Sony Xperia SP, Ποζάρει στην πρώτη επίσημη φωτογραφία;

Sony Xperia SP και Xperia L αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα την επόμενη εβδομάδα σε προγραμματισμένο event της Sony Mobile στη Μόσχα. Φωτογραφία του Xperia SP έχουν δει το φως το δημοσιότητας τις προηγούμενες εβδομάδες, τώρα φαίνεται ότι έχουμε την πρωτη επίσημη press image και στο λευκό χρώμα δείχνει sexy.

Το Sony Xperia SP περιμένουμε να έχει οθόνη 4.6 ιντσών HD 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 8 Megapixel. Οθόνη και κάμερα θα έχουν τι φροντίδα της μαμάς Sony με Mobile Bravia Engine 2 και Exmor RS αντίστοιχα, όπως και στο Sony Xperia Z.

Sony Xperia SP, Sony Xperia SP, Ποζάρει στην πρώτη επίσημη φωτογραφία;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Αν η ποιότητα οθόνης ειναι ίδια με το Xperia Z μακριά απο μας!

thanos3

Αμα ββγει και σε καλη τιμη, θα ειναι ενδιαφερουσα προταση για αυτους που δεν εχουν να αγορασουν το xperia z, αλλα θελουν εξισου καλο κινητο…και κατα τη γνωμη μου αρκετα ομορφο!

Panides

Γιατι Κωνσταντίνε;Αφου εχει Mobile Bravia Engine 2……χαχαχαχαχα

Συμφωνω φιλος.

dimitris

Παιδες αν δεν είναι αδιάβροχο σαν το z και ας είναι και κανένα κατοσταρικο φθηνότερο
Παλυ δε θα πιάσει

XperiakiasT

μας εχετε πρηξει με την οθονη του Ζ
https://www.youtube.com/watch?v=6NTFSnzXw00

djfapples

Το z εχει πολυ ωραια οθονη εχει φοβερο ασπρο κ οχι το γαλαζοασπρο της superamoled με τα καρτουνιστικα χρωματα βαμενα με λαδομπογια.
και κοντρα στην lcd 3 του htc one τα παει μια χαρα
https://www.youtube.com/watch?v=-KmbZFspFmo

spiros s

Tι κουκλι ειναι αυτο! πολυ ωραιο!!

Ντινος

Σαν το xperia Z δεν είναι τίποτα

Makis

Ο/Η XperiakiasT λέει:
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 στις 16:37

Η σύγκριση γίνεται μόνο μεταξύ 00:56 – 01:10, στο υπόλοιπο βίντεο ευνοείται το sony με τη θέση του, σε σχέση με τη θέση της κάμερας, να είμαστε δίκαιοι. Και στο προαναφερθέν σημείο δεν υστερεί και πολύ το Note παρόλο που είναι και σαφώς παλαιότερο. Thanks

Panides

Μπα δεν νομιζω… XperiakiasT

https://www.youtube.com/watch?v=jfSdsvCqwwQ

χαχαχαχα…..

MANOS

@XperiakiasT κανε pause στο 1:02 και θα καταλάβεις πολλά!

Nikos

Αμα το βγαλει σε μια λογικη τιμη 350-400 θα τα παει πολυ καλα.

Nick Sfak

Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις το είδα μου ήρθε στο μυαλό το Sony Ericsson X8… 😛

Nick77

Ομοφο κινητο… ιδιαιτερα στο λευκο!

XperiakiasT

μολις ηρθα απο το public κατερινης μετα απο συγκριση του Ζ με το S3 γελουσε το μισο καταστημα με την οθονη του S3!!!
επρεπε να βγαλω βιντεο αλλα δυστυχως δεν εχω κινητο !!!

Ανδρέας

@Xperiakias T απορώ πως συγκρίνεις οθόνη FHD με οθόνη HD! Συγκρίνε το με το htc one και το S4 που βγαίνει σήμερα και μετα βγάλει τα συμπεράσματα σου!

Λεωνίδας

Xperiakias θεωρώ τραγικό να πορώνεσαι τόσο ώστε να γράφεις ότι γέλαγε ένα κατάστημα με την οθόνη ενός κινητού, θέλοντας με πολύ πάθος να μας δείξεις πόσο “χάλια” είναι το S3 μπροστά στο SONY Z! Αν και κάτι άκουσα απο διαρροές ότι η Samsung στο επόμενο Galaxy (επειδή δεν πρόλαβε σ’αυτό) θα ρωτήσει για την οθόνη και για την κατασκευή της νέας συσκευής σε μυστικό γκάλοπ τους κατοίκους της…Κατερίνης.

XperiakiasT

@Λεωνίδας δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες οτι πορωνομαι απο την στιγμη που το ειδα ο ιδιος με τα ματια μου?..δεν πορωνομαι καθολου και δεν εχω να κερδισω κατι απο αυτο οποτε αυτο που λες ειναι ακυρο και επισεις θα σου ζητουσα να μιλας πιο ομορφα…:)

Kimi_R*

Γτ πρέπει να είμαστε τόσο απόλυτοι;

Κάθε οθόνη έχει τα προτερήματα της, αναμφισβήτητα οι amoled σε εσωτερικούς χώρους φαίνονται πιο εντυπωσιακές λόγο του βαθύτερου μαύρου και των πιο κεκορεσμένων χρωμάτων, το οποίο δεν είναι πάντα καλό… όμως όλη αυτή την αίγλη τη χάνουν στους εξωτερικούς χώρους οπου εκεί οι lcd είναι (προς το παρών;) μονόδρομος!!

Όταν ήταν να αγοράσω κινητό ήμουν ανάμεσα σε Xperia S και Galaxy Nexus και ενώ έκλεινα προς Galaxy Nexus κυρίως λόγο οθόνης όταν τις σύγκρινα από κοντά από φίλους πηρα το Xperia S με κλειστά μάτια (χώρια που είναι κ κουκλί σε άσπρο το ατιμούτσικο).

Θεωρώ ότι πρέπει αν βγούνε και μικρότερα κινητά νέας γενιάς γιατί νομίζω ότι αν και είναι πολύ πιο απολαυστικό το να δουλεύεις σε κινητό με μεγάλη οθόνη υπάρχουν περιπτώσεις που γίνεται άβολο και κουραστικό, ήδη με το Xperia S αν κ πίστευα θα βόλευε πιο πολύ στα μηνύματα π.χ. λόγο μεγαλύτερης οθόνης τελικά διαψεύστηκα πανηγυρικά, κ έχω και μεγάλα χέρια…

Πάντως νομίζω πως η SONY ειδικά φέτος παραδείδη μαθήματα Design και ποιότητας και ήταν ότι έλειπε από τα Android κινητά.. κάτι που θα κάνει πολύ καλό στον καταναλωτή λόγο ανταγωνισμού!!

Kimi_R*

Πάντως το κινητό πρέπει να είναι μόνο για δεξιόχειρες γτ το μικρόφωνο είναι κάτω αριστερά 😛

Nikos

Σημερα πηγα και ειδα το z στο public σκετη απογοητευση,
αυτο το τετραγωνισμενο σχεδιο, δεν αφηνει καθολου καλη αισθηση στο χερι,
επισης το τζαμι-ζελατινα γεμιζει δαχτυλιες καταστρεφοντας καθε προσπαθεια να δειξει ωραιο.
Η μπαταρια μετα απο 15 λεπτα ενασχολησης ειχε πεσει 8%
Απογοητευτηκα πληρως…

XperiakiasT

@Nikos πως γινετε να επεσε η μπαταρια απο την στιγμη που το εχουν στον φορτιστη?

Νιο

Ρε παιδια τι συγκρινετε τωρα???? full hd με hd???? και μεσα σε 5 pixelakia που κανει μπαμ η διαφορα..!!! K egw Sonakias ειμαι ρε xperiakia αλλα δεν χρειαζετε να συγκρινουμε ανομοια πραγματα εχουν δικιο τα παιδια κατσε να ερθει το S4. 4,5 ωρες υπομονη..!!!

Λεωνίδας

Χperiakia, μα μου φαίνεται τραγικό αν είναι αλήθεια αυτό που περιέγραψες! Αποκλείεται να πιστέψω ότι είναι αλήθεια! Γιατί αν είναι έτσι, το τραγικό δεν είναι σίγουρα η χαζο-οθόνη ενός χαζοκινητού, αλλά το να γελάει κάποιος με αυτό! Δηλαδή είχαν μαζευτεί οι κάτοικοι της Κατερίνης και είχαν μείνει κάγκελο μπροστά στο Z και γέλαγαν με το S3? Εντάξει, δεν σου αρέσει ένα τηλέφωνο, το προσπερνάς και ασχολείσαι με άλλο. Και με ένα τηλέφωνο που αν και προσωπικά δεν μου πολυαρέσει, έχει κορυφαία χαρακτηριστικά. Εγώ ξέρω ότι ο κόσμος γελάει αν ακούσει κάτι αστείο, κανά ανέκδοτο, κάτι ρε παιδί μου…Και δεν νομίζω ότι μίλησα άσχημα. Τώρα αν βρήκες ειρωνικό αυτό για την Κατερίνη, νομίζω ότι είχε τη μισή δόση υπερβολής απ’ότι το δικό σου ύφος.

XperiakiasT

@Νιο ρε φιλε αυτο βρηκα εκει αυτο συγκρινω τι να τους ελεγα? φερτε μου το s4 τωρα?? σοβαρευτειτε λιγο!!!
τελος παντως το ξεσκισαμε και αυτο το post !!! off topic εντελος!!

XperiakiasT

@Λεωνίδας καταρχας δεν μιλησα για τους κατοικους της κατερινης αλλα για ατομα τα οποια ηταν στο μαγαζι ελεος δηλαδη !!! συγνωμη ρε Κωστα που σχολιαζω συνεχεια αλλα με αυτα που λενε!!!

MANOS

@XperiakiasT πιο φανατίλα πεθαίνεις! Από το όνομα μέχρι και την κάθε λέξη που γραφεις, έλεος δηλαδή και μετά λες ότι φταίνε οι άλλοι με αυτά που γραφουν. Ok το καταλάβαμε είσαι Xperiaκιας αλλα το να συγκρίνεις ένα φετινό με ένα περσινό μοντέλο δεν είναι καθόλου αντικειμενικό. Περίμενε μερικές μέρες να συγκρίνεις το Z με το One/S4 και σε κανένα πεντάμηνο εξάμηνο το Z-2 (C670X) πάλι με τα ίδια μοντέλα μιας και και αυτά θα παραμείνουν ναυαρχίδες για ολόκληρο χρόνο.

Chris

Αυτό το κουμπί στα δεξιά χάλια είναι, σαν σπυρί

giatrex

Ωραιο τηλ,ξερουμε αν ειναι αδιαβροχο?
@XperiakiasT δε μπορει να γελαει το μισο μαγαζι με ενα τηλ που εχει πουλησει πανω απο σαραντα εκατομμυρια κομματια και πριν μερικες μερες βγηκε το καλυτερο smartphone για το 2012(απο σεβασμο και μονο).Μου αρεσουν πολυ τα Sony,αν εξαιρεσουμε το sar(οχι σε ολα) αλλα οπως και να το κανουμε η οθονη του SIII ειναι γαμ….τη!!!

akis83

@XperiakiasT δεν εχω λογια . Μηπως το μισο μαγαζι γελουσε μαζι σου ?? ουτε με το αρχαιο s2 μου δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα η οθονη του z ελεος.

XperiakiasT

@akis83 πηγαινε και δες 🙂

τι

ενάς παρα πολύ καλός διάδοχος του xperia S με αναβαθμισμένα specs!

Δημήτρης

X10ιζει η μού φαίνετε?????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.