Sony Xperia Sole και Xperia U δεν θα αναβαθμιστούν σε Android Jelly Bean

Η Sony Mobile ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα Sony Xperia Sole, Xperia U, Xperia Miro και Xperia Tipo θα παραμείνουν στην έκδοση Android 4.0 ICS και δεν θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean. Αν και δεν το αναφέρουν ξανά, σε αυτή τους την απόφαση οδηγήθηκαν γιατι δεν θέλουν να επηρεάσουν την εμπειρία χρήσης με ένα update που έχουν δοκιμάσει ότι δεν τρέχει καλά στα παραπάνω μοντέλα.

To Sony Xperia Sole (TechblogTV) είναι ένα από τα αγαπημένα μου smartphones για το 2012 και πιστεύω ότι του άξιζε το update. Πάω να ενημερώσω τον Πίνακα Αναβαθμίσεων.

, Sony Xperia Sole και Xperia U δεν θα αναβαθμιστούν σε Android Jelly Bean

Πηγή

Kudos to Theo

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Fail..

Νίκος

Τι λένε μορε εκεί στην sony:Δηλαδη το nexus s τι παραπάνω έχει και το τρέχει;

lorentzos

Μεγάλο φάουλ εδώ από την sony, γνώμη μου είναι ότι τα spec σηκώνουν το jb καθώς και πιο ελαφρύ απο το ics, και μιλάμε για μοντέλα 2012!!!

Βάιος

ΕεΕεΕε ρε τι πίνουν αυτοί εκεί στη Sony!!! ‘Ελεος δηλαδή , οκ για τα υπόλοιπα μοντέλα πάει & έρχεται αλλά το Sole/a έπρεπε να αναβαθμιστεί… Πφ ότι να ‘ναι πραγματικά!

Nero55

Άμα ξαναπαρω προιον της Sony να μου γραψετε!!Τι παραπάνω έχει το go που θα την πάρει και τι παραπάνω το πολλές φορές κατώτερο Xperia E και Xperia J;;;

icefixer

Εγώ είχα Sole αλλά είχε ένα πρόβλημα και δεν έπαιρνε την αναβάθμιση σε ICS. Μετά απο πολύ ταλαιπωρία ευτυχώς πήρα τα χρήματα μου πίσω από το Πλαίσιο και τελικά πήρα ένα Galaxy Nexus και ησύχασα!!

Kostas K.

Μα φυσικά θα χαλάσει την εμπειρια χρησης! Ενώ το Xperia J με τον μονοπύρηνο διετίας θα πάρει! Το δούλεμα πάει σύννεφο.. Μιλάμε για ένα κινητό τώρα το οποίο είναι διπύρηνο έτσι? Και κυκλοφόρησε το 2012.. Κατά τ άλλα δεσμεύονται με 18 μήνες υποστήριξη…Αν δεν πατήσει πόδι η google θα χουμε την κάθε τυχάρπαστη να κάνει οτι θέλει.. Κρίμα γιατι το κινητό είναι ένα από τα καλύτερα value for money της εποχής (κάτι σαν το περσινό xperia V.. Απορώ πάντως με τέτοιες συμπεριφορές πως μερικοί αγοράζουν ακομη Sony Κινητά..

Nero55

Ρε Κώστα στείλε εσύ ένα μύνημα στην sony mobile gr να τους ρωτήσεις με ποια κριτήρια δεν αναβαθμίζεται το sole και αναβαθμίζεται το J και το Go,γιατί εσένα θα σε πάρουν πιο πολύ στα σοβαρά γιατί σε όσα μυνηματα έχουν γράψει απλοί χρήστες η sony απαντάει:Θα σας ενημερώσουμε αν αλλάξει κάτι στις αναβαθμίσεις και τέτοια ψεματάκια!

Artoo

Δεν παίρνει την αναβάθμιση το Sole, εντάξει, δεκτό. Αλλά όταν βλέπεις να την παίρνει το Xperia J… Το Xperia J με Jelly Bean θα είναι πιο χρήσιμο ως σουβέρ.

Nero55

Δεν είναι καθόλου δεκτό να μην την πάρει το sole..Απορώ πως το σκέφτηκες αυτό!!Το go τι καλύτερο έχει από το sole δηλαδή,αν ήσουν κάτοχος του sole θα σε ένοιαζε και δεν θα έλεγες δεκτό!!!Άσε που δεσμεύονται με 18μηνη υποστίρηξη!!

kostass

Δεν πάει καλά η sony. Εμ με τόσα μοντέλα που έχει βγάλει πιο να πρωτοαναβαθμισει…..

theokoukoulis

Χρησιμοποιώ sony κινητά από το 2002. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Είχα το x10 και τώρα έχω το sole. Είναι απαράδεκτο από την sony. Οι xda κατάφεραν να βάλουν android 4.1 στο x10 που είναι πολύ κατώτερα τα specs του . Πιστεύω πως άνετα θα τα καταφέρουν να βάλουν και 4.1 στο sole ,u κτλ. Τους διευκολύνει ότι είναι παραπλήσια και παρόμοια τα μοντέλα!!! XDA vs SONY !!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ SONY … ΜΟΝΟ NEXUS (TA UPDATES ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ)!!!!!

Nickolas

Τελικά αυτό που έχει επικρατήσει με τις αναβαθμίσεις στα android κινητά είναι το εξής: Βγάζουν όλοι οι κατασκευαστές καμια 10 αρια μοντέλα κάθε χρόνο και μια με δυο ναυαρχίδες, τα μικρά μοντέλα παίρνουν μία αναβάθμιση με το ζόρι και τα ακριβά δυο τρείς. Με εξαίρεση την LG που δε δίνει σε κανένα μοντέλο της :p
Γιατί δεν το λένε από την αρχή να τελειώνουμε, αν πάρετε φθηνό κινητό ξεχάστε τις αναβαθμίσεις. Το μόνο καλό πάντως είναι οτι όλα τα android βγαίνουν πια από την 4 έκδοση και μετά οπότε είναι κάπως καλύτερα.

Άκης

Kαλα πλάκα κάνουν? Αναβαθμίζουν το xperia j σε JB με μονοπύρηνο και αφήνουν πίσω σε ICS τα διπύρηνα sole και U για να ”μην χαλάσουν την εμπειρία χρήσης τους”?
Δηλαδή στο j δεν θα χαλάσει η εμπειρία χρήσης? Τα xperia mini/pro, active, neo, arc/s και δεν συμμαζεύεται γιατί μένουν πίσω και αυτά που έχουν ίδιο hardware? Ότι να ναι.
Τους στηρίζω τόσα χρόνια αλλά το επόμενο κινητό μου σίγουρα δεν θα είναι Sony.
Οι ίδιοι με ανάγκασαν να αλλάξω εταιρεία.

theokoukoulis

@Nero55 Πιθανόν να λάβουν υπόψιν (σε περίπτωση που στείλει )το μήνυμα του Κώστα, όμως δεν νομίζω να μπορέσουν να επηρεάσουν την γνώμη των Ιαπώνων( προσωπική μου άποψη) . 🙁

Kostas K.

Είναι κοροϊδία αυτό που γίνεται… Βγαίνει τον Μάιο το Sole με gingerbread 2.3 ενώ κυκλοφορεί από πέρσι τον Νοέμβρη Ice Cream 4.0…Σου πετάει και μια αναβάθμιση στο 4.0 (που έπρεπε να την φοράει ήδη out of the box και σε αφήνει εκεί γιατί έχει βγάλει από τον Μάιο άλλα 10 καινούργια μοντέλα τα οποία πως θα πουλήσουν αν δώσει στα παλιά αναβάθμιση? (αν θεωρείτε βέβαια παλιό ένα κινητό που βγήκε πριν 6 μήνες!) Δεσμεύεται με 18 μήνες υποστήριξη και ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει υποστήριξη καθόλου…Και σου δίνει και Jeally Bean στο Xperia J με hardware 2 χρονών επειδή βγήκε πρόσφατα μπας και πουλήσει για κερασάκι… Είναι να μην τρελαίνεσαι? Προσωπικά εδώ και 8 μήνες έχω GΝexus και δεν έχω τέτοια προβλήματα…ΠΟΤΕ ξανά Sony.. Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο το συνέστησα σε φίλο και το πήρε χθες και νιώθω ότι τον πήρα στον λαιμό μου σήμερα!

dialteo

Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω…με 15 μοντέλα, τι να πρωτο υποστηρίξεις…θα το φάει το κεφάλι της η Sony και κρίμα γιατί και όνομα έχει και πολύ ωραίο design.
Να το καταλάβω ότι από κινητά αξίας 99 ευρώ δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις υποστήριξης (εχμμμ). Αλλά δεν νοείται κινητό 259 ευρώ προτεινόμενης τιμής λιανικής να μην πάρει ούτε μια αναβάθμιση.
Μόνο η google μπορεί να βάλει όρους. Κανένας άλλος.

dimpep

Καταλαβαίνω πως τελικά το μόνο που νοιάζει τον κόσμο του Android είναι να έχει το τελευταίο update, και να αγοράζει συσκευές για αυτο το λόγο. Αυτό λέγεται θύμα του Marketing και δεν έχει καμία διαφορά από τους Apple Fans. Οκ, το δέχομαι ότι είναι φαουλ να μην παρει JB το Sole αλλά δε θα πεθάνουμε κιόλας. Δεν πρόδωσε κανέναν η Sony ούτε έδωσε αιώνια πίστη στους πελάτες της. Και πραγματικά απορώ γιατί τρελλαίνεστε. Οκ είστε tech freaks, θέλετε να έχετε κάτι καινούριο αλλά εδω μιλάμε για Marketing και είναι κρίμα να πέφτουμε τόσο πολύ θύματά του

Artoo

@Nero55
Δεν έχω το Sole αλλά θέλω να το πάρω -και θα το πάρω και τώρα, παρότι δεν θα πάρει Jelly Bean. Το “δεκτό” έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για ν’ αλλάξει αυτό. Το γεγονός από μόνο του δεν θα μου ήταν ευχάριστο, αλλά δεν μπορεί να γίνει τίποτα πια, δεν είναι στο χέρι μας, αυτό εννοώ. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, όμως, είναι ότι δεν παίρνει την αναβάθμιση το Sole και την παίρνει ο άρχοντας τού λαγκαρίσματος, το Xperia J, μόνο και μόνο επειδή είναι καινούργιο τηλέφωνο (πιο πολύ για ξεχασμένο στο συρτάρι που το έβγαλαν τώρα μοιάζει, αλλά τέλος πάντων). Για το Go δεν ξέρω τίποτα για να το σχολιάσω, ίσως να ‘χεις δίκιο, για το J μίλησα που το ‘χω δει από κοντά και σε λειτουργία και είναι απογοητευτικό.

Nickolas

@dimpep
Με αυτή τη λογική δε θα έπρεπε να νοιάζονται ούτε οι κάτοχοι wp7.5 κινητών που δε θα πάρουν την 8 και θα πάνε σε 7.8
Το θέμα όμως είναι οτι κάθε αναβάθμιση εκτός από τη διόρθωση κάποιων bugs φέρνουν και αρκετές νέες λειτουργίες, θύμα του marketing είναι κάποιος που αλλάζει κινητό κάθε 3 μήνες και όχι κάποιος που απλά θέλει μια ανανέωση στο παλαιότερο κινητό του. Επίσης μη ξεχνάμε οτι μαζί με τις αναβαθμίσεις προσαρμόζουν τις εφαρμογές τους και οι developers, ήδη πολλές από τις εφαρμογές ζητούν να υπάρχει έκδοση λειτουργικού από 4 και πάνω, σε κανα εξάμηνο το 4 θα γίνει 4.1 που σημαίνει οτι αρκετές καλές εφαρμογές και παιχνίδια δε θα λειτουργούν σε κινητά με παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού, κινητά που κατα τα άλλα θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν.

Kostas K.

@ dimpep όταν δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια και υποτίθεται ότι μέσα σε αυτά πληρώνεις και την 18μηνη υποστήριξη που υποχρεούτε να σου παρέχει σαν εταιρία ε όχι ρε φίλε είναι κοροϊδία..Δεν είναι θέμα fanboyσμου… Είναι θέμα το πόσο σε σέβεται σαν πελάτη μια εταιρία..Και στην προκειμένη περίπτωση όταν δίνει αναβάθμιση σε ένα ΙΔΙΟ σε hardware τηλέφωνο σαν το Xperia Go ή σε ενα υποδεέστερο σαν το τραγικό xperia j και εσένα σε αφήνει απ έξω δείχνει ότι δεν σε σέβεται..Δεν θα πεθάνουμε κ άλας εννοείτε αλλά σε ένα site τεχνολογίας όταν δημοσιεύεται μια τέτοια είδηση τι θέλεις να πούμε?

Δημήτρης

Οτι να ειναι απο lg εφιγα σε sony για αυτό το θεμα. και πάλι απογοήτευση ελεος μονο η samsung αξίζει

keysmith

εγώ κατάλαβα ένα. Ότι ανδροιντ και να πάρεις πρέπει να το πάρεις βάσει τι τρέχει ΤΩΡΑ που το αγόρασες. Υποσχέσεις για αναβαθμίσεις και φήμες είναι φρούδες συνήθως. Οι κατασκευαστές δεν τα αναβαθμίζουν για να σπρώχνουν νέα μοντέλα και αυτό είναι όλο. Στην καλύτερη περίπτωση ένα κινητό να πάρει την επόμενη αναβάθμιση. Μέχρι εκεί.

Εξαιρούνται τα google τηλέφωνα, που πέρνουν αρκετές αναβαθμίσεις. Ομως δεν έχουν FM το οποίο για μενα είναι χειρότερο από το να μην πάρει μια αναβάθμιση.

Επί της ουσίας μου είναι αδιάφορο αν τρέχει 2.3 ‘η 4.0 ή 4.1.. Δεν χάλασε και ο κόσμος. Για αυτά νοιάζονται αυτοί με wp ελπίζοντας ότι θα τους ξεκλειδώσουν το ΒΤ (τελικά μονο η Nokia το ξεκλειδώνει σε 7.8? lol). Στα andrpoid ελάχιστες είναι οι διαφορές και πιο ελάχιστες οι ουσιώδεις. Ξαναλέω, δεν έχει τίποτα το 4.0/4.1 που δεν το κάνει το 2.3.Χ και το χρειάζομαι εγώ. Ένας καλύτερος task manager και λίγο γραφικά είναι και το βολεύεις και στο 2.3 με άλλους τρόπους. Για αυτό χαλαρά… 🙂

MANOS

ΤΡΑΓΙΚΗ SONY…

sotiris

ΠΑΚΕΤΟΟΟ.. ευτυχως δεν εκανα ποτε το λαθος να παρω sony / sony ericsson!

Nero55

Μόνο που οι καινούριες εφαρμογές όπως είπε κάποιος πιο πριν δεν θα φτιάχνονται ούτε σε 4.0 ούτε φυσικα για 2.3. αλλά για 4.1+…Δεν θέλουμε τις αναβαθμίσεις για την εμφάνιση αφού έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει,αλλά για τα νεα features και για τις εφαρμογές που έχουν και θα φτιαχτούν στο μέλλον για την ”ταδε” έκδοση android.

Superuser

Σε λίγο οι εταιρίες να δείτε που την 4.1.2,η οποία βγήκε για να διορθώσει έναν μήνα του ημερολογίου,θα την βαφτίσουν αναβάθμιση

Εντάξει η 4.1 ειναι σημαντική για το project butter

Δεν το καταλαβαίνουν οι εταιρίες οτι με αυτές τις κινήσεις χάνουν περισσότερα;

Nektarios

Ότι να’ναι… Για μένα η Sony τέρμα… Σιγά να μην ξαναπάρω κινητό της, κρίμα και είχε και όνομα. Έχω το Xperia U και το update σε ics μου τρώει όλη τη ram και θέλει συνέχεια επανεκκίνηση γιατί αλλιώς κολλάει, ούτε σε κλήση δεν μπορείς να απαντήσεις, και τελειώνει και η μπαταρία αμέσως. Ενώ όταν είχα το gingerbread έτρεχαν όλα πολύ καλύτερα. Έλεος… Μάλλον μόνο nexus πλέον…

andreas kor

Εγω χωρις να εχω κνητο sony θερω απαραδεκτο κινητα του 12 να μην παιρνουν αναβαθμισεις…
Ενταξει πες του 11 και ”καλα” μερικα δεν την σηκωνουν( δικαιολογιες)..Με αυτο τον τροπο δεν σεβεσαι τον κοσμο που σου τα εσκασε για να παρει ενα κινητο!

john

iphone (άντε και nexus) ftw την επόμενη φορά πολύ καλό το sole αλλά μας αφήνουν πίσω πολύ πίσω χωρίς κανένα λόγο

Δήμητρα

ΕΛΕΟΣ!

ALex_

Πιο fail πεθαίνεις… Αυτήν την στιγμή είμαι κάτοχος του Xperia Sole και ήξερα ότι θα κάνουνε την χαζομάρα να μην αναβαθμίσουνε αυτό ή το Xperia U όπως και άλλα μοντέλα της Sony. Μόλις το είδα μου ήρθε να βαρέσω το κεφάλι μου στην οθόνη! Είναι μεγάλη ανοησία να μην αναβαθμίζουνε τέτοια μοντέλα και μάλιστα του 2012, το καταλαβαίνω, αλλά δεν βλέπω να το παίρνει πρέφα η Sony. Και έτσι μας σπάει ό,τι νευρικό κύτταρο μας έχει απομείνει..

Παύλος

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ XPERIA J???AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Η’ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ??ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ GAMER ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ! 200Ε ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ MID-RANGE ANDROID SMARTPHONE!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΕΞΗ MID-RANGE!

mitsakos

ελεος.προκτες απεκτησα το xperia sole και ειναι πολυ καλο.ειναι χαζη στην sony .ακομα και το xperia neo v εχει την εκδοση 4.1 και δεν την βαζουν στο SOLE ειναι ελειηνοι

Kostas K.

@ Παυλος Το J δεν είναι mid range Κινητο ειναι entry level με τα χαρακτηριστικά διετίας που εχει..Και τα 200 δεν τα αξιζει με τιποτα..Mid range ειναι τα Sole,U,Go..Δεν ειναι ομως εκει το θεμα μας απλά σαν μέτρο σύγκρισης δυο μέτρων και δυο σταθμων απο την Sony το πηραμε

MAFADO

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ SONY ERICSSON X8 KAI MIA ΜΕ ΤΟ SONY XPERIA SOLΑ/SOLΕ……………ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ SONY XPERIA SOLA/SOLE AΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ………ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ……..

Eaglos

Fail o ένας, τραγική η Sony ο άλλος, τι πίνουν ο παράλλος…

Όποιος θέλει υποστήριξη ας πάρει Nexus. Όλα τα υπόλοιπα
είναι γελοία εν έτη 2013. Αυτό είναι το android εδώ και πολλά
χρόνια οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αγανάκτηση.
Android αγοράζεις για να του πετάξεις τα μάτια.

Εγώ πήρα Miro πριν 4 μέρες και χωρίς να έχω ιδέα από android
το φλάσαρα 4-5 φορές, το ρούταρα, του ξεκλείδωσα bootloader
και αύριο του περνάω Jelly Bean. Το είχα σίγουρο ότι δεν θα
ασχοληθεί η όποια Sony με κινητό των 200 Ευρώ διότι θα χα-
ντακώσει τα ακριβά.

Panos

Δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός του U απο το Sole! Τι παραπάνω έχει το Sole δηλαδη? Μονο το NFC και 0.2 ιντσες παραπάνω!Απο την στιγμή που μιλάμε για λογισμικό πιο πολύ παίζουν ρόλο επεξεργαστής και RAM…πραγματα τα οποία είναι ίδια στα 2 κινητά…Οπώς και να χει αδικίθηκαν και τα 2 κινητά κατα την γνωμη μου!

Eaglos

Η αναβάθμιση έγινε, το Miro τρέχει Jelly Bean (CM10).
Αισθητά πιο γρήγορο σε σχέση με το μαμίσιο ICS (κα-
θαρό OEM firmware), δεν παίζει για την ώρα το ραδιό-
φωνο. Δυστυχώς, σαν λειτουργεία και χειρισμό μού άρε-
σε καλύτερα το ICS οπότε το γύρισα για την ώρα πίσω
σε αυτό.

Πχ: στο ICS με πατημένο οποιοδήποτε αριθμό τηλεφώνου
έβγαζε μενου για προσθήκη στις επαφές. Στο CM10, μόνο
στις αναπάντητες σου δίνει επιλογή add contact όταν πατή-
σεις επάνω. Σε όλες τις άλλες κλήσεις πρέπει να κάνεις
3-4 κλικ παραπάνω για να τις προσθέσεις.

Επίσης, η ένταση του ήχουν κλήσης ειναι χαμηλότερη από
το XLOUD του εργοστασιακού ICS. Ίσως με λίγο σκάλισμα
στο DSP Manager να φτιάχνει. Πάντως έτσι όπως είναι δεν
είναι λειτουργικό για μέσα στην πόλη καθώς δεν το ακούς.

Πάντως το JB μπαίνει εύκολα (με τη σωστή προεργασία) και
παίζει πολύ καλύτερα από το ICS.

γιωργος

καλησπερα,ειχα το neo v,το αλλαξα και πηρα το sole,και η γνωμη μου ειναι οτι εκανα την μεγαλυτερη λαθος αγορα ποτε μου,το κινητο ειναι τελειως για αρχαριους και για ατομα που απλα θελουν ενα κινητο μονο για να τηλεφωνουν η να στελνουν μηνυμα..που πας ρε φιλε με 385 mb ram?????????ελεοοοος…ακομα και το neo v 485 mb ειχε..πως δλδ θα τρεχει το JB σε αυτο το κινητο??για π ε τ α μ α

george

Εγω θελω να αγορασω ενα xperia αλλα δεν ξερω ποιο το sole,το u,το j ή το go?

Γιωργος

sole,u,j ή go?Sorry αμα το εχω ξαναγραψει!!

Σωκρατης

υπαρχει μια ιστοσελιδα με τους developers ποθ εκει μπορεις να βαλεις jelly bean οχι μονο στο sole,u… αλλα ακομα και στο x8,x10 mini…. χωρις λαγγαρισματα ισα ισα θα πηγαινει και πιο γρηγορα μαλιστα ο ξαδερφος μου ειχε βαλει jeally bean στο x10 mini του και πηγαινε σφαιρα παρα τον 600mhz επεξεργαστη που φοραγε γι’αυτο μην ανυσηχειτε για ανα βατημισεις μπορειται να τις κανεται απο εδω https://www.xda-developers.com/ αν και προσωπικα δεν ξερω πως γινεται αλλα πιστευω πως αξιζει λιγο ψαξιμο για να αναβαθμισετε τα xperia σας γιατι ειναι πολυ καλα κινητα.Τελος το nexus παιρνει ολες τις αναβαθμισεις οχι γιατι ειναι πολυ καλο κινητο αλλα επιδη ειναι της google της αποιας ανηκει το λειτουργικο android και μεσω αυτου διαφημιζει τις αναβαθμισεις του λειτουργικου της.

george

Αναβαθμισα το sole μου σε android 4 αλλα δεν μου αρεσει!Υπαρχει τροπος να το παω παλι στο 2.3?

george

οταν αγορασω το xperia sole να μην του κανω update

Giannis

Τι είπε ο άλλος? 300κάτι ραμ το σόλα? Πας καλα ρρ φίλε 512 μβ έχει το Κινητό κ ειναι μια χαρα σφερατο μην το mαμησουμε κιωλας αν κ μπορούσε να έχει λίγο παραπάνω χαλαρα…τεσπα η sony τ γαμησε το θέμα με το update αλλά υπάρχουν κόλπα να το κανείς μόνος σου jb

Nero55

Φίλε μπορεί να έχει 512 αλλά είναι και κάποια mb ram που χρησιμοποιεί το λειτουργικο και για αυτό μένουν πάνω κάτω 300….Σωστά τα είπε το παιδί που πας να τον φας

Κώστας Ζ.

Κάτοχος Xperia U εδώ και πάρα πολύ καιρό με official Jelly bean ( απο το Xda )….δεν κολλάει ποτέ, είναι φοβερό, μονο μεγαλύτερη μνήμη RAM να είχε και θα ηταν το τέλειο κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.