Sony Xperia SX, Με κάμερα 8 Megapixel και οθόνη 3.7 ίντσες Bravia Engine

Μαζί με το μεγάλο Sony Xperia GX η Sony Mobile ανακοίνωσε σήμερα επίσης για την αγορά της Ιαπωνίας το μοντέλο Xperia SX με οθόνη 3.7 ίντσες Mobile Bravia Engine, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.5GHz, κάμερα 8 Megapixel με οπτικά μέρη Sony Exmor R και ενσωματωμένη μνήμη 8GB. Το Sony Xperia SX αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι με λειτουργικό σύστημα Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

, Sony Xperia SX, Με κάμερα 8 Megapixel και οθόνη 3.7 ίντσες Bravia Engine

, Sony Xperia SX, Με κάμερα 8 Megapixel και οθόνη 3.7 ίντσες Bravia Engine

Πηγή

Kudos to moisis Xperia

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enigma

Περίεργη αναλογία διαστάσεων έχει και το χαλάει κάπως.

Sotiris

Ειναι η ιδεα μου η μηπως ειναι η συνεχεια του Ray >??

george

τιμουλα?? κανα 400??

Apo_Delirium

Αν εξαιρεσουμε το σχεδιασμο που είναι αξιοπεριεργος , το κινητο γαινεται παρα πολύ καλο…
Time will show

panos13

Πολυ ομορφο,αν κανει γυρω στα 320 θα παει καλα.Κωστα για το samsung focus 2 που ανακοινωθηκε προχθες κανε post;)

Panos7GR

Οι 3.7 είναι πολύ καλές ίντσες γιατί η οθόνη δεν γίνεται ούτε πολύ μικρή ούτε μεγάλη… Η ένστασή μου είναι μόνο στο ότι τα πλευρά “home”, “πίσω” και “μενού” είναι μέσα στην οθόνη αλά Nexus και αυτό μου σημαίνει ότι η κανονική οθόνη θα είναι πιο μικρή… Οπότε τρώει άκυρο από εμένα! 🙂

ELEONORA

panos13 πας καλα??Snapdragon s4,lte,3.7″ qHD,8.1mp,1080p,κτλ…και μονο 320??μηπως να το δωσουν και τζαμπα??Δηλαδη το htc one s που εχει απλα μεγαλυτερη οθονη αξιζει 500++ ευρω??Να ξερουμε τι λεμε καθε φορα…..

Dark_Zompie 7

Ωραιο Το Κινητο . Αλλα Και Αυτη Η Sony Τι Ονοματα Που Σκεφτεται ….

Petre

Μονο εμενα μου μοιαζει σαν μακροστενο iphone ?? Για mid-level κινητακι φαινεται υποσχομενο!! Αν ηταν λιγακι πιο φαρδυ ισως με 4″ ιντσες θα ηταν πιο ιδανικο νομιζω!

Ιωαννης

το πιο τουμπανο κινητο στις 3.7 ιντσες!μπραβο στην σονι για αυτα τα μοντελα της..αν βγαλει ακομα 1 με λιιιγο καλυτερο design θα πουλησει καλα…πολυ θελουν κινητα με 3.7-4 ιντσες..

Solon

Θα το ήθελα στις 4”.

thanos

Δεν μου αρέσει που κάθε μήνα βγάζει τόσα κινητά θα την πατήσει σαν την htc.

Tony Cool

thanos παιζει να εχεις και δικιο,αρχικα ελεγα οτι κανει πολυ καλα η sony που βγαζει εξαιρετικες προτασεις σε ολες τις κατηγοριες,αλλα αμα το παρακανει και μπερδεψει τον κοσμο την εχασε την μπαλα.

Ιωαννης

thanos
βγαζει κινητα σε διαφορετικη κατηγορια το καθενα…εχει βγαλει την σειρα NXT που τα 2 απο 3 δεν ειναι τοσο δυνατα οσο το 3ο..εβγαλε το sole που εχει παρομοιο specs με τα 2 πρωτα…ε και αυτα τα 2 τωρα που ειναι δυνατοτερα και απο την σειρα NXT και απο το sole…(και εξαλλου,η σονι μολις εβγαλε το xperia s κυκλοφορησε πινακας με ολα τα μοντελα μεχρι το τελος του ετους..ετσι αν ηθελε κατι αλλο καποιος μπορουσε να περιμενει) ;))

Apo_Delirium

Σε γενικές γραμμές πιστευω πως και το design ειναι δεν ειναι καλό ετσι και αγορασεις το κινητο ,το συνηθιζεις…Εγω τουλάχιστον…Όχι πως είναι και πάρα πολύ κακο στο κινητό αυτό.

kostass

Με τα κουμπια στην οθόνη η οθόνη ουσιαστικά γίνεται 3,5 ίντσες, οπότε δεν λέει.

md03582

τα sony μεχρι στιγμης , δυστυχως, δεν μου αρεσαν απο design (και τα περιμενα πως και πως.. τα SE ηταν πιο ομορφα..)

kostas

Αν δεν έχει θέμα με την κάμερα όπως τα προηγούμενα xperia το πήρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.