αν το αγορασω πιστευω θα τελιωνει λιγο γρηγορα αλλα λιγη ωρα φωρτιση πριν να θελω να φυγω θα ειναι μια χαρα…

α και κατι αλλο ολο αυτο τον καιρο που το εχεις ο επεξεργαστης τα πηγαινει γενικα καλα ? δηλ. αρκετη χρηση browzer , παιχνιδια , βιντεο ….

νεκ

γενικά τα πηγαίνει περίφημα. σε οτι κ αν το χω βάλει να κάνει. Ε μπορεί να φάει κάνα ψιλό κόλλημα μέχρι να ξυπνήσει ο επεξεργαστής αμα ηταν σε sleep mode αλλά τιποτα σοβαρό. γενικά είναι πολύ responsive. πετάει στη καθημερινή χρήση.

ενα κακό που ξέχασα ακόμα είναι το ηχείο. είναι μικρό και πίσω στη πλάτη της συσκευής. βέβαια η πλάτη είναι κυρτη ώστε να ακούγεται αλλά αμα το αφήσεις σε κάνα κρεβάτι δεν ακούγεται τιποτα στα τρία μέτρα. ειμαι κ λίγο κουφός βέβαια αλλά οκ.

αυτά είναι όλα τα κακά που χω βρει σχεδόν. τα υπόλοιπα είναι άψογα άρα γενικά το συστήνω. αυτή η τιμή με αυτά τα features νομίζω δε παίζεται. θα θέλαμε 1 gb ram αλλά τι να κάνουμε τώρα.

panos

@νεκ μαλλον με ολα αυτα που μου εχεις πει μου φαινεται πολυ καλο το κινητο….ετσι κι αλλιως σημερα το πρωι το αγορασε ακομη ενας απο τους πολλους μου φιλους που εχουν το sole ηταν ο πρωτος που ειχα δει να το αγοραζει σε μπεζ-ασπρο χρωμα οταν το ανοιξαμε μετα και ειδα το χρωμα μου αρεσε γενικα και το χρωμα και το design επισης ειδα το καπακι απο πισω που ειναι λιγο παχουλο-σκληρο και μου αρεσει αυτο γιατι ειναι πιο ανθεκτικο ….. γενικα οπως το ειδα σημερα και το επιασα στα χερια μου ειδα ακριβως αυτα που μου εχεις πει … πρωτη εντυπωση για εμενα..(αρκετα γρηγορο )…επισης ειδα οτι η καμερα του ειναι πολυ καλη το βαλαμε στο σκοταδι χωρις φλας και τη εβγαλε αρκετα καλα ..πολυ καλη οθονη δεν φαινονται σχεδον τα pixel το μονο αρνητικο ειναι η μπροστινη καμερα αλλα δεν με πολυενδιαφερει αυτο γι αυτο που ειπες για τα ηχεια οκ ειναι δυνατα καλη ποιοτητα ηχου αλλα οκ το πολυ πολυ το κρατας στο χερι σου απο την αναποδη πλευρα και ακους μια χαρα μουσικη……επισης βρηκαμε στο κουτι μονο 1 nfc tag υπαρχουν στην αγορα αλλα για να αγορασεις ξεχωριστα ? γιατι το αγορασε απο τον γερμανο και… Συνέχεια »

Μιχάλης

Κανονικά 2 smart tags έχει στο κουτί

nek

ναι 2 ταγκς ειχε εμενα μεσα. τωρα δε ξερω που χαθηκε το ενα σου 😛

anast

Παιδια εγω το κινητο θα το παρω μαλλον τζαμπα αλλα δεν εχει ακομα icecreamΜου κανει εντυπωση γτ κ το xperia mini pro που εχω εχει παρει πριν το καλοκαιρι icecream και πραγματικα μ το sandwich τρεχει πολυ πιο γρηγορα κ εχει κ πολλες βελτιωσεις οπως ο αποθηκευτικος χορος.Κωστα εσυ εχεις κανα νεο μηπως ποτε θα παρει icecream? γτ αμα δν παρει δν προκειται να το παρω

kyriakos

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ???ICS??ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??ΗΜΑΡΤΟΝ….ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ…ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ SOLE ΚΟΙΜΑΤΑΙ….ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΕΜΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ….ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

Άρηςς

Ειναι παρα πολυ καλο κινητο. Γενικα μπορεις να κανεις παρα πολλα πραγματα και εχω παθει την πλακα μου. Αλλα εχω καποια προβληματα , ενταξει τα κλασικα οταν κολλαει επειδη η μπαταρια δε βγαινει κανεις επανεκινηση με το power button και το up volume , ανοιγει η οθονη μονη της οποτε θελει, κλεινει το wifi μονο του και πολλες φορες στη τσεπη ανοιγει η μουσικη . Τελος παντων αυτα δε με πειραζουν και τοσο αλλα εδω και 2 μερες νομιζω οτι κλεινει μονο του και δε μπορω να κανω τπτ και οταν θυμηθει ανοιγει. Εχτες ανοιξε γρηγορα αλλα σημερα δεν ανοιγοι με τπτ δε ξερω τι να κανω , εχει κανενας σας καμια ιδεα ????

kyriakos

σορυ για τα κεφαλαια..δεν το ηξερα!!! 🙂

GiannisMix

@Αρης
Μονο καλο δεν ειναι ετσι οπως το περιγραφεις!! 😛
Απλα πηγαινε το στο καταστημα απ το οποιο το αγορασες ή αν δεν ειναι εφικτο αυτο απλα σε ενα καταστημα να το κοιταξουν… (πλαισιο, γερμανος, το μαγαζι της γειτονιας σου κτλ)

Αρης

@GiannisMix
Χαχαχα… καλα ενταξει ρε συ , συμβαινουν αυτα , απλα ετυχε. Ευχαριστω για την βοηθεια, ηδη απο χτες το πηγα στον Κοτσοβολο απο οπου το πηρα και περιμενω ανταποκριση.

geo pap

ΕΣΤΗΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΩΓΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΦΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ( ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΑ UPDATE ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) .ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΛΑΝ ΔΗΘΕΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΒΗΣΤΗ ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ 2 SEC ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΒΗΝΕΙ .ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ 3,4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ; ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ

νεκ

κ μενα το παθαινε αυτο με GB. τωρα με ICS κανενα θεμα τετοιο

Nik

Παιδιά έχω εδώ και 2 χρόνια το x10 και νομίζω πως είναι καιρός να πάρω ένα καινούργιο
smartphone και σκέφτομαι αυτό. Θέλω να ρωτήσω όμως πως είναι το κινητό με ICS γιατί το x10 απ τη στιγμή που το αναβάθμισα σε gingerbread κολλάει απίστευτα οπότε να ξέρω αν θα αξίζει να το κάνω update!

ΑΡΗΣ

Παιδια μια βοηθεια θελω μετα απο δυο χρονια αποβληματιστης λειτουργειας
το κινητο μου τα εφτυσε εντελως
ενα sony ericson aino

σκεφτομαι μεταξυ

sony xperia u & του sole
εσεις τι λετε

δεν θελω να αλλαξω κινητο στο εξαμηνο
καθως εχω πικρη εμπειρια απο το nokia N97 ειχα δωσει καπου 500
και στο εξαμημο το πεταξα απο το μπαλκονι..λογο σηματος…και πηρα το aino και βρηκα την υγεια μου..

savvis

καθως το εκανα αναβαθμιση το xperia sola μου εσβησε και τωρα δεν αναβει οθτε μπορω να το συνδεσω με τον υπολογιστη.
τι να κανω?

lina

το έπαθα κι εγώ αλλά βρήκα τη λύση εδώ :
https://www.sonymobile.com/gr/support/faq/xperia-sola/system/how-do-i-restart-my-phone-when-it-does-not-respond-4/

και αναστήθηκε!

αρης

@lina Α ρε λινα ! Να σαι καλα , μου εδωσες ελπιδες…! το παθα και γω και αφου προσπαθουσα να κανω επαννεκινηση δε γινοτανε αλλα λεω να ξαναδοκιμασω σημερα και πετυχεε ! ΤΗΝΧ

Maria

Λοιπόν,εδώ και 2 ώρες έχει κλείσει το Sony Xperia sole και δεν ανοίγει με τίποτα.. Τι να κάνω;

giannis

Προσπαθω να μεταφερω αρχεια απτον υπολογιστη στο κινητο αλλα μου τα αποθηκευει ολα σε ενα φακελο..οποτε ειπα να δοκιμασω με το usb αλλα δεν τα καταφερνω..οι φακελοι ειναι απιστευτα πολυ images pictures αφυπνησης κτλ..γενικοτερα εχει πολλους αχρηστους θα ελεγα φακελους αλλα δεν τους σφηνω μην τυχον διαγραψω τιποτα..Μηπως μπορει να μου εξηγησει κανεις πως να μεταφερω τους φακελους μ στο κινητο??????

pao13

Μαρια μπες στο site που προτεινει η lina παραπανω και κανε αυτο που σου λεει..επι ευκαιριας lina 1000 ευχαριστω..με εσωσες..!

Kathrinf

Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ το sole. Απ´ότι φαίνεται, θα είναι μια πολύ καλή επιλογή, αλλά έχω ένα προβληματάκι: Δεν ξέρω σε τι χρώμα να το αγοράσω!! Σε άσπρο ή σε κόκκινο?? Βοήθεια παιδιά!! Σας παρακαλώ!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

@Kathrinf Λοιπον εγω θέλοντας να ξεφυγω απο τα συνηθισμενα λέω θα πάρω το μπορντο το Sole.Και ευτυχώς το πήρα!Ειναι απαιχτο,σικατο και πολύ μουρατο το μπορντο.Ειναι ξεχωριστο και νομιιιιιιιζω λίγο πιο σπάνιο απο το ασπρο η το μαυρο!Γνωμη μου πάντα!Σκεψου το σοβαρά για το κοκκινο και εαν το πάρεις,πες μου γνώμη!!Καλη Χρονια!!Σε όλους!!

Kathrinf

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση @ΔΗΜΗΤΡΗ! Απλώς σκέφτομαι πώς με το άσπρο χρώμα όποια wallpaper και να βάλεις στο κινητό, θα φαίνεται ωραία και όπως μου είπαν άλλοι, αν αγοράσω θήκη θα ταιριάζει καλύτερα με το άσπρο! Δεν ξέρω, μου αρέσει το κόκκινο, διότι είναι ξεχωριστό, αλλά όπως βλέπω και στις παραπάνω εικόνες, το άσπρο φαίνεται πιο όμορφο!(Γνώμη μου πάντα). Ε, τι λες, συμφωνείς;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

@Kathrinf Δεν νομιζω οτι θα φαινεται και ασχημο το μπορντο με διαφορα wallpaper.Ετσι νομιζω κιολας!δεν το εχω δει με τα ματια μου!όσο για τις θηκες έχουνε βγει τοοοοοοοσες πολλες πλεον που βρισκεις ότι θες.εγω πηρα μια για το δικο μου μαυρη.οχι απο σιλικονη το τηλεφωνο μπαινει ολοκληρο μεσα.πολυ ωραια.τωρα η επιλογη ειναι καταδικη σου!αλλα το μπορντο γα**ει! 😛

ΓΙΩΡΓΟΣ

Χαιρετε κ απο μενα!! Εχω προβλημα πλεον μ ετο κινητο μου. Οχι σαν συσκευη αλλα με το λογισμικο. Εκανα αναβαθμιση απο GB σε ice cream και απο τοτε σερνεται. Το μοναδικο θετικο με το ice cream ειναι το floating touch το οποιο απλα γ@μ@ει αφου το εκμεταλευεται 100% αυτη την ρυθμιση που εχει το μοναδικο κινητο στον κοσμο.Παρολα αυτα θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει, αν μπορω να επιστρεψω σε GB. (Υ.Γ κρατηστε παντα το λογισμικο που εχει το κινητο την στιγμη που το αγοραζετε και μην το αναβαθμιζεται οτι και αν ακουτε)

Δημήτρης

Όντως κι εγω που έβαλα ICS στο sole με πάει γαμ###ντας.κι εγω δεν θα το αναβαθμιζα σε ICS αλλά το έκανα λόγω ενός προβλήματος που είχε το GB με την μουσική.
νομίζω πως το GB είναι η πιο σταθερή και καλή έκδοση!τουλάχιστον στο sole(μου)!!

antonisgeo

Αν έχετε προβλήματα με την ICS κατεβάστε Apex Launcher ή Nova Launcher..
Μοιάζουν με το Pure Android ICS αλλά είναι απίστευτα smooth.
Εγώ τουλάχιστον αυτό είχα κάνει στο Neo V μου.

Χρήστος

Εγώ έκανα την αναβάθμιση android σε 4.04 και έχω πρόβλημα με το flouting touch γίνετε να ξανά βάλω την έκδοση 2.3 και αν ναι πως???

Δημητρης

Μπορείς με root αλλά εαν έχεις εγγυηση χανεται!εγω πηρα στην Sony και μου είπαν οτι μπορω να το πάω και να μου ξαναβαλουν οι ιδιοι το 2.3!

ΓΙΩΡΓΟΣ

Οποιος εχει κανει upgrade σε ics και το κινητο αργει ή κολλαει ας κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ( παραμενει το ics ,αλλα ετσι οπως θα ηταν μετα την αγορα). Περιμενω την γνωμη σας κ τα αποτελεσματα. Εμενα προς το παρον τρεχει οπως με gingerbread 2.3, ΣΟΥΠΕΡ!!!

Aigaias

Παιδιά και σε μένα τα ίδια με ics. Μόλις έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πάει μια χαρά.

Aggelos

παιδια μια ερωτηση θελω να παρω ενα xperia κινητο .ειμαι μεταξυ xperia u , solε/α ποιο απο τα 2 προτινετε και γτ… ?? διαβασα οτι το sole δεν κραταει καθολου μπαταρια και υπαρχουν πολλα προβληματα πανω σε αυτο το θεμα. βοηθεια γτ εδω και μια βδομαδα βλεπω διαφορα χαρακτηριστικα και reviews απο τα κινητα αλλα δεν μπορω να αποφασισω καθολου μιας και μοιαζουν παρα πολυ …

Δημητρης

Να σου πω εγώ που έχω sole!εαν το πάρεις,που το θεωρώ ένα από τα δυνατά της Sony,ΜΗΝ το κάνεις αναβάθμιση σε ICS άφησε το στην 2.3!Θα τρέχει μια χαρά..και το γιου έιναι πολύ ωραίο.ήμουν κι εγώ μεταξύ αυτων των δύο και κατέληξα στο Sole λόγω οθόνης!Πιο μεγάλη εννοώ..Και έχει και την λειτουργια Floating touch..Αυτά βασικα..!Όσο για τον θέμα της μπαταρίας εχω μια εφαρμογη που κλείνει όλες τις εφαρμογές στο παρασκηνιο και μου κρατάει μια μερουλα με μουσικουλα και λίγο inernet με wifi.Εάν σου είναι ευκολο τράβα σε ένα κατάστημα και δες τα και τα δύο και φυσικά αγόρασε τα απο το internet!Ελπίζω να βοήθησα!

ΚατερίναΛ

SOS!!! Είμαι ανάμεσα στο sony xperia sole & στο sony xperia J. To J μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αλλά νομίζω πως είναι αργό, το sole βαράει πολλά κολλήματα απ’ότι διάβασα σε σχόλια… Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ!

Dimitris

Αν βρεις Sony Arc S, χτύπα το, είναι πολύ καλό και έχει πέσει πολύ η τιμή του.

Dimitris

Αν βρείς sole παρ’το!

Dimitris

Aggelos και ΚατεριναΛ τι πήρατε τελικά;;

ΚατερίναΛ

Εγώ ακόμα τίποτα…Είδα και το xperia P (αυτό είναι καλύτερο) αλλά δε θέλω να δώσω πολλά λεφτά…(έχω επιδότηση…) Μέχρι τέλος της εβδομάδας πρέπει να αποφασίσω. Απλά δε θέλω να πάρω ένα τηλ. που να κολλάει & να θέλω άλλο του χρόνου…

Dimitris

Ναι το ξέρω για το P.Ωραίο κι αυτό!! 🙂 Τέλος πάντων ελπίζω να κάνεις μια σωστή επιλογή που να αντικατοπτρίζει τα θέλω σου,πάντα από μακριά από κολήματα!!

Giorgos

Πραγματικα απιστευτο κινητο.. Για την τιμη του πραγματικα απιστευτεσ οι δυνατοτητες..Γρηγορο Internet,live streaming.. Το μονο για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος ακομα ειναι αν θα το αναβαθμησω σε Android 4 διότι διάφορα ακούγονται

panagiotis

Καλησπερα! Εχω το sole εδω και κατι μηνες εβαλα καρτα μνημης πριν ενα μηνα. Ολα καλα μεχρι που λιγες μερες ενω το κινητο δειχνει πως βγαζω φωτογραφιες(που αποθηκευονται στην καρτα μνημης) δεν μπορω να τις δω κανονικα,δηλαδη απο τη συλλογη.Στη συλλογη δεν μου δειχνει το φακελο με τις φωτογραφιες απο την καρτα SD, ενω το κινητο δειχνει πως αναγνωριζει την καρτα. Τι μπορω να κανω?

MagicPan

Παναγιώτη, βάλε την κάρτα μνήμης σε μια άλλη συσκευή. Αν δεν την δεί το άλλο τηλέφωνο, κάνε διαμόρφωση και ξαναπροσπάθησε!

kleanthis mpraxos

να ρωτησω, ποιο ειναι καλυτερο το xperia sole η το xperia u

ΣΟΦΙΑ

lina εισαι υπεροχη σε ευχαριστω πολυυυυυυ,,,

Demetrius

Κανένα..ειναι και τ δυο μάπα..δεν αντέχουν το αντροιντ..μην κάνεις κίνηση να αγοράσεις κανένα θα σου βγαλουν την πιστή..εχουν περάσει και τα δύο από τα χέρια μου!!

Δημητρα

Δεν νομιζω να υπαρχει χειροτερη συσκευη απο αυτη. Το εχω εδω και δυο χρονια και καθε μηνα το στελνω για σερβις γιατι απλα κλεινει και δεν ανοιγει με τιποτα… Ειναι για πεταμα… Πριν μια βδομαδα μου το εφεραν και εχθες μου εκλεισε … Αποραδεκτο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.