Sony Xperia T φωτογραφίες hands-on

Κρατάμε στα χέρια μας το Sony Xperia T με οθόνη 4.6 ίντσες LCD 720p με Mobile Bravia Engine, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8260A 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 13 Megapixel. Λίγο πριν το επίσημο hands-on video του TechblogTV απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και ελάτε να το πιάσετε στα χέρια σας αυτή την Κυριακή το απόγευμα στο 16ο Techblog Workshop.

Sony Xperia T πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Sony Xperia T φωτογραφίες hands-on

, Sony Xperia T φωτογραφίες hands-on

, Sony Xperia T φωτογραφίες hands-on

, Sony Xperia T φωτογραφίες hands-on

, Sony Xperia T φωτογραφίες hands-on

, Sony Xperia T φωτογραφίες hands-on

, Sony Xperia T φωτογραφίες hands-on

, Sony Xperia T φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Johnk

το έχω παραγγείλει εδώ και δύο εβδομάδες και ακόμη να μου το φέρουν. Βλέπω και τις φωτογραφίες σας η πίεση μου ανέβηκε!!!!!!!!!!!

makis88

Είναι πολύ ωραίο κομμάτι! Καταπληκτικό design και στο χέρι φαίνεται κομπλέ! Ξέρει κανείς αν το πίσω καπάκι αλλάζει – αφαιρείται?

Γιώργος

Θαρρώ πως αξίζει λίγη ακόμα υπομονή μέχρι τον ερχομό του Xperia V, να δούμε τι καινούργιο εισάγει και η τεχνολογία Bravia Engine 2

κωστας

Μονο εμενα μου φερνει λιγο σε κινεζικο;

Demi

Μόλις πέσει τιμή 450 ευρώ το πήρα 😀

fanis

Μιαμ μιαμ….

Dimitris Iraklio

Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα ειδικα το πισω μερος του…. Οντως μοιαζει με κινεζικο. Μια απομιμηση νοκια που εχει βγει με 4αρα οθονη. Εσωτερικα ειναι τουμπανο.

Γιώργος

Πότε θα βάλει μυαλό η Sony ? Ακόμα Android 4.0.4. Ενώ κυκλοφορεί η 4.2.1. και Kernel 3.0.8. Ενώ ήδη κυκλοφορεί ο 3.4 κάτι…Αχ Sony είμαι fanboy σου , αλλά με βλέπω να γίνομαι Google fanboy σύντομα με αυτά που βλέπω!
Άσχετο αν είναι και λίγο ακριβά τα προϊόντα!!!
Google τιμές <3 !!!!!

Nεστορας

Το πρώτο ΣΟΝΥ που πραγματικά μου αρέσει

GiannisMix

Συμφωνα με τις φωτογραφιες….
Απο της 10:10 εως 10:11 επεσε 1% η μπαταρια… :S 😛
Θα τη παλευει με τη μπαταρια του γτ νομιζω δν εχει μεγαλη..

MANOS

Το πράσινο στρογγυλό σήμα της SonyEricsson δεν υποτίθεται ότι θα το αφαιρούσαν?
Όμορφη και δυνατή συσκευή αλλα ρε Sony? Που πας με 4.0.4 Νοέμβρη μηνα? ΕΛΕΟΣ…

vasilios

ρε παληκαρια αφηστε πρωτα να το πιασετε στα χερια σας και μετα το κρινετε….το πισω μερος ειναι πλαστικο αλλα σου αφηνει την αισθηση του πολυκαρβονικου και δεν φαινετε καν για πλαστικο…αν το βαφτιζαν πολυκαρβονικο καλυμα τοτε φανταζομαι δεν θα υπηρχε προβλημα…επισης απορρω πως σας φερνει σε κινεζια το συγκεκριμενο….δηλαδη το μπροστινο του μερος που φαινετε μονοκοματο και τα κουμπια του που ειναι μεταλικα και το μαυρο της οθονης που σου δινει την αισθηση οτι ειναι μονοκοματο εκει σας παραπεμπει?και για να σας προλαβω μην πει κανεις για το καρουμπαλο της καμερας και οτι αυτη ειναι εκτεθιμενη γιατι η καμερα βρισκετε πολυ μεσα και δεν εχει καμια επαφη με οποιαδηποτε επιφανεια…

Γιώργος Κ.

@Γιώργος υπάρχουν πληροφορίες για Xperia V στην Ελλάδα;

Makis

Μπορεί να μην έχει ό,τι τελευταίο έχει να δείξει η τεχνολογία, αλλά τουλάχιστον εμφανισιακά και σε υλικά είναι σαφώς καλύτερο από οποιαδήποτε πλαστικούρα samsung. Το πίσω μέρος είναι κάτι σαν rubberized material και είναι super. Άσε δε που δεν χρειάζεται προστασία οθόνης με τις εκνευριστικές φουσκάλες και όλα τα συναφή, γιατί έχει ήδη εργοστασιακή που γρατσουνιέται μεν (όχι εύκολα) αλλά σώζεται η οθόνη. Ακόμη και στην πρώτη φώτο φαίνεται αυτή η “ζελατίνα”, για τους παρατηρητικούς. Όποιος θέλει όμως μπορεί και να την βγάλει, με δυσκολία, αλλά δεν χρειάζεται.

Kostas K.

Όμορφο κινητό, καλά τεχνικά χαρακτηριστικά (krait= δύναμη), σχεδιασμένο αλά Arc με αυτή την κυρτή καμπύλη αλλά ρε Sony έλεος…ICS 4.0.4?
Με περσινό λογισμικό? Γιατί? Για να δώσει μια αναβάθμιση σε Jeally Bean σε κάνα 6μηνο και να πει ότι παρέχει υποστήριξη? Επιτέλους αυτή η κοροϊδία πρέπει κάποτε να σταματήσει! Όποιος θέλει πάντως να το πάρει ας περιμένει λιγάκι.. Με αυτή την τιμολόγηση (άκουσα για 599) και με την έλευση του Nexus 4 σε λίγες μέρες ( S4 quad pro και 2gb ram στη… μισή τιμή) θεωρώ ότι θα πάει άπατο και μετά τις γιορτές θα πέσει κατακόρυφα η τιμή του…

κώστας

Καλό κινητό αλλά η οθόνη του δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε. Άλλη μια γκάφα (εσκεμένη) από τη σονυ.

Πέτρος Π

Πραγματικά τα σπάει το κινητό αυτό… Πανέμορφο design και από χαρακτηριστικά πολύ, μα πολύ ισχυρό… Με τον επεξεργαστή αυτό κοντράρει στα ίσια άλλα τετραπύρηνα… Απλά έχω την άποψη οτι θα το πάρουν πιο “ψαγμένοι” αγοραστές, όχι οι τύποι που αγοράζουν Samsung Galaxy και Iphone…

Notis

δεν μπορώ να βρώ ένα μοντέλο της άλλοτε έριξον, τώρα Sony…που να μ αρέσει!…πφφφ

αντωνης

κλαιω,,,, υπαρχουν κατι σχολια μεγαλοφυες του στυλ οσα δε φτανει η αλεπου…το πλαστικο της samsung η αψαχτοι γκαλαξαδες… κ τολματε να συγκρινετε αυτο το πραμα με το s3;;; εχετε χειρηστει εστω κ για μια ημερα S3 ;;;; @ρχιδι@ εχετε,αν ειχατε θα σιγοσφυριζατε αδιφορα.. εσεις η ψαγμενη με τα σονι ριχτε μια ματια στο xda να δουμε ποια ειναι τα αγαπημενα τηλ τον developer εκει…. λεω εγω τωρα….

Γιώργος

Αντώνη οι Exynos επεξεργαστές δεν ‘βοηθάνε’ τη μεγαλύτερη ομάδα του xda (cyanogenmod)
Γι’αυτό μην κάνεις τον μάγκα με το S3…Έχω δουλέψει s3 , ναι είναι γρήγορο , αλλά είναι όλο πλαστικουρα ρε φίλε…Σαν να κρατάω κινέζικο ένιωθα όταν το είχα χρησιμοποιήσει!
Υ.Γ. Μόνο εξωτερικά κινέζικο , μην παρεξηγηθούμε!
Επίσης μου αρέσει πολύ το s3 , αλλά θεωρώ πολλά τα λεφτά για ένα κινητό…
Πάντα φιλικά , Γιώργος 🙂

stauros

πως γινεται και με 2 πυρηνες κοντραρει στα ισια 4-πυρηνα ?? εμφανισιακα ομορφα κατ`εμε..

iwolf

μισό μισό μισό. ..
android 4.04 και 1 gb Ram με τιμή πάνω από 500 € τον Νοέμβρη του
2012?????
κάποιος τα έχει χάσει έ?

Stavros

Το κινητό απλά τα σπάει υπερβολικά γρήγορο, το είδα το ΣΚ που με επισκέφθηκε ένας φίλος από Αγγλία και το είχε αγοράσει, από design ίσως το ομορφότερο κινητό που έχω δει μετά το Arc. Τρέξαμε και δύο benchmark με το Galaxy SIII και με μικρή διαφορά, βγήκε πρώτο το Xperia T. Πραγματικά κατάλαβα πόσο γαμάτο επεξεργαστή έχει, αλλά πως να μην έχει αφού είναι τεχνολογίας 28nm, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην SONY

giorgos

το θεμα ειναι τι οθονη εχει? συναγωνιζεται τις super amoled?

vasilios

φιλε iwolf το one s τι τιμη ειχε οταν βγηκε μηπως θυμασαι?και μαλιστα αγοραζες και δηθεν krait επεξεργαστη αλλα στην ουσια πληρωνες εναν υπερχρονισμενο s3….τουλαχιστον η σονυ εχει οντως krait ….και ηδη το συγκεκριμενο πωλειται προς 520 ευρω σε λιγοτερο απο μηνα θα ειναι κατω απο 500..τιμιο για τα λεφτα του νομιζω….

petros

@vasilios
φιλε μου ξεχνας κατι μου φενεται….αν το n4 ερθει στην τιμη που φιμολογειται,τοτε το σονυ ειναι πανακριβο!…αν δε κανω λαθος το one s βγηκε πριν 8 μηνες,επομενως μην συγκρινεις τις τιμες του τοτε με το σημερα.ασε που πλεον βρησκεις s3 με 470 ευρω……μην παμε να το βγαλουμε και φθηνο!

vasilios

Πετρ το νεξους υπο προυποθεσεις ειναι φτηνο.ας βγει επισημα και αν εχει τοσο τότε ειναι φτηνό για όλους οχι μόνο για τη σονυ.ατυχης η συγκριση τιμων πουΥ κανεις.το s ειχε φιλε μου 600 και με ξεφλουδισμα και με s3..οσοο γιαΑ το galaxy ειχε 700.φιλικα παντα

vasilios

Ειμαιπ κατοχος και των δυο.επισης να σου πω ότι το one s βγηκε μαιο οπότε μιλαμε ούτε γιαΑ πέντε μηνες διαφορα.καιΙ δεν ειπα οτι το Τ ειναι φτηνο αλλα ηδη εχει 520 καιΙ σε λιγοτερο απο μηνα οπως πάει θα εχει 450.καλη τιμη πιστευω για ενα κινητο που κανειαυτά που λεει…καιπρος αποφυγή παρεξηγήσεων οταν λέω s3 εννοώ τον επεξεργαστή οχι τοο κινητό

petros

@vasillis
συγκρινες και ειπες πως το σονυ το βρησκεις στο ινερνετ με 520.και εγω σου λεω πως στο ιντερνετ το s3 εχει 470.

Γιώργος Κ.

Το μόνο που με εκνευρίζει με την Sony είναι πως βρίσκονται αρκετά πίσω σε σχέση με τις αναβαθμίσεις τους, ενώ παρέχουν ένα καταπληκτικό design!!

vasilios

πετρο θα ειναι η τελευταια φορα που σχολιαζω κατι σαυτο το θεμα γιατι προφανως κουραζουμε και τα αλλα παιδια με τα σχολια μας…δεν ειμαι φαν της σονυ ουτε παιρνω προμηθεια για να γραφω κολακευτικα ποστ…τους τελευαταιους 5 μηνες ημουν κατοχος ολων τν κινητων απο διπυρηνα και πανω….οταν πηρα το one s ειχε ηδη 2 μηνες που ειχε βγει και το πηρα σε ιντερνετομαγαζο 100 ευρω κατω απο την τιμη των μεγαλων καταστηματων….ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!!Πληρωσα λοιπον για ενα κινητο που ελεγε η ετιαρεια οτι ειχε φοβερες επιδοσεις λογω krait και αντ’ αυτου πηρα ενα κινητο με s3 ,,,,μου το αλλαξαν και μου εστειλαν ενα αλλο με krait αλλα ξεφλουδιζε…το κινητο λοιπον αυτο ειναι σαφες οτι για τα λεφτα που εκανε ειχε πολλα κουσουρια και καθε αλλο παρα τιμιο θα το ελεγες…οποτε καταλαβαινεις οτι συγκρινα αυτο και οχι το γαλαξια που ετσι κι αλλιως για να φτασει στην τιμη που εχει τωρα περασαν 5 μηνες και ουτως η αλλως ειναι σε αλλη κατηγορια …αν λοιπον το συγκρινεις ετσι πες μου σε 5 μηνες ποσο θα εχει το T….400 ισως και παρακατω…σου υπενθυμιζω οτι το κινητο εχει ερθει στην ελλαδα σκαρτα 14 μερες και εχει ηδη διαφορα 80 ευρω απο μεγαλα καταστηματα σε… Συνέχεια »

Γιώργος

Βλέποντας το συγκεκριμένο κινητό, τόσο από τις φώτο, όσο και από κοντά και διαβάζοντας τα σχόλια χρηστών του ( και από άλλα sites) το κινητό πρέπει να είναι πολύ καλό. Άσχετος αν δεν είναι το top κινητό, η εμπειρία χρήσης είναι αυτή που μετράει.

Johnk

ΤΟ XPERIA T ΠΑΡΕΛΗΦΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xperiakias

@Johnk πες μας εντυπωσεις 🙂

vasilios

πες ρε johnnk γτ εμενα δεν με ακουνε…

Johnk

Θα του αλλάξω τα φώτα για δύο-τρεις ημέρες και μετά θα πω εντυπώσεις…….πάντως μιλάμε για φοβερό design το xperia T. Για αρχή: η αίσθηση που έχει στο κράτημα είναι φοβερή.Τα υπόλοιπα μετά το test που θα περάσει……..

xperiakias

ωχ! :ρ περιμενουμε Johnk

Johnk

λοιπόν μετά απο μία ολόκληρη ημέρα με το xperia T είμαι σε κατάσταση λαλαλαλαλαααα….έχουν περάσει απο τα χέρια μου iphone4s, htc sensation, htc hd7(πριν καιρό) αλλά αυτό με το xperia T άλλο πράγμα!!!!!!! Τέλειο, απίστευτο, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη SONY μιας και θα με γλιτώσει για αρκετά χρόνια απο την αγορά άλλου κινητού!! Εργονομία,ταχύτητα,οθονάρα όλα είναι άψογα!!!!!! THANKS SONY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.