Sony Xperia SP, Ελλάδα κυκλοφορεί τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου

To Sony Xperia SP αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου και ενδεικτική τιμή στα 439 ευρώ. Το SP διαθέτει οθόνη 4.6 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels με Mobile Bravia Engine 2, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro και μνήμη RAM 1GB. Έχει κάμερα 8 Megapixel και τρέχει Android 4.1 Jelly Bean.

Xperia Z και Xperia SP θα είναι τα δύο smartphones που θα κυκλοφορούν μέσα στο καλοκαίρι στην Ελλάδα. Όπως αναμένεται να συμβεί και με άλλες ευρωπαϊκές χώρες το Sony Xperia ZR που ανακοινώθηκε προχθές, δεν θα κυκλοφορήσει ούτε στα μέρη μας.

Sony Xperia SP πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Sony Xperia ZR πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Sony Xperia SP Ελλάδα, Sony Xperia SP, Ελλάδα κυκλοφορεί τέλος Μαίου με αρχές Ιουνίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akn

τα κινητά ολό και όλο ακριβαίνουν -_-

Gabriel

Μα απ ότι ξέρω ήδη το έχουν στο Κωτσόβολος κάπου στα 439

Stavros

Παιδια κατα τη γνωμη μου ειναι πανακριβο για τα πραγματα τα οποια κουβαλα…εκτος ομως απο αυτο η led μπαρα στο κατω μερος του κινητου ειναι τραγικη καθως απο προσωπικη μου εμπειρια(εχω το xperia u το οποιο διαθετει το ιδιο πραγμα ακριβως) το βραδυ τυφλωνεσαι για να μπορεσεις να δεις την οθονη…η φωτεινοτητα της οθονης μπορει να μειωθει αλλα της μπαρας ελαχιστα…

Gblog_21

Δυο ενδιαφεροντα κινητα εβγαλε φετος η sony,το ZL και το ZR,και κανενα δεν θα το δουμε επισημα στην Ελλαδα….Δεν πειραζει υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες…

Bbuzz

Έχω την εντύπωση ότι όταν μιλάμε για τιμές πρέπει να ξεχωρίζουμε αν αναφερόμαστε σε τιμές “μεγάλων” καταστημάτων ή για τιμές των άλλων. To Xperia Z έχει 620+ στα “μεγάλα” και 480 στα άλλα. Αν τα 439 του Xperia SP είναι η μεγάλη τιμή, και η μικρή πάει αντίστοιχα στα 340, δεν είναι κακό…

Adonis K.

Σε αυτήν την τιμή, καλύτερα να μην έρθει…

Alexis

Βαρέθηκα να βλέπω πια τα κινητά της sony. Όλα πλέον πάνω κάτι ίδια είναι. Z, B, ΆΛΦΑ ΒΗΤΑ και του πουλιου το γάλα!

lefterix

και ποιος ο λόγος να μην πάρει καποιος το samsung galaxy s2 που σε ικανοποιει απόλυτα απὀλες τις προδιαγραφες του?και κοστίζει στο ΣΚΡΟΥΤΖ απο 250 ευρω?τζαμπα το δινουν και ολο κατεβαινει η τιμη του.

GiannisMix

Προσωπικά εμένα μου αρέσει το SP αλλά σαν χαρακτηριστικά νομίζω βρίσκεις καλύτερα κινητά σε αυτά τα χρήματα.. Τσπ… Απο κάπου πρέπει να ξεκινήσει η κοστολόγηση για να πέσει με το καιρό η τιμή του…

Ιωάννης

το S2 είναι κινητό 2ετίας! με σαφώς κατώτερα χαρακτηριστικά! θα συμφωνήσω και με τον Κώστα

djfapples

Πολύ καλό κινητό το καλύτερο διπύρηνο που έχει βγει έως τώρα σιγά μην πάρεις το s2αφου βρίσκεις το t στα 290 κ το s στα 260
I

Κώστας

Ποιο s2 μην τρελαθούμε. Το sp από θέμα επεξεργαστή και οθόνης τα “σπάει”! Λίγο η κάμερα το χαλάει λίγο αλλά αν σκεφτούμε ότι κάποια στιγμή θα είναι κάτω από τα 300 ευρώ η τιμή του (όπως έγινε με το Τ) τότε θα τα “σπάει” σίγουρα για σίγουρα! Και από ότι έχω διαβάσει σε ξένα reviews έχει και καλή αυτονομία! Προσωπικά θα περιμένω να πέσει γύρω στα 350 ευρώ και θα το τσιμπήσω.

Νιο

Παιδια το πιο καλο value for money ειναι το LG 4x HD χαλαρα στο skroutz φυσικα.! Κ μετα αν θες να δωσεις κατι παραπανω S3 η Z skroutz παντα.

Jacob

@Stavros, δε ξερω για το U, αυτο παντως κλεινει το φως του led αν θες…

Το κινητο ειναι πανεμορφο και Ισχυροτατο… μην ακουω χαζα για τα αυγουλοειδη πλαστικουρνταν της Sammy. ουδεμια συγκριση. βγαινουν 100000 ιδια galaxy και ειναι ΟΛΑ χαλια -του S4 και λεμε για τα ΑΒCD της Sony που, και σχεδιαση και spects, ολα εχουν μεγαλες διαφοροποιησεις.
Μην λεμε και οτι θελουμε.

Fotios

Αυτά τα λέτε γιατί δεν έχετε ακόμα Χ10 μινι!!!!!!! αλλά νομίζω πως η SONY πάντα πρωτοπορεί.

Σπύρος

@Fotios
Αμ δε.. Έχουμε X10 mini εδώ και 2 χρόνια και 2 μήνες. Το τι υπομονή κάνω για να το αλλάξω μόνο εγώ το ξέρω xD
Είμαι ανάμεσα στο SP ή το Z. Θέλω να το κρατήσω στα χέρια μου και το SP για να αποφασίσω.

paris o tech

παιδια σπ τελειο αλλα προτειμω το Λ
κωστα ελπιζω να κανεις κανα hands on me SP kai L

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.