Sony Xperia T, Ελλάδα κυκλοφορεί το Νοέμβριο

Ο αθεράπευτος Xperiάκιας και φανατικός επισκέπτης του Techblog “Μωυσύς” έκανε νωρίτερα σήμερα την ερώτηση κλειδί στο επίσημο Fan Page της Sony Mobile Greece στο Facebook. Ρώτησε πότε θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Sony Xperia T και η απάντηση ήταν το Νοέμβριο. Δυστυχώς από αυτή τη συνομιλία δεν προέκυψε η εκτιμώμενη τιμή του όμως αυτή αναμένεται στα 550-600 ευρώ.

, Sony Xperia T, Ελλάδα κυκλοφορεί το Νοέμβριο

, Sony Xperia T, Ελλάδα κυκλοφορεί το Νοέμβριο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Demis

600 euro.??? αθάνατη Ελλάδα…………500 euro αγγλια……. και 600 ελλαδα?? lol ρε σαν αστείο ακούγετε..

Diagrafeas

Κανα νέο για το Xperia V;

djfapples

! κινητό από τα λίγα

Conx

Ζω Λονδίνο και έτυχε να το πιάσω στα χέρια μου… Παιδιά τι να πω κάτοχος gs3 είμαι.. Αλλά πραγματικά είναι το ίδιο γρήγορο για να μην πω περισσότερο και το feeling στο χέρι σου είναι τρομερό.. Η πίσω ματ επιφάνεια είναι όλα τα λεφτά… Η οθόνη του καταπληκτική.. Πραγματικά ένα από τα πιο δυνατα handset από άποψη χαρακτηριστικων σε συνδιάσμο με την εγγύηση Sony σε design. Αν βάλουμε performance μαζί με design πιστεύω ότι άνετα παίρνει την πρωτιά από όσα κινητά κυκλοφορούν.

jjoe

Φαίνεται ότι ο σχεδιασμός του είναι πολυ εργονομικός κι αν τα specs λένε την αλήθεια τότε μιλάμε για κινητάρα!

filippos

μου φενεται λιγο χοντρουτσικο δεν ξερω κατι με χαλαει..γουστα βεβαια ειναι αυτα.κατι δεν μου αρεσει με το σχεδιο..

Conx

@cVlachakis κοστίζει 399.99gbp

Demis

@ cVlachakis όπως λέει και ο conx και εγώ στην αρχή (είχα πάει londino και το πέτυχα) κάνει 500 η αρχική τιμή…. και εδώ κλασσικά 100 ευρο+++

ιωαννης

τα 500 θα ηταν σουπερ τιμη..!

Stavros

Το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή, καλύτερο και από το Galaxy SIII και όσο για την τιμή και εδώ 500€ θα έχει στο skroutz όταν θα βγει

ββ

σε scroutzoμαγαζα το βρίσκεις με 500. Πραγματικά το καλύτερο κινητό από όλες τις απόψεις!

NoOne

Απίστευτο κινητό με καταπληκτική CPU τεχνολογίας 28nm, ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

antonis

απορώ πραγματικά με τα παραπάνω σχόλια του τύπου “ότι καλύτερο κυκλοφορεί” , “καλύτερο από το SGS3” , “το καλύτερο κινητό από όλες τις απόψεις” .

μα καλά από πού προκύπτουν όλα αυτά????????????

NoOne

Όλα αυτά προκύπτουν από το ότι βγαίνει πρώτο σε όλα τα benchmark που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα σε διάφορα site αν ψάξεις στο google θα το δεις.

NoOne

Υπάρχουν και άλλα benchmark όπου γίνεται σύγκριση του Xperia T με τα Galaxy SIII και HTC X One και υψηλότερη βαθμολογία βγάζει το Xperia T. Παλιότερα είχε ανέβει και εδώ στο techblog ένα videaki αλλά τώρα δεν το βρίσκω, τέλος πάντων όποιος θέλει βρίσκει, video υπάρχουν. xexexe!!!

Μιχάλης Φωτιάδης

522.17 ευρώ τελική με τα ταχυδρομικά, από το expansys!!!

steve

Πανέμορφο κινητό και σίγουρα πολύ μπροστά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό ειδικά η CPU είναι μακράν η καλύτερη που φοράει από όλα τα άλλα smartphone.

Μιχάλης Φωτιάδης

Εγώ θέλω να ρωτήσω, εάν αξίζει η διαφορά του T από το S που είναι 170 ευρώ φθηνότερο!!!

Vincent

Προς πληροφόρηση στο expansys.com/gr το έχει 509€ παρακαλώ και συνήθως αυτοί τις τσιμπάνε λίγο τις τιμές και το iphone 5 το έχουν 800+ ενώ έχει μόνο 740€ 😛 οπότε για το sony είμαι αισιόδοξος οτι μπορεί και να έχει λίγοτερο απο 500€

djfapples

Οποις θελει να το δει απο κοντα μπορει να παει στο mall στο Μαρουσι στον τριτο οροφο μεχρι 3/11

george

Sony Xperia T το κινητο του James Bond.Το επομενο κινητο μου sony μια εταιρεια που χρονια τωρα δεν με απογοητευει σε οτι προιον της και εαν παιρνω.Sony φανατικος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.