Sony Xperia SP, Κυκλοφορεί μέσα στο μήνα με τιμή 399 ευρώ

Το Sony Xperia SP θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες στην ελληνική αγορά με τιμή 399 ευρώ. Το Xperia SP έρχεται με οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels με Mobile Bravia Engine 2, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 1GB. Ενσωματώνει κάμερα 8 Megapixel με οπτικά μέρη Sony Exmor RS και τρέχει Android 4.1 Jelly Bean.

Sony Xperia SP πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia SP τιμή Ελλάδα, Sony Xperia SP, Κυκλοφορεί μέσα στο μήνα με τιμή 399 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Κουκλάκι είναι αλλά μη βιαστείτε να το πάρετε τώρα με 399… ΄ηδη το Ζ πωλείται στα skroutzομάγαζα στα 472 … 😉
Στα 200-240 euro θα είναι καλά σε 2-3 μήνες.

Teo

Όμορφο το SP..αλλα όχι σε αυτά τα χρήματα..περιμέντε να πέσει λίγο και ψωνίστε.
+1 στον Αποστόλης Ρόδος

Σπύρος

Ρε παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε.. Δεν πρόκειται να πέσει τόσο χαμηλά η τιμή του.. Δηλαδή το L ή πόσο μάλλον το καινούργιο M (που έχει χαμηλότερα specs) σε τι τιμή θα ΠΡΕΠΕΙ να πέσει για να μην εξισώνεται με την τιμή του SP που είναι σαφώς καλύτερο?
Δεν λέω.. Μακάρι να δούμε στο μέλλον τόσο ανταγωνιστικές τιμές (να παίρνουν παράδειγμα και άλλες εταιρείες), αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος..

serpico

Πολύ ωραία συσκευή και με πολύ καλές επιδόσεις απ’ο,τι δείχνουν τα benchmarks.

tech21man

Ολα καλα αλλα ποσο κανει το Z (αντε ασε τον τετραπυρηνο ανταγωνισμο)?

mariana

Κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει την κάμερα του SP μπορεί να μου πεί σε σύγκριση με τη κάμερα του arc S που και αυτό είναι 8Mp αν είναι καλύτερο ή όχι (το sp) ??? Ευχαριστώ 🙂

κωνσταντίνος

Νομίζω ήταν αχρείαστο να βγει αυτό το μοντέλο μιας και υπάρχει ήδη το T με το οποίο οι διαφορές είναι μικρές και στα σημεία…

Αλήθεια κ. Βλαχάκη πιο από τα 2 θα προτιμούσατε?

costas11145

Πολύ όμορφο κινητό και με πολύ καλά benchmarks…..

Giwrgos21

Κατά την γνώμη για όλα αυτά που φοράει θα μπορούσε να κοστίζει και 500-600 ευρώ οπότε στα 399 είναι πάρα πολύ καλά!!!! Εγώ τα Χριστούγεννα πάω γι’αυτό!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.