Sony Xperia SP, Αλλάζει χρώμα σύμφωνα με την διάθεσή σου

Αυτό που ξεκίνησε με το Xperia U συνεχίζεται με το Sony Xperia SP και φυσικά μιλάμε για τα LEDάκια που ανάβουν στο χρώμα που επιθυμείτε ή αναλλόγως των χρωμάτων που έχουν οι φωτογραφίες σας και τα βίντεό σας. Προσωπικά εγώ θα τα κρατούσα σβηστά αν χρησιμοποιούσα το Xperia SP παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι υπάρχει κοινό και για αυτές τις λειτουργίες. Αυτό όμως που οι όλοι θα εκτιμήσουν είναι η ποιότητα κατασκευής με το αλουμινένιο σασί περιμετρικά.

Περιμένουμε να πιάσουμε στα χέρια μας το Xperia SP και να σας πούμε εντυπωσεις.

Sony Xperia SP πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia SP, Sony Xperia SP, Αλλάζει χρώμα σύμφωνα με την διάθεσή σου

Sony Xperia SP, Sony Xperia SP, Αλλάζει χρώμα σύμφωνα με την διάθεσή σου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Το εχω ερωτευτει αυτο το κινητο… Ειναι ακριβως οπως θα το ηθελα με σβηστα τα ledακια … ελπιζω να ερθει σε τιμη <400 ευρω

κώστας

Μεγάλη βλ@κεία τα led. Θα μπορούσαν να μειώσουν τις διαστάσεις του κινητού πράγμα που θα το έκανε πιο βολικό στο χέρι. Κάνει κάτι παράξενα η σονυ…

GiannisMix

@κώστας
το διαφανω αυτο το οποιο εχει τα led αποτι εχω διαβασει ειναι η κεραια του …

Jacob

ωραια μαγκια για κοριτσια ειδικα.. Γνωριζω κοπελες που ερωτευτηκαν το U για αυτο το λογο. Οποτε θα ερωτευτουν και αυτο. Τη νυχτα με σβηστα τα φωτο παιζοντας ενα παιχνιδι.. θα εδινε μια καλή αισθηση. Και συν οτι το κινητο φυσαει. Πολυ καλη δουλεια!

Ιωάννης

Ένα από τα καλύτερα μεσαίας κατηγορίας κινητά είναι εντυπωσιακό

Αριστειδης

Το θελω κυρ αννιτα μου το θελω πολυ ειναι το πρωτο που ερωτευτηκα μετα απο χρονια

nikos

παιδιΑ αυτο η το iphone 4s ???

Ιωάννης

Αυτο αν θές Android και πλήρη παραμετροποίηση,Iphone για να πετάξεις κάποια λεφτά παραπάνω.Δεν μπορούν να συγκριθούν τα 2 μοντέλα,εγώ θα διάλεγα το SP πάντως,τρομερά χαρακτηριστικά για 400 ευρώ.Και θα το διάλεγα και μάλλον θα το πάρω!Έχει ίδια κάρτα γραφικών με το Z,τι άλλο να πείς!
Το Iphone πάντως έγινε πολύ βλαχομπαρόκ τώρα πια,έχει μέχρι και η κουτσή Μαρία από ένα..

Akis

@Nikos, φιλε.. SP, απο καθε αποψη, Συμφωνω με τον προλαλησαντα

Panos7GR

Ωραίο αυτό με τα LEDάκια. Δίνει στην συσκευή δικό της χαρακτήρα και το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα της σειράς. Μου αρέσει πολύ που το κάνει αυτό η Sony και δεν βγάζει hi-end, mid-end, low-end με ίδιο design αλλα με χαμηλότερα χαρακτηριστικά και μέγεθος σαν κάποιες αλλές… γκουχου γκουχου. Κάθε μία έχει από κάτι που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα!

Εγώ αν είχα αυτή την συσκευή, θα είχα αυτή την επιλογή ενεργοποιημένη ανάλογα με τις περιστάσεις… Πάντως μου αρέσει. Και θα είναι πολύ βολικό στις ειδοποιήσεις (notifications)!

Nick77

Νομιζω πως φετος θα διεκδικησει αρκετα μεγαλο κομματι στην πιτα η Sony.. κι απο οσο φαινεται δικαιως!Παρουσιαζει αξιολογες συσκευες σε ολες τις κατηγοριες και αναμενεται ακομα δριμυτερη…!Οσο για τα Ledακια… εξυπνη κινηση!Οσοι δε τα θελουν μπορουν να παρουν το κινητο(γιατι ετσι κι αλλιως ειναι πολυ ομορφο)και να τα εχουν κλειστα, ενω οσοι τα γουσταρουν θα τρεξουν να το παρουν ουτως η αλλως!Οποτε, μονο κερδος μπορει να εχει η Sony!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.